نقل قول نوشته اصلی توسط AlienX نمایش پست ها
عرض کردم که تعداد کلیک بستگی به سایت و کلمات داره، شاید یک سایت با روزی ۱۰۰ تا کلیک بالا بیاد اما یک سایت مثل سایت‌های فروش شارژ با روزی ۱۰۰۰۰ تا کلیک هم بالا نیاد، من طبق تجربه و مشتری هایی که داریم اینا رو گفتم، و اما در مورد اینکه شما میگی یک سایت با محصول خاص رو در ۳ هفته بالا آوردن کاملا درسته چون خودتون دارید میگید محصول خاص. یادم میاد پارسال یه بنده خدایی یه سفارش داشت که می‌خواست یکی از صفحات سایتش رو که یک مقالهٔ خاص بود بیاره بالا، اون لحظه مقاله در صفحه ۷ گوگل بود و بازدید هم اصلا نداشت، ما اومدیم روزی ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تا بازدید به این مقاله دادیم و بعد از ۳ روز اومد لینک ۲ صفحه اول و همونجا موند، همه چی بستگی به رقابت داره، معمولان ما اکثر سفارش هایی که داریم میخوان صفحه اصلی سایتشون بیاد بالا نه اینکه یک صفحه خاص و اکثرا سایت‌های پر رقابت مثل موزیک و ویدئو و فیلم و فروش کالا هستن که در صفحات اول روزانه نزدیک به یک میلیون کلیک میخورن پس ما باید روزانه ۱۰۰۰۰۰ تا کلیک به اینا بدیم تا برسن به صفحه اول وگرنه شانسی برای رسیدن به رقبا ندارن.

این عکس رو ببین، این مربوط به سایت هایی هستش که در صفحات اول گوگل هستن، البته عکس رو خودم نگرفتم از کسی درخواست کردم واسم ارسال کرد، حالا سایتش هم بماند که در مورد چی هستش اما به نظرت چطور میشه با همچین سایتی که در لحظه یک میلیون بازدید داره رقابت کرد؟ با روزی 100 تا کلیک؟ جواب خیر هستش، باید با رقابت با همچین سایتی کلا خداحافظی کرد مگر اینکه ما هم سایتمون روزی 500 هزار تا کلیک بخوره
Active-user.png
پس با توجه به توضیحاتی که شما نوشتی باید به طور دائم از این بات ها استفاده کرده در غیر این صورت رتبه سایت افت می کنه در این شرایط باید هر هفته کلید واژه ها تغییر داد؟

و سوال دیگه در مورد منابع مصرفی سایته چون صد هزار آی پی در روز منابع بالایی مصرف می کنه. من یک وی پی اس دارم که چند تا سایت روی این وی پی اس هست.. 8 گیگ رم داره 2 هسته سی پی یو هارد هم ssd هست... این سایت ها هم خیلی مصرف بالایی ندارن.. برای صد هزار تا ویزیتور در روز این منابع کفایت می کنه؟