سلام مهندس!
البته که پول همیشه خوبه(!) و با پول میشه هر کاری رو آسونتر پیش برد ولی به نظر من توی اینترنت ایران بیشتر از همه چیز نیروی انسانی مختصص + متعهد (هر دو، همزمان در یک شخص) بسیار نایابه!
شما ده برابر یا یک دهم این مبلغی که ذکر کردید رو هم اگر داشته باشید، اگر همکارانتون و زیر مجموعتون اهل کار نباشند هر ریالشو حروم میکنند و برعکس اگر کادر خوبی داشته باشید با بودجه زیر ۱۰ میلیون هم میتونید کسب و کار های خیلی موفقی راه اندازی کنید.
من ایده خیلی خوبی براتون ندارم ولی در دنیای غرب خیلی سرویس های خوبی ارائه میشوند که ما ایرانی ها نمونه های اصلاح شده و ایرانی شدش رو نداریم، مثلا این کسب کار های معروف رو در نظر بگیرید: Spotify یا Zopim یا WHMCS یا MusixMatch یا DropBox یا Digitalocean یا Gitlab یا Cpanel
من تقریبا هر روز با این برند ها سر و کله میزنم و خیلی دوست داشتم مثلا Gitlab رو بهینه شده برای کاربرای فارسی زبان استفاده کنیم یا مثلا فایل هامو به جای آمریکا داخل سرور های ایرانی ذخیره کنم!
البته برای چند تا از این محصولات حرکات ایرانی شروع شده ولی هر کدوم به راحتی قابل کنار زده شدن هستن مثلا برای گفتگوی آنلاین جدیدا raychat راه اندازی شده (که اصلا مورد رضایت ما نبوده) یا برای نمونه ایرانی Spotify یک استارت آپ بسیار کند به نام نواک در حال کاره، برای DropBox شرکت بیان حرکت هایی کرده و برای WHMCS و MusixMatch هم ما یه کار هایی صورت دادیم!
شما نمونه هر کدوم از این محصولات رو ایجاد کنید هم مشتری بصورت قطعی وجود داره و تقریبا ریسک پایینی داره و هم از لحاظ اقتصادی حرکت مناسبیه و هم کاربران به دلیل دریافت خدمات پشتیبانی و عدم تحریم تجربه بهتری رو دارند.