ایده ای که هست و در حال کار روش هستم
ولی خوب مسئله ریسک هست
البته به نسبت خیلی ریسک کمتری داره و منطقی و کار شده و از 6 سال تجربه نتیجه گرفته شده که حتی مورد توجه مسئولان یک دانشگاه بسیار معروف کشور که در این زمینه های بسیار فعال هست و در زمینه تکنولوژی های روز دنیا از مقام داران دنیا هست هم قرار گرفت و دبیر پارک های فن آوری که مدیر نمونه سال کشور هم شدند هم که به عنوان میهمان و سخنران در دانشگاه بودند از طرف خود مسئولینی که حضور داشتن ازشون دعوت شد که بیان و توضیحات رو بهشون ارائه بدم که بسیار استقبال کردند و در این مدت هم در ارتباط هستیم و جلسه حضوری هم داشتیم
ولی خوب مسئله اصلی این هست که با توجه به این که یک کار زیرساختی هست و یک کار سطحی مثل اپ نیست نیاز به این داره تا یک تیم متشکل از افراد با انگیزه روش کار کنن که مشکل اصلی هم همین هست و در این بین که خودم تا جای ممکن برنامه نویسی طرح رو انجام میدم به دنبال افراد با استعداد هستم که حتی دانشگاه هم برای حمایت و سرمایه گذاری و ثبت شرکت دانش بنیان اعلام آمادگی کرده ولی اگر شما هم علاقه داشته باشید می تونیم صحبت کنیم
راه های ارتباطی بنده رو میتونید در سایتم: navid2zp.com پیدا کنید که راه های مختلفی هم هست
بنده در خدمتتون خواهم بود