نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: سئو کار خوب چه کسی رو پیشنهاد میدید؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    154
    تشکر تشکر شده 
    90
    تشکر شده در
    66 پست

پیش فرض سئو کار خوب چه کسی رو پیشنهاد میدید؟

باسلام.

از وبمسترهای عزیزی که سابقه سفارش موفق سئو داشتن درخواست دارم تا یک سئو کار منصف و خوب جهت سئو سایت دانلود فیلم در بستر وردپرس معرفی کنند.

باتشکر.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    50
    تشکر تشکر شده 
    382
    تشکر شده در
    251 پست

پیش فرض پاسخ : سئو کار خوب چه کسی رو پیشنهاد میدید؟

خوب نداریم تو ایران
    سرج کن تو نت مقالاتو بخون کلی مقاله هست همون روشارو برو پول الکی بهشون نده بیارنتم بالا دوره ایه

3. تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

من شخص خاصی رو نام نمیبرم اما حتما دقت داشته باشید با کسی کار کنید که از روش های صحیح سئو استفاده کنه و سراغ روش های زود بازده ولی خطرناک و موقتی نره. یکم دیر تر به نتیجه رسیدن خیلی بهتره تا اینکه یک شبه سایت رو بالا بیارید و بعد از چند ماه یکدفعه از نتایج جستجو ناپدید بشید!
    موفق باشید

5. تعداد تشکر ها از pouryamb به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    154
    تشکر تشکر شده 
    90
    تشکر شده در
    66 پست

خوب نداریم تو ایران
    سرج کن تو نت مقالاتو بخون کلی مقاله هست همون روشارو برو پول الکی بهشون نده بیارنتم بالا دوره ایه

من شخص خاصی رو نام نمیبرم اما حتما دقت داشته باشید با کسی کار کنید که از روش های صحیح سئو استفاده کنه و سراغ روش های زود بازده ولی خطرناک و موقتی نره. یکم دیر تر به نتیجه رسیدن خیلی بهتره تا اینکه یک شبه سایت رو بالا بیارید و بعد از چند ماه یکدفعه از نتایج جستجو ناپدید بشید!
    موفق باشید
    خیلی ممنون.
    راستش به یکی از سئو کاران خیلی خوب و منصف سایت رو سپردم و انصافا کانفیگ خیلی خوبی هم انجام دادن و سایت خیلی خوب و منطقی رشد کرد. هم نتایج گوگل و هم رتبه الکسا. ولی بعد از انتقال به شرکت جدید مشکلاتی برای ایندکس شدن سایت پیش اومد و سئو کار مشکل رو از هاستینگ دونست. ولی درحالیکه هاستینگ دلیل منطققی از من میخواست تا رفع کنه. سئو کار دلیل واضح رو بیان نکردن و فقط میگفتن که سرور سایت به سرچ کنسول گوگل اتصال پیدا نمیکنه. دیروز هم صحبت کردیم و گفتند که وبمستر سایت رو به ایمیل من انتقال خواهد داد. موندم چیکار کنم. باید با یه سئو کار یا یه قول دوستمون باید مقالات سئو رو بخونم و پیش برم.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    191
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط enable نمایش پست ها
    خیلی ممنون.
    راستش به یکی از سئو کاران خیلی خوب و منصف سایت رو سپردم و انصافا کانفیگ خیلی خوبی هم انجام دادن و سایت خیلی خوب و منطقی رشد کرد. هم نتایج گوگل و هم رتبه الکسا. ولی بعد از انتقال به شرکت جدید مشکلاتی برای ایندکس شدن سایت پیش اومد و سئو کار مشکل رو از هاستینگ دونست. ولی درحالیکه هاستینگ دلیل منطققی از من میخواست تا رفع کنه. سئو کار دلیل واضح رو بیان نکردن و فقط میگفتن که سرور سایت به سرچ کنسول گوگل اتصال پیدا نمیکنه. دیروز هم صحبت کردیم و گفتند که وبمستر سایت رو به ایمیل من انتقال خواهد داد. موندم چیکار کنم. باید با یه سئو کار یا یه قول دوستمون باید مقالات سئو رو بخونم و پیش برم.
    به نظرم برای اینکه متوجه بشید مشکل از هاستینگ هست با خیر، ۲ تا راه دارید: اول اینکه هاستون رو عوض کنید. دوم اینکه از کلودفلر استفاده کنید. بعد ببینید وضعیت تغییری میکنه یا خیر.
    چون تا جای که بنده اطلاع دارم، گوگل از طریق آیپی سایتتون به اون وارد میشه و در هاست های اشتراکی معمولا از یک آی پی برای چندین هاست استفاده میشه. ممکنه روی اون آیپی که هاست شما قرار داره، هاست سایت های دیگه ای قرار داشته باشه که از نظر گوگل خطاکارن و گوگل هم تر و خشک رو با هم مییسوزونه.
    ویرایش توسط pouryamb : June 22nd, 2018 در ساعت 10:48

8. تعداد تشکر ها از pouryamb به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)