وقت همه‌ی دوستان بخیر

الان سایت دیگه‌ی بنده که متاسفانه سرویسش یک ساله‌س و از شرکت هاست ایران هم به هیچ مدل نمی‌شه پول گرفت، ۱۱ ساعت و نیم هست که داونه و اینترنتال سرور ارور می‌ده و پشتیبانی هم می‌گه درستش می‌کنیم!
جچالب اینه که خواستم توجه شما رو جلب کنم به این نکته که هم اون دفعه‌ی پیش که سرور هاست‌های پربازدید و سرور دیتابیس‌هاشون پایین بود و هم این دفعه که سایت فروشگاهم ۱۱ ساعت می‌شه پایینه،وضعیت تمام سرورها رو UP نشون می‌دن.
و جالب اینه که هر یک دقیقه یا پنج دقیقه هم مثلا این سرورها چک می‌شن.

اون‌وقت داون تایم یک روز و نیم و ۱۱ ساعتی رو آپدیت نمی‌کنن.
من به پشتیبان هاست ایارن هم گفتم،:
این کارها رو نکنید، مردم می‌فهمند.
امیدوارم این همه اذیتی که از سمت هاست ایران برای من ایجاد شد و این همه خسارت مالی که به من و قطعا به امثال من زده، روزی باعث تعطیلی این شرکت مخروبه بشه.
امیدوارم هاست ایران با تمام دم و دستگاهش با اون سایت قشنگش آتیش بگیره!
---
فط یک توصیه دیگه داشتم و اون این که اگر پولی به این‌ها دادین، دیگه دنبال این نباشین که برگردوننش.
امثال این شرکت‌ها اگر یک ماه هم داون تایم داشته باشن، باز دلیل نمی‌شه که به نارضیاتی شما اهمیت بدن و پولتون رو حداقل پس بدن.
خسارت که فکر می‌کنم از سطح درک این شرکت بالاتره.
---

من یک چیز جالب دیگه هم پیدا کردم:
در مورد ماجرای ***یده شدن دامین پی‌سی‌دانلود توسط صاحب شرکت هاست ایران که جالبه اگر بخونید مصاحبه‌ی وبلاگینا با مدیر پی‌سی‌دانلود رو.
البته جالب اینه که لینک اصلی مصاحبه از روی وبلاگینا برداشته شده.
اما توی این‌جا هستش:
گروه آموزشی بایت - مدیر پی سی دانلود درباره وقایع اخیر این سایت می گوید

این هم خبری که روزنامه جام‌جم در این باره زده که می‌تونه صحت هم‌چین موضوعی رو تایید کن:
MediaNews.ir | دعوای حقوقی مدیران پی‌سی‌دانلود و هاست‌ایران

این شرکت از پایه بامزه و معرکه‌س!