-
May 27th, 2013, 09:49
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
rezanew
دوستانی که حساباشون لیمیت شده میشه به این سوالها جواب بدن
منظور از سوال های بالا اینه که به یک نتیجه برسم، اگه دوستان به این سوال ها پاسخ بدن میشه نتیجه گیریهایی کرد
موافقم. از هیچ کار نکردن بهتره. این هم جوابهای من:
- این اکانت شما بعد از اینکه درخواست برداشت دادین لیمیت شد؟
- چند روز بعد از درخواست؟
نه بلافاصله. اول درخواستم بجای پرداختت شدن از سیستم پاک شد. از پشتیبانی علتش رو پرسیدم، ارجاع دادن به پشتیبانی سطح ۲ روز بعدش اکانتم لیمیت شد که ظاهرا جواب پشتیبانی سطح ۲ همین بود چون اونا هم هیچ توضیحی ندادن.
- کشورتون ایران هست تو freelancer?
- با ip ایران وصل میشید؟
- درخواست برداشتتون رو با ip ایران دادین؟
جواب هر سه مورد مثبت هست.
- اگه با ip خارجی وصل میشید، گاهی وقت ها شده با ip ایران برید؟
همیشه چه برای درخواست دادن و چه برای کارهای دیگه با آی پی ایران وصل میشم
- ip که درخواست برداشت دادین با کشوری که تو freelancer زدین مطابقت داره؟
بله
- بار اولی هست که می خوایین برداشت کنید؟
- مبلغ برداشتی چقدر هست؟
خیر. بارها بدون مشکل برداشت داشتم. مبلغ برداشتی اخیر ۱۸۰ دلار بود.
نهایتا اگر دوستان دیگه هم مایل بودن و جواب دادن دوست دارم تحلیل تون رو بدونم چیه.
-
تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2013 09:49
# ADS
-
May 27th, 2013, 10:02
عضو جدید
من هم دقیقا به همین شکل بوده ، فقط با این تفاوت که یکبار دیگه هم اینطوری شده بود دقیقا ارسال پول کنسل شد ، لیمیت شدم ، مدارک رو ارسال کردم ، از لیمیت در اومدم
ولی الان هنوز با مدارک جدید از لیمیت در نیومدم و جوابی هم داده نشده
-
تعداد تشکر ها از serverfire به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2013, 10:03
ممنون بابت جوابی که دادین
اما شرایط من و قبلاً چه برداشتایی داشتم:
من حسابم رو از اول از آمریکا باز کردم آخرین بار هم حدود 5 ماه پیش برداشت داشتم و اکثراً هم از ip های آلمان؛ آمریکا و گاهی ایران (2 3 بار بیشتر نشده اونم فراموش کردم) و اکانتم لیمیت نشده، من اول حدس می زدم که این لیمیت جدیداً تو freelancer ایجاد شده، اما بعداً که تحقبق کردم دیدم نه اون زمانی که من برداشت داشتم هم وجود داشته...
اما یک مورد جالب که اون موقع برام پیش اومد این بود:
من یک حساب paypal کسی برام باز کرده بود، درخواست برداشت دادم (حدود 500 دلار) و به حساب paypal خودم واریز شد، اما بعد از حدود 1 هفته حسابم لیمیت شد و تنها راهی که برام باز موند ریفاند به واریز کننده پول بود، من هم با ساپورت freelancer تماس گرفتم و گفتم که از ایرانم!! و paypal لیمیتم کرده میشه پیپال برگشت بزنه به شما و شما برگردونید به حسابم، اونا هم مرام گذاشتن و برگشت رو قبول کردن!! و دوباره 2 روز بعد درخواست برداشت دادم به حساب یه نفر دیگه!!! البته من کاربر premuim هستم اونجا و ماهی 50 دلار میدم بهشون!! شاید به این خاطر مرام گذاشتن! :D
من چند تا چیز به ذهنم میرسه
- قبلا (6 ماه پیش) با ایران مشکل نداشته الان جدیداً داره
- برای استفاده معمولی میتونید از ip ایران استفاده کنید اما درخواست حتما باید با خارجی باشه!
- ip ی که درخواست میدین باید با کشوری که تو freelancer زدین یکی باشه (و ایران نباشه)
من هم ترسیدم درخواست برداشت بدم و فعلا دست نگه داشتم اما این هفته میخوام دخواست بدم ببینم چی میگن!! مشکل اینجاست که من فقط تلفن رو وریفای کردم! و اگه بخوان آدرس رو وریفای کنم نمیتونم! :D
-
تعداد تشکر ها ازrezanew به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2013, 10:08
عضو جدید
یک مسئله هم که هست ، الان کشور ما در مرحله حساسی هست و دنیا منتظره به بینه چه اتفاقی می افته میشه دوباره مثل 88 و یا مثلا اوضاع وخیم بشه تو کشور ( سفارت چیزی تسخیر کنیم :دی ) یا حتی بدتر . و احتمالا فرلنسر هم میخواد وسواس به خرج بده که یه موقع پول منتقل نکرده باشه برای تروریسم مثلا .
برای چی این حرف رو میزنم چیزی از روی چیزی که شنیدم ، کشور ایران ، روسیه و کره شمالی تو لیست سیاه ویزا کار و تحصیل هستن ( جدیدا این اتفاق افتاده و خیلی از کشور ویزا ها ایران رو ریجکت می کنن )
احتمال زیاد حداکثر تا یک ماه دیگه اگر اوضاع کشور عادی بشه ، اوضاع فریلنسر هم برای ایرانی ها عادی میشه .
-
-
May 27th, 2013, 10:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
serverfire
من هم دقیقا به همین شکل بوده ، فقط با این تفاوت که یکبار دیگه هم اینطوری شده بود دقیقا ارسال پول کنسل شد ، لیمیت شدم ، مدارک رو ارسال کردم ، از لیمیت در اومدم
ولی الان هنوز با مدارک جدید از لیمیت در نیومدم و جوابی هم داده نشده
یعنی بار دومی هم میتونه در کار باشه؟
خبر خوبی نیست.
شما ازشون نپرسیدین که چطور تائید دفعه قبل خودشون رو بی اعتبار میدونن و دوباره مدارک خواستن؟
-
تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2013, 10:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
serverfire
یک مسئله هم که هست ، الان کشور ما در مرحله حساسی هست و دنیا منتظره به بینه چه اتفاقی می افته میشه دوباره مثل 88 و یا مثلا اوضاع وخیم بشه تو کشور ( سفارت چیزی تسخیر کنیم :دی ) یا حتی بدتر . و احتمالا فرلنسر هم میخواد وسواس به خرج بده که یه موقع پول منتقل نکرده باشه برای تروریسم مثلا .
برای چی این حرف رو میزنم چیزی از روی چیزی که شنیدم ، کشور ایران ، روسیه و کره شمالی تو لیست سیاه ویزا کار و تحصیل هستن ( جدیدا این اتفاق افتاده و خیلی از کشور ویزا ها ایران رو ریجکت می کنن )
احتمال زیاد حداکثر تا یک ماه دیگه اگر اوضاع کشور عادی بشه ، اوضاع فریلنسر هم برای ایرانی ها عادی میشه .
فکر نکنم کسی اونجا نشسته باشه در حال رصد کردن اوضاع ایران باشه.
دوستانی هم که میفرمایند با آی پی ایران برای برداشت نباید وصل شد این دو مسئله رو چطور توجیه میکنن:
۱. حدود ۵۶ نفر (من جمله خود من) اصلا رسما توی اکانتشون اعلام کردن ایرانی و ساکن ایران هستن و اکانتشون هم بازه. وقتی کسی میگه من توی ایرانم دیگه چه احتیاجی به مچ گیری با آی پی هست؟
۲. استرالیا مثل آمریکا و انحادیه اروپا شرکت ها و سازمان های استرالیائی رو از مراوده مالی با شهروندان ایران منع نکرده -- اینکه بعدا این کار رو بکنه یا نه یک موضوع دیگه ست. برای همین هم فری لنسر حرفش این نیست که توی ایران هستی یا نیستی، بلکه میگه ثابت کن همون شخصی هستی که ادعا میکنی و همونجا ساکنی که توی اکانتت ثبت کردی.
پس این مشکلات علتش جیه؟
والا هرچی فکر می کنم توضیح قانع کنندهای به نظرم نمی رسه. فقط این توضیح نیم بند رو غیر محتمل نمی دونم:
طبق قانون مبارزه با پولشوئی و تامین مالی تروریسم، سازمان متولی نظارت بر اجرای تمهیدات اسمش austrac هست. همین سازمان تعیین می کنه کدوم شرکت ها باید رویه اجرائی برای قانون مربوطه داشته باشن و چه گزارشی باید ارائه کنن.
احتمال داره نزدیک زمان ارائه گزارش باشن و بخوان نشون بدن اقداماتی انجام دادن.
ویرایش توسط majid-f : May 27th, 2013 در ساعت 10:36
-
تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2013, 10:55

نوشته اصلی توسط
majid-f
فکر نکنم کسی اونجا نشسته باشه در حال رصد کردن اوضاع ایران باشه.
دوستانی هم که میفرمایند با آی پی ایران برای برداشت نباید وصل شد این دو مسئله رو چطور توجیه میکنن:
۱. حدود ۵۶ نفر (من جمله خود من) اصلا رسما توی اکانتشون اعلام کردن ایرانی و ساکن ایران هستن و اکانتشون هم بازه. وقتی کسی میگه من توی ایرانم دیگه چه احتیاجی به مچ گیری با آی پی هست؟
۲. استرالیا مثل آمریکا و انحادیه اروپا شرکت ها و سازمان های استرالیائی رو از مراوده مالی با شهروندان ایران منع نکرده -- اینکه بعدا این کار رو بکنه یا نه یک موضوع دیگه ست. برای همین هم فری لنسر حرفش این نیست که توی ایران هستی یا نیستی، بلکه میگه ثابت کن همون شخصی هستی که ادعا میکنی و همونجا ساکنی که توی اکانتت ثبت کردی.
پس این مشکلات علتش جیه؟
والا هرچی فکر می کنم توضیح قانع کنندهای به نظرم نمی رسه. فقط این توضیح نیم بند رو غیر محتمل نمی دونم:
طبق قانون مبارزه با پولشوئی و تامین مالی تروریسم، سازمان متولی نظارت بر اجرای تمهیدات اسمش austrac هست. همین سازمان تعیین می کنه کدوم شرکت ها باید رویه اجرائی برای قانون مربوطه داشته باشن و چه گزارشی باید ارائه کنن.
احتمال داره نزدیک زمان ارائه گزارش باشن و بخوان نشون بدن اقداماتی انجام دادن.
پس چرا درخواست های Withdraw ایرانیها رو تا چند روز پیش کنسل میکردن؟
-
تعداد تشکر ها از epsi1on به دلیل پست مفید
-
May 27th, 2013, 11:12
عضو جدید
تائید دفعه اول سه ماه پیش بود ، و با ترجمه شناسنامه کار راه افتاد و گیر داده بودن که پی پال مشخصات مستر کارتش با خودت نمیخونه و با توضیح حل شد مسئله
این دفعه که پرسیدم همین سئوال شما رو گفتن که شناسنامه رو ما به صورت موقت قبول کرده بودیم و گواهی تولد شما هست فقط و کارت رو از شما میخوایم که دولتی باشه و به روز . بعد از ارسال دیگه نه تیکتی جواب دادن نه ریو رو جواب دادن هنوز
-
-
May 27th, 2013, 11:15
عضو جدید
حرف شما تائید میشه ،
من خواهرم استرالیا هستش و گفته اگه نتونستی پیگیری کنی برات پیگیری میکنم ، حالا می تونه از خود فری لنسر باشه می تونه حقوقی باشه ( من سه هزار دلار تو اکانتم داره که منتقل نشده ) .
و اگه به اونجا کشید نتیجه رو اعلام می کنم ، اینطوری بگم که خیالتون راحت باشه نمی تونن پول کسی رو ندن .
-
-
May 27th, 2013, 11:59

نوشته اصلی توسط
serverfire
تائید دفعه اول سه ماه پیش بود ، و با ترجمه شناسنامه کار راه افتاد و گیر داده بودن که پی پال مشخصات مستر کارتش با خودت نمیخونه و با توضیح حل شد مسئله
این دفعه که پرسیدم همین سئوال شما رو گفتن که شناسنامه رو ما به صورت موقت قبول کرده بودیم و گواهی تولد شما هست فقط و کارت رو از شما میخوایم که دولتی باشه و به روز . بعد از ارسال دیگه نه تیکتی جواب دادن نه ریو رو جواب دادن هنوز
من معمولا هر دفعه به یه اکانت paypal میریزم! گیر ندادن به این تا حالا!!
-
تعداد تشکر ها از rezanew به دلیل پست مفید