من بیشتر توضیح میدم که شفاف باشه

من سرویس مورد نظر رو صبح تمدید کردم و به علت عدم کارایی فکر میکنم چند ساعت بعد بهشون اطلاع دادم که سرویس مشکل داره
ایشون بعد از چند ساعت دوباره گفتن که مشکل نداره و من گفتم که همون مشکل پا برجاست ولی با توضیحاتی همچون اینکه الان زمان کاری نیس موضوع رو موکول کردن به روز بعد
منم به دلیل عجله کاری همون شب حدود ساعت ۱۲ یه سرویس از همکارای دیگتون خریداری کردم و به ایشون گفتم که هزینه مورد نظر حالا هر چی که هست هزینه کانفیگ و این مسائل رو کسر و مابقی رو برام واریز کنید
که ایشون یه توضیح کاملا بی معنی (عدم دیرکرد در پرداخت !) برای بنده ارسال کردند که نمیتونن پول رو برگشت بزنن احتمالا معنی جملشون این هست چون من دیرکرد داشتم در پرداخت هزینه نمیتونه برگشت داده بشه
به هر حال یه قسمت لغو سرویس دارن ایشون در پنل که نمیدونم فایدش چیه و منم فرستادم که لغو بشه
به هر حال به خاطر اینکه ایشون ۲ هفته یا یک سال سرویس من رو نگه داشتن و پاک نکردن هزینه دیرکرد گرفتن و هیچ گونه لطف و محبتی در کار نیست !

به هر حال به هر دلیلی سرویس مورد نظر استفاده نشده و همون روز درخواست لغو و بازگشت هزینه داده شده که متاسفانه هیچ جوابی در این زمینه داده نمیشه