-
افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن
با سلام
از اواسط سال 2009 در داخل این انجمن فعالیت میکنم
و به عنوان یک کاربر خودم رو در قبال شرایطی که در فروم حاکم هست مسئول میدونم
متاسفانه طی دو سال اخیر سطح علمی فروم افت خیلی شدیدی داشته و نتیجه این رویداد چیزی نبوده به جز خراب شدن جو انجمن !
هدف چنین انجمن هایی به اشتراک گذاری مطالب فنی و بحث در مورد این مطالب هست و در کنار این بحث فعالیت اقتصادی رو هم داریم
ولی همان طور که در جریان هستید انجمن تبدیل شده به جایی برای شکایت کاربران و متاسفانه زیر آب زنی سرویس دهنده ها از یک دیگر
از طرفی سطح سواد عمومی و سطح فرهنگ کاربران واقا پایین آمده ... این مورد از نوشتار ، نوع ادبیات و برخورد کاربران کاملا مشهود است
برخی اوقات عبارات و کلملتی در انجمن به کار برده میشود که اصلا جایشان اینجا نیست و واقعا مایه آبرو ریزی برای این صنف است
فقط قصد انتقاد منفی ندارم ولی فعلا راه حلی هم برای این موارد در ذهن ندارم که پیشنهاد کنم
امیدوارم کاربران با اندکی احترام بیشتر و رعایت بیشتر ادب به مواردی که اشاره کردم پایان دهند
-
پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن
سلام کاربر عزیز
متاسفانه بیشتر دلایل این وضعیت مربوط به خارج از انجمن هست
برای بهتر شدن وضعیت در این انجمن کارهایی رو میشه انجام داد ولی من برای شرایطی که از کنترل من به عنوان کاربر خارج هست خودم رو مثل شما مسئول نمیدونم
-
دلیل افت انجمن ،ادبیات نوشتاری و ... نیست
من خودم سر این موضوع یه پروژه 3 میلیونی را هم از دست دادم!
طرف میگفت چرا اینجوری و عامیانه حرف میزنید؟
گفتم زبانه مادری هست و دیگه خداراشکر همه عادت کردن
الان اگه دقت کنی اونایی که تازه میان تو نت خیلی ادبیاتی حرف میزنند ولی عامیانه حرف زدن علاوه بر جذب بیشتر مشتری،مشکلات زیادی را حل میکنه!
انجمن افت کرده ،البته من 2 ساله که با انجمن اشنا شدم
دلیلشم ارزون بودنه سرور و زیاد بودنه منابع اموزشی هست!
دیگه خودتون تا تهش رو بخونین!
-
سطح علمی ؟ عجب حرفی میزنی عمو کو کفش که سطح داشته باشه
تو یکی از این تاپیک ها ی کاربری گیر کرده بود تو کارش خودمم چیزی بلد نیستم ولی راهنمای کردم با ی سرچ کچولو تو گوگل جوابش گیر امد بنده خدا کارش راه افتاد
بعدش یکی ادم کرد یاهو گفت بتو چه ربطی داشت راهنمای کردی مام در جا ایگنور کردیمش ترسیدیم کش دار حوالمون بده ! اینه سطح علمی و فرهنگی :105:
این مورد هم به انجمن ربطی نداره خود کاربرا حالا یا کاربلد یا ناوارد مثل من باید طوری رفتار کنند که سطح عملی و فرهنگی انجمن بالا بره تا کاربران خودشون نخوان مجموعه مدیریت هیچ کاری از دستشون بر نمیاد اینو گفتم کسی گردن مدیرا نندازه این مشکلو .../. :105:
-
به نظر من انجمن یکم زیادی اقتصادی شده
خود کاربرای فعال اگر بتونن منابع آموزشی رو بالا ببرند ، مطمئنا کاربرای با تجربه تری جذب انجمن میشوند
من هروز میبینیم
یا فروش سرور ، یا خرید سرو یا هاست و....
تاپیک های اموزشی خیلی کم دیده میشه دیگه
شبیه یه بنگاه معاملات شده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranistar
به نظر من انجمن یکم زیادی اقتصادی شده
خود کاربرای فعال اگر بتونن منابع آموزشی رو بالا ببرند ، مطمئنا کاربرای با تجربه تری جذب انجمن میشوند
من هروز میبینیم
یا فروش سرور ، یا خرید سرو یا هاست و....
تاپیک های اموزشی خیلی کم دیده میشه دیگه
شبیه یه بنگاه معاملات شده
کاش همون بنگاه معملاتی بود
باز فرهنگ رعایت میشه داخلش!
به نظر من از طرحی که انجمن برنامه نویس بر روی سایت خود پیاده کرده است استفاده کنیم خیلی بهتره از این حالت هست
به این صورت که انجمن آموزشی کاملا جدا بوده و برای خریدُ فروش از اسکریپت زیر استفاده نمودند که به نظر من خیلی جالب هستش
پونیشا :: بازار کار آنلاین
دلیلی که فکر میکنم انجمن اقدام به چنین کاری نکرده، برای داشتن شباهت با wht.com بوده که از اصل پیروی کنه اما وقتی که فرهنگ نباشه چه فایده
اگر انجمن برای مدت کوتاهی قسمتی برای کمک به انجمن پیاده سازی نماید تا خرج این اسکرپتی مشابه با اسکریپت بالا دربیاد ما شاهد این مشکلات نخواهیم بود!
همه ما اینجا خوب میدونیم که هسته تمامی مشکلات از همین بخش فروش میباشد اما متسفانه هیچ اقدامی نمیکنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
کاش همون بنگاه معملاتی بود
باز فرهنگ رعایت میشه داخلش!
به نظر من از طرحی که انجمن برنامه نویس بر روی سایت خود پیاده کرده است استفاده کنیم خیلی بهتره از این حالت هست
به این صورت که انجمن آموزشی کاملا جدا بوده و برای خریدُ فروش از اسکریپت زیر استفاده نمودند که به نظر من خیلی جالب هستش
پونیشا :: بازار کار آنلاین
دلیلی که فکر میکنم انجمن اقدام به چنین کاری نکرده، برای داشتن شباهت با wht.com بوده که از اصل پیروی کنه اما وقتی که فرهنگ نباشه چه فایده
اگر انجمن برای مدت کوتاهی قسمتی برای کمک به انجمن پیاده سازی نماید تا خرج این اسکرپتی مشابه با اسکریپت بالا دربیاد ما شاهد این مشکلات نخواهیم بود!
همه ما اینجا خوب میدونیم که هسته تمامی مشکلات از همین بخش فروش میباشد اما متسفانه هیچ اقدامی نمیکنیم
شرمنده ولی ظاهرا تاپیک شما توی قسمت فروش وضعیت خوبی نداره , شما اول به تاپیک خودتون برسید
علت اصلی و اساسی که باعث به وجود اومدن این مشکلات هست اومدن عده ای از افراد نه صرفا 17 ساله و ... ( 25 ساله هم داریم اینجا ) که کلا می ان اسپم می دن
تعداد پست هاشون رو افزایش می دن و میان تاپیک فروش می زنند و به دلیل نا اشنایی با امور کلا همه چی به هم می خوره و تاپیک های شکایت و ... پی در پی به وجود می اد
حالا عده ای می ان و می گن همه از صفر شروع کرده است
بله همه از صفر شروع کردن
خیلی ها رفتن در دانشگاه ها و ... اموزش دیدن و خیلی ها هم بیرون کلاس رفتن
خیلی ها هم از طریق تجربه این کار رو کردن ولی نه تجربه 2-3 روزه
من از 1 سال پیش شروع به فروش کردم و 2 سال فقط در این انجمن اموزش دیدم واسه خودم تست کردم و ...
ولی الان هر کی که تازه عضو شده بدون اینکه هیچ پشتوانه علمی داشته باشه
با ارسال اسپم و پست های چرت و پرت افزایش پست می دند تا به 100 برسند بعد فروش می کنند
در ضمن هیچ ربطی به سن نداره
همه می گن دانیال 17 سال داشت البته من باور نمی کنم
اما می شد گفت پست هاش همه حرفه ای و خوب بودن
به هر حال به نظر بنده عوامل و مشکلات این ها هستند البته به نظر بنده
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
شرمنده ولی ظاهرا تاپیک شما توی قسمت فروش وضعیت خوبی نداره , شما اول به تاپیک خودتون برسید
علت اصلی و اساسی که باعث به وجود اومدن این مشکلات هست اومدن عده ای از افراد نه صرفا 17 ساله و ... ( 25 ساله هم داریم اینجا ) که کلا می ان اسپم می دن
تعداد پست هاشون رو افزایش می دن و میان تاپیک فروش می زنند و به دلیل نا اشنایی با امور کلا همه چی به هم می خوره و تاپیک های شکایت و ... پی در پی به وجود می اد
حالا عده ای می ان و می گن همه از صفر شروع کرده است
بله همه از صفر شروع کردن
خیلی ها رفتن در دانشگاه ها و ... اموزش دیدن و خیلی ها هم بیرون کلاس رفتن
خیلی ها هم از طریق تجربه این کار رو کردن ولی نه تجربه 2-3 روزه
من از 1 سال پیش شروع به فروش کردم و 2 سال فقط در این انجمن اموزش دیدم واسه خودم تست کردم و ...
ولی الان هر کی که تازه عضو شده بدون اینکه هیچ پشتوانه علمی داشته باشه
با ارسال اسپم و پست های چرت و پرت افزایش پست می دند تا به 100 برسند بعد فروش می کنند
در ضمن هیچ ربطی به سن نداره
همه می گن دانیال 17 سال داشت البته من باور نمی کنم
اما می شد گفت پست هاش همه حرفه ای و خوب بودن
به هر حال به نظر بنده عوامل و مشکلات این ها هستند البته به نظر بنده
یا حق
شرمنده اما اگر میخواهید فرهنگ سازی کنید پیشنهاد میدم اول از خودتون شروع کنید
شما خدا هم اگه باشی باز هم ضد خواهی داشت عزیز :)
-
عزیز بنده فرهنگم به اندازه ای زیاد هست که توی خود تاپیک هام گفتم " لطفا بنده رو تایید نفرمایید چون با قوانین انجمن مخالف هست "
در ضمن چیزی هم که گفتم جز واقعیت نبوده
عزیز یه صفحه شکایت , دو صفحه , ... چند صفحه ؟
9 صفحه از تاپیک فروشتون تمام کمال شکایت هست به همراه مدارکش
البته تک و توک چند نفری هم شما رو تایید کردن
این قضیه اصلا به بنده و همکاران مرتبط نیست , به شما و خریداراتون ربط داره
ولی به من یکمی سنگین اومد که شما با وجود اون همه مشکلات اومدید اینجا و پست گذاشتید
به هر حال من قصد تخریب ندارم و اگر هم باعث توهین به شما شده عذر می خوام
یاحق
-
با سلام.
تمامی مسائل برای دوران تابستان بود که داره تموم میشه و بزودی همه چی مثل قبل بر میگردد.
و در مورد فرهنگ سازی باید بگم که هر کسی در ایران فرهنگ خاص خودشون رو دارند برای مثال یکی عامیانه حرف میزند یکی هم (کتابی) یا هر جوری که خودشون راحت تر باشند و به انجمن مربوط نمیشود.
برای مثال در زبان ترکی یک کلمه جوری دیگر تلفظ می شود و جای دیگر یک موضوع دیگر.....
برای مثال خود بنده تا بحال به کسی نگفتم داداش ولی خیلی از دوستان این کلمه رو به کار میرند به این دلیل که فرهنگ شهری شون هم اینجوری بوده.
اول به فرهنگ خانواده. سطح سواد خانواده . تریبت و زندگی شخصی نیز بر میگردد.
البته کسی نباید زندگی شخصی خودشو وارد کار کنه چون مطمئنا ضربه میخوره.
فرهنگ ایران خراب شده است و همچنین طرز برخورد مشتری ها .! کسانی مثل پارسیان یا گردی میان و اعتماد مشتریان رو نسبت به بقیه سرویس دهنده ها خراب میکنند و همین باعث میشه طرز برخورد دوستان هم عوض بشه.
و اینم بگم بعضی از دوستان اصلا از فرهنگ بو نبرده و باید کتاب های اول دبستان رو یک دوره و تست اموزش بکنند مطمئنا قبول نخواهند شد.
اگر شما دقت کنید اگر یک افر سرور مجازی در انجمن زده بشه ظرف 10 دقیقه به سه صفحه میرسد ولی یک سوال دو روز جواب داده نخواهد شد به این دلیل که دوستان جواب رو بلد هستند ولی مغروری اجازه نمیده کسی به کسی دیگه کمک کنه و همین مسئله هم باعث افت سطح عملی انجمن شده......
و همین الان در این تاپیک داره یک به اصطلاح دعوا شکل میگیره که نمونه بارزش پست بالای بنده هست.
امیدوارم این جامعه روزی درست بشه و همه چی مثل قبل بازگردد.
آرزوی سلامتی برای تمامی دوستان و همکاران عزیز را دارم.
موفق و پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
عزیز بنده فرهنگم به اندازه ای زیاد هست که توی خود تاپیک هام گفتم " لطفا بنده رو تایید نفرمایید چون با قوانین انجمن مخالف هست "
در ضمن چیزی هم که گفتم جز واقعیت نبوده
عزیز یه صفحه شکایت , دو صفحه , ... چند صفحه ؟
9 صفحه از تاپیک فروشتون تمام کمال شکایت هست به همراه مدارکش
البته تک و توک چند نفری هم شما رو تایید کردن
این قضیه اصلا به بنده و همکاران مرتبط نیست , به شما و خریداراتون ربط داره
ولی به من یکمی سنگین اومد که شما با وجود اون همه مشکلات اومدید اینجا و پست گذاشتید
به هر حال من قصد تخریب ندارم و اگر هم باعث توهین به شما شده عذر می خوام
یاحق
دوست عزیز به جای کوته فکر بهتر نیست کمی جامع تر فکر کنید؟ :)
پست من رو بخوان خوب شما، غیر از اینکه استفاده از یه اسکریپت برای بالا رفتن سطح آموزش انجمن مطلبی درباره قیمت فروش، کیفیت، شکایت و ....... .ذکر شده که شما برای خودتون همینجوری میپرونید؟!
اصلا این تاپیک چه ربطی به این موضوع داره؟!!
برای همینه که میگم اول از خودتون شروع کنید برای فرهنگ سازی! من که حرفی از فرهنگ سازی نزدم این شمایی که دارید میگید!
-
متاسفانه باید گفت با نظر استارتر موافق هستم
از مدتی که با انجمن آشنا شدم تا به الان وضعیت بد و بد تر شده است
من یکی از دلایل رو ارزون فروشی همکاران میدونم، مثلا رم 1 گیگ 10 تومان، این باعث میشه کاربر ارزش کار رو پایین بدونه و فکر کنه چیزه بی ارزش می خره و به همین دلیل میتونه هر جور که دوست داشت با هاستینگ ها صحبت کنه
کاربر باید ادب کافی رو برای صحبت با اپراتور هاستینگ داشته باشد و اگر به مشکل می خوره در کمال ادب مشکل رو بیان کنه، بار ها دیده شده کاربران وقتی مشکل دارند با همان تیکت اول شروع به صحبت های بی معنی آقا بدو ، آقا کجایی و . . . می کنند.
پیشنهاد من این هست که فرهنگ سازی از جامعه کوچک داخلی همان هاستینگ شروع بشه، مثلا اخلاق من طوری هست که اگر کاربری در تیکت بی احترامی کند درجا کلیه سرویس هاش رو مسود می کنم و تا معذرت خواهی نکند سرویسش را باز نمی کنم، این باعث میشه کاربر بداند دارد با یک مرکز میزبانی وب صحبت می کند نه با نوکر خودش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
متاسفانه باید گفت با نظر استارتر موافق هستم
از مدتی که با انجمن آشنا شدم تا به الان وضعیت بد و بد تر شده است
من یکی از دلایل رو ارزون فروشی همکاران میدونم، مثلا رم 1 گیگ 10 تومان، این باعث میشه کاربر ارزش کار رو پایین بدونه و فکر کنه چیزه بی ارزش می خره و به همین دلیل میتونه هر جور که دوست داشت با هاستینگ ها صحبت کنه
کاربر باید ادب کافی رو برای صحبت با اپراتور هاستینگ بدونه و اگر به مشکل می خوره در کمال ادب مشکل رو بیان کنه، بار ها دیده شده کاربران وقتی مشکل دارند با همان تیکت اول شروع به صحبت های بی معنی آقا بدو ، آقا کجایی و . . . می کنند
پیشنهاد من این هست که فرهنگ سازی از جامعه کوچک داخلی همان هاستینگ شروع بشه، مثلا اخلاق من طوری هست که اگر کاربری در تیکت بی احترامی کند درجا کلیه سرویس هاش رو مسود می کنم و تا معذرت خواهی نکند سرویسش را باز نمی کنم، این باعث میشه کاربر بداند دارد با یک مرکز میزبانی وب صحبت می کند نه با نوکر خودش
تایید میشه.
مشتری میاد به ما میگه که فلان جا هاست 1 گیگ رو 2 هزار تومان میده و میخواد دیگه مارو بزنه......!
چند وقت پیش یکی از کاربران در یاهو سرویس خودشون رو تمدید نکرده بودن که ما هم ساسپند کرده بودیم که اومده بودن میگفتن شما اینجوری و شما اونجور دیگه ....!
امیدوارم از این به بعد به توکل بر خدا اوضاع بهتر بشه و فرهنگ هم عوض بشه.
موفق باشید.
-
قسمتی از دلایل رو من همون بخش فروش میدونم و باید کنترل بشه
اما واقعا فقط همین نیست دوستان !!!
اگر دقت کرده باشین توی انجمن افرادی هستند که با ارائه سرویس های بدون کیفیت و یا در بعضی موارد پول تمدید سرویس خودشون رو ندارند ، که با پول و اعتماد مردم بازی می کنند و حقشونه که توی انجمن ازشون شکایت بشه و به همه معرفی بشن
بنظرم این تفکر در مورد این جور موارد درست نیست
پیشنهاد میدم روی مواردی که انجمن را به حاشیه میکشه تمرکز کنیم
-
توی همین تاپیک هم که برای بررسی مشکلات انجمن زحمت کشیدید زدید دارید باهم کل کل و دعوا میکنید شما که یوزرهای باتجربه ای هستید
پس نمیشه از کاربری که بخاطر تهیه سرویس مورد نظرش با انجمن اشنا شده بعد هم سرویسش مطابق میلش یا تعهد فروشنده نبوده توقع زیادی داشت
====
اگه پیشنهادی دارید لطف موردی بفرمایید اگه خوب باشه انجما میشه
-
دلیل عمده این مشکلات ضعف مدیریتی و باند و باندبازی مدیران این انجمن هست!
شما برو بگرد ببین چند تا از اعضای که فعال هستند مال سالهای 2009 و 2010 هستند؟!
یک سری بچه هم ریختن تو این انجمن دم به دقیقهآفر میدن! یک سری دیگه هم واسه پاچه خواری و تخفیف گرفتن از طرف یا با اصرار فروشنده هی میان ازش تعریف و تمجید میکنن! قیافه شون هم بعد از دان شدن سرویس هاشون دیدنیه!!!
جناب توکانت شما که به دنبال سطح علمی و آموزشی انجمن هستید چرا تاپیک های آموزشی ازتون کمتر یا اصلا دیده نمیشه؟!
-
سلام
وضعیت انجمن خیلی خرابه
کاش بخش فروش کلا بسته بشه
-هم ما راحت شیم
- مدیرا هر روز نیان تاییدارو پاک کنن ما هم انقدر اعصابمون خورد نشه :دی
- کسانی که میان تو کار هاستینگ بدونن برای رقابت باید هزینه کنند مثل تبلیغات ملیونی و ...
-تاپیک شکایت و ... کلا بسته میشه
-فقط و فقط انجمن برای تبادل اطلاعات تخصصی بکار میره
و ....
ما راضیم با اینکه 80 درصد فروشم از انجمن هست ولی بخش فروش بسته بشه و فقط برای تبادل نظر و اطلاعات انجمن باشه
تا چند وقت دیگه هم تصمیم داریم اصلا تاپیک فروش پست ندیم تو انجمن اقا میاد از من سرویس میگیره بعد کیفیت و کلی تعریف و تمجید ماه بعد میگه اگه تخفیف ندی میرم از همکارت میگیرم تو انجمن تاپیک زده :دی اصلا واسمون فرقی نداره طرف تمدید کنه یا نه اما این نوع برخوردش واقعا اذیت کنندست :دی
ارادت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
یک سری بچه هم ریختن تو این انجمن دم به دقیقهآفر میدن! یک سری دیگه هم واسه پاچه خواری و تخفیف گرفتن از طرف یا با اصرار فروشنده هی میان ازش تعریف و تمجید میکنن! قیافه شون هم بعد از دان شدن سرویس هاشون دیدنیه!!!
جناب توکانت شما که به دنبال سطح علمی و آموزشی انجمن هستید چرا تاپیک های آموزشی ازتون کمتر یا اصلا دیده نمیشه؟!
مسلما همه تو کارشون ضعف دارند
خوشحال میشم ضعف هامون رو بهمون بگید تا برطرف کنیم
یا مثلا بگید من تو کدوم باند هستم/:)
======
یکی از مشکلات بزرگ توی فروم اینه که اکثر کاربرا قوانین رو رعایت نمیکنند فکر میکنند قوانین برای بقیه هست
وقتی هم تذکر میدم بهشون میکند چرا گیر دادی به من برو تاپیک فلانی و فلانی وفلانی رو ببین
خوب هرکی اینطوری بخواد فکر کنه که یچی دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
مسلما همه تو کارشون ضعف دارند
خوشحال میشم ضعف هامون رو بهمون بگید تا برطرف کنیم
یا مثلا بگید من تو کدوم باند هستم/:)
======
یکی از مشکلات بزرگ توی فروم اینه که اکثر کاربرا قوانین رو رعایت نمیکنند فکر میکنند قوانین برای بقیه هست
وقتی هم تذکر میدم بهشون میکند چرا گیر دادی به من برو تاپیک فلانی و فلانی وفلانی رو ببین
خوب هرکی اینطوری بخواد فکر کنه که یچی دیگه
با مدیران سبز رنگ کاری ندارم چون دسترسی خاصی ندارند جز کمک به موضوعات انجمن! ولی مدیران به اصطلاح ارشد یکی از یکی دیگه داغون تر هستند در مدیریت! و بر اساس باند و باند بازی پیش میرن!
حرف نمیزنم که بن بشم! ولی هم خودشون میدونن چه کار کردن هم کاربران میدونن!
Vahid که هیچوقت در انجمن دیده نمیشه!
s.w.a.t هم منتظره مثل گانگسترها خودشو خیلی سطح بالا نشون بده و تاپیک های خاتمه پیدا کرده به رداستیشن و آلما هاست رو ماسمالی کنه
Am!r هم که قربونش برم بویی از هاستینگ نداره و دنبال کارهای خودشه و فقط بلده به رفیقاش حال بده و تاپیک این و اونو حذف کنه و هر کدوم از رفیقاش حال کردن بهش میگن فلانی و بن کن و فلان تاپیک رو باز و بسته کن اینم انجام میده ...
به غیر از وحید ! سوات و امیر چند تاپیک آموزشی دارند؟!چقدر به کاربران کمک میکنند؟ چقدر باعث افزایش سطح علمی و فرهنگ کاربران انجمن شدند؟! جز اینکه فقط انجمن رو به حاشیه ببرن!
Aria مدتی بود که مدیریت انجام میداد! نمیدونم چی شد یه دفعه غیبش زد! ولی خدا وکیلی هر موقع مشکل داشتی کمکت میکرد چه با هزینه چه بدون هزینه! سطح علمیش هم از کل مدیرا بالاتر بود و در مدیریتش هم جدی بود. شاید اشتباه داشت ولی تار موش میارزید به کارهای گندیده مدیران ارشد
Veria هم که کلا نیست. اگر هم هست دنبال کارهاش با توکانت هست :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
با مدیران سبز رنگ کاری ندارم چون دسترسی خاصی ندارند جز کمک به موضوعات انجمن! ولی مدیران به اصطلاح ارشد یکی از یکی دیگه داغون تر هستند در مدیریت! و بر اساس باند و باند بازی پیش میرن!
s.w.a.t هم منتظره مثل گانگسترها خودشو خیلی سطح بالا نشون بده و تاپیک های خاتمه پیدا کرده به رداستیشن و آلما هاست رو ماسمالی کنه
Am!r هم که قربونش برم بویی از هاستینگ نداره و دنبال کارهای خودشه و فقط بلده به رفیقاش حال بده و تاپیک این و اونو حذف کنه و هر کدوم از رفیقاش حال کردن بهش میگن فلانی و بن کن و فلان تاپیک رو باز و بسته کن اینم انجام میده ...
به غیر از وحید ! سوات و امیر چند تاپیک آموزشی دارند؟!چقدر به کاربران کمک میکنند؟ چقدر باعث افزایش سطح علمی و فرهنگ کاربران انجمن شدند؟! جز اینکه فقط انجمن رو به حاشیه ببرن!
Aria مدتی بود که مدیریت انجام میداد! نمیدونم چی شد یه دفعه غیبش زد! ولی خدا وکیلی هر موقع مشکل داشتی کمکت میکرد چه با هزینه چه بدون هزینه! سطح علمیش هم از کل مدیرا بالاتر بود و در مدیریتش هم جدی بود. شاید اشتباه داشت ولی تار موش میارزید به کارهای گندیده مدیران ارشد
چه جالب واسه خودتون می برین و می دوزید !!
خوب دیگه چی ؟
کاربر 2 هفته پیش اومده داره نظر در مورد مدیران ارشد می ده !!
عزیز یا مولنی یوزر هستی یا تازه کار هستی که فقط قصد تخریب داری
لطف کن اگر مدیران و قوانین انجمن رو دوست نداری , از اینجا بزن به چاک
-
والا من از سال 2009 بودم اینجا اون سالهای اول اکثرا تاپیک ها آموزشی بود و خیلی عالی بود همه باهم تبادل نظر داشتن اما حالا یا دعواس ، یا فروشه ، یا انتقاد پیشنهاد یا یکی میاد میگه چرا بن شدم نشدم یا زیر آب یکدیگر رو میزنن و....
مدیرا باید سعی کنند بخش های فروش رو فکر میکنم ساماندهی کنن
-
سلام
یه نکته رو عرض کنم سیاست های مدیران هم بی تاثیر نبوده توی این موضوع
به شخصه تعداد زیادی تاپیک آموزشی توی انجمن دارم.
و همیشه سعی داشتم که میزان تاپیک های بیشتر بشه.
و مدت هاست ایمیل ارسال کردم برای مدیر شدن توی بخش های آموزشی . متاسفانه حتی به ایمیل ها پاسخ نمیدین(هیچ ارزشی بریا کاربران قاءل نمی شوید.)
همکار عزیز آقای tukanet شما که با یوزر دیگتون مدیر انجمن هستید یک بار سعی کردید پیگیر این موضوعات باشید؟
این از منی که دوست دارم فعالیت کنم ولی چرا توی ذوق من میخوره؟
چون خیلی از رفتارها درست نیست و تبعیض های خاصی مشاهده شد.
امیدوارم مدیارن انتقاد پذیری بیشتری از خودشون نشون بدن تا بشه وضعیت رو بهتر از گذشته کرد.
جایی که راه انتقاد بسته باشه روندی جز زوال نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
شما کل پست های من رو تک تک بررسی کردید که این طور قاطع حرف میزنید ؟
اگر دقت کنید پست های فروش و متفرقه شمرده نمیشه پس این 1500 پست بنده کجا بوده؟
یکی از مشکلات ما همین رعایت نکردن احترام و حریم شخصی هر کس هست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
عزیز من اینجا مدرسه نیست که مدیر و ناظم هر روز حظور داشته باشند و ملت رو ادب کنند
وحید خودش هزار جور کار داره و انتظاری ازش نداریم ... از وحید برای این که سایت همیشه آنلاین هست و داریم داخلش کار میکنیم باید متشکر هم باشیم
از طرفی مشکل ما مدیریت و فروش و ... نیست ... مشکل ما عدم وجود فرهنگ هست که داخل همین تاپیک هم به وضوح خودش رو نشون داد !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
جناب VPS24 یا بهتره بگم آقای م..... اولا که من 24 ساعته توی فروم هستم اما به دلایلی به صورت invisible
به همین دلیل من رو نه در لیست آنلاین ها و نه در لیست بازدید کنندگان زیر تاپیک میبینید!
درمورد موضوع دوم هم این قضیه رو ثابت کنید!
این پست های من هست:
http://www.webhostingtalk.ir/search.php?do=finduser&userid=725&contenttype=vBFo rum_Post&showposts=1
من به جز کمک به کاربران و کنترل قوانین فعالیتی ندارم!
جناب آریا هم به دلیل کلاهبرداری عظیم در خارج از انجمن اخراج شدن!
در نهایت شمایی که ادعا دارید بهتره قوانین رو بخونید!
ادبیات شما نمونه بارز مواردی هست که در این تاپیک مورد انتقاد قرار گرفته...
- در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آنرا براي ديگر مديران ارشد ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مديريت سايت : ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود . همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد .
درضمن شما با همین چند روز عضویت به این نتیجه رسیدید؟!!
قطعا خیر! شما مالتی یوزر .... کاربر قدیمی و بن شده هستید!
بعد از پاسختون به این تاپیک دسترسی شما به انجمن مسدود میشه...
-
خودتون با هم نمیسازید تقصیر مدیران چیه ؟ تو همین سه صفحه به جای گفتگوی درست و ارائه راهکار عین بچه دبستانی ها با هم دعوا میکنید :66:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
یه نکته رو عرض کنم سیاست های مدیران هم بی تاثیر نبوده توی این موضوع
به شخصه تعداد زیادی تاپیک آموزشی توی انجمن دارم.
و همیشه سعی داشتم که میزان تاپیک های بیشتر بشه.
و مدت هاست ایمیل ارسال کردم برای مدیر شدن توی بخش های آموزشی . متاسفانه حتی به ایمیل ها پاسخ نمیدین(هیچ ارزشی بریا کاربران قاءل نمی شوید.)
همکار عزیز آقای tukanet شما که با یوزر دیگتون مدیر انجمن هستید یک بار سعی کردید پیگیر این موضوعات باشید؟
این از منی که دوست دارم فعالیت کنم ولی چرا توی ذوق من میخوره؟
چون خیلی از رفتارها درست نیست و تبعیض های خاصی مشاهده شد.
امیدوارم مدیارن انتقاد پذیری بیشتری از خودشون نشون بدن تا بشه وضعیت رو بهتر از گذشته کرد.
جایی که راه انتقاد بسته باشه روندی جز زوال نداره
کدوم یوزرم دوست عزیز؟
چرا فکر میکنید مشکل انجمن مدیریت و مدیران هستند؟
استفاده از کلمات و عباراتی مثل "داداش" ، "حاجی" ، "کپی کنی فحش میخوری" ، "تو نمی فهمی" ، "تو سوادت نمیرسه" واقعا به کار مدیران مربوطه؟
داخل چند انجمن دیگر هم فعالیت میکنم ولی هرگز ندید کسی از این کلمات و عبارات استفاده کند ، این مربوط به فرهنگ شخص هست نه مدیریت انجمن
اینکه مدیریت هم ضعف هایی داره چیز پنهانی نیست ، بشر به واسطه بشر بودنش همیشه دارای مقداری خطاست ولی باید سعی در اصلاح آن داشته باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TukaNet
کدوم یوزرم دوست عزیز؟
چرا فکر میکنید مشکل انجمن مدیریت و مدیران هستند؟
استفاده از کلمات عباراتی مثل "داداش" ، "حاجی" ، "کپی کنی فحش میخوری" ، "تو نمی فهمی" ، "تو سوادت نمیرسه" واقعا به کار مدیران مربوطه؟
داخل چند انجمن دیگر هم فعالیت میکنم ولی هرگز ندید کسی از این کلمات و عبارات استفاده کند ، این مربوط به فرهنگ شخص هست نه مدیریت انجمن
اینکه مدیریت هم ضعف هایی داره چیز پنهانی نیست ، بشر به واسطه بشر بودنش همیشه دارای مقداری خطاست ولی باید سعی در اصلاح آن داشته باشد
سلام
من هم سایر انجمن ها فعالیت میکنم.
ولی باید اینو قبول کنید که اینجا هم بعضی تبعیض ها انجام میشه که خیلی یوزر ها رو دل چرکین میکنه از انجمن .
من دوست ندارم این مساءل رو مطرح کنم.
ولی اگر مدیران دوست داشته باشند عمومی یا خصوصی می تونم صحبت کنم.
الان اصلا جو صمیمی در انجمن وجود نداره و باعث فقط برای مبادلات تجاری توی انجمن حضور پیدا کنند کاربران.
در مورد این صحبتتون هم :
نقل قول:
کدوم یوزرم دوست عزیز؟
فکرکنم من اشتباه کردم. در این مورد معذرت میخوام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Veria
جناب VPS24 یا بهتره بگم آقای م..... اولا که من 24 ساعته توی فروم هستم اما به دلایلی به صورت invisible
به همین دلیل من رو نه در لیست آنلاین ها و نه در لیست بازدید کنندگان زیر تاپیک میبینید!
این پست های من هست:
http://www.webhostingtalk.ir/search.php?do=finduser&userid=725&contenttype=vBFo rum_Post&showposts=1
- در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آنرا براي ديگر مديران ارشد ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مديريت سايت : ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود . همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد .
در مورد فعالیت شما و سطح سواد شما حرفی نیست ولی بعد از چند مدت خبری از شما نیست تا زمانی که بنده اسم شما رو بردم و دوست عزیزتون لینک تاپیک رو بهتون دادن و اومدید اینجا پاسخ دادید!
حرف کلی بنده با سه نفر اول انجمن بود که به قول خودتون بیکار نیستند! اگر بیکار نیستند یک فرد دیگر رو قرار بدند تا پاسخ ایمیل ها و ... رو بده! وحید وقت نداره! سوات چی؟ امیر چی؟
اینم نتیجه انتقاد کوچیک از مدیران که قراره بن بشیم :)
کمی انتقاد پذیر باشید...
بنده حرف بدی نزدم . خود کاربران نتیجه بگیرند که مدیران انتقاد ناپذیر بخاطر یک پست چه بلایی سر ما قراره بیارند!
بنده ذکر خیر انجمن رو از پی تی و باقی دوستانم شنیدم!
بن کردن شما نشان از ضعف مدیریتی شماست و اگر بن نکنید نشان از انتقاد پذیر بودن شماست! این حرف من نیست حرف خیلی از کاربران هست! منتها بعضی ها بدلیل ترس از بن شدن حرف نمیزنن!خودتون حرکت خودتون رو ببینین! من تازه وارد رقبت نمیکنم با مدیرا در بیفتم!
نتیجه حرف: آقا با عرض معذرت بنده شرمنده هستم که حرف زدم همه حرف ها دروغ بوده و شما جزو مدیران ارشد این مرز و بوم و مبرا از هرگونه عیب و ایراد هستید و افراد بسیار انتقاد پذیرید! خواهشمندیم ترو خدا تو رو جان هر کی دوست داری و وجدان داری بن نکن :| :| :|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Veria
این پست های من هست:
2 هفته هستش که چند بار از بخش تماس با ما پیغام فرستادم!
به ایمیل آقا مصطفی ایمیل زدم!
به ایمیل آقا امیر هم دیروز ایمیل زدم!
برای آقا بهروز هم پ.خ زدم!
ریپورت هم دادم!
هیچ کدوم جوابی ندادند :)
بین مدیر ها حقیقتش رو من بگم نیاز به فرق گذاشتن داره، من ادمی نیستم که بین افراد فرق بزارم اما حقیقتش رو بگم بین مدیر ها فقط روی شما و آقا امیر حساب باز میکنم که متسفانه نتیجه هم نمیگیرم
6 ماه از انجمن به دلیل بالا اوردن تاپیک فروش بی محتوا بن شدم اما در حالی که خود مدیران به قانونی که خودشونت گذاشتند متسفانه عمل نمیکنند و انتظار دارند ما ها که کاربر هستیم کامل عمل کنیم و دست از پا خطا نکنیم
بابت ایجاد چنین انجمنی من خیلی از شما تشکر میکنم اما به هر حال شما وظیفه مدیریت رو قبول کردید و با این موارد باید کنار بیاید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TukaNet
شما کل پست های من رو تک تک بررسی کردید که این طور قاطع حرف میزنید ؟
اگر دقت کنید پست های فروش و متفرقه شمرده نمیشه پس این 1500 پست بنده کجا بوده؟
یکی از مشکلات ما همین رعایت نکردن احترام و حریم شخصی هر کس هست ...
عزیز من اینجا مدرسه نیست که مدیر و ناظم هر روز حظور داشته باشند و ملت رو ادب کنند
وحید خودش هزار جور کار داره و انتظاری ازش نداریم ... از وحید برای این که سایت همیشه آنلاین هست و داریم داخلش کار میکنیم باید متشکر هم باشیم
از طرفی مشکل ما مدیریت و فروش و ... نیست ... مشکل ما عدم وجود فرهنگ هست که داخل همین تاپیک هم به وضوح خودش رو نشون داد !
بنده عذر میخوام از شما! و باقی دوستان اشتباه کردم حرفی زدم و همگی کار بلد هستید! میترسم سرور بنده که ازتون خریدم بسته بشه! :( تو تیکت ها انتقاد پذیرتر نشون میدادید :(
در مورد عدم وجود فرهنگ منظورتون چه فرهنگیه؟ فرهنگ فقط در رفتار نیست. بلکه آدم باید فرهنگ انتقاد پذیری هم داشته باشه×
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
در مورد فعالیت شما و سطح سواد شما حرفی نیست ولی بعد از چند مدت خبری از شما نیست تا زمانی که بنده اسم شما رو بردم و دوست عزیزتون لینک تاپیک رو بهتون دادن و اومدید اینجا پاسخ دادید!
حرف کلی بنده با سه نفر اول انجمن بود که به قول خودتون بیکار نیستند! اگر بیکار نیستند یک فرد دیگر رو قرار بدند تا پاسخ ایمیل ها و ... رو بده! وحید وقت نداره! سوات چی؟ امیر چی؟
اینم نتیجه انتقاد کوچیک از مدیران که قراره بن بشیم :)
کمی انتقاد پذیر باشید...
بنده حرف بدی نزدم . خود کاربران نتیجه بگیرند که مدیران انتقاد ناپذیر بخاطر یک پست چه بلایی سر ما قراره بیارند!
بن کردن شما نشان از ضعف مدیریتی شماست و اگر بن نکنید نشان از انتقاد پذیر بودن شماست! این حرف من نیست حرف خیلی از کاربران هست! منتها بعضی ها بدلیل ترس از بن شدن حرف نمیزنن!خودتون حرکت خودتون رو ببینین! من تازه وارد رقبت نمیکنم با مدیرا در بیفتم!
نتیجه حرف: آقا با عرض معذرت بنده شرمنده هستم که حرف زدم همه حرف ها دروغ بوده و شما جزو مدیران ارشد این مرز و بوم و مبرا از هرگونه عیب و ایراد هستید و افراد بسیار انتقاد پذیرید! خواهشمندیم ترو خدا تو رو جان هر کی دوست داری و وجدان داری بن نکن :| :| :|
انتقاد کردن با افسانه ساختن فرق داره دوست عزیز!
تعداد کم مدیریت باعث ایجاد مشکلات شده حق هم میدم که 4 تا ایمیلُ پیغام رو جواب نمدند سرشون شلوغه، اما توهین نکنید به کسی!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
انتقاد کردن با افسانه ساختن فرق داره دوست عزیز!
تعداد کم مدیریت باعث ایجاد مشکلات شده حق هم میدم که 4 تا ایمیلُ پیغام رو جواب نمدند سرشون شلوغه، اما توهین نکنید به کسی!
شما یک خط نشون بده بنده به مدیران توهین کرده باشم؟!
بنده انتقاد کردم که هیچ کس سر جای خودش وظیفه ای که برعهده گرفته رو قبول نمیکنه
اگر وظیفه ای رو برعهده گرفتی نباید منت بزاری یا بگی وقت ندارم پس وظیفه ای رو برعهده نگیر!
انتقاد کردن توهین نیست!
-
توی انجمنی که مدیرانش وقت رسیدگی به مسائل کاربرانش رو ندارن از کاربران چه توقعی میشه داشت
حدود یک هفته است دارم به مدیران ایمیل میزنم برای رفع مشکلم دوبار توی یک هفته ولی انگار نه انگار
برای بن کردن کاربر همیشه وقت هست ولی برای جواب ایمیل دادن اون کاربر بدبخت نه؟!
دیشب هم با کمال ادب و احترام مشکلم رو گفتم کسی نیومد چیزی بگه تاپیک پاک شد تاپیک زدم گفتم چگونه باید نامه بزنم جواب بگیرم بازم خبری نشد
وقتی واقعا باکاربران موردی برخورد میشه و مشکلات جدی تری هست و حل نمیشن چه توقع های بی جایی هست برای پایین بودن سطح علمی انجمن
گوش برای شنیدن حرف حساب و منطقی نیست نه کاربر نه مدیر برای این هست که این موارد بوجود میاد .
برای من ثابت شده اگر حق با من کاربر باشه و مدیران اگر اینجا اشتباهی رو مرتکب شن یا جواب کاربر رو نمیدن یا تاپیک ها رو پاک میکنن حتی اگر صدبارنوشته باشی عزیزم قوربونت برم و....و با کمال ادب و احترام صحبت کرده باشی و بخوای یک جواب بگیری
حقم دارن سایت مال خودشونه و اختیارش رو دارن ولی کاش اینجا فروم نبود و محلی برای بحث و تبادل نظر اعضا نبود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
توی انجمنی که مدیرانش وقت رسیدگی به مسائل کاربرانش رو ندارن از کاربران چه توقعی میشه داشت
حدود یک هفته است دارم به مدیران ایمیل میزنم برای رفع مشکلم دوبار توی یک هفته ولی انگار نه انگار
دیشب هم با کمال ادب و احترام مشکلم رو گفتم کسی نیومد چیزی بگه تاپیک پاک شد تاپیک زدم گفتم چگونه باید نامه بزنم جواب بگیرم بازم خبری نشد
وقتی واقعا باکاربران موردی برخورد میشه و مشکلات جدی تری هست و حل نمیشن چه توقع های بی جایی هست برای پایین بودن سطح علمی انجمن
گوش برای شنیدن حرف حساب و منطقی نیست نه کاربر نه مدیر برای این هست که این موارد بوجود میاد .
منم با این مشکل تقریبا 3 هفته دستُ پنجه نرم میکنم!
-
باسلام
با تشکر از آقای علمدار بابت ارسال این تاپیک! آقای علمدار هنوز دوستان فعال در انجمن با هم به این موضوع نرسیدند که وقتی راجع به یک موضوع صحبت میشود موضوع را منحرف نکنند!
@jab3r دوست عزیز وقتی شما زحمت خواندن یک تاپیک که به واسطه آن میخواهید در انجمن فعالیت مدیریتی داشته باشید را نمیدهید چه انتظاری دارید؟!
http://www.webhostingtalk.ir/f2/74475/
کاربرانی که سابقه فعالیت آنها در انجمن بیش از 6ماه و همینطور هیچ گونه فعالیتی در زمینه هاستینگ و یا مرتبط ندارند
@vps24.ir آقای مسعودی یا همان جوان سرور! اگر ایمیلهایی که به ما زدید جواب داشت قطعا جواب میدادیم! یوزر شما به دلیل تبلیغات در پیغام خصوصی توسط یکی از مدیران بسته شده است! report این پیغام رو هم کاربری که بهش پیغام ارسال کردید دادند!
در مورد اینکه میفرمایید بنده مثل گانگستر هستم این نشان از پایین بودن یا نبودن موضوعی داره که الان داره تو این تاپیک در موردش صحبت میشه! در مورد بالاتر بودن سطح هم بنده هیچ وقت چنین ادعایی نکردم و نخواهم کرد، ولی از آنجایی که شما چنین حرفی زدید قطعا سطح بنده رو بالاتر از خودتون دیدید که به این مورد اشاره کردید. :)
نقل قول:
نقل قول:
خیر شما حرف خیلی خوبی زدید! بن کردن شما ربطی به حرف شما یا انتقاد شما نداره، به سابقه شما در انجمن و ساختن یوزر جدید در حالی که فکر میکنم یکی دوماهی از بن بودن یوزر اولتون باقی مونده!
نقل قول:
بنده انتقاد کردم که هیچ کس سر جای خودش وظیفه ای که برعهده گرفته رو قبول نمیکنه
اگر وظیفه ای رو برعهده گرفتی نباید منت بزاری یا بگی وقت ندارم پس وظیفه ای رو برعهده نگیر!
تمام مدیرانی که در این انجمن فعالیت میکنند تمامی وظایف خود را با وجود مشاغل شخصی خود برعهده دارند. هیچ کدام مدیران این انجمن از قبل مدیریت در این انجمن هیچ پولی دریافت نمیکنند که شما میفرمایید
نقل قول:
حال اگر کاری میکنیم تا به حال منتی نذاشتیم، ولی قطعا با کاربرانی مثل امثال شما برخورد میکنیم و منت هم میزاریم! :)
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
برای من ثابت شده اگر حق با من کاربر باشه و مدیران اگر اینجا اشتباهی رو مرتکب شن یا جواب کاربر رو نمیدن یا تاپیک ها رو پاک میکنن حتی اگر صدبارنوشته باشی عزیزم قوربونت برم و....و با کمال ادب و احترام صحبت کرده باشی و بخوای یک جواب بگیری
حقم دارن سایت مال خودشونه و اختیارش رو دارن ولی کاش اینجا فروم نبود و محلی برای بحث و تبادل نظر اعضا نبود
فکر میکنم شما قوانین رو یا نمیدونید چی هست یا اشتباه متوجه شدید!
برای همین دو پست زیر کافی هست که دو اخطار دریافت کنید و یک هفته بن بشید!
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89...tml#post846109
http://www.webhostingtalk.ir/f55/90532/#post855763
1- هرگونه اظهار نظر در مورد سرويسها و پيشنهادات سرويس دهندگان در تاپيک آنها ممنوع بوده و به سرعت حذف ميگردد.
2- لطفاً در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک بحث عمومي باز کنيد .
3- مجموع دو پست اول = اسپم!
بهتره بجای اینکه از سَر عادت بگیم چون زمین کَج بود ما خوردیم زمین بگیم نه اشتباه از ما بوده که خوردیم زمین!
این نتیجه فقط 30ثانیه گشت و گذار در پستهای ارسال شما در انجمن بود که اگر بیشتر وقت میذاشتم قطعا به پستهای جالبتری هم میرسیدیم!
موفق باشید
-
در نحایت این تاپیک هم مثل باقی تاپیکها به بن بست میخوره و بعداز کلی جنگ و جدال بسته میشه
بدون هیچ نتیجه گیری انشاالله که مشکل فورم حل میشه و فروم به یک دوران طلایی برمیگرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
فکر میکنم شما قوانین رو یا نمیدونید چی هست یا اشتباه متوجه شدید!
برای همین دو پست زیر کافی هست که دو اخطار دریافت کنید و یک هفته بن بشید!
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89...tml#post846109
1- هرگونه اظهار نظر در مورد سرويسها و پيشنهادات سرويس دهندگان در تاپيک آنها ممنوع بوده و به سرعت حذف ميگردد.
2- لطفاً در صورتي که جواب يک سوالي را نمي دانيد از ارسال مطالبي که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( يا سوال ) شود خودداري فرماييد. در صورتي که بحث خاصي داريد مي توانيد براي خودتان يک بحث عمومي باز کنيد .
بهتره بجای اینکه از سَر عادت بگیم چون زمین کَج بود ما خوردیم زمین بگیم نه اشتباه از ما بوده که خوردیم زمین!
این نتیجه فقط 30ثانیه گشت و گذار در پستهای ارسال شما در انجمن بود که اگر بیشتر وقت میذاشتم قطعا به پستهای جالبتری هم میرسیدیم!
موفق باشید
1-پست اول استارتر محترم امده گفته سرورش رو اقای مجید عیسی لو به باد داده جوابگو هم نیست! منم از استارتر یک وی پی اس داشتم
خودمممم کلی زنگ زدم به اقای مجید عیسی لو شمارهاش دیدم جواب نمیده و استارتر حق داشته نظرم رو نوشتم نوشتم واقعا پشتیبانی
24*7دارن بخاطر همین هم یک هفته بن شدم که اصلا منطقی نیست چرا چون من بی دلیل توی این تاپیک نظر ندادم شما هم چشم بسته من
رو بن کردید و جوابی یک هفته بهم ندادین
2.این تایپک دوستمون توی بخش اموزشی بوده
soltanp
افرداده 100تومن انجام میده (بن نشده)
منم وقت ندارم برم روش کامل رپیرکردن ویندوز رو براش توضیح بدم مطمئنم وقتی سیستم عاملش رو رپیرکنه درست میشه مشکلش
شما اگر فکر دیگه ای داری وفکر میکنی من اسپم دادم درود بهت که اینجوری با کاربرات برخورد می کنی خودت راه حل مشکل ش رو بنویس ببنیم شما
چی مینویسی
من به ذهنم رسیده که سیستم عامل مشکل داره شما اگر چیز دیگه ای درستش هست بگو ماهم یاد بگیریم این اسپم نبوده ونیست
شما از بالا به مسایل نگاه میکنی و حالت جبهه گیری منفی داری همیشه استاد محترم این درحد دانش و سواد ما بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
1-پست اول استارتر محترم امده گفته سرورش رو اقای مجید عیسی لو به باد داده جوابگو هم نیست! منم از استارتر یک وی پی اس داشتم
خودمممم کلی زنگ زدم به اقای مجید عیسی لو شمارهاش دیدم جواب نمیده و استارتر حق داشته نظرم رو نوشتم نوشتم واقعا پشتیبانی
24*7دارن بخاطر همین هم یک هفته بن شدم که اصلا منطقی نیست چرا چون من بی دلیل توی این تاپیک نظر ندادم شما هم چشم بسته من
رو بن کردید و جوابی یک هفته بهم ندادین
2.این تایپک دوستمون توی بخش اموزشی بوده
soltanp
افرداده 100تومن انجام میده (بن نشده)
منم وقت ندارم برم روش کامل رپیرکردن ویندوز رو براش توضیح بدم مطمئنم وقتی سیستم عاملش رو رپیرکنه درست میشه مشکلش
شما اگر فکر دیگه ای داری وفکر میکنی من اسپم دادم درود بهت که اینجوری با کاربرات برخورد می کنی خودت راه حل مشکل ش رو بنویس ببنیم شما
چی مینویسی
من به ذهنم رسیده که سیستم عامل مشکل داره شما اگر چیز دیگه ای درستش هست بگو ماهم یاد بگیریم این اسپم نبوده ونیست
شما از بالا به مسایل نگاه میکنی و حالت جبهه گیری منفی داری همیشه استاد محترم این درحد دانش و سواد ما بوده
تمامی این دلایلی که گفتید دلیل نمیشه که شما خلاف دو بنده زیر عمل کنید.
به این خطی که ارسال کردم توجه کنید.
نقل قول:
نقل قول:
اگر وقت ندارید دلیلی نداره قوانین رو رعایت نکنید! پس لطفا پستی ارسال نکنید. وقتی پستی ارسال میکنید کامل ارسال کنید چون شما ارسال کردید و مسئول آن شما هستید! :)
موفق باشید
-
نداشتن چشم انداز فرهنگی مهمترین مشکل فرهنگی به حساب میاد
متولیان انجمن مسئول فرهنگ سازی و مدیریت جو حاکم هستند