نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 96

موضوع: اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید ArYaIeIrAn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

53 پاسخ : اخطار :: p30vel.ir چگونه مشهور میشود و چگونه اسکریپت ها را بدست می اورد ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط iranashiyane نمایش پست ها
    عزیز من می خواستم دیگه تو بحث شرکت نکنم اما نشد.خندم گرفت از دست تو عزیز من این که در نهایت بی سوادیه از بیخ و بن که کار خاندان قاجار نیست .بدی من و مشکل من می دونی چیه این که ادعایی ندارم واسه همین یک مشت جقله........ ما هر 12 ساعت بک آپ داریم .حتی بک آپ ترمینال داریم که پس از 10 دقیقه ریستور میشه.دوما با این چیزا ما پس نمی کشیم دفعه بعد برو یکی رو تهدید کن که شلوارشو خیس کنه .اینم حرف آخرم

اگر دوستان حرفی دارن پیغام خصوصی بدن .حتما توجه می کنم.

دوستان همگی خوش باشید تا ورژن 3 خدا نگهدار.فقط مجبورم نکنید که جواب بدم.چون دندون می شکنم.
    نه من گفتم پس بکش نه؟
    تو همچین حرف میزنی انگار که احسان از قصد شل گذاشته بعد خودت میدونی هرچقدرم بکاب داشته باشی بازم باهر نفوذ باعث اخطال بشی بکاب دیگه بدرد نمخوره چون سیستمت پره شل هستی و........ اول سیستمتو درست کن بعد بکاب به رخ بکش داداشی هیچ وقت کسیو که باهاش رفیق هستی ضایع نکن تو دیدی که احساس چقدر عذر خواهی کرد برای اسکریپت پس چرا دوباره بحث رو کردی
    تو فقط فکر کن اگه یکنفر بخواهد شل تو یک اسکریپت بزار نمیاد آشکار بزاره که تو بفهمی
    تو بنا به حرف خودت که حرف زدی گفتی باید برنامه نویس ادب بشه منم جوابتو دادم وگرنه جبهه نمیگرفتم
    نه تهدید بود نه.........
    دندون ههههههه

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

تاپیک قفل نمیشه میدونم ولی بگم من دیگه سر نمیزنم کسی حرفی خواست بزنه به من پیغام خصوصی کنه که با خبر بشم با ایمیلم
    با تشکر از کسی که دندان پزشک هستن و ما نمیدونستیم
    من دیگه پاسخ نمیدم فقط پیغام خصوصی کارم زیاده
    ویرایش توسط ArYaIeIrAn : November 22nd, 2010 در ساعت 23:07

2. تعداد تشکر ها از ArYaIeIrAn به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)