نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: اصلی ترین عامل نابسامانی بازار وب ایران

رأی دهندگان
49. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • مشتری های دنبال قیمت پایین تر

4 8.16%
  • ورود اشخاص زیر 18سال به این صنعت

13 26.53%
  • تخریب اشخاص و گروه ها توسط همدیگر برای درامد بیشتر

5 10.20%
  • کناره ***ی افراد با تجربه و وبمستران با سابقه و حرفه ای و ورود ان ها به بخش های دیگر

1 2.04%
  • ورود اشخاص غیرحرفه ای و بی تجربه یا قیمت های غیرمعقول

20 40.82%
  • اشباع شدن این صنعت در ایران

6 12.24%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82

موضوع: به نظر شما اصلی ترین دلیل نابسامانی بازار وب ایران چیست؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

پیش فرض پاسخ : به نظر شما اصلی ترین دلیل نابسامانی بازار وب ایران چیست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط vahab00 نمایش پست ها
    مشکل بازار ما بچه های زیر 15 سال نیستند چون اون ها هم باید از جایی شروع کنند و من خیلی دوست دارم که به این دست آموزش بدم (زیاد از این کارها میکنم) مشکل ما اینه که بعضی ها فکر میکنند این بچه ها دارن کارشون رو ازشون میگیرند . همین
    اما به نظرم اشتباهه
    اگه این کوچولو ها کلاه برداری هم کنند نهایت یکی دو تاتا یا صدتا یا اصلا هزار تا مشتری میگیرن پولشون میخورن میرن . اما اون مشتریا که باقی هستند . برای اینکه کارشون انجام بشه باز باید بیان پیش من و شما
    و آخرین مورد هم به نظرم حسادت هست
    اینکه متاسفانه چشم نداریم موفقیت هم دیگه رو ببینیم و همین باعث میشه که به جای اینکه به کارمون بپردازیم فقط به فکر ضربه به رقیبامون باشیم
    اولا ک شما صورت مسئله رو از ریر ۱۸ سال ب زیر ۱۵ سال تغییر دادید ، در ثانیه یک فرد ۱۴ ~ ۱۵ ساله باید بره مدرسه و نه اینکه کار کنه ...

من با کار کردن نو جوانان مشکلی ندارم ، اما در بحث طراحی وب ، این افراد تازه بالغ شده میخوان یک شبه پولدار شن ، برای همین هم میشن د-زد قالب سایت های دیگه ، اینطوری شاید تا یک مدت درامد نصفه نیمه ای داشته باشن ولی آینده ای ندارن ، پس بهتره الان ک تو سن پایین هستن برن درسشون رو بخونن ، برن دانشگاه ، فارغ التحصیل شن بعد ب فکر طراح شدن و ایده دادن باشن .

آدما معمولا فک میکنن همه مثل خودشون فک میکنن ، در صورتیکه اینطوری نیست ، یک فرد نوجوان ک تازه میخواد شروع ب کار کنه ، با افرادی ک حداقل دو برابر این فرد سن دارن و سالها درس این رشته رو خوندن و کلی تجربه کاری تحت کپی رایت شرکت های مختلف دارن ، اصلا قابل مقایسه نیستن ک بخوان با هم مقایسه شن یا اینکه احیانا مشتری های همو کم و زیاد کنن .

هیچ وقت یک کار پدر و مادر دارو نمیدن یک نوجوان ۱۴ ~ ۱۵ ساله طراحی کنه .

شما در متن تون گفتید کوچولو ها ولی من از واژه نوجوان استفاده کردم ، نظر شما محترم ه ، ولی دوست عزیز کوچک خطاب کردن این افراد اصلا کار صحیحی نیست .

این افراد فقط در شرایطی هستن ، ک با توجه ب اوضاع اقتصادی مملکت راه خودشون رو گم کردن و علت اینکه ب سمت اینتر نت گرایش پیدا میکنن ، اینه ک زیر سن قانونی هستن و هیچ جا بهشون کار نمیده .

فرار از درس خوندن و اومدن ب سمت کار ، آینده این افراد رو در مملکت مدرک گرای ما نابود میکنه ، علت اینی ک من نظرم همیشه رو تحصیل برای این افراد هست ، اینه ک آینده بهتری داشته باشند و در جا نزنن و پیش رفت کنن . (مخصوصا پسر ها ک دیر ب بلوغ فکری میرسن)

نقل قول نوشته اصلی توسط p30nama نمایش پست ها
    مدیری فیسبوک زاکربرگ 19 سالش بود فیسبوک رو تاسیس کرد !! خب نمیشه گفت افراد با این سن سال نباید وارد این صنعت بشن
    اگر در ایران بود ماه اول سایت رو مسدود میکردن و در سال اول هم ورشکست میشد ... این مقایسه شما اصلا درست نیست .
    ویرایش توسط OmidX : December 2nd, 2015 در ساعت 19:59
    ...Zzzz...

2. تعداد تشکر ها ازOmidX به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)