نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: فرق گوگل بات و ویزیتور واقعی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : فرق گوگل بات و ویزیتور واقعی

نقل قول نوشته اصلی توسط AlienX نمایش پست ها
    عرض کردم اون دست از افرادی که میان میگن سایت پنالتی می‌شه یا هر چیز دیگه مطالعه درستی در زمینه اینترنت ندارن و فقط از کامپیوتر کپی پیست یاد گرفتن و تمام، اتفاقا ما داریم با افرادی کار می‌کنیم که خودشون جز بزرگان سئو ایران هستن و چندین کار درخشان داخل کارنامه دارن و خودم شخصا بهشون احترام میزارم و سعی می‌کنم باهاشون در ارتباط باشم، اونا میدونن که چطور از سیستم ما استفاده کنن و هر روز یه استراتژی جدید واسه بازدید میدن که واسشون انجام بدیم و هر هفته و هر ماه تغییر می‌کنه و اینطوری که خودشون میگن خیلی نتیجه گرفتن، ما زیاد دخالتی نمی‌کنیم و گذاشتیم به عهده خودشون و واسه ما خیلی راحت تره چون بهمون گفته می‌شه که به چه صورت ورودی ارسال کنیم اما واسه افراد مبتدی واقعا اعصاب نمیمونه واسه آدم چون باید همه کارها رو ما واسشون انجام بدیم

حالا که همه چیو گفتم بذار نحوه تولید ‌ای پی ایرانی رو هم توضیح بدم، داخل برنامه یک اسکنر هوشمند طراحی شده که تمامی رنج ‌ای پی‌های شرکت‌های اینترنتی موجود در ایران بهش داده شده و ۲۴ ساعت در حال اسکن کردن هستش و تمامی ای پی هایی که در لحظه آنلاین هستن و به اینترنت وصل هستن رو استخراج می‌کنه و هر کدوم رو به یک ربات اختصاص میده و مشخصات اون ای پی رو طبق Whois از جمله نوع سیستم عامل و بروسر و همه‌رو سریع به دست میاره و تقدیم ربات می‌کنه و بعدش اینها رو به قسمت داخلی برنامه ارجاع میده و بعد از اون وارد سایت میشن و طبقه دستوراتی که از قبل واسه هر ربات تعریف شده در سایت گشت و گذار می‌کنن
    به این میگن قدرت مطلق در زمینه برنامه نویسی و وب
    ممنون که پاسخ میدین

موردی که فرمودین رو میشه به سه بخش کلی تقسیم کرد. بخش اول شیوه استخراج آی پی های آنلاین هست که پیچیدگی خاصی نداره. بخش دوم اختصاص دادن این آی پی ها به ربات هاست. بخش سوم هم مواردی که ربات انجام میده که کاری باهاش نداریم

سوال من در مورد بخش دوم هست

ربات ها چطوری میتونن از یک آی پی که متعلق به کس دیگه ای هست استفاده کنن؟
    اگه بخوام با اصل اوکام به مساله نگاه کنم جواب میشه اینکه شما به سادگی یه هدر xff برای گوگل ارسال می کنید که در این حالت باید برای گوگل افسوس خورد که اینجوری گول میخوره
    اگه قضیه xff نیست، چیزی بجز ویروس و هک و این مدل کارها به ذهنم نمیاد
    ممنون میشم اگه یه شفاف سازی بکنید

من خیلی از شبکه سر در نمیارم. دوستانی که مطلع هستن لطفا بگن که الان هرکسی که بخواد میتونه بدون اینکه کامپیوتر یا سایر اجزای شبکه من رو هک کنه، با آی پی من در اینترنت گشت و گزار کنه؟
    ویرایش توسط nimaxiv : June 19th, 2018 در ساعت 16:42
    ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)