پس بگید که شرکت نبوده چون شرکت باشه با قانون کار کنه هیچ وقت نمیاد جواب نده بدترین حالت اینه که یکی زنگ بزنه جواب نده حتما هم شاره ثابت نداشته موبایل بوده !!
پس بگید که شرکت نبوده چون شرکت باشه با قانون کار کنه هیچ وقت نمیاد جواب نده بدترین حالت اینه که یکی زنگ بزنه جواب نده حتما هم شاره ثابت نداشته موبایل بوده !!
شرکت های زیادی هستن که جوابگو نیستند
بخصوص تو مسائل هاستینگ که قراردادی نوشته نمیشه... شماره ثابت هم داشته!
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
بله 14 ساعت سرور داون شده.. میگن به سرور پورت 100 مگ ddos یک گیگ شده و کل راک 20 دقیقه داون شده... به هر حال ظاهرا دیتا سنتر ازشون خسارت گرفته ...
به هر حال من تلفنی باشون صحبت کردم و قرار شد تمدید کنم سرویسو تا بیخیال خسارت بشن... امیدوارم پشیمون نشم و دیگه برای کسی این مشکل پیش نیاد
سلام . یه حاشیه !
می گم الماس عزیز این آواتارت خیلی انگاری به آواتار من می یاد( آواتار خانم - آواتار سید ) !!!ببین اگر راضی هست این دو معشوق رو به هم برسونیم : دی
الان داخل ایران خیلی از شرکت ها اصلا قوانین رو رعایت نمی کنند .
خیلی شرکت ها هستند شماره ثابت هستند آخرش کلاه بردار و... یا ... در اومدند این دلیل نمی شد . در حالی که من سایت های هاستینگی می شناسم که اصلا شرکتی نیستند و یکی از بزرگ ترین سرویس دهنده های ایرانی هستند .
کلا نمی شه شرکت ... تلفن ثابت و ... رو نشونه تضمین 100 % دونست !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)