نقل قول نوشته اصلی توسط iranashiyane نمایش پست ها
کد:
شما خودتون اسکريپت بنويسيد مجانی هم منتشرش کنيد، خيلی هم خوبه.
اما اسکريپت اين و اون رو مجانی منتشر نکنيد :دی چون ديگران براش زحمت کشيدن.

ببخشید روی پیشونی من چیزی دیدید؟

اونوقت فردا نمیایید بگید طرف را احمق فرض کردیم؟ کلا برنامه نویسی که برنامش پخش میشه به دور از دلائلی که قبلا ذکر شده بازم ضعف داره می خوای بدونی میگم چرا:
برنامه نویسی که نتونه امنیت برنامه و کارشو حفظ کنه برنامه نویس نیست این یعنی ضعف .پس باید یک بار ادب بشن تا حواسشون جمع بشه واسه کار های بعدی.
عزیز جان من خودم چند بار میخواستم انجمنتو پاک کنم کلی از بیخ سایتتو تعطیل کنم همین آقا احسان که بهش تهمت میزنی گفت نه نکن گناه داره بچه خوبیه رفیقمه وگرنه من اگر بخوام به همین حرف شما ملاک قرار بدم برم اون انجمنت پاک کنم تا ادب بشی اون اسکریپتیم که داداشم احسان ارائه کرد که اسمشم ریواس بود خودشم چندبار عذر خواهی کرد که اشتباهی داده بیرون حواسش نبوده شل را پاک کنه اگه تو برنامه نویس هستی برو باگ xss انجمنتو بگیر تا پاکش نکردم تا ادب بشی من خودم تا به حال چندتا سایت پیدا کردم از دولتی بگیر تا شخصی باگ داشت ولی به مدیرش گفتم که سیستمت باگ داره نه اینکه ارائه اش بدم بعد دوستان اینو بدونید سیستمی که نال ارائه میشه یا اسکریپتی که دست این واونه بدونید امنیتش صفره پس انتظار نداشته باشید از این دوتا سایت که بیان باگ اسکریپتهای ارائه شدشونو بگیرن و ارائه بدن اینجوری باشه باید کل وقتشنو بزارن سر اینکار شما ها که برنامه نویس هستیدید خودتون اینکارو بکنید نه اینکه از این دو تا بخواهید میگن مفت باشه کوفت باشه اسکریپت مفتی از این دردسرها هم داره