ببخشیدآ
من به عنوان یک کاربر مبتدی با اجازه نظر می دهم
والین سایتم را در جای ساختم که در گوگل از همه بالا بود- الانم هم از بهترین ها هست
من سالی 20 هزار تومان دادم و فکر کنم جون دیکه اولا بود هیج جی نمی دونستم و حتی کار با سی پنل - انتهای سال 412 سوال ازشون پرسیدم و تو یک سوال هم ندیدم تفاوت دیر کردو بد خلقی و .. داشته باشند
برای همین هر جا سرج می کنم می بینم همه اسم اون شرکت را دارند تو لیست بهترین ها دارند
تا انجا هم که متوجه شدم 2 سال قبل از دهن یکی از پشتیبانی ها پریدبالای 80 هزار سایت دارند سرویس می دهند البته نسخه من لینوکس بودو بقیه را نمی دانم
به عنوان کاربر مبتدی _ درسته اول هزینه را می شنجم و لی مطمینا بعد جند ماه اگر پشتیبانی انجام نشه و یا بابت سوالو جوابو مشکلات کسی ازم 1 هزار تومان در خواست کنه سریه می روم یک حای دیکه و عمرا هم بر نمی گردم ول بشضه بهترین سرویس دهنده.
ان کاربر شما هم فکر نکنم مریض باشه . خب حتما مشکلی دارد کمک کنید بر طرف بشه چی ازتون کم میشه ؟ کاربر و مشتری شما هست دیکه _ مشکل اش حل بشه دیونه نیست که اعصاب شما و خودشون بهم بزنه - منم تجربه کردم مشتری می خواست بیاد از فروشگاه ام خرید کنه یک مشکلی پیش امد اعصاب منو مدیر هاست خراب کردو بعد دو روز با هزار التماس در عرض فقط 2 دقیقه امدو درست شد - اولین فرصت من انتقال دادم الانم هستم جایی که راهنمایی و پشتیبانی دوستانه دارد و شخصا منم 6 نفر هم اوردم ازشون سرویس گرفتندو بازم میارم _هاست لینوکس بدون ssl_ تعدادی کلا برای همه جی ادعای پول دارند که به نظرم برای کسب اعتبار کاملا اشتباه است .