نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: کم فروشی یا به اصطلاح خودمونی ***ی همراه اول

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : کم فروشی یا به اصطلاح خودمونی ***ی همراه اول

نقل قول نوشته اصلی توسط cacodemon نمایش پست ها
    این متن نامه شکایت بنده که برای همراه اول فرستادم

با سلام
    امروز در تاریخ 31/5/1395 در ساعت 7 : 50 : 14 تاریخ و ساعت تمدید بسته نوترینو بنده بوده که چند ثانیه بعد من با فرستادن عدد 0 درخواست اعلام مانده اینترنت کردم و از جوابی که اومده متحیر شد
    اس ام اس ارسالی اعلام میکنه در تاریخ 1395/5/31 و تا ساعت 7 : 50 : 59 ثانیه (یعنی تنها در 45 ثانیه بعد از فعال شدن بسته جدید من 218 مگ از حجم روزانه و 31 مگ از حجم شبانه استفاده کردم
    دو تا سوال پیش میاد
    1- ایا شما سرعتی ارائه میدید که تو این 45 ثانیه من میتونم 218 +31 مگ دانلود کنم؟؟؟ 46 مگابیت در ثانبه ؟؟مطمئنن نه!!!
    2- مگه قانون شما این نیست که حجم شبانه از 2 تا 7 بامداد حساب میشه؟ پس چطور بسته بنده در ساعت 7 : 50 : 14 تمدید شده و در ساعت 7 : 50 : 59 31 مگ از حجم شبانه استفاده شده؟؟ چطور همچین چیزی ممکن هست؟؟

جز اینه که شما درحال کم فروشی هستید؟

photo_2016-08-21_08-57-17.jpg

و جوابی که گرفتم

همراه اول.png

هیچ جا پاسخگو نیستن
    یک فرم بلند بالا دارن که بعد پرکردن انواع و اقسام ارور ها روبرو میشید
    ***ی دیگه معنیش چیه؟

سلام

دوست عزیز بعضاً پیش می آید که در لحظات آخر بسته اینترنتی شما حجمی مصرف می نمایید که این حجم مازاد بر ترافیک شما است اما سیستم در قطع سرویس نت شما تاخیر داشته است. و حساب شما را به مقدار x مگ بدهکار می کند . تنظیمات به صورتی انجام شده است که این بدهکاری از اولین بسته ای که تمدید می کنید در همان لحظات اولیه کسر می شود
    به عبارت ساده تر : دیشب و قبل از ساعت 2 شب ترافیک روزانه شما به پایان رسیده است و در فرصت باقیمانده تا ساعت 2 شب نیز بسته در سیستم برای شما در حالت فعال بوده است و در این مدت مقداری مصرف داشته اید (218 مگ) که این میزان در حساب بسته شما بدهکاری ثبت شده است. امروز قبل از ساعت 7 صبح زمانی که تمدید نموده اید 218 مگ از بسته جدید کسر شده است. هر چند این مورد همیشگی نیست و گاها به دلیل تاخیر سیستم همراه اول در تحلیل اطلاعات پیش می آید. 31 مگ ترافیک ترافیک شبانه نیز که حتما قبل از ساعت 7 صبح گوشی شما یا هر وسیله ی دیگری مصرف داشته است.

همچنین در نظر داشته باشید در شبکه 3g و یا 4g مصرف این 100-200 مگ در کمتر از یک دقیقه امری محال نیست ! با توجه به سرعتی که وجود دارد اگر محاسبات دقیق هم داشته باشید این امر کاملاً معمول است

ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR

عضو انجمن cacodemon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    210 پست

پیش فرض پاسخ : کم فروشی یا به اصطلاح خودمونی ***ی همراه اول

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    سلام

دوست عزیز بعضاً پیش می آید که در لحظات آخر بسته اینترنتی شما حجمی مصرف می نمایید که این حجم مازاد بر ترافیک شما است اما سیستم در قطع سرویس نت شما تاخیر داشته است. و حساب شما را به مقدار x مگ بدهکار می کند . تنظیمات به صورتی انجام شده است که این بدهکاری از اولین بسته ای که تمدید می کنید در همان لحظات اولیه کسر می شود
    به عبارت ساده تر : دیشب و قبل از ساعت 2 شب ترافیک روزانه شما به پایان رسیده است و در فرصت باقیمانده تا ساعت 2 شب نیز بسته در سیستم برای شما در حالت فعال بوده است و در این مدت مقداری مصرف داشته اید (218 مگ) که این میزان در حساب بسته شما بدهکاری ثبت شده است. امروز قبل از ساعت 7 صبح زمانی که تمدید نموده اید 218 مگ از بسته جدید کسر شده است. هر چند این مورد همیشگی نیست و گاها به دلیل تاخیر سیستم همراه اول در تحلیل اطلاعات پیش می آید. 31 مگ ترافیک ترافیک شبانه نیز که حتما قبل از ساعت 7 صبح گوشی شما یا هر وسیله ی دیگری مصرف داشته است.

همچنین در نظر داشته باشید در شبکه 3g و یا 4g مصرف این 100-200 مگ در کمتر از یک دقیقه امری محال نیست ! با توجه به سرعتی که وجود دارد اگر محاسبات دقیق هم داشته باشید این امر کاملاً معمول است
    سلام
    تمدید اتوماتیک هست نه دستی
    ساعت 7 : 50 :14 ثانیه تموم میشده در تاریخ امروز 31/5 95 و خودش باید تمدید میشده
    و حتی اگر درست هم بفرمایید و حساب بدهی و بستان کاری باشه چطور گفته 31 مگ شبانه 218 روزانه؟
    و باز مورد دیگه بنده اس ام اس چند دقیقه قبل تر و دارم که گفته 450 مگ باقی مانده دارم یعنی حسابم از بسته قبلی هنوز 450 مگ دارم

1- پس اینطوری بگم بسته قبلی شارژ داشته
    2- قانون همراه اول اینه اگر حجم تموم بشه همون بسته بلا فاصله تمدید میشه
    3- قانون همراه اول اینه اگر تایم تموم بشه و انتخاب کرده باشید همون بسته بلافاصله تمدید میشه
    4- تمدید در ساعت 7:50 دقیقه بوده پس نباید هیچ مصرف شبانه ای لحاظ میشده
    5- اگر سرعت 46 مگابیت و به من نشون بدن رو شبکشون من 218 و قبول میکنم ولی شبانه که اصلا

این مثالی که شما زدید میره توی بحث مصرف آزاد و میاد روی صورت حساب
    ویرایش توسط cacodemon : August 21st, 2016 در ساعت 13:35

3. تعداد تشکر ها از cacodemon به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)