دوستان سلام !
خواهشمندم ديگه پست نديد !
انجمني كه براي كاربراي خودش احترام قائل نيست و تنها منافع خودش براش مهمه ديگه توش پست دادن نداره !
حالا ما { مدير نالرز . پي سي ول . وي بي ايران } به كنار كه كلي بهمون توهين شد بقيه چرا ؟
يعني اين وب هاستينگ تالك براي كاربران خودشونم ارزش قائل نيستن كه تاپيك رو ببندن ؟
من از ديروز دارم ميخونم اما پاسخي ندادم گذاشتم همه هر چي دوست دارن بگن اونايي كه بايد من و بشناسن ميشناسن و همين برام كافيه كه كارم در مقابل اونا ارزشمند باشه يا حداقل اينطوري جلوه بدن كه كارم ارزش داره واسشون !
چند وقت پيش توي وب هاستينگ تالك پست ماژول پرداخت آنلاين براي دبليو اچ ام سي اس رو قرار دادم روي سايت سريع پاك شد اما الآن اين همه توهين به كاربران شده و ...
خواهش ميكنم اگر تاپيك رو نميبندن ما اين تاپيك رو تعطيل كنيم و پست نديم !
و اينكه اينا همش سياستيه براي بازديد بالاتر شخصي به نام روح الله اومد يك پست داد و رت و خودش ديگه نيومد و از همه جالبتر اينجاست كه چند تا از مديران توي پست اومدن اما با اينكه ديدن توهين زياد شده پست رو نبستن !
كسايي هم كه حلال و حروم ميكنن مطمئن باشيد از روي اينكه فكر ميكرديد حلال هست چيزي كه به دست مياريد از نظر بقيه امكان داره حروم باشه !
ما آدما خودخواهيم پس نميتونيم در جايگاهي باشيم كه قضاوت كنيم اصلا" قضاوت كار من و شما نيست !
در آخر هميشه يك جمله دارم هر موقع بحث ميشه ميگم !
نادانترين افراد كساني هستند كه خود را دانا بدانند ! { احسان مديريت نالرز }
از همتون عذر ميخوام به شخصه كه باعث شديم همچين تاپيكي از طرف شخصي به وجود بياد كه همه بيفتن به جون هم !
سعي كنيم سازنده باشيم نه تخريب كننده گاهي با يك انتقاد ميتونيم بسازيم تا اينكه با يك انتقاد عمومي خراب كنيم !
اين بستگي به شما دوستان داره كه در چه مرحله اي از شخصيت هستيم { به عنوان مثال لول پايين : خودمو ميگم }
موفق و پايدار باشيد { عيد غدير خم پيشاپيش مبارك }