صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

سلام
    دوستان لطفا خسیس بازی در نیارید و اگر در این زمینه تجربه ای دارید به اشتراک بگذارید

من میخوام در زمینه ایمیل مارکتینگ فعالیت کنم ولی تجربه ای ندارم و آماتور هستم در این مورد ...

1. به نظر شما نرم افزار ارسال ایمیل تحت وب بهتر هست یا ارسال با سرور مجازی ؟(خودمم دقیقا نمیدونم فرقش چیه)

2. لطفا چند تا نرم افزار معروف و معتبر معرفی کنید (اگر لینک سایت خارجی میدید لطفا یه توضیح مختصری هم بدید)

3. من حدود 20 هزار تا ایمیل فعال دارم و میخوام این تعداد ایمیل رو بیشتر کنم چه راه هایی برای جمع کردن ایمیل های فعال وجود داره ؟

4. من میخوام بیش از 90% ایمیل ها به Inbox فرستاده بشه و اسپم نشه آیا با این وجود میتونم از هرکسی vps بگیرم ؟ یا باید از جای خاصی وی پی اس تهیه بشه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

2. تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    91
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در رابطه با ایمیل مارکتینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    1. به نظر شما نرم افزار ارسال ایمیل تحت وب بهتر هست یا ارسال با سرور مجازی ؟(خودمم دقیقا نمیدونم فرقش چیه)
    این سوالتون بی مورد هست , باید می پرسیدید استفاده از نرم افزار ارسال ایمیل شرکت های مختلف ( مثل شرکت ما ) بهتر هست یا سرور مجازی

اگر سوال به این شکل تغیر کنه پاسخ به صورت زیر هست

شما با دریافت نرم افزار تحت وب ( مثلا مال ما ) دیگر درگیر مسائل فنی و تضمینی ماجرا نمی شوید و براساس هزینه ای که می کنید خدمات دریافت می کنید , و فقط به تجارت فکر می کنید
    ولی اگر خودتون قصد داشته باشید Provider این ماجرا بشوید ( حالا با هاست , VPS یا Dedicated یا پی سی خونتون :دی ) علاوه بر مسائل تجاری ماجرا درگیر مسائل فنی نیز خواهید شد

3. من حدود 20 هزار تا ایمیل فعال دارم و میخوام این تعداد ایمیل رو بیشتر کنم چه راه هایی برای جمع کردن ایمیل های فعال وجود داره ؟
    باید یه نرم افزار بنویسید که بیفته به جون سایت ها و ایمیل جمع کنه , بحث در این رابطه بسیاره و احتمال اینکه افراد بیان الگوریتم های خیلی قوی رو همینجوری در محیط انجمن بذارن کمه , ضمن اینکه اگر می خواید بانک دقیقی داشته باشید باید برای هر سایت یک الگوریتم خوب طراحی کنید , مثلا میشه با کمی کار اصولی کل بانک ایمیل و موبایل کتاب اول رو استخراج کرد :دی

4. من میخوام بیش از 90% ایمیل ها به Inbox فرستاده بشه و اسپم نشه آیا با این وجود میتونم از هرکسی vps بگیرم ؟ یا باید از جای خاصی وی پی اس تهیه بشه ؟
    در مورد این مساله خود ایمیل هاستینگ مهم نیست , مهم روش ارسال ایمیل و مدیریت ارسال هست که باعث میشه شما Spam و Black List بشوید یا نشوید
    شما باید دقت کنید که توضیحات ارائه دهنده ی این هاستینگ کاملا علمی باشد , تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید

اگر هر ارائه دهنده ای گفت سرویس من فلان است باور نکنید و از او دلایل علمی خواهید

ضمنا 90% ایمیل هاستینگ ها با یک Sender ثابت ارسال می کنند به دلایلی , اگر هاستینگی که خواست به شما سرویس بده اینجوری بود به هیچ وجه سمتش نروید چون به کل متضرر خواهید شد

برای سوال دوم پاسخی ندارم , خودتان با توجه به تجربیاتتون که در ادامه این تاپیک کسب می کنید پاسخ رو پیدا کنید
    در انجمن هم جستجو کنید بحث های زیادی در این باب هست

موفق باشید

5. تعداد تشکر ها از amirhkh به دلیل پست مفید

7. تعداد تشکر ها از elyas.as به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    61
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    98 پست

اگر میخوای ایمیل مارکتینگ حرفه ای انجام بدی و کارت فرق داشته باشه با اینایی که کیلویی ایمیل ارسال میکنند و هیچ سودی هم نداره بیا برو سایت علی نورهانی ازش بخواه یا اگر داری پول بده یک سری برات انجام بده ببینی چه جوری باید انجام بشه.
    راستشو بخوای من هیچ سایتی توی ایران ندیدم که ایمیل مارکتینگ انجام بده همه فقط یک لیست دارند که با یک نرم افزار ارسال میکنند.
    http://www.modiresite.com/
    ----------------------------------------------------------
    در مورد ارسال با چه نرم افزاری هم میتونی با نرم افزار بفرستی هم با سایت که سایت هایی هستند مثل mailchimp که محدودیت دارند توی ارسال رایگان اما نرم افزارهایی هم هستند مثل Email Sender Deluxe و OEM Pro که دومی برای لیست های بزرگ هست اولی برای لیست های کوپیک تر این نرم افزار ها این امکانو میدند که Goal و Campaign تعریف کنی
    سوال سومت یکم سخته. اما برای این که بتونی راحت ایمیل کاربرانتو جمع کنی باید یک Landing Page ایجاد کنید یعنی جایی که خودشون به یک دلیلی که تو باید براشون بنویسی بهت میل بدند.مثلا وقتی داری اکانت به یوزرت میدی ایمیل بگیر و در دفعات بعدی هم به همون ایمیل ارسال کن اگر سرویس تو خوب باشه یک حالتی ایجاد میشه که بهش میگن ویروسی یعنی تو به من میل میدی من خوشم میاد میدم دوستم همینا میشه جمع مشتری.یا بیا کاربرا مجبور کن توی سایتت ثبت نام کنند ایمیل بگیر اما بهشون بگو اقا یا خانم ما به شما تضمین میدیم که ایمیلتو به کسی ندیم این خودش کولاک میکنه همین یک جمله اما خودت از ایمیل هاشون استفاده کن و براشون ایمیل بفرست همین که تو خود مشتری هاتو داشته باشی باعث میشه مشتری هات برات مشتری بیارن.
    کلا توی ایمیل مارکتینگ یک درصدی هست که در بهترین حالت میگند که از هر 100 نفر اگر 3 نفر ایمیل شما را بخونن و بیان سایتت ایمیل مارکتینگت موفق بوده.این 3 تا در حالت ایده ال هست.
    در مورد اسپم شدن هم یک سری نکات هست که اگر رعایت کنید امکان اسپم شدن میاد پایین اول از همه با میل سرور گوگل اگر بفرستی امکان اسپم میاد پایین.اما متن خودش میتونه باعث بشه اسپم بشی مثلا در مورد استفاده از HTML اگر درصد استفاده از اچ تی ام ال از متن بیشتر باشه ایمیل اسپم میشه.و یا اگر از کلمات غیرمجاز مثل Free و یا کلمات مشکل دار زیاد استفاده کنید باعث میشه اسپم بشی.یک سرویس هست به اسم اسپم کاپ یا همون پلیس اسپم اون میاد چک میکنه که اگر نزدیک باشی به اسپم میفرسته اسپم
    ویرایش توسط SEOmoz : January 23rd, 2012 در ساعت 16:39

9. تعداد تشکر ها ازSEOmoz به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amirhkh نمایش پست ها
    ادر مورد این مساله خود ایمیل هاستینگ مهم نیست , مهم روش ارسال ایمیل و مدیریت ارسال هست که باعث میشه شما spam و black list بشوید یا نشوید
    شما باید دقت کنید که توضیحات ارائه دهنده ی این هاستینگ کاملا علمی باشد , تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید

موفق باشید
    یعننی ip , تنظیمات سرور تاثیری ندارند؟ عجب !!!!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    151 پست

با نرم افزارهای ارسال ایمیل تحت ویندوز بدون داشتن دامنه و فقط از طریق ip میشه اقدام به ارسال کرد؟
    یعنی چطور می تونیم بجای اینکه دومین رو تو این نرم افزارها ست کنیم ip رو ست کنیم؟

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

با صحبت های amirhkh کاملاً مخالفم! این روش ها یا جواب نمیده باعث اتلاف وقت و پول میشه، یا باعث بی آبرو شدن کامل یک مجموعه میشه!!!

SEOmoz کاملا درست میفرمایند. این کار تکنیک داره و الان تبدیل شده به یک علم و در این مورد کتاب نوشته میشه! (به آمازون رجوع کنید.)
    آقای نورهانی هم که استاد این کار هستند، من خودم در چندتا از کارگاهشون شرکت کردم و بیشتر چیزهایی که میدونم از ایشون یاد گرفتم.

اول باید ببینی ایمیل مارکتینگ چی هست، به چه دردی میخوره و قراره چه کاری انجام بده! ایمیل مارکتینگ با ارسال خبرنامه یا ارسال کیلویی ایمیل فرق داره!
    خبرنامه یک بار ارسال میشه و در هر بار شما متنی می نویسید که در فلان زمان چند تا موضوع یا خبر به کاربران هدف اطلاع بده!
    ایمیل مارکتینگ روشی برای جمع آوری ایمیل افراد تحت قالب یک موضوع به کاربران هدف هست. مثلا وعده یک آموزش رایگان در طی 7 روز! اگر کاربری علاقمند باشه، ایمیل رو وارد میکنه، این کاربر میشه یک علاقمند به فلان موضوع خاص!
    حالا ایمیل ها به صورت اتوماتیک ارسال میشند، مثلا با وارد کردن اطلاعات اولین ایمیل ارسال بشه، فردا دومیش و به همین ترتیب...
    اگر 10 روز بعد یکی دیگه وارد کرد، برای اون هم ایمیل روز اول ارسال بشه، فرداش ایمیل روز دوم وهمه اینها بدون دخالت شما و به طور اتوماتیک!
    به این میگن ایمیل مارکتینگ و اصل موضوع نحوه جمع آوری ایمیل هست نه ارسالش!
    مشخصا نرم افزارهای تحت وب بهتر هستند. شما که نمیخواید بعد از صرف کلی وقت و هزینه همه ایمیل ها به اسپم بره؟
    اگر تعداد ایمیل ها کم باشه، مثلا 2000 تا، شاید بشه 100 تا 100 تا ارسال کرد تا نه سرویس دهنده سرویس شما رو به علت اسپم قطع کنه، نه بره تو پوشه اسپم! دقت کن اسپم فرستادن غیر قانونیه و اگر بفرستی هم میره در پوشه بالک!

حالا چه سایتی؟
    من نمیدونم سایت های ایرانی چه کار کردند و چطوری خدمات میدن، اما سایت های بسیار معروف مارکتینگ مثل awber هستند که این کار رو به طور حرفه ای انجام میدن، حتی گزارش میدن چند تا باز شده، چند تا نشده، چند نفر روی لینک مد نظر شما کلیک کردند چند نفر نکردند و...
    از طرفی با شرکت های متعددی مثل یاهو و جیمیل و لایو و aol قراردادهای کلان دارند تا ایمیل های ارسالی از طرف اونها به اسپم نره!

2. لطفا چند تا نرم افزار معروف و معتبر معرفی کنید (اگر لینک سایت خارجی میدید لطفا یه توضیح مختصری هم بدید)
    الان این سایت به نظرم میرسه:
    Email Marketing Software & Email Marketing Services from AWeber
    چون تمام کسانی که برای من ایمیل میفرستند، چه ایرانی چه خارجی معمولا از این سایت استفاده میکنند! سایت های روانشناسی، بازاریابی، کسب درآمد و و و! وگرنه باز هم هست.
    جوملا هم یک کامپوننت داره به اسم acymailing که این کار رو انجام میده و تجاری هست. اما باز محدودیت ایمیل در سرور شما پا برجاست!

این همون تکنیک و فوت کوزه گری ایمیل مارکتینگ هست! با یک توضیح مختصر هم به دست نمیاد، با یک آموزش هم به دست نمیاد، باید چندین بار بخونید، فیلم ببینید، مقاله بخونید، خودتون امتحان کنید تا یاد بگیرید.
    اما مهمترین موضوعش ساخت landing page هست. چطور مشتری رو با یک خدمت رایگان وادار کنیم ایمیل خودش رو بده! بعد طی چندین روز متوالی، حتی 30 روز یا بیشتر آموزش بدید تا جلب اعتماد بشه و در انتها راه حل خودتون که پولی هست رو پیشنهاد بدید! 90 درصد مخاطبان خواهند خرید! (هدف از این کار پول در آوردنه دیگه! نه ایجاد مزاحمت!)

بالاتر گفتم دیگه!

باید یه نرم افزار بنویسید که بیفته به جون سایت ها و ایمیل جمع کنه , بحث در این رابطه بسیاره و احتمال اینکه افراد بیان الگوریتم های خیلی قوی رو همینجوری در محیط انجمن بذارن کمه , ضمن اینکه اگر می خواید بانک دقیقی داشته باشید باید برای هر سایت یک الگوریتم خوب طراحی کنید , مثلا میشه با کمی کار اصولی کل بانک ایمیل و موبایل کتاب اول رو استخراج کرد :دی
    اشتباه محض! اشتباهی که باعث نابود شدن اعتبار و آبروتون میشه! اشتباهی که ضرر و زیان مالی هم وارد میکنه! اصلا این کار رو نکنید!
    مخاطبی که با خواست خودش درخواست عضویت در لیست شما رو نداده از این کار با تمام وجودش متنفره! انگار توی حموم دوربین گذاشته باشید و فیلم های خیلی خصوصی رو پخش کنید! یعنی در این حد این کار بده و احساس میکنه چیزی ازش ***یده شده!
    از طرفی، شما باید به مخاطب هدف ایمیل بزنید! هر ایمیل برای شما هزینه هایی به دنبال خواهد داشت، اگر کسی در زمینه فرش کار میکنه و شما ایمیل هایی در رابطه با آهن، تجارت خشکبار و... ارسال کنید نه تنها توجه نمیکنه، بلکه حالش هم به هم میخوره!
    برای مثال یک نفر یکی از ایمیل های قدیمی من رو به دست اورده و هی ایمیل هایی سیاسی در طرفداری از جریانی که ازش متنفر بودم میزد! به عقاید من و مهمترین ستون های عقیدتی مثل دین من توهین میکرد و این برای من آزاری مسلم بود! تازه در انتهای ایمیل هم دکمه خروج از لیست نزاشته بود و وقتی بهش پیام دادم گفت حذف نمیکنم تا یه چیزی یاد بگیری!
    این از نظر شما چه معنی و مفهومی داره؟ از توهین به عقاید و هرچی بگذریم توهین به شعور و اعتماد مخاطبه! من هم گزارشش کردم و بلاک شد، هر دفعه ایمیل جدید میساخت و دوباره بلاک میشد تا خودش از رو رفت!

این ایمیل ها اگر برای مخاطب هدف، به درخواست خودش ارسال نشه و امکان حذف از لیست نداشته باشه آزاردهنده است.

برای اسپم نشدن هم از شرکت های معتبر فعال در زمینه ایمیل مارکتینگ کمک بگیرید. شرکت های معتبر خارجی حتی با این سرویس دهنده های ایمیل قرارداد دارند تا این اتفاق نیفته.
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

13. تعداد تشکر ها ازkamkar به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    151 پست

آقای نورهانی هم که استاد این کار هستند، من خودم در چندتا از کارگاهشون شرکت کردم و بیشتر چیزهایی که میدونم از ایشون یاد گرفتم.
    حداقل تو این مورد با صحبتهاتون مخالف.
    من خودم تو یکی از کارگاهاش شرکت کردم فقط به خاطر اینکه روش عملی کار با یکی از نرم افزارهای تحت وب ایمیل مارکتینگ رو یاد بگیرم که البته تو سرفصل کارگاه هم بود.
    کلی تئوری صحبت کردند که همشون چیزایی بود که تو سایتهای فارسی هم بود. وقتی رسید به قسمت علمی کارگاه سمبل کرد و گفت وقت کارگاه تموم شد و وقت نداریم و ...
    برداشت شخصی من بطور قطع به یقین این بود که این کارگاهها شده اند منبع کسب درآمد والا آقایون تمایلی به آموزش قسمت اصلی و عملی کار ندارند.

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

والا من که ایشون نیستم یا فامیلم نیست بخوام دفاع کنم ولی این هم در نظر بگیر که کلاً همه این کارها از سر تا ته برای کسب در آمده!
    ولی من یکی رو شرکت کردم کامل لندینگ پیج و خاصیتاش رو توضیح دادند، به هر حال فیلم هاش هم روش سایتش هست توضیح میده... نمیدونم دیگه :-؟
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    151 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
    والا من که ایشون نیستم یا فامیلم نیست بخوام دفاع کنم ولی این هم در نظر بگیر که کلاً همه این کارها از سر تا ته برای کسب در آمده!
    ولی من یکی رو شرکت کردم کامل لندینگ پیج و خاصیتاش رو توضیح دادند، به هر حال فیلم هاش هم روش سایتش هست توضیح میده... نمیدونم دیگه :-؟
    بله می دونم بنده هم به شما جسارت نکردم. کسب درآمد درست هم بد که نیست خوب هم هست. منتها به شرطی که دقیقا به سرفصلهایی که با آب و تاب تبلیغ میکنن عمل کنند.
    لندینگ پیج رو بله من هم بودم و دیدم چقدر روش مانور میدن در حالیکه شاید فقظ 10% قضیه هست.
    اصل کار آموزش کامل کار با یک نرم افزار خاص هست که ایشون نمیگن و خیلی سریع رد میشن. حتی یادم میاد یه نرم افزار تحت ویندوز رو نصب کرد و گفت این کارارو بکنید اسپم نمیشه. یکی رو برا تست فرستاد رفت تو اسپم. دومی رو فرستاد رفت تو اسپم. خلاصه سریع رد شد و دوباره رفت سراغ همون بحثهای تئوری.
    اینارو گفتم که دوستان دیگه چشم بسته نرن تو این کارگاهها شرکت کنند الکی پولشونو دور بریزن.

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)