نوشته اصلی توسط
AlienX
عرض کردم اون دست از افرادی که میان میگن سایت پنالتی میشه یا هر چیز دیگه مطالعه درستی در زمینه اینترنت ندارن و فقط از کامپیوتر کپی پیست یاد گرفتن و تمام، اتفاقا ما داریم با افرادی کار میکنیم که خودشون جز بزرگان سئو ایران هستن و چندین کار درخشان داخل کارنامه دارن و خودم شخصا بهشون احترام میزارم و سعی میکنم باهاشون در ارتباط باشم، اونا میدونن که چطور از سیستم ما استفاده کنن و هر روز یه استراتژی جدید واسه بازدید میدن که واسشون انجام بدیم و هر هفته و هر ماه تغییر میکنه و اینطوری که خودشون میگن خیلی نتیجه گرفتن، ما زیاد دخالتی نمیکنیم و گذاشتیم به عهده خودشون و واسه ما خیلی راحت تره چون بهمون گفته میشه که به چه صورت ورودی ارسال کنیم اما واسه افراد مبتدی واقعا اعصاب نمیمونه واسه آدم چون باید همه کارها رو ما واسشون انجام بدیم
حالا که همه چیو گفتم بذار نحوه تولید ای پی ایرانی رو هم توضیح بدم، داخل برنامه یک اسکنر هوشمند طراحی شده که تمامی رنج ای پیهای شرکتهای اینترنتی موجود در ایران بهش داده شده و ۲۴ ساعت در حال اسکن کردن هستش و تمامی ای پی هایی که در لحظه آنلاین هستن و به اینترنت وصل هستن رو استخراج میکنه و هر کدوم رو به یک ربات اختصاص میده و مشخصات اون ای پی رو طبق Whois از جمله نوع سیستم عامل و بروسر و همهرو سریع به دست میاره و تقدیم ربات میکنه و بعدش اینها رو به قسمت داخلی برنامه ارجاع میده و بعد از اون وارد سایت میشن و طبقه دستوراتی که از قبل واسه هر ربات تعریف شده در سایت گشت و گذار میکنن
به این میگن قدرت مطلق در زمینه برنامه نویسی و وب