دوست عزیز کلا دور همراه اولو خط بکش ، واس منم چندین و چندین بار همین اتفاق افتاده ، اگه اینترنت میخوای برو سراغ ایرانسل ، وگرنه همراه اول فقط واس مکالمه خوبه و آنتن دهیش بهتره از ایرانسل هست
دوست عزیز کلا دور همراه اولو خط بکش ، واس منم چندین و چندین بار همین اتفاق افتاده ، اگه اینترنت میخوای برو سراغ ایرانسل ، وگرنه همراه اول فقط واس مکالمه خوبه و آنتن دهیش بهتره از ایرانسل هست
چی بگم والا ، من و اکثرا تمامی افردای که دوست آشنا هستن و تو همین وب هاستینگم هم دیدم از ایرانسل رضایت داشتن البته فقط اینترنتش نه چیز دیگه.
پشتیبانیشون هم که الا ماشالله ،یه بچه 15 ساله ببری بشونی اونجا بیشتر تو رو راهنمایی ، و مشکلت رو حل میکنه . من نمیدونم اینا بر چه اساسی نیرو استخدام میکنن جهت پاسخگویی به ملت !!
والا ما راضیم همون بچه 15 ساله پاسخ بده حداقل پشتیبانی ایرانسل انقدر اون تلفن گویاش پر حرف و وراجه که 5 دقیقه اول فقط باید صحبت های تکراری که مثلاً درباره طرح ها و جشنواره ها و... خودشون حرف میزنه بشنویم که تازه بعدش بریم تو صف انتظار اپراتور :|
من الان رو نمی دونم اما یادمه قبلاً که رایتل داشتم سریعترین پاسخ رو رایتل میداد تو تماس تلفنی خصوصاً که انقدر محترمانه حرف میزدن و پیگیر مشکل بودن که بعضی اوقات پیش خودم میگفتم آخه چرا برای یه موضوعی که می تونستم سرچ بزنم مزاحم این بیچاره ها شدم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)