صفحه 1 از 6 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

سلام
    شب گذشته خواستم هاست بگيرم از هاست ايران و تا امروز ظهر ساعت سه بعداظهر که بنده معطل يک هاست 50 مگابايتي سرور ايراني بودم آخرش هاست رو در عرض يک دقيقه از بنده گرفتند و بنا به دلايلي که خودتون در تيکت هاي زير مشاهده مي کنيد و توسط مديريت اين شرکت ملغي کردند فقط وقت بنده رو از ديشب تا الان گرفتند خودتون بخونيد
    لطف کنيد تصويري که در زير گذاشتم از پايين بخونيد نکات قرمز رو که توضيح دادم مکفي هست و بيايد به سمت بالا
    با تشکر و سپاس
    کريمي از شيراز
    کساني که در اين فروم تک پستي هستند و مي يان اينجا عضو مي شن و نظر مي دهند قابل قياس نيست فقط کاربران با سابقه و داراي هاستينگ و سرور که اينجا فعال هستند و بي طرف هستند حرفشون سنديت داره
    کل تيکت هاي بنده از ابتدا تا انتها به صورت کامل هست اش شما اگه جايي حرفي حديثي مشاهده کرديد شرکت هاست ايران مي گن که بنده برخورد خوبي نداشتم و چون گفتم هاست رو تست مي کنم که ببينم داخل ايران هست به تريج قباشون بر خورده

2. تعداد تشکر ها از internet به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار همه شرکت کنند

سلام.

بله قربان، تمام صحبت های شما تایید میشه و همانطور که مشخص هست، هاست شما برای شما تهیه شد و به شما تحویل داده شد.

مدیر محترم شرکت میزبانی هاست ایران، پس از بررسی تیکت شما، دلیلی برای تهدید های شما ندیدند و طبق قوانین هاستنگ جهانی که می گوید "شرکت سرویس دهنده، حق معلق و حذف کردن سرویس را در هر زمان داراست و در اضای این حق، می بایست، مبلق پرداختی در اضای ارائه سرویس را به مشتر به صورت کامل بازگردانی کند" تصمیم گرفتند که هاست شما را حذف کنند و به بخش فروش نیز اعلام کردند که وجه پرداختی، مسترد شود.

در هر حال، صحبت های شما مشخص است و از شما برای ارسال عکس از تیکت کمال تشکر را دارم.

با تشکر.

5. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aria نمایش پست ها
    سلام.

بله قربان، تمام صحبت های شما تایید میشه و همانطور که مشخص هست، هاست شما برای شما تهیه شد و به شما تحویل داده شد.

مدیر محترم شرکت میزبانی هاست ایران، پس از بررسی تیکت شما، دلیلی برای تهدید های شما ندیدند و طبق قوانین هاستنگ جهانی که می گوید "شرکت سرویس دهنده، حق معلق و حذف کردن سرویس را در هر زمان داراست و در اضای این حق، می بایست، مبلق پرداختی در اضای ارائه سرویس را به مشتر به صورت کامل بازگردانی کند" تصمیم گرفتند که هاست شما را حذف کنند و به بخش فروش نیز اعلام کردند که وجه پرداختی، مسترد شود.

در هر حال، صحبت های شما مشخص است و از شما برای ارسال عکس از تیکت کمال تشکر را دارم.

با تشکر.
    اين بنده خدا که الان حق به جانب صحبت مي کنند قضيه رو خودشون همونطور که در تيکت ها هم مشخص هست و نام کاربريشون هم که مشخص هست از همين دست اندرکاران هاست ايران هستند و خوب الان هم براي خالي نبودن عريضه و اين که بگن بله کارشون خيلي درست هست اين مطلب رو بيان کردند
    اين تيکت هست شما تيکت بنده رو بخونيد مگه کسي بنده رو مي شناسه اينجا دو تا پست بيشتر ندارم
    شما تيکت رو بخونيد اصلا نه کسي کاري به بنده و حرف هام داشته باشه نه به چيز ديگه
    شما تيکت رو بخويند ببنيد آيا بنده توهيني کردم به اين شرکت يا شخص يا ... ديگه
    بعد مگه هاستي که شما به من مي دهيد اخلاق درش دخيل هست ؟
    اخلاق من بد خوب يا هر چيزي شما يه هاست مي خواي بدهي نمي خواهي حالا اخلاق من هر چي مي خواهد باشه مگه به کسي ربطي داره ؟
    مگه من پولي که به حساب شما ريختم شما پرسيدي اين پول رو از کجا آوردي ؟ شما چنين سوالي رو هيچوقت نمي پرسي درسته؟ ولي اگه من پول به حساب شما نريزم يا مثلا پنج هزار تومن بريزم شما مگه به من هاستي مي دهيد؟
    حالا من هم حق دارم چيزي که خريدم ببينم درسته يا نيست چنين حقي که دارم؟ ندارم؟
    بعد هاستي که به من داده نشده چه طور مي تونه اينگونه با برگشت پول همه وقت و ... ديگه رو از بنده بگيره به هر حال فکر کنم دودش مستقيم توي چشم هاست ايران بره
    بعد مگه بنده حرف بدي زدم هاست گرفتم مي خوام ببينم داخل ايران هست يا نه
    الان هم مي گم حق با مشتري هست که ببنيه چيزي که خريده درسته يا نيست کلاه سرش نزاشته باشند همين الان هم مي گم ترس و واهمه اي از کسي ندارم
    مگه بنده شما رو ديدم مگه مدير هاست ايران رو ديدم ؟ مگه هيچوقت مي بينم ؟
    خوب پس بحث سر اين هست که من سر موقع پول واريز کردم و چيزي هم که مد نظرم هست مي خواهم

7. تعداد تشکر ها از internet به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aria نمایش پست ها
    سلام.

با تشکر.
    شما يه لطفي کنيد از همين تيکت هاي بنده به قول شما از صحبت هاي من مشخص هست يه متني بياريد که بنده به هاست ايران يا کسي توهيني کرده باشم ؟
    شايد شما اشتباه تيکت يکي ديگه رو خونديد
    اين پولي هم که شما برگشت بدهيد بايد به خاطر اين زماني که از بنده تلف کرديد و همچنين خريد يه هاست ديگه و همچنين تماس تلفني بيست دقيقه اي که با هاست ايران داشتم
    يعني شما ضرر زيادي به بنده وارد کرديد و الان حق به جانب داريد صحبت مي کنيد
    ویرایش توسط internet : October 26th, 2009 در ساعت 18:10

9. تعداد تشکر ها از internet به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
    اين بنده خدا که الان حق به جانب صحبت مي کنند قضيه رو خودشون همونطور که در تيکت ها هم مشخص هست و نام کاربريشون هم که مشخص هست از همين دست اندرکاران هاست ايران هستند و خوب الان هم براي خالي نبودن عريضه و اين که بگن بله کارشون خيلي درست هست اين مطلب رو بيان کردند
    اين تيکت هست شما تيکت بنده رو بخونيد مگه کسي بنده رو مي شناسه اينجا دو تا پست بيشتر ندارم
    شما تيکت رو بخونيد اصلا نه کسي کاري به بنده و حرف هام داشته باشه نه به چيز ديگه
    شما تيکت رو بخويند ببنيد آيا بنده توهيني کردم به اين شرکت يا شخص يا ... ديگه
    بعد مگه هاستي که شما به من مي دهيد اخلاق درش دخيل هست ؟
    اخلاق من بد خوب يا هر چيزي شما يه هاست مي خواي بدهي نمي خواهي حالا اخلاق من هر چي مي خواهد باشه مگه به کسي ربطي داره ؟
    مگه من پولي که به حساب شما ريختم شما پرسيدي اين پول رو از کجا آوردي ؟ شما چنين سوالي رو هيچوقت نمي پرسي درسته؟ ولي اگه من پول به حساب شما نريزم يا مثلا پنج هزار تومن بريزم شما مگه به من هاستي مي دهيد؟
    حالا من هم حق دارم چيزي که خريدم ببينم درسته يا نيست چنين حقي که دارم؟ ندارم؟
    بعد هاستي که به من داده نشده چه طور مي تونه اينگونه با برگشت پول همه وقت و ... ديگه رو از بنده بگيره به هر حال فکر کنم دودش مستقيم توي چشم هاست ايران بره
    بعد مگه بنده حرف بدي زدم هاست گرفتم مي خوام ببينم داخل ايران هست يا نه
    الان هم مي گم حق با مشتري هست که ببنيه چيزي که خريده درسته يا نيست کلاه سرش نزاشته باشند همين الان هم مي گم ترس و واهمه اي از کسي ندارم
    مگه بنده شما رو ديدم مگه مدير هاست ايران رو ديدم ؟ مگه هيچوقت مي بينم ؟
    خوب پس بحث سر اين هست که من سر موقع پول واريز کردم و چيزي هم که مد نظرم هست مي خواهم
    سلام.

با تشکر از پاسخ شما، ولی حق به جانب صحت نمی کنم، در واقع همانطور که خود شما فرمودید، شما هاست رو میگیرید و بعد بررسی می کنید.

شما قبل از بررسی 4 بار این سوالات رو به روش های مختلف و تهدید های مختلف مطرح کردید !

هنوز هم از این کارتون دست بر نمی دارید، با اینکه میدونید صحبت شما اشباه است و تنها یک اطلاعات غلط از طرف یکی از دوستان یا همکاران شما هست که خوشحال میشم نام و مشخصاتشون رو بدونم تا همانطور که در تیکت هم عرض کردم، از روش های قانونی، به دلیل شایعه پراکنی و تهمت زدن، پرونده ایشان رو دنبال کنیم.

به هر حال، برای اطمینان بیشتر، بخش از صحبت های شما را که در بخش Livechat سایت شرکت میزبانی هاست ایران، با همکارانم در بخش فروش داشتید رو برای قضاوت بهتر همکاران در این انجمن قرار میدم.

Shariat: و براتون روی سرورهای ایران می سازیم
    karimi: انشا الله بعد پيگير داخل بودنش رو خواهيم کرد ديگه
    karimi: بله ممنون
    Shariat: ضمنا نگفتم یک هفته
    karimi: حالا کلا من وقتي سرور رو دريافت کردم اساتيد در فروم هستند که خوراکشون هست اين کارها
    karimi: و بعد انشا الله مشکلي پيش نمي ياد
    Shariat: عرض کردم باید به ترتیب انجام بشه
    karimi: نه ديشب فرموديد
    karimi: امشب يا فردا
    karimi: بعد ايميل هم گفت دقايقي ديگه
    karimi: شما دقيق بگيد کي
    karimi: ؟
    karimi: سه ساعت
    karimi: ده ساعت
    karimi: سي ساعت
    Shariat: به هر حال هیچ اصراری نیست
    karimi: خوب
    Shariat: شما هر سوالی پرسیدید ما جواب دادیم خدمتتون
    karimi: نه اصراري نيست جواب نشد
    karimi: من سرور رو که گرفتم
    karimi: بعد مشخصات کامل در فروم قرار مي دهم
    karimi: و تاپيک باز مي کنم
    karimi: که دوستان چک کنند
    karimi: يعني تا بيست و چهار ساعت مي زارم اساتيد چک کنند ببنيد سرور کجا هست
    karimi: بعد اگه اوکي بود من کارم رو شروع ميکنم
    karimi: ولي اگه اوکي نبود بعد ديگه هاست ايران
    karimi: علاوه بر پول هاستين
    karimi: هاستينگ
    karimi: بايد خسارتي که به بنده وارد مي شه و زمان و ديگه رو پرداخت کنه
    karimi: به هر حال مزاحم نمي شم
    karimi: موق باشيد
    karimi: من منتظرم
    karimi: روز خوش و خدانگهدار

نوع برخورد شما، نشانگر سطح سواد و شخصیت شماست، که متاسفانه، شرکت میزبانی هاست ایران از پذیرفتن چنین کاربرانی، به شدت خودداری می کند.

با تشکر.

11. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط domain نمایش پست ها
    به نظر من آریا جواب منطقی دادن
    الآن مشکل چیه؟
    خوب ديشب به من مي گفتند که شما ممکنه هاست بخري از ما هر وقت دلمون خواست مثلا شب خوابيديم صبح بيدار مي شيم مي گيم اقا هاست ات شده ماست يه شماره حساب بده تا پولت رو پس بدهيم
    اگه چنين چيزي هست شما و ايشون دارند درست مي گيد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

با تشکر از پاسخ شما، ولی حق به جانب صحت نمی کنم، در واقع همانطور که خود شما فرمودید، شما هاست رو میگیرید و بعد بررسی می کنید.

شما قبل از بررسی 4 بار این سوالات رو به روش های مختلف و تهدید های مختلف مطرح کردید !

هنوز هم از این کارتون دست بر نمی دارید، با اینکه میدونید صحبت شما اشباه است و تنها یک اطلاعات غلط از طرف یکی از دوستان یا همکاران شما هست که خوشحال میشم نام و مشخصاتشون رو بدونم تا همانطور که در تیکت هم عرض کردم، از روش های قانونی، به دلیل شایعه پراکنی و تهمت زدن، پرونده ایشان رو دنبال کنیم.

به هر حال، برای اطمینان بیشتر، بخش از صحبت های شما را که در بخش Livechat سایت شرکت میزبانی هاست ایران، با همکارانم در بخش فروش داشتید رو برای قضاوت بهتر همکاران در این انجمن قرار میدم.

Shariat: و براتون روی سرورهای ایران می سازیم
    karimi: انشا الله بعد پيگير داخل بودنش رو خواهيم کرد ديگه
    karimi: بله ممنون
    Shariat: ضمنا نگفتم یک هفته
    karimi: حالا کلا من وقتي سرور رو دريافت کردم اساتيد در فروم هستند که خوراکشون هست اين کارها
    karimi: و بعد انشا الله مشکلي پيش نمي ياد
    Shariat: عرض کردم باید به ترتیب انجام بشه
    karimi: نه ديشب فرموديد
    karimi: امشب يا فردا
    karimi: بعد ايميل هم گفت دقايقي ديگه
    karimi: شما دقيق بگيد کي
    karimi: ؟
    karimi: سه ساعت
    karimi: ده ساعت
    karimi: سي ساعت
    Shariat: به هر حال هیچ اصراری نیست
    karimi: خوب
    Shariat: شما هر سوالی پرسیدید ما جواب دادیم خدمتتون
    karimi: نه اصراري نيست جواب نشد
    karimi: من سرور رو که گرفتم
    karimi: بعد مشخصات کامل در فروم قرار مي دهم
    karimi: و تاپيک باز مي کنم
    karimi: که دوستان چک کنند
    karimi: يعني تا بيست و چهار ساعت مي زارم اساتيد چک کنند ببنيد سرور کجا هست
    karimi: بعد اگه اوکي بود من کارم رو شروع ميکنم
    karimi: ولي اگه اوکي نبود بعد ديگه هاست ايران
    karimi: علاوه بر پول هاستين
    karimi: هاستينگ
    karimi: بايد خسارتي که به بنده وارد مي شه و زمان و ديگه رو پرداخت کنه
    karimi: به هر حال مزاحم نمي شم
    karimi: موق باشيد
    karimi: من منتظرم
    karimi: روز خوش و خدانگهدار

نوع برخورد شما، نشانگر سطح سواد و شخصیت شماست، که متاسفانه، شرکت میزبانی هاست ایران از پذیرفتن چنین کاربرانی، به شدت خودداری می کند.

با تشکر.
    دوستان عزيز ملاحظه مي فرمائيد که ايشون يعني پشيتبان يا هر چيزي در هاست ايران هستند
    اين متني که در بالا کپي کردن متن چت آنلاين هاست ايران با بنده هست اش
    حال از چت که بگذريم که هيچ حرف بد و زشتي درش نيست در پايان همين کسي که الان ادعاي فهم و شعور و سواد مي کنند در پايان به بنده توهين کردند
    از قديم گفتند اول يه سوزن به خودت بزن بعد يه جوالدوز به ديگران
    در هر حال من که يه روز الاف هاست ايران شدم و هاستي هم دريافت نکردم و کلي هزينه و وقت ... ديگه هيچ حرف و توهيني به هاست ايران نکردم حتي الان هم که شاکي هستم از هاست ايران باز هم خود دار بودم و همه رو به ساير کاربران واگذار کردم که نظر بدهند ولي اين جناب aria الان به بنده دارند توهين مي کنند باز هم قضاوت اش با شما

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط internet نمایش پست ها
    شما يه لطفي کنيد از همين تيکت هاي بنده به قول شما از صحبت هاي من مشخص هست يه متني بياريد که بنده به هاست ايران يا کسي توهيني کرده باشم ؟
    شايد شما اشتباه تيکت يکي ديگه رو خونديد
    اين پولي هم که شما برگشت بدهيد بايد به خاطر اين زماني که از بنده تلف کرديد و همچنين خريد يه هاست ديگه و همچنين تماس تلفني بيست دقيقه اي که با هاست ايران داشتم
    يعني شما ضرر زيادي به بنده وارد کرديد و الان حق به جانب داريد صحبت مي کنيد
    توهین - تحدید و تهمت !

موارد واضح در صحبت های شما هستند که تمامی کاربران - مدیران و همکاران ایرانی ما آشکارا می توانند آنها را مشاهده کنند.

در مورد موارد دیگر ذکر شده توسط شما:

1. همانطور که در تیکت هم عرض شد، مسائل بخش فروش، در ساعات اداری بررسی می شود و به دلیل بالا بودن تعداد سفارشات، به ترتیب به یک به یک آنها رسیدگی می شود و این عمل در مورد سایت شما نیز انجام شد و به نظر جایی برای اعتراض و یا ضعف در سرویس دهی شرکت میزبانی هاست ایران وجود ندارد.

2. من به شما عرض کردم که وقت خودتان را طلف نکنید و در صورت تمایل به دریافت مجدد هاست خود، در همان تیکت از همکاران من در بخش فروش و همینطور مدیریت شرکت میزبانی هاست ایران، معضرت خواهی کنید تا هاست شما مجدداً فعال شود.

3. شما تمایل به برقراری ارتباط تلفنی داشتید و با لحنی بسیار تند و دور از ادب، فرمودید که موضوع را خودتان حل خواهید کرد. پس در واقع شما هزینه تماس 20 دقیقه ای را برای برطرف کردن نیاز خودتان پرداخت کرده اید و در این حالت، شرکت میزبانی هاست ایران، مسول هیزنه آن نخواهد بود.

4. من خدمت شما عرض کردم که شما بیش از 30 دقیقه از وقت مرا در یاهو گرفتید و من حاظر هستم شخصاً وجه پرداختی هاست شما را به همراه خصارت آن به شما باز گردانی کنم ولی بیش از این وقت مرا حدر ندهید زیرا من به اضای ساعات کاری، حقوق دریافت می کنم و در اضای این حقوق مسولیت هایی دارم که باید به آنها رسیدگی کنم و در نهایت شما فرمودید که مشکل شما هاست و هزینه آن نیست و شما خودتان شخصاً به این مشکل رسیدگی خواهید کرد.

در هر حال، من در پایان صحبت در یاهو به شما اخطار دادم که در صورت برقراری تماس با شرکت میزبانی هاست ایران و صحبت با مدیریت محترم شرکت، هاست شما قطعاً خذف خواهد شد و در صورت ادامه این لحن تند و بدون ادب، ممکن است وجه پرداختی نیز، به شما بازگردانی نشود و باز هم شما ....!

با تشکر.

15. تعداد تشکر ها از Aria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

من اون بالاي تيکت نوشتم من يک کاربرم مثل هر کاربر اينترنت نه مهندس هاست و سرور هستم نه مهندس ... ديگه خودم هم که حرفي نزدم از خودم حرفي زدم گفتم خودم تست مي کنم ؟
    گفتم ديگران تست مي کنند به خدا به هر عقل سليمي بگيد اين مسائل رو مي تونه حلاجي کنه و نتيجه بگيره
    شما وقتي يه چيزي رو نمي دوني ممکنه سوالي بکني که به مزاق اوني که مي دونه هم خوش نياد چون سوالت ممکنه اشتباه باشه يا هر چيزي پس بايد بهش زمان بدهيد و بهش فرصت بدهيد که به مشکل خودش پي ببره نه اين که با عجله اون رو از گردونه خارج کنيد

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    اسماعیلی رو می شناسم و از نزدیک آشنا هستم باهاش ! اخلاق فوق العاده گندی داره و مغرور ! سره p30download دوستیمون تمام شد ! چون از حق دفاع کردم ! البته بماند که با مجید و ... هم دعوام شد عجیب !
    اینا حرفه ایی نیستند !
    حق رو به شما دوست عزیز می دم
    سلام.

در مورد سایت P30Download در صورت تمایل، تاپیک جدا باز کنید.

در مورد جناب اسماعیلیان هم، مقرور بودن درست هست و همینطور عصبانی بودن.

ولی در کل، حرفه ای نبودن، نظر شماست که به جای خود محترم است.

ولی از شما ممنون میشم که سایت های هاستینگ و قوانین آنها را مشاهده نمایید و همینطور با برخی از مشتریان شرکت میزبانی هاست ایران صحبت بفرمایید تا در مورد قدرت سرور ها - شبکه ها - امنیت و پشتیبانی شرکت، بیشتر اطلاعات کسب نمایید و سپس در این انجمن نظر خود را مطرح کنید.

با تشکر.

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)