نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: خسارت به سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hannah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    478
    تشکر شده در
    378 پست

پیش فرض پاسخ : خسارت به سرور

پس بگید که شرکت نبوده چون شرکت باشه با قانون کار کنه هیچ وقت نمیاد جواب نده بدترین حالت اینه که یکی زنگ بزنه جواب نده حتما هم شاره ثابت نداشته موبایل بوده !!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hannah نمایش پست ها
    پس بگید که شرکت نبوده چون شرکت باشه با قانون کار کنه هیچ وقت نمیاد جواب نده بدترین حالت اینه که یکی زنگ بزنه جواب نده حتما هم شاره ثابت نداشته موبایل بوده !!
    شرکت های زیادی هستن که جوابگو نیستند
    بخصوص تو مسائل هاستینگ که قراردادی نوشته نمیشه... شماره ثابت هم داشته!

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط iranwebwork نمایش پست ها
    اصلا وقتی میگه هارد کرش کرده جه جوری پس بسته سرویس شما رو و میگه ترمینیت میکنم؟ به هر حال باید یه دان تایمی چند ساعته میبوده و 2 اینکه اینکه تشخیصش این بود که چه جوری فهمیده اونم مقصر شما بودی واقعا جای تعجبه لا اقل برای من
    بله 14 ساعت سرور داون شده.. میگن به سرور پورت 100 مگ ddos یک گیگ شده و کل راک 20 دقیقه داون شده... به هر حال ظاهرا دیتا سنتر ازشون خسارت گرفته ...
    به هر حال من تلفنی باشون صحبت کردم و قرار شد تمدید کنم سرویسو تا بیخیال خسارت بشن... امیدوارم پشیمون نشم و دیگه برای کسی این مشکل پیش نیاد

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hannah نمایش پست ها
    سلام . یه حاشیه !
    می گم الماس عزیز این آواتارت خیلی انگاری به آواتار من می یاد( آواتار خانم - آواتار سید ) !!! ببین اگر راضی هست این دو معشوق رو به هم برسونیم : دی

الان داخل ایران خیلی از شرکت ها اصلا قوانین رو رعایت نمی کنند .
    خیلی شرکت ها هستند شماره ثابت هستند آخرش کلاه بردار و... یا ... در اومدند این دلیل نمی شد . در حالی که من سایت های هاستینگی می شناسم که اصلا شرکتی نیستند و یکی از بزرگ ترین سرویس دهنده های ایرانی هستند .
    کلا نمی شه شرکت ... تلفن ثابت و ... رو نشونه تضمین 100 % دونست !
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)