نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: خرید سرور از فرشنده معتبر ovh

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : خرید سرور از فرشنده معتبر ovh

نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
    سلام

در مورد پنل که هیچ کس ارائه نمیکند (از او وی اچ) و سرورهای او ویاچ یا هر دیتاسنتر دیگری دستدوم هستند شکی درش نیست

درمورد قیمت خیلی از دوستان با ما کارکردند شما دوست داشتید خرید میکنید و بحثی در اون نیست دوست دارید قیمت یورو برای مثال 3800 4000 یا مثل برخی دوستان ( پول سرور + مالیات + هزینه پشتیبانی بدهید

ما هم خوشحال میشیم از شما بگیریم چون سود 100% هست برای ما ) اگر توان مالی دارید بسم...

اما اگر سابقه 1 نفر میخواهید برسی کنید و چون ارزون میده حداقعل نباید زیر سوال ببرید و این درست نیست

برای مثال ما دلار زمانی که 3400 تومان بود حدودا 3000 یا در انجمن پستهاش هست 2900 هم دادیم ... خیلی از دوستان استفاده کردند ...

به هر حال ما دنبال مشتری نیسیتم چون خود مشتری که دنبال سرور هست و میخواهد هزنیه کنه خیلی بالا پایین میکنه یکی انتخاب میکنه ...

حق انتخاب با شما هست

من نه دعوای دارم یا نه بحثی

انشاال .. یک انتخاب درست و خوب داشته باشید و پشیمان نشوید قبل از خرید یک نصیحت

انجمن خوب سرچ کنید برخی از پستهای انتقادی هنوز پاک نشده اند

موفق باشید
    ممنون از پاسخ خوبتون بهرحال منم بحث ندارم ولی خدایی من بیام بگم دلار میدم 3000 تومن شما خودتون میخرید؟ البته شاید معتبر باشید اما من تازه شما رو شناختم پس هیچ فرقی بین افر من و شما نخواهد بود البته برای جفتمون
    بعد شما امکان شارژ حساب پی پال و پرداخت اینترنتی هم دارید؟ یا با همین نرخ شارژ حساب رسلو ؟حالا با دبیت کارت یا پی پال هر دو مورد امکان اکسترنال لینک پرداخت هست؟
    یک مورد من 100 دلار از شما میخرم برای پی پالم شما هم میریزید تو اون بهرحال تشخیص هویتی شما برای منه صاحب حساب راحته اگر اوکی بود از شما میخرم نه یکی بلکه طی یکی دو ماه 5-6 سرور تهیه میکنم(برای دوستان دارای سایت پر بازدید) بحث بعدی که پاسخ ندادین قسمت منیج هست آیا در سطح یک میتونید همکاری کنید؟ چون ما پنل نداریم(بقول خودتون او وی اچ ساب پنل نمیده) دسترسی ریست هم نداریم؟ اگر خیر پس مدام میبایست گوش بزنگ ریست احتمالی باشید در توانتون هست؟
    ----------------
    حالا که بحثش شد از هتزنر هم قصد خرید سرور px91 ؤو درام تو پنل حدود 91 یورو زده + 91 یورو هم ستاپش اینو با چه قیمتی میتونید خرید و به بنده انتقالش بدین؟(به ریال لطفا) چون من یرور تا از صرافی میزنم بره حسابم 3800-3900 در میاد وقتی اینقدر معتبرید چه مرضیه اینکار رو بکنم اوکی؟
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)