نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: قطعی سرویسهای niccloud.net و عدم پاسخگویی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

پیش فرض پاسخ : قطعی سرویسهای niccloud.net و عدم پاسخگویی

نقل قول نوشته اصلی توسط takchinco نمایش پست ها
    نه دیگه نشد!
    اول همون بلایی رو که سر ما آوردی سرت میارم بعد اسکرین از همه چیز میزارم اینجا همه ببیند
    بعدش هم شما اینجا دیگه فعالیتی نخواهی کرد یا هیچ فیک یوزر و هیچ نام و نشون جدید
    تو هستی منم هر روز صبح ساعت 8.30 که میام سر کار باهاتم تا همیشه

تایمی که رئیس شرکت و 15-20 نفر کارگر عصبی پشت در اتاق من دارن تیکه تیکم میکنن شما تلفن رو روی من قطع کردی و رفتی بخوابی
    اون تایم چرا اینقدر مهربون نبودی؟ گفتی اگه تاپیک رو حذف نکنم دیتا رو نمیدی و ندادی مگه 1 ساعت قبل چند تا از همکارا بهت پی ام ندادن بک آپم رو بدی شرم رو بکنی؟ قلدری کردی؟ بچرخ تا بچرخیم

دروغ نگو پسر! دروغ نگو لامصب مته به خشخاش من نزار
    به احترام اونایی که وساطت کردند دروغ نگو که منتظر پیام منی.

- - - Updated - - -

با کمال احترام از شما انتظار بد دهنی ندشتیم دیگه.
    مریض شمایید نه من که حقم رو میخوام
    همین ادبیات بدون تفکر شما رو در سطح این آدما پایین میاره در انجمن.
    نه دیگه.نشد دوست عزیز.
    اولا شما خودت یوزر فیک هستی.کسی که از چند سال پیش هاستینگ و این چیزا داره احتمال فراوان یوزر تو اینجا هم داره.
    دوم اینکه همه بچه ها دارن طرفداری شمارو میکنن.هر کسی به یک جور,شما هرچی به دهنتون میرسه میگید.اگه نمیخواید کسی کمکتون کنه یا پیشنهاد بده,چرا پست میدین؟
    سوم اینکه,همه رو دارید تهدید میکنید و عالم و آدم رو بد خطاب میکنید.همه ملت و تمام همکاران اینجا بد هستن.شما یکی توشون خوب از کار در اومدین؟نه دیگه.
    به روبینا به سید به .... هرچی گفتین,دوستان سکوت کردند.دیگه دور بر ندارید.
    شما مثلا از csf و امنیت و این چیزا خیلی میدونید که نظر میدین برای لیمیت کردن؟فقط همین لیمیت کردن رو میدونید؟از هاستینگ و سرور و این چیزا فقط همین لیمیت رو میدونید؟اونم کارسازه؟
    نمیخوام بحث و کل کل کنم.اما وقتی میبینم دوستان به احترام خودشون و دیگران,سکوت کردند و شما دیگه دارید تهدید میکنید که فلانتون میکنم پیش مدانتون میکنم,باید جلوتونو گرفت.
    الان شما که با یوزر اصلی نمیاین صحبت کنید.میاین شاخ و شانه میکشید.هرچی دلتون میخواد میگید,چه توقعی دارید؟
    چندبار گفتم که حرف شما درسته.بهتون حق میدم.همه دوستان هم اومدن گفتن حق با شماست.ولی صبر کنید و یک راه حل پیدا کنید,اما دیگه این همه شلوغ کاری واسه چیه؟همه رو بدنام کردین.به همه هرچی خواستین گفتین,الان هم که میگن معرفی کنید و پیام بدین تا بک آپ بدن شما ناز میکنید؟
    دورو بر شکایت رو حط بکشید.با تمام این بی احترامی هایی که کردین.
    هرچی هم میخواین پست بدین.
    این میشه واسه شما اطلاعات؟این میشه حل مشکل؟
    دیداس میزنن؟به قسمت کاربری؟با دیداس درست میشه؟اگه میشد خیلی خوب بود.
    (دیداسی که داره به بخش کاربری میخوره از طریق یک فرم ساده هستش.وقتی هم که سرور قطع میشه همه میگن من دارم دیداس میزنم بخاطر فلان و ....)
    روزی یکی رو نه شما و نه من و نه هیچکس دیگه ای نمیتونه قطع کنه و کسی که چیزی رو بخواد بگیره میگیره.
    بازم من حق رو به شما دادم و الان صحبت کردم که بک آپ رو بگیرید.مدیریت محترم niccloud گفتن که بخدا شمارو نمیشناسن و تا زمانی که به ایشون اثبات نشه شما مدیر کدوم سایت و سرور هستین,نمیتونن بک آپ بدن و باید معرفی کنید که بک آپ رو بدن.(حرف بی حسابی نزدن)
    یک پیام بدین بهشون و تمومش کنید خواهشا.خسته شدم از بس فقط خط و نشون کشیدین و همه رو از دم بدنام کردین.
    با این کار یکی به شما سرور میده؟فکر میکنید فقط برای یک مدیر سایت بد میشه؟
    لطفا تمومش کنید و حقتون رو بگیرید.بیش از این کش ندین.
    بدرود.

2. تعداد تشکر ها ازIrIsT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)