نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
دوست عزیز میشه اینقدر فرافکنی نکنی ؟ این که نشد مدرک اثبات باگ ، ایشون فرمودن این مشکلی نیست اون طور که امثال شما فرافکنی میکنید
اگه اون مدرکه این چیه ؟
این هم مدرک مستند
شما هم یک مدرک مستند ارائه کنید
https://steemit.com/cryptocurrency/@...pp-is-unsecure
اصلا لازم نمیبینم با شما بحث کنم ، کسانی که در این انجمن بنده رو میشناسن میدونن حوزه کاری بنده در چه ضمینه ای هست

مشکل شما اینه که خود بزرگ بین هستید
کسی که از خودش تعریف میکنه چیزی برای از دست دادن نداره
الکی که خرج نمیکنن بره ما

ادوارد اسنودن بحث می کند که چرا برنامه TELEGRAM نا امن است

به عنوان یک کاربر مشتاق از برنامه telegram (به طور خاص با استفاده از LATIUM من)، من این را یک تحلیل جالب در توییتر یافتم. همچنین، Cryptocurrency LATIUM را بررسی کنید.

برای کسانی که از برنامه TELEGRAM استفاده می کنند، این بحث را توسط اسنودن در توییتر بررسی کنید.

بسیاری به نظر نمی رسند که چرا من مخالف @ Telegram با داشتن کانال های عمومی ناامن و غیر قابل انکار در یک برنامه که به عنوان یک پیام رسان رسمی تبلیغ شده است، مخالفم. برخی معتقدند که من فقط نمی فهمم که چگونه کانال ها کار می کنند. بنابراین بگذارید در مورد آن صحبت کنیم:

سابقه و هدف:Telegram موقعیت خاصی در ایران دارد "کانال های عمومی" آن منبع مهم اخبار برای بسیاری از کاربران کم فن است. خدمات رقابتی اغلب مسدود می شوند، اما Telegram مزایا را برای جلوگیری از این امر مانند تنظیم CDN های محلی ایجاد می کند

این هم خوب و بد است از یک طرف، نگه داشتن افرادی که درک نمی کنند و نخواهند فهمید که Tor و ***s چه ارتباطی با ا***یستم ارتباطات بزرگ و سخت و متوسط ​​دارند، ارزشمند است، در حالی که دولت عمدتا دارای دو حرکت است: "بلوک" یا "بلوک" "

از سوی دیگر، به این معنی است که Telegram در طول زمان با افزایش تقاضا برای همکاری با درخواست های دولت ایران برای این یا آن مواجه خواهد شد. امروز ما دیدیم وزیر ارتباطات خواستار یک کانال بزرگ می شود تعطیل. و اینجا جایی است که ما شروع به پیچیدگی می کنیم.

افکار شما در مورد TELEGRAM به طور خاص یا تکنولوژی چت به طور کلی چیست؟ من معمولا به ادعای "امنیت" اعتماد ندارم. آیا به هر حال برای ایجاد چت واسط امن است؟ این یک مشکل است که به نظر نمی رسد که با یک بلوک زنجیره غیر متمرکز حل شود
دوست عزیز دو ساعته دارید سعی میکنین بگین سروش از تلگرام بهتره یا تلگرام نا امنه و ... حداقل اون امضاتونو پاک کنید . یکم ضایع هست خب ادرس تلگرامتونو گذاشتید.