نوشته اصلی توسط
hrkh
1) شما مگر از اصل یا کپی بودن ویندوز من یا سایر مردم خبر دارید؟ با چه سندی اظهارنظر می کنید؟
2) اینکه دیگران کپی می کنند، دلیل بر درستی و توجیه اینکار و تداوم آن نیست.
3) من و بسیاری از وبمسترهایی که شخصاً می شناسم، مطالبی را که در تخصص مان هست را خودمان می نویسیم یا متخصصان مرتبطی داریم که زحمت نگارش را متحمل می شوند. من دوست نویسنده ای دارم که کتاب های تالیفی و مقالات isi در زمینه معماری دارد و مقالات تخصصی معماری در سایت را ایشان منتشر می کند. نویسنده ای دارم که استاد دانشگاه است و ایشان هم مقالات isi در زمینه کامپیوتر دارد. در موضوعات دیگر هم نویسندگان خاصش را داریم. یکسری مطالب را نیز ترجمه می کنیم. معنی ترجمه اختصاصی نمی دانید چیست؟ این است که اگر یک متن را همزمان به 1000 نفر بدهید، همه به یک مفهوم اشاره می کنند اما همه از کلمات و افعال یکسان استفاده نمی کنند. این می شود ترجمه اختصاصی یک سایت. از طرفی دیگر ترجمه کردن یک متن خارجی با کپی کردن متفاوت است؛ واقعاً نمی توانید این را درک کنید یا نمی خواهید؟ آن وقت من و امثال من، بیاییم یک پست تالیفی بنویسیم، بیاییم ساعت ها صرف ترجمه کنیم، بیاییم ده ها و صدها هزار تومان بابت هر پست پول بدهیم، شما با سه تا کلیک آنها را کپی کنید. به اینکار می گویند مال حرام خوردن.
***های بسیاری دستگیر شدند و پس از آزادی، مجدد به ***ی خود ادامه دادند. آدم شدن با نصیحت نیست، زوری هم نیست. فقط باید شخص خودش بخواهد. به خاطر همین بخند و روده بُر شو.
فقط امیدوارم قبل از افزایش نسل تان، دست از ***ی بردارید و آدم شوید تا حلال زاده هایی به دنیا اضافه شوند.