یکی از همکاران محترم برای من پیغام خصوصی ارسال فرمودند و به دلیل اینه پاسخ رو نمیتونم ارسال کنم به دلیل قدمت این اکانت و قوانین انجمن پاسخ رو به صورت ناشناس اینجا براتون مینویسم.
======================
با سلام و عرض ادب خدمت شما،
من ازتون بسیار سپاسگذارم که حسن توجه داشتید به من و مشکل من
مسئله این هست که من حدود 10 مگ دیتابیس رو نیاز دارم که روی سرور ایشون هست و اون دیتابیس فیش حقوقی هست که در سایت اصلی آپدیت نشده
من سایت اصلی شرکت رو طی 15 دقیقه آپ کردم روی یکی از سرورهایی که از OVH داریم.
همچنین سایت و بخش کاربری ایشون رو گذاشتم زیر دیداس که فکر نکنه ما بلد نیستیم حقمون رو بگیریم. و امشب هم کلا دی ان اس و سرور های مجازیش رو از کار میندازم شاید delete هم کردم سرورهاشو
مشکل کارگرهای شرکت هستند که امروز پولی دریافت نکردند و من خیلی شرمنده اینا هستم که شب دست خالی میرن پیش زن و بچشون چون روزمزد هستند.
مجددا از توجه شما سپاسگذارم.
=======================
- - - Updated - - -
از حسن توجه شما بینهایت سپاسگذارم جناب موسوی عزیز،
ما مدتهاست با شما کار میکنیم درباره تهیه سرورهای اختصاصی هتزنر و تیکتهای من برا شما فقط فاکتور و سوال و اینا هست و فوق العاده اید.
سیستم سایت و همه چیز رو انتقال دادم روی یک ددیکیتد سرور خالی که پلسک و iis کانفیگ کرده بودم روش برای مواقع اضطراری.
فقط بک آپ آخرمون مال 24 ساعت قبل بوده که خیلی مهم هست و ایشون تهدید به حذف کردند که منم بر خودم واجب میدونم طی تمامی روزهای آینده ایشون رو حذف کنم از سطح این فروم.