نقل قول نوشته اصلی توسط cacodemon نمایش پست ها
این متن نامه شکایت بنده که برای همراه اول فرستادم

با سلام
امروز در تاریخ 31/5/1395 در ساعت 7 : 50 : 14 تاریخ و ساعت تمدید بسته نوترینو بنده بوده که چند ثانیه بعد من با فرستادن عدد 0 درخواست اعلام مانده اینترنت کردم و از جوابی که اومده متحیر شد
اس ام اس ارسالی اعلام میکنه در تاریخ 1395/5/31 و تا ساعت 7 : 50 : 59 ثانیه (یعنی تنها در 45 ثانیه بعد از فعال شدن بسته جدید من 218 مگ از حجم روزانه و 31 مگ از حجم شبانه استفاده کردم
دو تا سوال پیش میاد
1- ایا شما سرعتی ارائه میدید که تو این 45 ثانیه من میتونم 218 +31 مگ دانلود کنم؟؟؟ 46 مگابیت در ثانبه ؟؟مطمئنن نه!!!
2- مگه قانون شما این نیست که حجم شبانه از 2 تا 7 بامداد حساب میشه؟ پس چطور بسته بنده در ساعت 7 : 50 : 14 تمدید شده و در ساعت 7 : 50 : 59 31 مگ از حجم شبانه استفاده شده؟؟ چطور همچین چیزی ممکن هست؟؟

جز اینه که شما درحال کم فروشی هستید؟

photo_2016-08-21_08-57-17.jpg

و جوابی که گرفتم

همراه اول.png

هیچ جا پاسخگو نیستن
یک فرم بلند بالا دارن که بعد پرکردن انواع و اقسام ارور ها روبرو میشید
***ی دیگه معنیش چیه؟

سلام

دوست عزیز بعضاً پیش می آید که در لحظات آخر بسته اینترنتی شما حجمی مصرف می نمایید که این حجم مازاد بر ترافیک شما است اما سیستم در قطع سرویس نت شما تاخیر داشته است. و حساب شما را به مقدار x مگ بدهکار می کند . تنظیمات به صورتی انجام شده است که این بدهکاری از اولین بسته ای که تمدید می کنید در همان لحظات اولیه کسر می شود
به عبارت ساده تر : دیشب و قبل از ساعت 2 شب ترافیک روزانه شما به پایان رسیده است و در فرصت باقیمانده تا ساعت 2 شب نیز بسته در سیستم برای شما در حالت فعال بوده است و در این مدت مقداری مصرف داشته اید (218 مگ) که این میزان در حساب بسته شما بدهکاری ثبت شده است. امروز قبل از ساعت 7 صبح زمانی که تمدید نموده اید 218 مگ از بسته جدید کسر شده است. هر چند این مورد همیشگی نیست و گاها به دلیل تاخیر سیستم همراه اول در تحلیل اطلاعات پیش می آید. 31 مگ ترافیک ترافیک شبانه نیز که حتما قبل از ساعت 7 صبح گوشی شما یا هر وسیله ی دیگری مصرف داشته است.

همچنین در نظر داشته باشید در شبکه 3g و یا 4g مصرف این 100-200 مگ در کمتر از یک دقیقه امری محال نیست ! با توجه به سرعتی که وجود دارد اگر محاسبات دقیق هم داشته باشید این امر کاملاً معمول است