نقل قول نوشته اصلی توسط pc-narmak نمایش پست ها
شرکت های بزرگ ترجیح میدن وقت برای مشتریان بزرگشون بزارند طبق ادعای خودشون مشتری دولتی زیاد دارند پس نیازی به ماهی 100 یا 60 مشتری معمولی ندارند شاید یک علتش این باشه
علت دومش شاید حجم زیاد کاری و پرسنل پایین می باشد که خوب این هزینه بر هستش و قیمت از این بالاتر بره خوب مسلما" مشترکین حاضر به پرداختش نیستند
یه تجربه شخصی هم بگم خودم شخصا" شرکت های کوچیک به بزرگ ترجیح میدم برای این حرفم هم دلیل دارم من تو بیشتر موارد با شرکت های بزرگ و کوچیک کار کردم ولی شرکت های کوچیک چون نگرش بزرگ دارند و اون هم مهمترینش راضی نگه داشتن مشترکین فعلیشون هست و اگرهم مشکلی پیش باید مطمعن باشید برای اینکه مشتری راضی باشه سریع رفع میکنند ولی شرکت های بزرگ چون مشترکین بزرگ دارند برای مشتری کوچک حاضر به وقت گذاشتند نیستند. ولی خوب اگر تجربه خوب داشته باشید و نیاز به پشتیبانی نداشته باشید شرکت های بزرگ خیلی بهترند چون کیفیت کاری اونها به غیر از پشتیبانی خیلی بیشتره
درود ،
دوست من نمونه زنده ی این موضوع هاست دی ال هست ، پویاسازان هست ، ایران سرور هست که با حجم مشتریان نیاز کاربرانشون رو هم رفع میکنند جدای از به قول شما بزرگ ویا کوچک بودنش (!)
شرکت هاست ایران برای پشتیبانی 24 ساعته هزینه میگیره و این در سایت هم قید شده ، درمورد قطعی اخیرشون هم قطعی جزئی از قطعات سخت افزاری و به طبعش هاستینگ هست ...
بنده از هاست ایران طرفداری نمی کنم ، اما خب کاربر باید قبل از خرید حتما قوانین شرکت ارائه دهنده رو مطالعه کنه تا اینطوری به مشکل نخوره که هم سایت خودش و هم آبروی یک شرکت رو با تاپیک زدن در چند انجمن از بین بره ...
به امید روزی که هم مشتری و هم سرویس دهنده حرفه ای کار کنند ...
با احترام .