نقل قول نوشته اصلی توسط cloner1390 نمایش پست ها
درود دوستان عزیز
سایت دانلود رو میخوام فعلا شروع کنم.اگر از سرویس دهنده راضی بودم دو تا سایت که مربوط به موبایل هست رو هم میارم رو سرویس دهنده ای که ازش راضی بودم.بیشتر امن بودن اطلاعات.الان یه سری از دوستان میگن بهتر هست هاست و سرور دانلود داخل ایران باشه.چون فردا احتمال تحریم هست یا کلا دسترسی رو میتونند بردارن یا تو حالت بدتر احتمال داره دلار گرون بشه و قیمت سرویس سه برابر بشه.چون یکی از دوستان سایت دانلود داره که جزو سایت های تاپ هست که اسم نمیبرم همین موضوع رو به من گفتم.گفت سرویس خارج شاید اول بهتر باشه ولی اگر دلار بالا و پایین بشه یا تحریم اون موقعه هست که دردشرها شروع میشه.ممنون میشم راجع به این موضوع کمی دوستان راهنمایی کنند.
سرور های ایران سرعت بالاتری دارند ام آپتایم کمتری دارن و پهنای باند کمتری ( البته اگه اینترانت باشه پهنای باند نامحدود میدن).

اگه هم سایتتون فیلم و ... غیر مجاز بزارید بازم ایرن گیر بهتون میدن .

بحث تحریم کمه اما بحث کپی رایت هست . بیشتر دیتاسنترهای خارجی به کپی رایت حساسند . مثلا اگه کسی از شما شکایت کنه امکان بستن اکانتتون هست . اما توی ایران این مشکل نداردی !

قیمت دلار هم دیگه زیاد پایین و بالا نمیشه و نگرانی نداره .

اگر فضای زیادی نمیخواید برای شروع بهتره با سرور مجازی شروع کنید . چون سرور اختصاصی هزینش خیلی بالا هست !

در صورت نیاز به سرور ما در خدمت هستیم

تلگرام ما @cloudfire_ir