شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
من نمیدونم چقدر فکرتون باز هستش ولی یه مدت بشینید خوب فکر کنید
دنبال یه ایده باشید - یه چیزی که خودتون اون رو ارائه بدید و کاربر وقتی اون رو دریافت کرد برای پشتیبانیش حتما باید به شما مراجعه کنه مثل خیلی از کسب و کارهای ما نباشه
طرف سلف سرویس زد فرداش کنارش هم یکی زدن اصلا مردم موندن کپی کنن
الان در حال حاظر یکی میگه سایت فیلم بزن یکی میگه سرور بزن اما کی تا الان گفته من با این کار تو بهترین جای تهران خونه خریدم
مگر این که مدیر آسیاتکی چیزی باشی آره اون میتونه اما ما ها فقط باید فکر کنیم من الان خودم 1 سالی هستش دارم فکر میکنم و تو دلم یه امیدی هستش که بالاخره یک چیزی به ذهنم میرسه البته نمیگم خوابیدم خونه دارم فکر میکنم نه کار میکنم اما همش فکرم داره سرچ میکنه
حالا شاید یکم افکار من برای خیلی ها تخیلی باشه اما یکم فکر کنیم واقعا باید یه چیز نو ایجاد بشه دو تا سرور خریدن کاری نداره با دو تا تبلیغات خوب هم کارت وحشتناک میگیره اما آیا این کسل کننده نیست نصف اینترنت دارن این کارو میکنن و هاست فروش و سرور فروشن
انشالله که یه ایده و یه فکر خوب به ذهنتون برسه![]()
وین هستی دنبال کاری؟ موندی با 300 میلیون چیکار کنی؟ شنیده بودم انور خوشی هست اما نه اینقدر!!
بزن تو کار واردات صادرات لوازم از اروپا به ایران...یه دروازه بتونی باز کنی بین اینور و انور مردم بتونن خرید و فروش راه بندازن یا بتونن از بازارهای اروپایی خرید کنن راحت اینور خوب نون داره...مثلا فلان فروشگاه تو اروپا همچین لوازمی داره بتونی تحویل بدی تو ایران به مردم کاسبیت گل میندازه..
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)