با تشکر از همه اساتید. بحث اصلی سر این موضوع است که شرکتی با این همه تبلیغات و... نباید این طور راحت اطلاعات مشتریان رو به باد بده....
و مشتری رو اینقدر به دردسر بندازه شاید من بهمین خاطر هم این پروژه و هم اعتبارم رو از دست بدم چون مشتری که این حرفا رو نمیفهمه و میگه میخواستی یه شرکت مطمئن انتخاب کنی(بیشترین مشکل من الان این قضیست و همینطور وقت و اطلاعاتی که تلف شده)
لازم به ذکر است که از شرکت قبلیم که شاید اندازه این شرکت جدید سر وصدا و تبلیغات نداشت واقعا راضی بودم و هر وقت که خواستم آخرین بکاپ رو ریستور کردن و این کار چند بار اتفاق افتاد و هردفعه مرتب بکاپ رو میدادن...
همین امروز دوباره با شرکت جدید تماس گرفتم و پرسیدم کی بکاپ میگیرید؟و گفتن که بکاپ هفتگی داریم ولی خودتون هم بکاپ بگیرید که ما شرمندتون نشیم احیانا!)
پس با توجه به همه مطالبی که دوستان گفتن و تلفن بالا که ذکر کردم دیگه نمیتونم واقعا هیچ ادعایی داشته باشم؟؟؟و مسوول این اتفاق خودم هستم؟؟؟(اتفاقی که هرگز درطول 3 سالی که مشترک هاست قبلی بودم رخ نداد!!!)
- - - Updated - - -
این هم آخرین تیکت پشتیبان شرکت:
بکاپ هفتگی بصورت لوکال داخل خود سرور ذخیره می گردد که متاسفانه بهمراه اطلاعات هاست از بین رفته است. بجهت دلجویی از شما کاربر گرامی یک ماه به تاریخ سررسید سرویس اضافه گردید.در صورتی که بکاپی از هاست خود در اختیار دارید لطفا ما را مطلع نمایید.