نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
سلام و درود.
میبینم که اینجا همه عصبانی هستند.ههههه
دوست عزیز,من خودم بارها تو همین شرایطی که داشتین بودم.میدونم چی می کشید.(منظورم این نیست از اینجا سرویس داشتم یا از این طور سوتفاهمات)
به شما فشار میارن و شما هم ناراحت هستین.درسته.
اما بهتر نیست صبر کنید تا سرور درست بشه و بعد یک راه حل براش پیدا کنید؟هیچوقت با ناراحتی و حتی حرفی زدن چیزی درست نمیشه.
اینکه سرور شما پاک میشه,مطمئن باشید این کار انجام نمیشه.مگه دیگه مشکل از سرور اصلی باشه و دیتاسنتر.وگرنه کسی اصلا پاک نمیکنه
درست شد اطلاعاتتون رو بردارید و باید قبل از اون بک آپ میداشتین.حالا دیگه شده.
صبر کنید ببینید چی میشه.انشالله درست میشه.بعدش یک تصمیم درست بگیرید که دیگه این مشکلات نخورید.
بدرود.

من 10 بار در متنهای بالا نوشتم که صبر کردم بعد تاپیک زدم

زنگ زدم گفتند تیکت کن
گفتم سایت شما بالا نمیاد
گفت بالا میاد و تیکت کن
قطع کرد
زنگ زدنم مجدد
بلک لیست بودم
با شماره شرکت که نمیشناخت زنگ زدم
برداشت با لحن زشتی که ناشی از ناراحتی این بود که مچش رو گرفتم با شماره دیگه
گفت تیکت کن
گفتم تاپیک میزنم یا زمان حل مشکل رو بگو چون سایت بالا نمیاد تیکت کنم
تهدید به حذف دیتا شدم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط NicCloud نمایش پست ها
جناب سجادیه هر جایی بخوان شرکت میکنن ، چون میگن آدم دروغگو کم حافظست !!
شمارو تلگرام تهدید کردم به پاک کردن سایت هاتون؟؟؟ مدرک ارائه کنید! اگر مشکل از بنده بود من بک اپ دو روز پیش سایت هارو موجود داریم به شما ارائه کنم!!!
فقط جز اینکه اعلام کنید زنگ زدیم مارو گذاشتن بلک لیست ، به ما گفتن تیکت بزنید تو سایتی که بالا نمیاد!
به ما گفتن تاپیک رو پاک نکنید سرویستون حذف میشه! جز این حرف ها مورد دیگه ایی هم بلدید؟

تو همین کلاهبردار قبلی هستی
farssub

کاربر اخراج شده
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=189452

کلیه همکاران و مشتریان ایشون همون ادم هستند
نوع تاپیک ها و نوشتار و. همه چیز
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=196282

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام

بنده شریفی هستم در خدمتتون، اگر هم فکر میکنید توهینی شده خدمت شما پوذش میخواهیم.

اما خوشمزگی انجام نشده است و اینجا یک انجمن تخصصی است.

این که مشترک ما هستید خوش حال هستیم و باعث افتخار ما هست

اما طبیعتا در انجمن تخصصی و عمومی که خواننده این مطالب هستیم بهتر هست شفاف بفرمائید چون به عنوان خوانند متوجه منظور شما نشدیم و اگر یک مدرک مستند قرار دهید فکر کنیم تمام این موارد و صحبت ها برطرف میشه و سریعتر به نتیجه خواهید رسید

همچنین آدرس سایت هاتون را هم میتوانید قرار دهید تا دوستان بررسی کنند.

موفق باشید
باتشکر
من این یوزرنیم در انجمن رو سجادیه میشناسم و هر صحبت و هر موردی رو طبیعتا به ایشون ربط میدم به همین خاطر استدعا شد که برند رو خراب نکنید

و شریفی شما که این برند رو دارید میچرخونید در انجمن باید خیلی بیشتر مراقب باشید که برای من یا دیگر مشتریان جناب سجادیه این شائبه پیش نیاد درسته؟

آدرس سایت و مستنداتی رو هم قرار نمیدم چون شرکت هست و نمیخوام برند رو اینجا در همچین تاپیکی اندیکس کنم در گوگل