نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: فرق گوگل بات و ویزیتور واقعی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید AlienX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    40 پست

پیش فرض پاسخ : فرق گوگل بات و ویزیتور واقعی

نقل قول نوشته اصلی توسط tikweb.ir نمایش پست ها
    فکر نکنم این معیار که حداقل باید روزانه 5000 تا کلیک سفارش داده بشه اصلا درست باشه
    چون قطعا یک سایت هاستینگ ، با یک سایت موزیک یا یک سایت دانلود نرم افزار یا یک سایت شرکتی مثلا ارائه دهنده یک محصول خاص اینا خیلی فرق دارن
    هرکدوم نسبت به رقبایی که دارن و موضوع متفاوته
    تجربه داشتیم که یکی از دوستان یک سایت شرکتی رو که یک محصول خاص ارائه میداد فقط با سه هفته کار اصولی رو صفحه اول قرار گرفت ، الان با گذشت یک سال و نیم فقط ماهانه حدود 1000 تا کلیک اودر میده به اون شخص و همچنان در صفحه اول واولین نتیجه قرار داره !
    عرض کردم که تعداد کلیک بستگی به سایت و کلمات داره، شاید یک سایت با روزی ۱۰۰ تا کلیک بالا بیاد اما یک سایت مثل سایت‌های فروش شارژ با روزی ۱۰۰۰۰ تا کلیک هم بالا نیاد، من طبق تجربه و مشتری هایی که داریم اینا رو گفتم، و اما در مورد اینکه شما میگی یک سایت با محصول خاص رو در ۳ هفته بالا آوردن کاملا درسته چون خودتون دارید میگید محصول خاص. یادم میاد پارسال یه بنده خدایی یه سفارش داشت که می‌خواست یکی از صفحات سایتش رو که یک مقالهٔ خاص بود بیاره بالا، اون لحظه مقاله در صفحه ۷ گوگل بود و بازدید هم اصلا نداشت، ما اومدیم روزی ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ تا بازدید به این مقاله دادیم و بعد از ۳ روز اومد لینک ۲ صفحه اول و همونجا موند، همه چی بستگی به رقابت داره، معمولان ما اکثر سفارش هایی که داریم میخوان صفحه اصلی سایتشون بیاد بالا نه اینکه یک صفحه خاص و اکثرا سایت‌های پر رقابت مثل موزیک و ویدئو و فیلم و فروش کالا هستن که در صفحات اول روزانه نزدیک به یک میلیون کلیک میخورن پس ما باید روزانه ۱۰۰۰۰۰ تا کلیک به اینا بدیم تا برسن به صفحه اول وگرنه شانسی برای رسیدن به رقبا ندارن.

این عکس رو ببین، این مربوط به سایت هایی هستش که در صفحات اول گوگل هستن، البته عکس رو خودم نگرفتم از کسی درخواست کردم واسم ارسال کرد، حالا سایتش هم بماند که در مورد چی هستش اما به نظرت چطور میشه با همچین سایتی که در لحظه یک میلیون بازدید داره رقابت کرد؟ با روزی 100 تا کلیک؟ جواب خیر هستش، باید با رقابت با همچین سایتی کلا خداحافظی کرد مگر اینکه ما هم سایتمون روزی 500 هزار تا کلیک بخوره
    Active-user.png
    ویرایش توسط AlienX : June 15th, 2018 در ساعت 15:42
    ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
    در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien

2. تعداد تشکر ها ازAlienX به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)