-
September 3rd, 2016, 00:40
عضو انجمن
پاسخ : مشاوره در خصوص سرمایه گذاری

نوشته اصلی توسط
navid2zp
وارد کاری بشید که علاقه و تخصص دارید
بنده به شخصه فکر می کنم علاقه اولیه بسیار مهم هست
حتی اگر تخصص تا حد بالایی نداشته باشید می تونید از دوستان متخصصی که هستند استفاده کنید.
همچنین می تونید برای یک ایده یا ... تیمی رو جمع کنید و روی این تیم سرمایه گذاری کنید. اکثرا توی ایران کار ها به تنهایی انجام میشه و یک تیم خوب معمولا به خوبی به نتیجه خوب میرسه.
ممنونم از نظرتون
اتفاقا بیشتر دوس دارم سراغ علاقه برم ولی واقعا همه میدونیم چقدر اوضاع سخت شده و صرفا علاقه شاید نتونه موفق باشه البته گفتم شاید
-
-
September 3rd, 2016 00:40
# ADS
-
September 3rd, 2016, 01:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
سپاسگزارم از نظرتون
بله خارج از نت هم موردی نداره من صرفا به جهت علاقه عرض کردم
يك ساختمان اجاره كنين و موسسات آموزشى بزنين. الان اين كار به شدت سود دهى داره
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2016, 01:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
يك ساختمان اجاره كنين و موسسات آموزشى بزنين. الان اين كار به شدت سود دهى داره
این مورد بسیار از نظر کاغذ بازی اداری و بررسی های سازمانی وقت گیر و واقعا در شهری که بنده ساکنم به وفور هستند
ضمن اینکه به نظرم این مورد باید مدیریت یکسری آموزش های خاص دیده باشد و مدارک خاصی نیز داشته باشه
بازم ممنونم که به بنده لطف دارید و راهنمایی میکنید
سپاس
-
-
September 3rd, 2016, 01:22
عضو انجمن
سلام اول علاقه بعد دانش و اگر دنبال ایده هستین پیام خصوصی بدین که احتمالا بتونم کمکتون کنم و اگر خاستین باهم شروع کنیم و باید شرایطش باشه باید صحبت کنیم
-
تعداد تشکر ها از keyhan7 به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2016, 01:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
keyhan7
سلام اول علاقه بعد دانش و اگر دنبال ایده هستین پیام خصوصی بدین که احتمالا بتونم کمکتون کنم و اگر خاستین باهم شروع کنیم و باید شرایطش باشه باید صحبت کنیم
درود بر شما
موردی نداره گرامی اگر امکانش هست فردا در تلگرام مختصری توضیحی بفرمائید چون ممکنه نباشم بنده میام میخونم انشالله جواب میدم اگر مایل هستید البته
آی دی تلگرام ارسال شد
سپاس
-
-
September 3rd, 2016, 01:30
عضو انجمن
طبق اون چیزی که من تا الان فهمیدم و دستگیرم شده و اون چیزی که از بقیه کسانی که تجربه کردند شنیدم پول توی نیاز های روزمره مردمه
شما میتونید ساندویچی بزنید ، بوتیک بزنید و ... بنده در هر دو زمینه سود رو به چشم دیدم
نمیدونم در کدوم شهر ساکن هستید ولی اگه پولت به رهن مغازه و خرید وسایل میرسه میتونی تو اون زمینه سرمایه گذاری کنید
در کنار اینهام میتونید به علاقه های اینترنتیتون برسید
{ Live in the moment }
...
-
تعداد تشکر ها از ali-rezam به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2016, 01:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali-rezam
طبق اون چیزی که من تا الان فهمیدم و دستگیرم شده و اون چیزی که از بقیه کسانی که تجربه کردند شنیدم پول توی نیاز های روزمره مردمه
شما میتونید ساندویچی بزنید ، بوتیک بزنید و ... بنده در هر دو زمینه سود رو به چشم دیدم
نمیدونم در کدوم شهر ساکن هستید ولی اگه پولت به رهن مغازه و خرید وسایل میرسه میتونی تو اون زمینه سرمایه گذاری کنید
در کنار اینهام میتونید به علاقه های اینترنتیتون برسید
بنده کرجم اتفاقا بنده هم سود رو دیدم مخصوصا تو فلافلی سیار خخخخ
بازم سپاس از راهنمایی شما
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2016, 01:42
سلام
1-کاملا سرمایه گذاری در نت توصیه میش چون توجیح اقتصادی داره وبازارش اشباع نشده و کلا همچی خوبه
دوستانی هم ک میگن تو نت نیا میشه بپرسم پس چرا خودتون تمام زندگیتون گذاشتید رو نت و درامد خوبیم دارید؟؟
بعله اگ کسی با نت اشنا نباشه پولش میره
2-بانظر دوستان موافقم دنبال ایده باشید
اگر ایده ندارید و میخواید ی چیزه تکراری کار کنید مث مثلا سایت فروش هاست با برنامه پیش برید
3-اول دنبال علاقتون برید بعد تخصص
4-این مبلغ رو کامل خرج نکنید شما با5میلیون هم میتونید تو نت ی شاهکار راه بندازید(البته با برنامه) بقیشم بذارید بانک
5-میخواید تنها کار کنید یا تمایل ب شراکت هم دارید؟
6-چند وقت تو نت هستید؟تخصصتون چیه؟؟
بنده فقط نظرات خودم براساس تجربیات 4ساله خودم گفتم و قصد چرت و پرت وگویی و توهین نداشتم
سپاس
ویرایش توسط mchteh : September 3rd, 2016 در ساعت 01:43
-
تعداد تشکر ها از mchteh به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2016, 01:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mchteh
سلام
1-کاملا سرمایه گذاری در نت توصیه میش چون توجیح اقتصادی داره وبازارش اشباع نشده و کلا همچی خوبه
دوستانی هم ک میگن تو نت نیا میشه بپرسم پس چرا خودتون تمام زندگیتون گذاشتید رو نت و درامد خوبیم دارید؟؟
بعله اگ کسی با نت اشنا نباشه پولش میره
2-بانظر دوستان موافقم دنبال ایده باشید
اگر ایده ندارید و میخواید ی چیزه تکراری کار کنید مث مثلا سایت فروش هاست با برنامه پیش برید
3-اول دنبال علاقتون برید بعد تخصص
4-این مبلغ رو کامل خرج نکنید شما با5میلیون هم میتونید تو نت ی شاهکار راه بندازید(البته با برنامه) بقیشم بذارید بانک
5-میخواید تنها کار کنید یا تمایل ب شراکت هم دارید؟
6-چند وقت تو نت هستید؟تخصصتون چیه؟؟
بنده فقط نظرات خودم براساس تجربیات 4ساله خودم گفتم و قصد چرت و پرت وگویی و توهین نداشتم
سپاس
اختیار دارید بنده ممنونم که وقت میزارید و راهنمایی می کنید
علاقه بنده در نت هست حقیقتا تخصص خاصی نیست حقیقتا ولی مدیریت و مشتری مداری خودم رو شدیدا قبول دارم چون مدتی مدیر بودم در وب سایتی که رتبه 2300 بود و چنان مدیریت کردم و احترام به کاربران میزاشتم که سریعا 600 ایران شد و در چند مورد دیگه هم به خودم ثابت شده این موضوع
به هر حال یا از ایده های باید استفاده کرد یا باید سایت یا کانالی خریداری کنم چون دنبال درآمد ماهیانه 4تومن به بالا هستم حقیقتا
شراکت باشه موردی نداره ولی سود آوری و ... تضمین بشه
-
-
September 3rd, 2016, 02:00

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
اختیار دارید بنده ممنونم که وقت میزارید و راهنمایی می کنید
علاقه بنده در نت هست حقیقتا تخصص خاصی نیست حقیقتا ولی مدیریت و مشتری مداری خودم رو شدیدا قبول دارم چون مدتی مدیر بودم در وب سایتی که رتبه 2300 بود و چنان مدیریت کردم و احترام به کاربران میزاشتم که سریعا 600 ایران شد و در چند مورد دیگه هم به خودم ثابت شده این موضوع
به هر حال یا از ایده های باید استفاده کرد یا باید سایت یا کانالی خریداری کنم چون دنبال درآمد ماهیانه 4تومن به بالا هستم حقیقتا
شراکت باشه موردی نداره ولی سود آوری و ... تضمین بشه
درسته
تضمینی ک مدنظرتون هست برام توضیح میدید؟
چون من الان ب شخصه کلی ایده خاص و بمب و..دارم
سرمایشم دارم حقیقا ولی دلیل اینک دنبال شریکم اینه ک هم همفکر میخوام هم کسی ک بتونه برای پیاده سازیش کمک کنه قطعا نصف هزینه ها رو ازش میگیرم چون قرار شریک شه ولی در کل خواسم بگم مشکل مالی ندارم
مدیریت و مشتری مداری
اما در مورد این جملتون,واقعیت همینه و عامل اصلی موفقیت هر وبمستریه ولی متاسفانه خیلی ها....
-
تعداد تشکر ها از mchteh به دلیل پست مفید