نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: فرق گوگل بات و ویزیتور واقعی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید AlienX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    40 پست

پیش فرض پاسخ : فرق گوگل بات و ویزیتور واقعی

نقل قول نوشته اصلی توسط jamal3702 نمایش پست ها
    من اگر روزانه 1000 ورودی واقعی از گوگل بگیرم برام کافیه یعنی رنک سایت به حدی برسه که گوگل خود به خود 1000 یا 2000 وردی واقعی در روز به من بده...برای رسیدن به این حالتر وزانه چند بات باید خریداری کنم؟

یک نکته ذر مورد سایتم بگم که رقبا خیلی زیاد هستن... ولی خوشبختانه کلمات کلیدی اصلی هم زیاد هستن یعنی هزارن کلمه کلیدی می شه استفاده کرد با توجه به این شرایط بهتره کلمات کلیدی هر چند وقت یک بار عوض بشن؟ یا این که فقط روی یک تعداد کلمات کلیدی خاص دائم مانور بدیم؟ یا این که به مرور کلمات کلیدی را باید اضافه کنیم؟

و سوال آخرم این که اگر بخوام از سرویس شما استفاده کنم هزینه هر 1000 بات چقدر می شه؟

ممنونم
    اول از همه باید ببینی سایت شما در چه صفحه از گوگل هستش؟ آیا در ۱۰ یا ۲۰ صفحه اول هستش یا هنوز داخل صفحات نیومده؟ خب اگر در صفحات باشه که باید تازه بشینیم بررسی کنیم که رقابت در چه حدی هستش و چقدر باید کلیک بدیم که بیاد وارد صفحات اول تا سوم بشه و بعد کم کم بیاد صفحه اول، و اما اگر اصلا داخل صفحات ۱ تا ۲۰ هم نباشه تازه باید بشینیم بکشیمش داخل صفحات که اونم خودش پروسه خودش رو داره، هر کدوم قیمت مخصوص به خودشون رو دارن و اول باید سایت شما رو ببینم بعد بگم که چیکار کنیم، شاید اصلا سایت شما از نظر سئو ضعیف باشه و اول باید سئو سایت رو ببری بالا که اونم بعد از بررسی عرض می‌کنم و اگر مشکلی داشته باشه مثلا میگم اینجاش رو درست کن یا اون قسمت رو حذف کن و مسائل دیگه.

واسه کلمات کلیدی هم باید فقط روی ۲-۳ تا کلمه اصلی زوم کنی و بقیه کلمات مشابه خودشون همراه با اونا میان بالا و نیازی نیست همه رو بکشی بالا.

هزینه کلیک هم بستگی به سایت و رقابت داره که بعد از بررسی سایت بهتون گفت می‌شه
    ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
    در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : فرق گوگل بات و ویزیتور واقعی

نقل قول نوشته اصلی توسط AlienX نمایش پست ها
    اول از همه باید ببینی سایت شما در چه صفحه از گوگل هستش؟ آیا در ۱۰ یا ۲۰ صفحه اول هستش یا هنوز داخل صفحات نیومده؟ خب اگر در صفحات باشه که باید تازه بشینیم بررسی کنیم که رقابت در چه حدی هستش و چقدر باید کلیک بدیم که بیاد وارد صفحات اول تا سوم بشه و بعد کم کم بیاد صفحه اول، و اما اگر اصلا داخل صفحات ۱ تا ۲۰ هم نباشه تازه باید بشینیم بکشیمش داخل صفحات که اونم خودش پروسه خودش رو داره، هر کدوم قیمت مخصوص به خودشون رو دارن و اول باید سایت شما رو ببینم بعد بگم که چیکار کنیم، شاید اصلا سایت شما از نظر سئو ضعیف باشه و اول باید سئو سایت رو ببری بالا که اونم بعد از بررسی عرض می‌کنم و اگر مشکلی داشته باشه مثلا میگم اینجاش رو درست کن یا اون قسمت رو حذف کن و مسائل دیگه.

واسه کلمات کلیدی هم باید فقط روی ۲-۳ تا کلمه اصلی زوم کنی و بقیه کلمات مشابه خودشون همراه با اونا میان بالا و نیازی نیست همه رو بکشی بالا.

هزینه کلیک هم بستگی به سایت و رقابت داره که بعد از بررسی سایت بهتون گفت می‌شه

والا از دیروز تا الان نزدیک ده نفر به من تو خصوصی پیام دادن که می گن افزایش رنک سایت با بات شدنی نیست و در نهایت گوگل می فهمه و پنالتی می کنه
    من با چند نفر دیگه هم که تو کار سئو بودن صحبت کردم نظرشون اینه که باتها برای این که درست کار کنن حتما" باید پراکسی با تعداد آی پی بالا در دسترس داشته باشن و از اونجایی که گوگل همه این آی پی ها را شناسایی می کنه در نتیجه تاثیر منفی روی سایت می گذاره
    آی پی های اختصاصی و residential هم خیلی گرون هستن عملا" به صرفه نیستن...
    نظر شما در این مورد چیه؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)