1 ) من جواب شما را دادم . نه عزیز چیزی برای من سخت نیست من هم از Tanya و Jason خواستم از Google Translator استفاده کنند ولی مطمئن باشد که برای مالک و ... خودم به صورت کامل توضیح می دهم . البته متاسفانه شما یک مقدار دیر اعلام کردین چون چند ساعت قبل از آن من و همکارم با CTO و یکی از ادمین ها جلسه تلفنی داشتیم اگر زودتر مطرح می کردید زودتر مطرح می کردم.
2 ) شما و دوستتون تقریبا 3 ساعت در غرفه ما در نمایشگاه بودید من هم کاملا شما را می شناختم و می شناسم
3 ) در مورد موضوع قطعی Caro که گویا شما و دوستتون خیلی علاقه دارید که مطرح کنید و تخریب کنید و مسخره کنید دوست عزیز موضوع تازه ای نیست در همین فروم هم تاپیک باز شده بود من و تمام همکار ها هم پاسخگو بودیم و قسمت فروش Caro و مدیر فنی و ... هم پاسخگو بودند . حالا شما می توانید هر روز این موضوع را تاپیک جدید کنید و یا اینکه سعی کنید زیر آب بزنید و سعی کنید تخریب کنید و ......
در مورد سوژه داشتن از Caro هم به شما تبریک می گویم موفق باشید.
من بار ها گفتم و الان هم باز تکرار می کنم اگر هدف شما تمسخر نیست و اگر هدف پیدا کردن سوژه نیست اگر هدف شما تخریب نیست من و تمام همکارها با تمام وجود به شما کمک خواهیم کرد تا موضوعاتی که فکر می کنید اشکال هستند را پیگیری و حل کنیم . برای من فرقی نمی کند که شما از ما بگیرید و یا مستقیم از Caro بگیرید من دوست دارم که سرویس مناسب باشد و مشتری راضی و برای این کار به هر شکلی کمک می کنیم
---------- Post added at 07:38 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
جمله شما واقعا جالب بود . من نیازی نمی بینم که جواب بدهم حالا صبر کنید
---------- Post added at 07:44 AM ---------- Previous post was at 07:38 AM ----------
من هم مثل شما در مورد قیمت های پایین ارائه خدمات ناراحت هستم ولی این موضوع واقعا ارتباطی به دیتا سنتر ندارد وقتی یک فرد از یک سنتر سرور تهیه می کند امکان تعیین اینکه برای چه منظور استفاده می کند وجود ندارد .
با تشکر
---------- Post added at 07:46 AM ---------- Previous post was at 07:44 AM ----------
لطفا بفرمایید چه کسی به شما قیمت داده است ؟ چون من برای دوست شما از ساپورت سوال کردم گفتند نصب نمی کنند و پیشنهاد kvm/ip را دادند