نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: خسارت به سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن J4vad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    673
    تشکر شده در
    524 پست

پیش فرض پاسخ : خسارت به سرور

بر عکس شما باید شکایت کنید که سرویس شما رو بسته از کجا معلوم شاید دروغ میگه !!!!
    چه طوری میتونه اثبات کنه که چی شده که هارد سوخته.>:p
    اینقدر هم یکطرفه قضاوت نکنید شاید طرف مقابل هم برای خود دلیل هایی داشته باشد ....

دوست عزیز از ایشون بخواهید در این تاپیک شرکت کنند و دلایل را بیان کنند .

موفق باشید .

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط J4vad نمایش پست ها
    اینقدر هم یکطرفه قضاوت نکنید شاید طرف مقابل هم برای خود دلیل هایی داشته باشد ....

دوست عزیز از ایشون بخواهید در این تاپیک شرکت کنند و دلایل را بیان کنند .

موفق باشید .
    نه ایشون شرایط شرکت در بخش انتقاد رو دارن . نه مشکلشون قابل مطرح شدن داخل بخش انتقاد هست.
    بهتره خودشون اونقد اطلاعات داشته باشند تا مدیر سرور نتونه رو سرشون زور بگه و اگه حرف الکی زد بتونن جوابشو بدن.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    نه ایشون شرایط شرکت در بخش انتقاد رو دارن . نه مشکلشون قابل مطرح شدن داخل بخش انتقاد هست.
    بهتره خودشون اونقد اطلاعات داشته باشند تا مدیر سرور نتونه رو سرشون زور بگه و اگه حرف الکی زد بتونن جوابشو بدن.
    منظورتونو متوجه نشدم... تو تاپیک انتقاد که حتما باید 100 تا پست داشته باشم که بتونم شرکت کنم!.. نمیدونم این قانون دلیلش چیه... اما من اسم شرکتی رو نبردم که با یه عضویت اعتبار کسیو خراب کنم...
    یعنی چی نتونه زور بگه؟ وقتی اکانت رو ساسپند کنن شما هم دستتون به جایی بند نباشه جواب تلفن رو هم ندن.. جواب ایمیل ها رو هم به زور و بد بدن شما چیکار میتونی بکنی؟ من با چند نفر تلفنی حرف زدم اونا هم گفتن کار ایشون اشتباهه.. اگه لازم باشه ایشونو هم معرفی میکنم تا بیان دلایلشونو بگن... یا هر چی مستندات بین ما رد و بدل شده اینجا میارم... و مسائل دیگه ای که هست رو عنوان می کنم... اما نمیخوام اعتبارشون زیر سوال بره..
    فقط خدا رو شکر می کنم قبل از آخرین ساسپند اکثر اکانت هام رو منتقل کردم و الا اگه 1 میلیون هم میخواستن مجبور بودم بدم.. اینجا هم حرفامو زدم که هم نظرای بقیه رو بدونم... از ایشونم تو ایمیل خواستم که تو یه تالار گفتمان بیان تا مساله رو بررسی کنیم... اما چیزی نگفتن
    به هر حال این مشکلیه که برای هر کسی ممکنه پیش بیاد... تا وقتی هم پیش نیومده از دور راحت حرف میزنید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)