نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام و احترام

یکی از دوستان لینک دادند که در مورد ما هست ،تازه تاپیکتون را دیدیم. (چون متنش زیاد بود قبلا نخوانده بودیم که یک خطش نیز در مورد ما میباشد.)

به چند دلیل :

1.خیلی از سرویس ها و خدماتی که ارائه میشود توسط شرکت دیگری ارائه نمیشود (همانطور که ما خدمات دیگران را ممکن هست ندهیم) یا اگر در قرار دادهای بزرگ ارائه کنند برای همین در سایت ذکر نمیکنند ولی ما ذکر کرده ایم.
2.سعی شده با کلمات بازی نشه و مثلا عمده سوالات همه : با این که همه به ترافیک مصرفی، پهنای باند میگویند و اکثر هاستینگ ها نیز پهنای باند ذکر کرده اند ما ترافیک ذکر کنیم چون هدف ما جذب مشترکین متخصص (یا حداقل مطلع از جزئیات) و دائمی هست نه جذب همه ،چون مشترکی که مثل شما بلد باشه یا کسی رو داشته باشه که بلده و برود و رم داده شده را مثلا تست بکند متوجه میشود که اختصاصی هست اما اگر مشترکی بلد نباشد و اعتماد هم نداشته باشد یک هاستینگ دیگر با قیمت حتی 1 هزار تومان کمتر هم بدهد و فقط ذکر کند که هاستینگ x رم کامل نداده و شک در دل مشترک نابلد بندازد آن وقت فقط باید بحث کرد و آخر مشترک میرود.(سیاست های بازاریابی و کلا بازاری برای جذب مشترکین سایر شرکت ها)
و ...

به هر حال تمامی شرکت ها پشتیبانی و مشاوره دارند و شما هر گونه سوالی داشته باشید در صورتی که قصد خرید/نخریدن باشد(فرقی ندارد) راحت میتوانید مشاوره بگیرید.

به هر حال از طرف دیگر هم، خوشحال میشیم اگر موردی از دید شما مفهوم نبود اعلام کنید شاید واقعا از دست ما در رفته باشد و ربطی به موارد گفته شده نداشته باشد تا اصلاح کنیم.

پ.ن : فقط و فقط اول اعتماد و بعد خرید، چون در زمان های بروز مشکل و اتک یا هر موردی اعتماد و اتحاد دو طرفه هست که میتوان سریع مشکل را حل کرد چون علاوه بر مشکلات شبکه و سخت افزار و ... موارد اسکریپت و ماژول یا ... هم ممکن هست مربوط باشد.

ارادتمند
یاحق
ممنون

بله من اگر یادتون باشه قبلا برای کلو کردن سرور تاپیک زده بودم و باز هم از شما واقعا ممنونم که اون موقع با توضیحات خوبتون کمک کردین که هزینه ها و دردسرهای کلو کردن رو فهمیدیم چون اصلا برای کار ما لازم نبود

و درمورد توضیحات توی سایتتون ، بعضی کلمات به صورت عام جا افتاده مثلا پهنای باند در نظر کاربر همون ترافیک مصرفی تلقی میشه چون اینطوری جا افتاده

مثلا من وقتی با همین شرکت الان به مشکل خوردیم اولین جا که برای انتقال به ذهن من اومد شما بودین چون هم پشتیبانیتون رو یادم بود و هم صداقت و کمک بی منظورتون رو ( حالا مهم نیست یکی بیاد بگه برای جذب مشتری بوده یا ... )

ولی وقتی به قسمت سرویس هاتون رفتم با اینکه حداقل در حد متوسط از برنامه نویسی و این چیزا سر در میارم واقعا گیج شدم تو سایتتون

مثلا ترافیک در حالت عادی و انواع ترافیک داشتین و یا مثلا منابع اختصاصی چندین نوع و از این دست چیزها

برای مثال اگر شرکتی واقعا این کاره باشه میتونه مثلا طوری مجازی ساز openvz رو کانفیگ کنه که بهتر از xen باشه یا بالعکس

پس تو خیلی از موارد تجربه و کاربلد بودن شرکت مهمتر از منابع و از این دست چیزها هست

تو پست قبل هم مشکل اصلی خودمون رو گفتم که مشکل اصلی ما چیه ( چون زیاد مبلغ سرور مهم نیست )