صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: مشاوره در خصوص سرمایه گذاری

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره در خصوص سرمایه گذاری

یه مسئله ای هم هست
    قصد دارید صرفا سرمایه گذاری کنید یا وقت برای کار هم دارید؟
    منظور بنده این هست:
    1- آیا در حال حاظر مشغول به کاری هستید و این مبلغ ، پس انداز شماست و قصد کسب درآمد از این پس انداز رو دارید؟
    2- قصد راه اندازی کسب و کار دارید و خودتون هم میخواید کار کنید در این پروژه ای که قراره سرمایه گذاری بشه؟

اگر خودتون هم میخواید کار کنید ، قطعا پیشنهاد من این هست که ابتدا علاقه ی خودتون رو شناسایی کنید ، زمینه های کاری مربوط به علاقتون رو هم شناسایی کنید و سپس در مورد بازار هدفتون تحقیق کنید.
    به طور کل ، بازاری که محدود باشه پیشنهاد نمیشه (مثل همین مغازه که میگید! درسته ساندویچی درآمد فوق العاده ای داره. ولی آیا شما اگر در کرج ساندویچی بزنید ، مشتری از لوس آنجلس هم دارید!؟) البته این نظر منه (به همین خاطر هم هست 7 ساله هیچ کار فیس 2 فیسی نمیکنم خخخ)
    پیشنهاد میکنم اگر هم خواستید پروژه ای رو راه بندازید ، قطعا با یک مدیر پروژه کاردان مشورت کنید
    Business Plan داشته باشید (در هر مقیاسی) ، هدف کوتاه ، میان و بلند مدت برای کارتون در نظر بگیرید ، هزینه/درآمد رو در این بازه ها به طور تقریبی پیشبینی کنید و کاملا با برنامه پیش برید
    برای تبلیغاتتون بودجه و زمان بندی تعیین کنید.
    از متخصصین برندینگ کمک بگیرید (هر کسی که میگه من سئو بلدم متخصص برندینگ نیست!)
    قطعا هر ایده ای موفق خواهد بود (حتی ایده های تکراری و از قبل پیاده سازی شده)

ایده ی خاصی مد نظرم نیست و عمدتا هم کسی ایده ی خودش رو به کسی نمیگه و خودش عملی میکنه...
    پی نوشت: با هیچ کس شریک نشید! بزرگترین ضربه های اقتصادی عمرم رو تو شراکت خوردم!
    شریک اگه خوب بود ، خدا 2 تا بود!!!
    این نظر شخصی منه البته

موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن saeed1988m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mchteh نمایش پست ها
    درسته
    تضمینی ک مدنظرتون هست برام توضیح میدید؟
    چون من الان ب شخصه کلی ایده خاص و بمب و..دارم
    سرمایشم دارم حقیقا ولی دلیل اینک دنبال شریکم اینه ک هم همفکر میخوام هم کسی ک بتونه برای پیاده سازیش کمک کنه قطعا نصف هزینه ها رو ازش میگیرم چون قرار شریک شه ولی در کل خواسم بگم مشکل مالی ندارم

مدیریت و مشتری مداری

اما در مورد این جملتون,واقعیت همینه و عامل اصلی موفقیت هر وبمستریه ولی متاسفانه خیلی ها....

ازم تشکر میکنم از توضیحات شما
    حقیقتا تضمین یعنی برگشت تضمینی سرمایه اولیه و سود حداقل ماهانه یا سه ماهه
    در مورد تخصص که بنده شرمنده شما و اساتید دیگه هستم چون بنده تخصص خاصی ندارم ولی در این مورد مدیریت و مشتری مداری بنده واقعا عرض کردم و مطمئنم در این مورد چون اصول اخلاقی و رفتاری خودم هم دقیقا بر این پایه هست احترام به مشتری و کلا کاربر سایت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    یه مسئله ای هم هست
    منظور بنده این هست:
    1- آیا در حال حاظر مشغول به کاری هستید و این مبلغ ، پس انداز شماست و قصد کسب درآمد از این پس انداز رو دارید؟
    2- قصد راه اندازی کسب و کار دارید و خودتون هم میخواید کار کنید در این پروژه ای که قراره سرمایه گذاری بشه؟

اگر خودتون هم میخواید کار کنید ، قطعا پیشنهاد من این هست که ابتدا علاقه ی خودتون رو شناسایی کنید ، زمینه های کاری مربوط به علاقتون رو هم شناسایی کنید و سپس در مورد بازار هدفتون تحقیق کنید.
    به طور کل ، بازاری که محدود باشه پیشنهاد نمیشه (مثل همین مغازه که میگید! درسته ساندویچی درآمد فوق العاده ای داره. ولی آیا شما اگر در کرج ساندویچی بزنید ، مشتری از لوس آنجلس هم دارید!؟) البته این نظر منه (به همین خاطر هم هست 7 ساله هیچ کار فیس 2 فیسی نمیکنم خخخ)
    پیشنهاد میکنم اگر هم خواستید پروژه ای رو راه بندازید ، قطعا با یک مدیر پروژه کاردان مشورت کنید
    Business Plan داشته باشید (در هر مقیاسی) ، هدف کوتاه ، میان و بلند مدت برای کارتون در نظر بگیرید ، هزینه/درآمد رو در این بازه ها به طور تقریبی پیشبینی کنید و کاملا با برنامه پیش برید

ایده ی خاصی مد نظرم نیست و عمدتا هم کسی ایده ی خودش رو به کسی نمیگه و خودش عملی میکنه...
    این نظر شخصی منه البته

موفق باشید
    ابتدا ممنونم از راهنمایی شما گرامی نظرات شما کاملا محترم و قابل تامل هست
    شاغل آزاد هستم و البته دوس دارم در کاری که شراکت میکنم خودم هم وظیفه ای بر گردن داشته باشم
    بازم سپاسگزارم
    ویرایش توسط saeed1988m : September 3rd, 2016 در ساعت 02:11

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1988m نمایش پست ها
    ازم تشکر میکنم از توضیحات شما
    حقیقتا تضمین یعنی برگشت تضمینی سرمایه اولیه و سود حداقل ماهانه یا سه ماهه
    در مورد تخصص که بنده شرمنده شما و اساتید دیگه هستم چون بنده تخصص خاصی ندارم ولی در این مورد مدیریت و مشتری مداری بنده واقعا عرض کردم و مطمئنم در این مورد چون اصول اخلاقی و رفتاری خودم هم دقیقا بر این پایه هست احترام به مشتری و کلا کاربر سایت
    بله دوست عزیز ولی منظور من چیز دیگ ای
    شما میگی تضمین برگشت وجه و....خب این تضمین ک نباید شریک بده چون هرکاری سود و ضرر اما اما هم شما هم من هم بقیه یچیزی داریم به اسم عقل-عقل حکم میکنم قبل شروع هرچیزی کل جوانبش بررسی بشه ماهم قطعا میشینیم طرح ها رو بررسی میکنیم ببینیم برامون سودداره نداره چقد داره و....
    اگ به نتیجه قطعی رسیدیم شروع میکنید
    همونقد ک شما دلت میخواد پولت حفظ و شه درامد خوبی بده منم دلم میخواد
    درکل منظورم اینه قطعا قبل شروع کار بازاراینترنتی و...همچی میسنجیم چشم بسته وارد نمیشیم ک
    بقیه شرایطم ک توافقیه
    حالا تمال داشتید تلگرام بیشتر صحبت کنیم
    09218583779

نظر شخصی بنده تو بازار مجازی و بازار حقیقی اینه:

ایده یا برنامه
    پشتکار
    مدیریت و مشتری مداری
    =
    موفقیت

حالا بماند اون وسطا چند رکن دیگ هم نیازه

6. تعداد تشکر ها از mchteh به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mchteh نمایش پست ها
    بله دوست عزیز ولی منظور من چیز دیگ ای
    شما میگی تضمین برگشت وجه و....خب این تضمین ک نباید شریک بده چون هرکاری سود و ضرر اما اما هم شما هم من هم بقیه یچیزی داریم به اسم عقل-عقل حکم میکنم قبل شروع هرچیزی کل جوانبش بررسی بشه ماهم قطعا میشینیم طرح ها رو بررسی میکنیم ببینیم برامون سودداره نداره چقد داره و....
    اگ به نتیجه قطعی رسیدیم شروع میکنید
    همونقد ک شما دلت میخواد پولت حفظ و شه درامد خوبی بده منم دلم میخواد
    درکل منظورم اینه قطعا قبل شروع کار بازاراینترنتی و...همچی میسنجیم چشم بسته وارد نمیشیم ک
    بقیه شرایطم ک توافقیه
    حالا تمال داشتید تلگرام بیشتر صحبت کنیم
    09218583779

نظر شخصی بنده تو بازار مجازی و بازار حقیقی اینه:

ایده یا برنامه
    پشتکار
    مدیریت و مشتری مداری
    =
    موفقیت

حالا بماند اون وسطا چند رکن دیگ هم نیازه

سپاسگزارم
    انشالله تماس میگیرم خدمت شما گرامی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    یه مسئله ای هم هست
    منظور بنده این هست:

این نظر شخصی منه البته

موفق باشید

سلام
    ممنون ازاین ک وقت گذاشتید تمام صحبتاتون تایید میشه جز گزینه اخر:
    بنده هم 40میلیون سرمایم تو نت سر بدقولی طراحا و شراکت برباد دادم
    اما همیشه شراکت بد نیس من برباد دادم بخاطر بی کفایتی خودم ک اعتماد کردم
    بزرگترین برندهای دنیا شریک داشتند و دارن
    شریک یعنی همفکری بیشتر
    چندتا برند حقیقی و مجازی مطرح دنیا میخوای برات نام ببرم ک باشراکت شروع شده و موفق شد؟؟
    حالا بماند اون وسط ی سری ادم ...از خدا بی خبرم(بلانسبت شما ودوستان) پیدا میشن ک پول ادمو میخورن
    شراکت همیشه بد نیست

البته اینا نظر شخصی بندس شاید نظراتم غلط باشه ولی لازم دونسم عقاید و نظراتم مطرح کنم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1988m نمایش پست ها
    سپاسگزارم
    انشالله تماس میگیرم خدمت شما گرامی
    در خدمتم

عضو جدید hmydcm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    69
    تشکر شده در
    60 پست

سلام.
    با مبلغ سرمایه ای که شما گفید خیلی کارها میشه انجام داد. قصد ندارم مثال بزنم. فقط یک توضیح مختصر.
    همونطور ذکر شد اول ببینید تخصص شما چی هست..
    خب در مرحله دوم اگر تخصص کافی برای انجام یک کار سودآور ندارید ببینید علاقه شما چی هست.. اگر علاقه به کاری داشته باشید می تونید تخصص اون کار رو هم بدست بیارید.
    حالا ببینید علاقه ای که دارید کار پول سازی هست یا خیر.
    هرکاری می تونه سرمایه شما رو برگردونه به شرط اینکه با تمام وجود اون کار رو به نحو احسنت انجام بدید.
    باز هم همانطور که ذکر شد حتی یک فلافلی هم می تونه درآمدی چند برابر حرفه ای و تخصصی رو داشته باشه. البته خود فلافلی هم تخصص خودش رو می خواد و کار هرکسی نیست. این رو می خوام بگم که در هرکاری با تلاش می شه بهترین شد.
    حالا اگر علاقه ای هم به کار مناسبی نداشتید می تونید با فردی قابل اعتماد شریک بشید و یا روی پروژه اون سرمایه گذاری کنید که این نیازمند دقت و بررسی فراوان هست که دچار اشتباه نشوید و سرمایه برباد نرود.
    موفق باشید.

10. تعداد تشکر ها از hmydcm به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    741
    تشکر شده در
    515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hmydcm نمایش پست ها
    سلام.
    با مبلغ سرمایه ای که شما گفید خیلی کارها میشه انجام داد. قصد ندارم مثال بزنم. فقط یک توضیح مختصر.
    همونطور ذکر شد اول ببینید تخصص شما چی هست..
    خب در مرحله دوم اگر تخصص کافی برای انجام یک کار سودآور ندارید ببینید علاقه شما چی هست.. اگر علاقه به کاری داشته باشید می تونید تخصص اون کار رو هم بدست بیارید.
    حالا ببینید علاقه ای که دارید کار پول سازی هست یا خیر.
    هرکاری می تونه سرمایه شما رو برگردونه به شرط اینکه با تمام وجود اون کار رو به نحو احسنت انجام بدید.
    باز هم همانطور که ذکر شد حتی یک فلافلی هم می تونه درآمدی چند برابر حرفه ای و تخصصی رو داشته باشه. البته خود فلافلی هم تخصص خودش رو می خواد و کار هرکسی نیست. این رو می خوام بگم که در هرکاری با تلاش می شه بهترین شد.
    حالا اگر علاقه ای هم به کار مناسبی نداشتید می تونید با فردی قابل اعتماد شریک بشید و یا روی پروژه اون سرمایه گذاری کنید که این نیازمند دقت و بررسی فراوان هست که دچار اشتباه نشوید و سرمایه برباد نرود.
    موفق باشید.
    بسیار سپاسگزارم که بنده رو راهنمایی می کنید
    حتما از نظرات همه عزیزان بهره میگیرم
    بازم تشکر

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)