نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
نه ایشون شرایط شرکت در بخش انتقاد رو دارن . نه مشکلشون قابل مطرح شدن داخل بخش انتقاد هست.
بهتره خودشون اونقد اطلاعات داشته باشند تا مدیر سرور نتونه رو سرشون زور بگه و اگه حرف الکی زد بتونن جوابشو بدن.
منظورتونو متوجه نشدم... تو تاپیک انتقاد که حتما باید 100 تا پست داشته باشم که بتونم شرکت کنم!.. نمیدونم این قانون دلیلش چیه... اما من اسم شرکتی رو نبردم که با یه عضویت اعتبار کسیو خراب کنم...
یعنی چی نتونه زور بگه؟ وقتی اکانت رو ساسپند کنن شما هم دستتون به جایی بند نباشه جواب تلفن رو هم ندن.. جواب ایمیل ها رو هم به زور و بد بدن شما چیکار میتونی بکنی؟ من با چند نفر تلفنی حرف زدم اونا هم گفتن کار ایشون اشتباهه.. اگه لازم باشه ایشونو هم معرفی میکنم تا بیان دلایلشونو بگن... یا هر چی مستندات بین ما رد و بدل شده اینجا میارم... و مسائل دیگه ای که هست رو عنوان می کنم... اما نمیخوام اعتبارشون زیر سوال بره..
فقط خدا رو شکر می کنم قبل از آخرین ساسپند اکثر اکانت هام رو منتقل کردم و الا اگه 1 میلیون هم میخواستن مجبور بودم بدم.. اینجا هم حرفامو زدم که هم نظرای بقیه رو بدونم... از ایشونم تو ایمیل خواستم که تو یه تالار گفتمان بیان تا مساله رو بررسی کنیم... اما چیزی نگفتن
به هر حال این مشکلیه که برای هر کسی ممکنه پیش بیاد... تا وقتی هم پیش نیومده از دور راحت حرف میزنید