نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
شاید اون شرکتی که میده 18500 سخت افزار خودش باشه و خودش اصله کاری باشه و بالاتر از اون کسی نیست و هزینه ها دست خودشه و بخواد هم بتونه اصلا 10 گیگ رایگان بده.
این به گرونی مربوط نمیشه ، زمانی مربوط میشه که سرور اجاره ای باشه.
خیلی ها هم همین 18500 یا حتی رم 512 هم زیادشونه و توان مالی ندارند.
هرکسی باید قبل خرید قوانین هر شرکتی را کامل و صحیح بخواند و بر اساس نیاز خودش خرید کند و قبل آن تحقیق کند، نمیشه به خاطر یک سری مشتری که نیاز بالایی دارند مشتری هایی که نیاز چندانی ندارند هزینه بالایی الکی بپردازند و ضرر کنند.

با بقیه حرفاتون موافقم

موفق باشید
باتشکر
درسته ... اما در صورتی که واقعی باشه!
طرف میاد به امید رم یک میگیره اما به خاطر زیاد بودن اشتراک ها رم 16 هم نیست ... این یعنی نبودن کیفیت.
توان مالی خریدار که به اون شرکتی که 18500 میده ربطی نداره ... اون شرکتی که 18500 میده باید کیفیت کامل رو بدد بعد اگر تونست مقداری از قیمت رو کم کنه.
مشتری مداری هم با کیفیت ثابت میشه نه با قیمت!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
بعضی هاتون گفتید بازار کثیف شده.. یکیتون گفت تقصیر مشتری هست..یکیتون گفت قوانین.یکیتون گفت وجدان مرده..اشتباه نکنید عزیزان بیکار زیاد شده.هر کسی سعی میکنه به نحوی خودش رو وارد یک بازاری کنه.شاید تا چند ساله پیش سایت و سایت داری و هاستینگ و شغلهای اینترنتی رو کسی نمیشناخت و من و شما برای خودمون کسب درامد میکردیم اما حالا فرق کرده....بیکار و بیکاری زیاد شده و هر کسی تا کاری رو میبینه کمی پول توشه با اینکه تخصصش رو نداره میاد تو کارش و هم باعث تخریب دیگران میشه و نون دیگران رو اجر میکنه هم اخر هم خودش دستش میمونه تو حنا!!

من با حرفهای استارتر زیاد موافق نیستم.من خودم مشتری هستم و هاستینگ نیستم اما اگر هاستینگ قوانین نزاره و بخواد مفتادتومانی کار کنه و بزل و بخشش راه بندازه اینترنت ایران میشه کلونی سایت دارهای درپیتی!! آنی که میاد و به زور پولش به یک هاست 5 تومان در ماه نمیرسه و فضای بک اپ گیری نداره یکی نیست بهش بگه داداش مجبورت کردند سایت بزنی؟ برو وبلاگ بزن!! برو هاستینگهای رایگان استفاده کن.مجبوری نون شبت رو بزنی بیای سایت بزنی؟ اگر پولش رو داری مثل ادم یکی دو گیگ فضا بخر بتونی بک اپ تهیه کنی.بتونی سایتت رو مدیریت کنی. سایت داری حرفه ای هزینه داره رایگان نیست!!
من موافق این نیستم که هاستینگ بک اپ طرف رو نده.اما اینایی هم که مشاهده شده این بوده که طرف از تمدید هاستش گذشته و درخواست بک اپ کرده و هاستینگ مورد نظر هم گفته اول تمدید کن بعد!! وگرنه ندیدم کسی چند روز مونده به تمدیدش بک اپش رو بهش ندند..
شما پول تلفنت مهلتش میاد چه اتفاق میفته؟میزنن یک طرفه میکنند تا پولش رو پرداخت کنی..تاحالا شده زنگ بزنی مخابرات بگی حالا وصلش کن کار مهمی دارم بعد قطعش کن؟ تا پولشو ندی وصل نمیکنن!
حرف من هم همین هست ...