نقل قول نوشته اصلی توسط SaeedFazlollahzadeh نمایش پست ها
شما هنوز با تعاریف و مفاهیم اولیه یک bulletin board یا عامیانه اش forum آشنا نیستید! بعد از زمین و زمان دارید خزعبل سر هم می کنید؟
اون هم لایک نیست و thanks هست اسمش!

درسته پوست منفذ زیاد داره، اما این تراوش ها دقیقا از کدوم منفذ وارد و از کدومش خارج میشه رو نمی دونم!

بعد هم: از پراید حمایت شد، نتیجه اش شد آشغالی که می بینیم. از برند دولتی آشغال حمایت شد، نتیجه اش شد چیزی که الان عیان است.
حالا شما دوست داری از آشغال استفاده کنی استفاده کن. اما تفکر آشغال تون رو به بقیه به زور نچپونین (شایدم جزو برادران 3پا باشید که ملت رو قشنگ تو این 40 سال ساییدین!)
یکی تو خیابون زباله جمع می کنه که بازیافت کنه که ازش چیز خوبی استخراج کنه.
یکی هم پول نداره میاد خونه اش رو با همین زباله ها می سازه. اما هیچ وقت نمیاد به بقیه هم بگه "همه تون بیایید این جوری خونه بسازید"، چون اون عقل و منطقش بهش میگه که این خوب نیست و خودش باید دنبال بهتر باشه، نه این که مردم رو به مذلت بکشونه.

حالا شما دوست داری پست من رو thanks کنی بکن. نکردی هم به هیچ می انگارم! چون متن مهم تر از حاشیه هست.
من میگم چرا هی جوش میزنی بره لایک نگو داشته میرسیده به 300 ، همون فیلمی که دوستات بازی کردن و ملتو تحریم کردن تا مردم بهش فشار بیارن

اول همه پستارو بخون بعد بگو حمایت میکنی تا انگ نزنن بهت ، موضوعی که بهت ربطی نداره نپر وسطش

آخه فلان فلان شده من اگه مثل اونا بودم الان اینجا نبود ، کم جوک بگو ، لایکات یکی دیگه رفت بالا ، بنال تا بیشتر شه