نقل قول نوشته اصلی توسط Nikan نمایش پست ها
سلام

من جواب ایشان را دادم که ساپورت نمی کنند و عرض کردم مطرح کردن موارد به این صورت درست نیست منظور من نحوه مطرح کردن همراه با تمسخر و .... است شما واقعا فکر می کنید که هدف ایشان فقط مطرح کردن اشکال و یا طرح سوال در مورد سنتر بوده است ؟؟؟؟ فکر نمی کنید زمان این برخوردهای بچه گانه توسط این دوست و بعضی از کسانی که در این فروم فعال هستند تمام شده است ؟؟؟؟ البته این موضوع کاملا به آقای وحید و امیر بر می گردد . به هرحال من از هر کدام از دوستان تشکر می کنم که اشکالات و نقاط ضعف را به من بگویند نه تخریب ....
سلام،
جناب میرزاخانی شما با اینکه میفرمائید خوشحال میشد باید عرض کنم که بسیار ناراحت میشد
همیشه فکر میکردم شما با این صحبت هاتون نیاز به زیر آب زدن نداشته باشد

والی ظاهر این قدر بازار هاستینگ بهتون فشار آورده که خودتونو اذیت میکنید و پول به مترجم میدید که واستون متن پست منو به Engilish ترجمه کنه که بدید به tanya

عزیز یادت باشه روزی که جلو چشم من بدون اینکه منو بشناسی تو نمایشگاه از XL چی گفتی ولی من تا الان نگفته بودم ، عزیز کارو یک ۶ ساعت بابت آتش سوزی down بوده یه۳ ساعت بابت lop که تو Network داشت که حتی support جواب نمیداد.

اینم support که ادعاشو میکنید

عزیز از کارو سوژه زیاد دارم

پس نگو خوشحال میشی بگو تاپیک رو ببندن یا اگه میخای بیام به خودت بگم که بازارت خراب نشه

---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:21 AM ----------

شما در اندازی نیستید که با ملک در رابطه باشد

یعنی فقط شما انجا سرور دارد یا partner هستید

account manager شما آقای jason هست ، با خودشون صحبت کنید شاید به جائی برسید