نقل قول نوشته اصلی توسط mornabo نمایش پست ها
به علت عدم پاسخگویی شفاف من محبور هستم اینجا فیدبکم رو قرار بدم
من چند وقت پیش از این شرکت سرویس گرفته بودم که اوایل تقریبا پشتیبانی خوبی داشتن (مخصوصا موقع خرید !)
برای آخرین باری که خواستم تمدید کنم بعلت مسافرت در پرداخت اینویس تاخیر ایجاد شد که ایشون هم هزینه دیرکرد رو به فاکتور اضافه کرده بودن بعد از پرداخت هزینه فاکتور وی پی اس قابل استفاده نبود و ایشون غیر قابل دسترس بودن
من درخواست لغو سرویس و بازگشت هزینه رو داشتم که جواب تیکت من در اتچ قابل مشاهده است. البته من منظور ایشون رو متوجه نشدم ولی به هر حال وقتی سرویسی خریداری میشه و هنوز استفاده نشده درخواست لغو داده میشه باید هزینه اون مقدار کاری که انجام شده مثل نصب و راه اندازی کسر و ما بقی عودت داده شود که فعلا از طرف ایشون این کار انجام نشده است.
1.png2.png
جسارته ولی حرفتون شفاف نیست، ظاهراً حدود 2 هفته پس از انقضای سرویس آمدید حتی هزینه دیرکرد خودکار سیستم هم پرداخت کردید اما دیدید سرویس غیر قابل استفاده است و درخواست برگشت وجه دادید؟
خب اینجا سوالی که پیش میاد اینه که منظور شما از غیر قابل استفاده بودن دقیقاً چیه؟ اگر مشکلی در سرور هست که این دوستمون گفتن که مشکل رو تیکت کنید براتون حل میکنن دیگه چرا خودتون رو اذیت میکنید؟
اما اگر از جای دیگه سرور خریدید و به دلایلی پشیمون هستید که اینو تمدید کردید خب یک کلام راستش رو بگید مثلاً بگید آقا من از فلان هاست سرورم رو خریدم و الان نیازی به این سرور ندارم و خیلی خیلی هم ممنون که شما 2 هفته اطلاعات منو در صورتی که از لحاظ قانونی وظیفه ای هم نداشتی نگه داشتی حالا چون می دونم تقصیر از جانب بنده است و سرویس به با اینکه مشکلی نداره اما دیگه نیازش ندارم ازتون می خوام هزینه روز های باقی مانده سرویس را حساب کرده و برای من برگشت بزنید.این وسط ممکنه بعضی ها طبق قانون خودشون یه هزینه کنسلی هم که معمولاً 10 تا 30 درصد هست بگیرن.