یه مسئله ای هم هست
قصد دارید صرفا سرمایه گذاری کنید یا وقت برای کار هم دارید؟
منظور بنده این هست:
1- آیا در حال حاظر مشغول به کاری هستید و این مبلغ ، پس انداز شماست و قصد کسب درآمد از این پس انداز رو دارید؟
2- قصد راه اندازی کسب و کار دارید و خودتون هم میخواید کار کنید در این پروژه ای که قراره سرمایه گذاری بشه؟
اگر خودتون هم میخواید کار کنید ، قطعا پیشنهاد من این هست که ابتدا علاقه ی خودتون رو شناسایی کنید ، زمینه های کاری مربوط به علاقتون رو هم شناسایی کنید و سپس در مورد بازار هدفتون تحقیق کنید.
به طور کل ، بازاری که محدود باشه پیشنهاد نمیشه (مثل همین مغازه که میگید! درسته ساندویچی درآمد فوق العاده ای داره. ولی آیا شما اگر در کرج ساندویچی بزنید ، مشتری از لوس آنجلس هم دارید!؟) البته این نظر منه (به همین خاطر هم هست 7 ساله هیچ کار فیس 2 فیسی نمیکنم خخخ)
پیشنهاد میکنم اگر هم خواستید پروژه ای رو راه بندازید ، قطعا با یک مدیر پروژه کاردان مشورت کنید
Business Plan داشته باشید (در هر مقیاسی) ، هدف کوتاه ، میان و بلند مدت برای کارتون در نظر بگیرید ، هزینه/درآمد رو در این بازه ها به طور تقریبی پیشبینی کنید و کاملا با برنامه پیش برید
برای تبلیغاتتون بودجه و زمان بندی تعیین کنید.
از متخصصین برندینگ کمک بگیرید (هر کسی که میگه من سئو بلدم متخصص برندینگ نیست!)
قطعا هر ایده ای موفق خواهد بود (حتی ایده های تکراری و از قبل پیاده سازی شده)
ایده ی خاصی مد نظرم نیست و عمدتا هم کسی ایده ی خودش رو به کسی نمیگه و خودش عملی میکنه...
پی نوشت: با هیچ کس شریک نشید! بزرگترین ضربه های اقتصادی عمرم رو تو شراکت خوردم!
شریک اگه خوب بود ، خدا 2 تا بود!!!
این نظر شخصی منه البته
موفق باشید