نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 72

موضوع: ضعف امنیتی پیام رسان سروش !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : ضعف امنیتی پیام رسان سروش !

نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    این تاپیک که نشد مدرک دوست عزیز ، شما هر زمان مدرکی ارائه کردید بنده هم ارائه میکنم

باز هم میگم اگر آزمون و خطایی باشه در پلتفرمها و زبان های اختصاصی یا دیده نمیشه و یا کم هست مخصوصا اگر encrypt باشه

اگر شما چیزی هستید که میگید ، چرا صبح تا شب در این انجمن همکاران داخلی رو میکوبید ؟ مگه چقدر وقت آزاد دارید ؟

اولا که شما در ابتدا ادعا کردید که تلگرام مشکل داره
    همینطور که در پست قبل هم گفتم اون رو مقایسه کردید با مشکلات سروش و اعلام کردید که مشکلات تلگرام بزرگتر هستند پس بدون شک باید خودتون بدونید که مشکل وجود داره
    ولی مشکلی نیست بنده یک مدرک برای اثبات وجود مشکل از دست رفتن شماره تماس ها ارائه می کنم:
    https://twitter.com/MSayedsalehi/sta...11666808533001
    توییت مدیر پیام رسان سروش که وجود این مشکل امنیتی رو تایید می کنند. یعنی شما می خواید بگید تایید مدیر این پیامرسان برای وجود چنین مشکلی سندیت نداره ولی حرف شما که آشنایی با اصول اولیه امنیت رو ندارید داره؟!
    مدارک دیگه زیادی هم موجود هست
    نمونش استفاده از HTTP که مشخص هست و موارد دیگه

همینطور در مورد آزمون خطا باید عرض کنم که تست ها و به قول شما آزمون خطا در مورد اطلاعات حساس کاربر باید قبل از لانچ پروژه به صورت عمومی انجام بشه نه در نسخه اصلی و عمومی که خوب عدم اطلاع از این مورد هم باز هم بر می گرده به این که شما هیچ اطلاعی در زمینه توسعه یک نرم افزار ندارید.

در مورد جمله بلد اخر هم:
    بنده به خاطر ندارم بی دلیل کسی رو کوبیده باشم
    اصلا بنده به خاطر ندارم کسی رو کوبیده باشم. اگر بنده نقدی به کسی یا شرکتی می کنم به این دلیل هست که نقد باید انجام بشه تا افراد به سمت جلو حرکت کنند. همه جای دنیا همین هست. وجود فیدبک و بررسی دقیق اون همیشه موجب پیشرفت هست که حالا اگر شما فک می کنید هر کاری شما می کنید درست هست باز هم بر می گرده به عدم اطلاع شما از مدیریت رفتار و تولیدات خودتون که توصیه می کنم چند کتاب در این زمینه مطالعه کنید.

در مورد صبح تا شب هم بنده باز هم از شما می خوام مدرکی ارائه کنید مبنی بر این که بنده صبح تا شب در این انجمن در حال فعالیت هستم.
    بنده علاقه خاصی به این انجمن دارم و همیشه روی یک تب باز هست و اگر فرصتی باشه نگاهی میندازم و اگر فرصت بیشتری باشه توی بحثی شرکت می کنم
    در مورد وقت آزاد هم فک نمی کنم بیشتر از شما وقت خالی داشته باشم
    تاریخ عضویت بنده ماه دوم سال 2011 هست و بنده 206 پست در بخش های اصلی دارم و میانگین 0.08 پست در طول روز.
    تاریخ عضویت شما ماه هفتم سال 2014 هست با324 پست و میانگین 0.24 پست در طول روز یعنی چیزی حدود 3 برابر بنده

اگر بر خلاف موارد امنیت و توسعه نرم افزار اگر با ریاضیات ابتدایی آشنا باشید با یه محاسبات ساده متوجه میشید که بنده همچین وقت خالی زیادی هم ندارم و اگر هم زیاد باشه باز هم با توجه به آمار شما، فک نمی کنم شما در جایگاهی باشید که در این مورد بخواید نقدی رو به بنده وارد کنید.

در نهایت بنده مدرک رو خدمتتون ارائه دادم
    پاسخ ادعا های هرچند بی اعتبار و خنده دار شما رو هم دادم
    و مجدد منتظرم شما مدرکی برای اثبات ادعاتون ارائه کنید.
    البته اگر احترامی برای خودتون قائل هستید در غیر این صورت موفق باشید
    ویرایش توسط navid2zp : April 5th, 2018 در ساعت 16:42

2. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)