-
درخواست هویت کامل افراد دستاویزی برای نقض حریم خصوصی افراد در فضای وب
به تازگی مشاهده میشه که سایت های ( بالاخص ) فروش خدمات مالی مثل ( وبمانی - پرفکت مانی - تتر - بیت کوین )
با عناوینی مثل عدم سو استفاده از کارت های استیجاری
اقدام به دریافت مشخصات کامل فرد متقاضی اعم از
اطلاعات شخصی
شماره همراه
شماره منزل
اطلاعات کارت اسکن شده جدا
و داشتن نامه ای در دست مبنی بر اینکه از فلان سایت قصد خرید دارم
رو باید ارایه بشه
فرد درخواست کننده خدمات هم باید عین افراد مجرم عکسی شامل نامه ای دقیقا مطابق با میل سایت مبدا نوشته و عکسی از چند زاویه از اون بگیره که این هم توهین و هم نقض کرامت انسانی هست
مشخص نیست این سایت ها بر چه اساسی باید دل و روده اطلاعات و حریم شخصی افراد رو با بهانه هایی همچون کارت های استیجاری نقض بکنن
اینکه سایتی که متعلق به یک شخص هست و اصلا مشخص نیست دیتابیسی که توسط این سایت ها جمع آوری میشه تا چه میزان می تونه خطرناک باشه
و یا اینکه اصلا اون سایت چه تعهداتی رو به نهادهای امنیتی در ارتباط با عدم درز اطلاعات اشخاص به بیرون داده
اینکه اصلا اون سایت متعلق به چه شخصی هست !مطمنا خیلی از این سایت ها خصوصی هستن و متعلق به نهاد یا ارگانی دولتی و یا حکومتی نیستن . پس بر چه اساسی پلیس فتا حق جمع اوری داده های مردم رو تا این میزان به این سایت ها داده
بنده در دو تا از این سایت ها ثبت نام کردم و پس از تکمیل مدارک . مدرک مشابه نامه درخواستی فرستادم اما در ادامه تهدید کردم در صورتی که سو استفاده بشه علیه سایت مذکور شکایت خواهم کرد
در کمال شگفتی دیدم در هر دو سایت سریعا اکانت بنده حذف شد و دیگر قادر به لاگین نبودم
مشخص نیست این موضوع چرا و به چه دلیلی در این سطح گسترده صرفا به خاطر دو نفر که از کارت افراد دیگه سو استفاده کردن باعث دریافت حجم عظیمی از بیگ دیتای هموطنان توسط سایت هایی که اکثرا با مسولیت محدود و در هر لحظه امکان لو رفتن اطلاعات افراد در اونها هست شده
مسلما زدن دیتابیس این سایت ها کار سختی نیست و به راحتی می تونن توسط افرادی سرقت اطلاعاتی بشن .
از طرفی امکان سو استفاده از این حجم عظیم اطلاعات از سمت سایت مبدا به راحتی وجود داره
و یا حتی قرار دادن اون در اختیار افراد ثالث
و به نظر اینجانب نیاز هست در این موضوع از جانب نهادهای زیربط سریعا دستورالعملی صادر بشه . چون اطلاعاتی که اینها میگیرن در حد پنتاگون و حتی در پاره ای موارد فراتر از جمع اوری اماری حکومتی و کشوری شده و تبدیل به موضوع خطرناکی می تونه بشه و می تونه عواقب وخیمی هم داشته باشه
-
پاسخ : درخواست هویت کامل افراد دستاویزی برای نقض حریم خصوصی افراد در فضای وب
از بس کلا-هبردار---ی زیاد شده .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unix_magnet
بنده در دو تا از این سایت ها ثبت نام کردم و پس از تکمیل مدارک . مدرک مشابه نامه درخواستی فرستادم اما در ادامه تهدید کردم در صورتی که سو استفاده بشه علیه سایت مذکور شکایت خواهم کرد
در کمال شگفتی دیدم در هر دو سایت سریعا اکانت بنده حذف شد و دیگر قادر به لاگین نبودم
تو ۲۰۰ تا سایت دیگه هم ثبتنام کنید و تهدید کنید، اکانتتون رو حذف میکنند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
تو ۲۰۰ تا سایت دیگه هم ثبتنام کنید و تهدید کنید، اکانتتون رو حذف میکنند!
سایتی که در کار خودش شک نداشته باشه و به امنیت سایت خودش و کار خودش اطمیمان داشته باشه هیچ موقع همچین کاری رو نمی کنه .
حتی بزرگترین سایت های بین المللی هم این حجم از رفتار متناقض رو در قبال افراد ندارن . و هیچ کدام هم نمی ان اکانت ببندن .
این کارها تنها در ایران مشاهده شده و در برخی سایت هایی که ساختار صحیحی در قبالشون نیست و این مشکل هست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unix_magnet
سایتی که در کار خودش شک نداشته باشه و به امنیت سایت خودش و کار خودش اطمیمان داشته باشه هیچ موقع همچین کاری رو نمی کنه .
حتی بزرگترین سایت های بین المللی هم این حجم از رفتار متناقض رو در قبال افراد ندارن . و هیچ کدام هم نمی ان اکانت ببندن .
این کارها تنها در ایران مشاهده شده و در برخی سایت هایی که ساختار صحیحی در قبالشون نیست و این مشکل هست
هیچ کدوم از سایت های خارجی وقتی کسی پول فیشینگی بزنه براشون موظف نیستن پول رو از جیبشون بدن عزیز دل . اگر اینجا هم قانون درست و حسابی برای این موضوع داشت هیچ کسی نمیخواست کاربرش رو اذیت بکنه اونم ارز دیجیتال که هیچ ردی ازش نمیشه زد
-
اصلا گرفتن کامل این مدارک جرم میباشد !
-
میتونید ثبت نام نکنید و خدماتی هم نگیرین !
اجباری در کار نیست !
تا حالا چند بار بابت فیشینگ و ... پاتون به دادگاه و فتا و بازداشتگاه باز شده ؟!
-
این ماجرا باید با 2 دیدگاه "خریدار" و "فروشنده" بررسی بشه.
1- خریدار:
مسلما دریافت مدارک کار خوشایندی نیست و مشتری ها دوست ندارند برای کارهای ساده و پیش پا افتاده مدارک اساسی شناساییشون دست شرکت های خصوصی و حتی نیمه دولتی باشه و همیشه سعی می کنند از جاهایی که مدارک رو نخوان خدمات بگیرند که دیدگاهی کاملا درست و منطقی هستش.
2- فروشنده:
وقتی یک مبلغ فیشینگی یا کرکی و ... به حساب شما واریز میشه، طبق قانون جدید اولین کاری که دادگاه و دادستانی میکنه به فتا دستور میده که با کسی که مبلغ به حسابش واریز شده تماس بگیره که:
- تمام مبالغ کسر شده در 48 ساعت به حساب مال باخته بازگشت داده بشه.
- اطلاعات کامل خریدار (اسم، آدرس، تلفن، آی پی و...) برای دادگاه ارسال بشه.
حالا فرض کنید احراز هویت انجام نشده و شما به شخصی با مشخصات تقلبی مثلا "علی یار" (و یا حتی "ششیسشی" - "شسیسشی") با آی پی خارجی و با پول سرقتی خدمت / کالایی ارایه دادید، حالا پرسش های زیر رو پاسخ بدید:
- برای دادگاه چه چیزی میخواید ارسال کنید.
- اگر کاربر یک خدمت غیر قابل عودت مثل انواع ارزها، دامنه، انواع کالا و ... از شما دریافت کنه و یا مبلغ خرید بالا باشه شما باید از حساب شخصی مبلغ رو عودت کنید تا در خوشبینانه ترین حالت حسابتون توسط دادگاه مسدود نشه.
پس خواهید دید که دریافت مدارک شناسایی برای ارایه خدمات غیر قابل عودت و یا گران قیمت کاملا منطقی هستش و خریدار در صورتی که مشکلی از نظر موانع قانونی نداره، مشکلی بابت احراز هویت هم نباید داشته باشه.
موفق و پیروز باشید.
-
متاسفانه چون خرید با کارتهای هکی زیاد شده و وقتی میرید دادگاه قاضی ازتون میخواد دقیقا شخصی که بهش سرویس ارائه دادید رو معرفی کنید پس نیاز به یک سری اطلاعات از شخص هست و بلطبع مجبورن کارت ملی و ... بگیرن و چون میشه با فوتوشاپ هر کاری کرد پس میان یه سری عملیات مثل نوشتن متن و ... انجام میدن تا این مساله نیز حل بشه .
در کل کاربر سالم اینجا چوب دو سر سوخته است ، چه از نوع سرویس دهنده چه از نوع سرویس گیرنده !!!
متاسفانه قوانین قضایی ایران میلی هست و نبود زیرساخت امن انتقال وجه باعث بوجود آمدن اینجور مشکلات میشه .
در هر صورت شما اگر به نحوی قصد و نیت مثبتتون برای یک سایتی مشخص بشه مسلما میتونید بدون ارسال مدارک نیز خریدتون رو انجام بدید .
من با چند نفر همینجوری کار میکنم چون میشناسن منو پس میدونن خبری از کارت هکی و اجاره ای و ... نیست پس نیازی هم به مدارک نیست .
متاسفانه اینجا ایرانه و در صورت بروز مشکل باید با دست پر به دادگاه برید وگرنه خودتون جریمه میشید .
مورد بعدی اینکه فکر کنم درصورتیکه خرید شما با e money یا کریپتو باشه این مشکلات رو نخواهید داشت ، مدارک فقط بخاطر تراکنش ریالی هست .
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unix_magnet
مسلما زدن دیتابیس این سایت ها کار سختی نیست و به راحتی می تونن توسط افرادی سرقت اطلاعاتی بشن .
از طرفی امکان سو استفاده از این حجم عظیم اطلاعات از سمت سایت مبدا به راحتی وجود داره
و یا حتی قرار دادن اون در اختیار افراد ثالث
فایل پیوست 40136
-
بنده بابت ۱۸۰ هزارتومن که فیشینگ زده شده بود سه روز در زندان به سر بردم
جلو حسابام مسدود شد و به بدبختی باز شد
۱ و نیم میلیون جریمه شدم
خب!تکلیف مشخصه ، از این به بعد بخوام پولی بگیرم میگم طرفم با خانواده هم عکس بگیره برام بفرسته
درسته من خودم هم بابت دریافت این مدارک ناراحت میشم اما اون رو به زندان و سابقه دار شدن ترجیح میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
اصلا گرفتن کامل این مدارک جرم میباشد !
شما یه بار بیا ببرمت فتا تا بفهمی شما خودت مجرم حسابی که اطلاعات کاربران رو دریافت نمیکنی !
-
در خصوص صنفی که فرمودید بنده اطلاعی ندارم . ولی با توجه به اینکه اینجا انجمن وب هاستینگ تالک هست دو بند از قوانین جرایم رایانه ای که هاستینگ ها را ملزم می کند به تعیین هویت و دریافت مدارک ارسال می کنم .
شركت هاي ميزباني وب موظف هستند كه نسبت به تعيين هويت افراد سرويس گيرنده اقدام نمايند .
در زير بند هاي 667 و 668 قوانين جرايم رايانه اي جهت مطالعه شما آورده شده است :
https://www.cyberpolice.ir/page/42981
ماده۶۶۷ـ **ارائه دهندگان خدمات دسترسی موظفند** داده های ترافیک را حداقل تا ششماه پس از ایجاد حفظ نمایند و اطلاعات کاربران را حداقل تا ششماه پس از خاتمه اشتراک نگهداری کنند.
تبصره۱ـ داده ترافیک، هرگونه داده ای است که سامانه های رایانه ای در زنجیره ارتباطات رایانه ای و مخابراتی تولید میکنند تا امکان ردیابی آنها از مبدأ تا مقصد وجود داشته باشد. این داده ها شامل اطلاعاتی از قبیل مبدأ، مسیر، تاریخ، زمان، مدت و حجم ارتباط و نوع خدمات مربوطه می شود.
تبصره۲ـ اطلاعات کاربر، هرگونه اطلاعات راجع به کاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امکانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، **هویت**، **نشانی جغرافیایی** یا **پستی** یا قرارداد اینترنت ( **IP** )، **شماره تلفن **و **سایر مشخصات فردی** را شامل میشود.
ماده۶۶۸ـ ارائهدهندگان خدمات میزبانی داخلی موظفند اطلاعات کاربران خود را حداقل تا ششماه پس از خاتمه اشتراک و محتوای ذخیره شده و داده ترافیک حاصل از تغییرات ایجادشده را حداقل تا پانزده روز نگهداری کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nofoozgar
1. به نظر بنده باید شرکت هایی که مدارک میگیرن صریحا در بخش ضوابط و شرایط صراحتا قید کنند که هر گونه از دست رفتن اطلاعات کاربران و شکایت از طرف کاربران مبنی بر لو رفتن اطلاعات هویتی افراد (بنا بر نقض صریح حریم خصوصی افراد و امکان سو استفاده ) می بایست بنا بر قانون باید فلان مبلغ به عنوان غرامت به شخص پرداخت کنند
2. باید پلیس فتا به عنوان نهاد ناظر صراحتا موارد خواسته شده رو اعلام کنه :
به عنوان مثال هر سایت این حق رو نداره که متن دلخواه خودش رو از مشتری درخواست کنه ( که این متن به صورت برچسبی بر سینه مشتری چسبانده میشه و همانند افراد مجرم جلوی دوربین قرار میگیره )
این به مشابه برده داری نوین از مشتری به حساب میاد و نقض صریح قوانین حقوق شهروندی و دین اسلام هست (اگر ما مقید به این هستیم که قانون اساسی بر اساس اسلام تنظیم شده )
یک متن و به صورت استاندارد و ان هم دقیقا مطالبق آنچه پلیس فتا گفته شده باید فرستاده بشه
در تعجب هستم از اینکه :
در بسیاری از این سایت ها نمونه سلفی با شماره حساب اضافه شده در سایت این شرکت ها یکسان هست ولی با اذیت و ازار مشتری اقدام به رد فایلهای مشتری می کنند و اعلام می کنند
فایلی که ما درخواست کرده ایم باید نوشته بشه و بر روی سینه خودتون بچسبانید و دوباره عکس سلفی بگیرید
این گونه کارها هیچ عدله ای مبنی بر احتیاط و انجام موارد مقتضی جهت امنیت خرید نیست
بلکه این موارد شکستن نهاد مشتری به عنوان خریدار و تخریب شخصیت و نوعی برده داری نوین محسوب میشه
3. تمامی این سایت ها می بایست صریح و به طور دقیق در قسمت ضوابط و شرایط سایت خود اعلام کنند که در صورت لو رفتن اسناد و مدارک مشتری برابر قانون به فلان میلیون تومان باید جزای نقدی و جزای غیر نقدی بر حسب قانون و برگرداندن کلیه دیتای مشتریان اقدام نمایند
اینکه هر سایتی تمام اطلاعات هویتی افراد رو میگیره این یک ریسک امنیتی برای جامعه هست . ( دوستان تیز حتما عنایت ویژه به این موضوع دارند )
چیزی با تشابه نسبی همانند قتل امیر صیاد شیرازی یا / دسترسی به افراد یا نهادهای دیگر یا / دسترسی غیر مجاز به افراد بدون خواست قلبی , پخش اطلاعات ناموس مردم و هزاران مورد دیگر که در سایت های امریکایی لو رفتن اطلاعات در حجم وسیع و نمونه آن بارها مشاهده شده . دسترسی به بیگ دیتای افراد یکی از مهمترین الویت مراکز امنیتی دشمن - یا بخش های حقیقی با اهداف خاص برای داشتن دیتای جامعی از نمونه افراد هست
و امکان اشراف اطلاعاتی حتی از طریق افراد ثالث به شبکه ای از افراد دیگر و سو استفاده در هزاران مورد مختلف قطعا و یقینا دور از ذهن نخواهد بود
این یک شکاف کاری هست که شاید بعدها اثرات جبران ناپذیری در سیستم امنیتی شبکه ایران ایجاد بکنه
4. تایید این سایت ها توسط پلیس فتا و درج در قانون به لحاظ امنیتی و درج لوگویی با عناوینی مشابه :
این سایت و امنیت ان به لحاظ عدم دسترسی به اطلاعات کاربران توسط هکر ها به تایید پلیس فتا رسیده است
جهت رعایت استاندارد های حد اقلی و پیش نیاز اولیه و الزام این سایت ها به درج این لوگو پس از بررسی پلیس فتا به لحاظ موارد امنیتی
در فوتر سایت جهت اطمینان بخشی به مشتری برای دادن تمام اطلاعات هویتی به این سایت ها
-
دوست عزیز متاسفانه عدم وجود ساامانه ای که کاربر بتونه باهاش کار کنه و راستی آزمایی کنه اطلاعات خریدار رو به شدت حس میشه که باید از سمت ارگان ها پیاده بشه!! چون از این طرف هم مثلا شما فروشگاه شارژ دارید یا فروش گیفت کارت و ... اگه کسی بیاد از فروشگاه شما خرید کنه با کارت های هک شده میان شما رو میگیرن و پولی هم که اومده به حساب شما رو میدن به کسی که با سهل انگاری خودش کارت بانکیش هک شده!
این مدل احرازهویت هم توی خارج هست مثلا برای سایت فری لنسر یا صرافی های ارز دیجیتال همین جوری میگن ویریفای کنید ! از طرفی هم حق میدم بابت این مدل احراز هویت! بیشتر فکر میکنم باید از سمت دولت یک سیستم پیاده بشه که موقع خرید ها جلوی این مشکل رو بگیره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
در خصوص صنفی که فرمودید بنده اطلاعی ندارم . ولی با توجه به اینکه اینجا انجمن وب هاستینگ تالک هست دو بند از قوانین جرایم رایانه ای که هاستینگ ها را ملزم می کند به تعیین هویت و دریافت مدارک ارسال می کنم .
شركت هاي ميزباني وب موظف هستند كه نسبت به تعيين هويت افراد سرويس گيرنده اقدام نمايند .
در زير بند هاي 667 و 668 قوانين جرايم رايانه اي جهت مطالعه شما آورده شده است :
https://www.cyberpolice.ir/page/42981
ماده۶۶۷ـ **ارائه دهندگان خدمات دسترسی موظفند** داده های ترافیک را حداقل تا ششماه پس از ایجاد حفظ نمایند و اطلاعات کاربران را حداقل تا ششماه پس از خاتمه اشتراک نگهداری کنند.
تبصره۱ـ داده ترافیک، هرگونه داده ای است که سامانه های رایانه ای در زنجیره ارتباطات رایانه ای و مخابراتی تولید میکنند تا امکان ردیابی آنها از مبدأ تا مقصد وجود داشته باشد. این داده ها شامل اطلاعاتی از قبیل مبدأ، مسیر، تاریخ، زمان، مدت و حجم ارتباط و نوع خدمات مربوطه می شود.
تبصره۲ـ اطلاعات کاربر، هرگونه اطلاعات راجع به کاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امکانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، **هویت**، **نشانی جغرافیایی** یا **پستی** یا قرارداد اینترنت ( **IP** )، **شماره تلفن **و **سایر مشخصات فردی** را شامل میشود.
ماده۶۶۸ـ ارائهدهندگان خدمات میزبانی داخلی موظفند اطلاعات کاربران خود را حداقل تا ششماه پس از خاتمه اشتراک و محتوای ذخیره شده و داده ترافیک حاصل از تغییرات ایجادشده را حداقل تا پانزده روز نگهداری کنند.
با سلام و احترام ،
دوست عزیز و گرامی ،
کجای این مواردی که شما در بالا نوشتید ، نوشته کاربر باید اطلاعات شخصی شامل ، کارت ملی و ..... رو در اختیار فروشنده سرویس بزاره ؟
به این سوال جواب بدید ، فکر کنم خیلی چیزها روشن خواهد شد !
ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
میتونید ثبت نام نکنید و خدماتی هم نگیرین !
اجباری در کار نیست !
تا حالا چند بار بابت فیشینگ و ... پاتون به دادگاه و فتا و بازداشتگاه باز شده ؟!
برای شما تا به حال باز شده؟من یکبار کسی سو استفاده کرده بود از خرید سرور مجازی ایران که من فروشنده بودم- البته من رفع اتهام شدم
ولی خیلی ها سواستفاده می کنند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dlbar
بنده بابت ۱۸۰ هزارتومن که فیشینگ زده شده بود سه روز در زندان به سر بردم
جلو حسابام مسدود شد و به بدبختی باز شد
۱ و نیم میلیون جریمه شدم
خب!تکلیف مشخصه ، از این به بعد بخوام پولی بگیرم میگم طرفم با خانواده هم عکس بگیره برام بفرسته
درسته من خودم هم بابت دریافت این مدارک ناراحت میشم اما اون رو به زندان و سابقه دار شدن ترجیح میدم
منم همینطوری شدم- منتهی سواستفاده کننده - یک جا سوتی داده بود- من تبره شدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohan roh
کجای این مواردی که شما در بالا نوشتید ، نوشته کاربر باید اطلاعات شخصی شامل ، کارت ملی و ..... رو در اختیار فروشنده سرویس بزاره ؟
ماده۶۶۷ـ ارائه دهندگان خدمات دسترسی موظفند داده های ترافیک را حداقل تا ششماه پس از ایجاد حفظ نمایند و اطلاعات کاربران را حداقل تا ششماه پس از خاتمه اشتراک نگهداری کنند.
تبصره۲ـ اطلاعات کاربر، هرگونه اطلاعات راجع به کاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امکانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، هویت، نشانی جغرافیایی یا پستی یا قرارداد اینترنت ( ip )، شماره تلفن و سایر مشخصات فردی را شامل میشود.
-
ببینید سیستم مالی ایران شبیه اینه که شما با یک کاغذ یک جعبه بسازی و با آب دهن گوشه های جعبه رو به هم بچسبونی
قطعا گوشه ها باز مشند و با زدن آب دهن زیادی کلا کاغذ آسیب میبینه
از پایه همه چیز مشکلی داره
در خارج از ایزان نیازی به این کارها نیست ولی در عوض
شما باید حتما محل زندگیتون رو به اداره ی شهرداری بگید و در گوشی پلیس زمانی که اسم شمارو جستجو کنه آدرس محل زندگی شما میاد
بعد از ثبت محل زندگی شهرداری یک برگه محل زندگی میده به شما
اون برگه رو باید شما همه جا ببرید برای گرفتن حساب بانکی از بانک و ...
پس اگر خلافی بکنید به راحتی بررسی و دستگیر میشید
پس نیازی نیست که وبسایتها از شما عکس و ... بگیرند ولی باز هم یک مدرک شناسایی یا پاسپوت میخواند همین کافیه باقیشو پلیس و شهرداری انجام میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkankamangar.ir
ببینید سیستم مالی ایران شبیه اینه که شما با یک کاغذ یک جعبه بسازی و با آب دهن گوشه های جعبه رو به هم بچسبونی
قطعا گوشه ها باز مشند و با زدن آب دهن زیادی کلا کاغذ آسیب میبینه
از پایه همه چیز مشکلی داره
در خارج از ایزان نیازی به این کارها نیست ولی در عوض
شما باید حتما محل زندگیتون رو به اداره ی شهرداری بگید و در گوشی پلیس زمانی که اسم شمارو جستجو کنه آدرس محل زندگی شما میاد
بعد از ثبت محل زندگی شهرداری یک برگه محل زندگی میده به شما
اون برگه رو باید شما همه جا ببرید برای گرفتن حساب بانکی از بانک و ...
پس اگر خلافی بکنید به راحتی بررسی و دستگیر میشید
پس نیازی نیست که وبسایتها از شما عکس و ... بگیرند ولی باز هم یک مدرک شناسایی یا پاسپوت میخواند همین کافیه باقیشو پلیس و شهرداری انجام میده
احسنت .
این باعث میشه اولا شان و منزلت افراد حفظ بشه
و ثانیا مدارک خصوصی مردم دست هر کسی نیفته . افرادی که صرفا یک خدمتی می خوان ارایه کنن ولی همه اطلاعات افراد رو جمع اوری می کنن که این خودش بد تر از احتمالات کلاه برداری هست . و باعث میشه احتمالات دیگه ایجاد بشه . یعنی انباشت کلی دیتا از جامعه ای از افراد موضوع بسیار بد تری هست اون هم توسط افرادی که هیچ نظارتی بر کیفیت و حفظ دیتا از اونا وجود نداره
مثلا اینجا رو ببینید :
جرم جمع آوری اطلاعات از زمره جرایم علیه امنیت و آسایش عموم است.
جرایم علیه آسایش و امنیت عموم جرایمی هستند که بیشتر به امنیت کشور و آسایش مردم یک جامعه و استقلال یک حکومت و حاکمیت ضربه می زند.
جرم جمع آوری اطلاعات از جرایم وابسته به جرم جاسوسی محسوب می شود.
جمع آوری اطلاعات با هدف برهم زدن امنیت کشور جرم است با استناد به ماده 505 قانون تعزیرات: هر کس با هدف بر هم زدن امنیت کشور به هر وسیله اطلاعات طبقهبندی شده را با پوشش مسئولین نظام یا مامورین دولت یا به نحو دیگر جمعآوری کند ، چنانچه بخواهد آن را در اختیار دیگران قرار دهد و موفق به انجام آن شود به حبس از دو تا ده سال و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم میشود
تازه این تنها یک بعد از این موضوع رو شامل میشه
مثلا یکی از کارهایی که می تونه انجام بشه اینه که اثر انگشت فرد درخواست واریز با اثر انگشت دارنده حساب مطابقت داده بشه . یعنی سیستمی داشته باشه که اثر انگشت وارد بشه و با اون تطبیق داده بشه
در این صورت تنها مواردی همانند تهدید فرد مقابل و جرم و جنایت می تونه باعث رخداد برداشت از حساب شخص بشه و در 99 درصد ما بقی مشخص میکنه که حساب متعلق به شخص واریز کننده هست یا نه
خیلی راهکارهای دیگه میشه پیدا کرد
اما این راهکار به نظر می رسه یه جوری از طرف پلیس فتا مطرح شده که رفع مسولیت بکنه . وگرنه اصلا نمی شه این موضوع رو با عقل سلیم تطبیق داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unix_magnet
احسنت .
این باعث میشه اولا شان و منزلت افراد حفظ بشه
و ثانیا مدارک خصوصی مردم دست هر کسی نیفته . افرادی که صرفا یک خدمتی می خوان ارایه کنن ولی همه اطلاعات افراد رو جمع اوری می کنن که این خودش بد تر از احتمالات کلاه برداری هست . و باعث میشه احتمالات دیگه ایجاد بشه . یعنی انباشت کلی دیتا از جامعه ای از افراد موضوع بسیار بد تری هست اون هم توسط افرادی که هیچ نظارتی بر کیفیت و حفظ دیتا از اونا وجود نداره
مثلا اینجا رو ببینید :
جرم جمع آوری اطلاعات از زمره جرایم علیه امنیت و آسایش عموم است.
جرایم علیه آسایش و امنیت عموم جرایمی هستند که بیشتر به امنیت کشور و آسایش مردم یک جامعه و استقلال یک حکومت و حاکمیت ضربه می زند.
جرم جمع آوری اطلاعات از جرایم وابسته به جرم جاسوسی محسوب می شود.
جمع آوری اطلاعات با هدف برهم زدن امنیت کشور جرم است با استناد به ماده 505 قانون تعزیرات: هر کس با هدف بر هم زدن امنیت کشور به هر وسیله اطلاعات طبقهبندی شده را با پوشش مسئولین نظام یا مامورین دولت یا به نحو دیگر جمعآوری کند ، چنانچه بخواهد آن را در اختیار دیگران قرار دهد و موفق به انجام آن شود به حبس از دو تا ده سال و در غیر این صورت به حبس از یک تا پنج سال محکوم میشود
تازه این تنها یک بعد از این موضوع رو شامل میشه
مثلا یکی از کارهایی که می تونه انجام بشه اینه که اثر انگشت فرد درخواست واریز با اثر انگشت دارنده حساب مطابقت داده بشه . یعنی سیستمی داشته باشه که اثر انگشت وارد بشه و با اون تطبیق داده بشه
در این صورت تنها مواردی همانند تهدید فرد مقابل و جرم و جنایت می تونه باعث رخداد برداشت از حساب شخص بشه و در 99 درصد ما بقی مشخص میکنه که حساب متعلق به شخص واریز کننده هست یا نه
خیلی راهکارهای دیگه میشه پیدا کرد
اما این راهکار به نظر می رسه یه جوری از طرف پلیس فتا مطرح شده که رفع مسولیت بکنه . وگرنه اصلا نمی شه این موضوع رو با عقل سلیم تطبیق داد
. وظیفه ی گنترل تراکنش ها با بانک هست ولی خب بانک توپ رو میندازه توی زمین فروشنده میگه فردا چیزی شد من تورو میگیرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
دوست عزیز و گرامی ،
به این سوال جواب بدید ، فکر کنم خیلی چیزها روشن خواهد شد !
ممنونم.
فکر کنم با ستاره مشخصون کردم قبل از اینکه شما سوال کنید . یکبار دیگر با دقت متن آن را مطالعه کنید .
مشکل اکثر ما این هست که هیچ متنی را کامل نمی خوانیم .
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
ماده۶۶۷ـ ارائه دهندگان خدمات دسترسی موظفند داده های ترافیک را حداقل تا ششماه پس از ایجاد حفظ نمایند و اطلاعات کاربران را حداقل تا ششماه پس از خاتمه اشتراک نگهداری کنند.
تبصره۲ـ اطلاعات کاربر، هرگونه اطلاعات راجع به کاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امکانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، هویت، نشانی جغرافیایی یا پستی یا قرارداد اینترنت ( ip )، شماره تلفن و سایر مشخصات فردی را شامل میشود.
دقیقا تمامی این موارد را بنده با ستاره مشخص کرده ام . امیدوارم با بلد کردن و قرمز کردن آن خوانا تر شده باشد ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
فکر کنم با ستاره مشخصون کردم قبل از اینکه شما سوال کنید . یکبار دیگر با دقت متن آن را مطالعه کنید .
مشکل اکثر ما این هست که هیچ متنی را کامل نمی خوانیم .
- - - Updated - - -
دقیقا تمامی این موارد را بنده با ستاره مشخص کرده ام . امیدوارم با بلد کردن و قرمز کردن آن خوانا تر شده باشد ...
با سلام و احترام ،
گرامی شما دارید با کلمات بازی میکنید !
عرض کردم کجای مواردی که به قول خودتان در بالا با قرمز مشخص کردید نوشته باید ، تاکید میکنم ، باید ، اسکن کارت ملی و عکس کاربر و اطلاعات شخصی و هویتی کاربر ، از کاربر گرفته شود ؟
کاربر شاید دوست نداشته باشد ، اطلاعات شخصی خودشو به سرویس دهنده بدهد.
ضمنا اگر کوچکترین مشکلی برای اطلاعات شخصی کاربر که به سرویس دهنده داده است ، رخ دهد که نمونه های بسیاری در اینترنت است ، میدانید چه عواقب قضایی در انتظار سرویس دهنده است ؟
تازگی ها هم که بعضی سرویس دهنده ، ترفند جدیدی یاد گرفتند و به جای اینکه واضح در سایت خود بنویسند ، گرفتن سرویس از این سایت نیازمند وریفای است ، اول سرویس میفروشند و بعد وریفای میکنند !
ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
امیدی واهیست متاسفانه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
کاربر شاید دوست نداشته باشد ، اطلاعات شخصی خودشو به سرویس دهنده بدهد
کاربر میتونه از سرویسهای بد استفاده کنه و هر روز تاپیک بزنه مشورت مهم، سرویس عالی و مهم، ... و تهش هم گیر ۴ تا سرویسدهنده میوفته که گوششو میبرن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
عرض کردم کجای مواردی که به قول خودتان در بالا با قرمز مشخص کردید نوشته باید ، تاکید میکنم ، باید ، اسکن کارت ملی و عکس کاربر و اطلاعات شخصی و هویتی کاربر ، از کاربر گرفته شود ؟
ضمنا اگر کوچکترین مشکلی برای اطلاعات شخصی کاربر که به سرویس دهنده داده است ، رخ دهد که نمونه های بسیاری در اینترنت است ، میدانید چه عواقب قضایی در انتظار سرویس دهنده است ؟
تازگی ها هم که بعضی سرویس دهنده ، ترفند جدیدی یاد گرفتند و به جای اینکه واضح در سایت خود بنویسند ، گرفتن سرویس از این سایت نیازمند وریفای است ، اول سرویس میفروشند و بعد وریفای میکنند !
ممنونم.
سلام
چه تضمینی هست شما با کارت هکی از ما خرید نکنید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام
چه تضمینی هست شما با کارت هکی از ما خرید نکنید ؟
سلام ،
چه تضمینی است ، شما از مدارک سو استفاده نکنید ؟
ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
سلام ،
چه تضمینی است ، شما از مدارک سو استفاده نکنید ؟
ممنونم.
در هر دو طرف امکان این هست که سو استفاده بشه . بنابر این باید کسی رو پیدا بکنید که بهش اطمینان کنید که اینکار رو نمیکنه
ولی خب منی که میخوام از شما پول بگیرم صد در صد اگه بانک هزینه ی فیشینگ رو به عهده بگیره مدارک نمیخوام ولی وقتی بخوام از جیبم پول بدم حتما تا میتونم از کاربر مدارک میگیرم
شما ببین قبلا این بازی ها بود که کارت ملی بگیرن ؟ همین هاستینگا حتی . نه . چون فیشینگ زیاد شده به دلیل تراکنش های بالایی که مربوط به آگاهی مردم از خرید اینترنتی شده و اینکه اگه پول فیشینگ باشه باید فروشنده برگردونه به حساب مال باخته
حالا این وسط از نظر من پول کمترین چیز هست . پرونده ی امنیتی نشه خوبه . مثلا کسی با پول فیشینگ سروری بگیره که یه کاری باهاش بکنه . حالا بیا و درستش کن
موضوع اینجاست که هیچ کس گردن نمیگیره
الان شما بیا موبایل کاربر رو وریفای کن . خب آیا اپراتور گردن میگیره که این موبایل به نام باشه ؟ یا اصلا به نام باشه صاحب خط گردن میگیره ؟
خیر . در آخر فروشنده مقصر میشه
حالا شما اگه راهی داری برای این موضوع بفرمایید .
لازم به ذکره من خودم اصلا دوست ندارم مدارک بدم و مجبورم . ولی خب وقتی میزارم خودمو جای فروشنده حق میدم
نقل قول:
این مورد رو هم من خیلی بدم میاد واقعا . پیش اومده برام ولی با اینکه حق میدم مخصوصا سرور ایران رو ولی خب باید قبلش مشخص باشه . الان پول میدی بعد برای دریافت سرور میگه مدارک بده . بک هم بزنی پولو چند رو بعد میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
در هر دو طرف امکان این هست که سو استفاده بشه . بنابر این باید کسی رو پیدا بکنید که بهش اطمینان کنید که اینکار رو نمیکنه
ولی خب منی که میخوام از شما پول بگیرم صد در صد اگه بانک هزینه ی فیشینگ رو به عهده بگیره مدارک نمیخوام ولی وقتی بخوام از جیبم پول بدم حتما تا میتونم از کاربر مدارک میگیرم
شما ببین قبلا این بازی ها بود که کارت ملی بگیرن ؟ همین هاستینگا حتی . نه . چون فیشینگ زیاد شده به دلیل تراکنش های بالایی که مربوط به آگاهی مردم از خرید اینترنتی شده و اینکه اگه پول فیشینگ باشه باید فروشنده برگردونه به حساب مال باخته
حالا این وسط از نظر من پول کمترین چیز هست . پرونده ی امنیتی نشه خوبه . مثلا کسی با پول فیشینگ سروری بگیره که یه کاری باهاش بکنه . حالا بیا و درستش کن
موضوع اینجاست که هیچ کس گردن نمیگیره
الان شما بیا موبایل کاربر رو وریفای کن . خب آیا اپراتور گردن میگیره که این موبایل به نام باشه ؟ یا اصلا به نام باشه صاحب خط گردن میگیره ؟
خیر . در آخر فروشنده مقصر میشه
حالا شما اگه راهی داری برای این موضوع بفرمایید .
لازم به ذکره من خودم اصلا دوست ندارم مدارک بدم و مجبورم . ولی خب وقتی میزارم خودمو جای فروشنده حق میدم
این مورد رو هم من خیلی بدم میاد واقعا . پیش اومده برام ولی با اینکه حق میدم مخصوصا سرور ایران رو ولی خب باید قبلش مشخص باشه . الان پول میدی بعد برای دریافت سرور میگه مدارک بده . بک هم بزنی پولو چند رو بعد میاد
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ،
شما پست ۱۱ این تاپیک رو ببین که دیتا بیس به چه صورت هک شده !
اگر واقعا حقیقت داشته باشه ، فاجعه است !
بعضی از دوستان هم که فقط جو گیرن و کار خلافشون رو توجیه میکنند ، چون دانش حقوقی رو ندارند و تبعات قضایی موضوع رو نمیدونند.
کلا من این بحث رو ادامه نمیدم ، چون دوستان جواب درست نمیدهند و فقط توجیه میکنند و یا با کلمات بازی میکنند !
هزار یک راه برای کنترل کاربر از ثبت ip تا محدود کردن ip ، فقط برای خرید است.
موفق باشید.
ممنونم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ،
شما پست ۱۱ این تاپیک رو ببین که دیتا بیس به چه صورت هک شده !
اگر واقعا حقیقت داشته باشه ، فاجعه است !
بعضی از دوستان هم که فقط جو گیرن و کار خلافشون رو توجیه میکنند ، چون دانش حقوقی رو ندارند و تبعات قضایی موضوع رو نمیدونند.
کلا من این بحث رو ادامه نمیدم ، چون دوستان جواب درست نمیدهند و فقط توجیه میکنند !
هزار یک راه برای کنترل کاربر از ثبت ip تا محدود کردن ip ، فقط برای خرید است.
موفق باشید.
ممنونم.
دوست عزیز
شما کارتون به دادسرا نیفتاده که دانش حقوقی شما بتونه نجاتتون بده .
وقتی رودر روی بازپرس باشی و یکی از مشتری های تو تخلفی انجام بده قاضی میگه اون رو برای من پیداش کن یا به جای اون تاوان بده .
قوانین تو کتاب قانون خوشگل نوشته شدند ولی قضات و بازپرس ها جوری که دوست دارند پرونده رو میچینند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali215215
برای شما تا به حال باز شده؟من یکبار کسی سو استفاده کرده بود از خرید سرور مجازی ایران که من فروشنده بودم- البته من رفع اتهام شدم
ولی خیلی ها سواستفاده می کنند
- - - Updated - - -
منم همینطوری شدم- منتهی سواستفاده کننده - یک جا سوتی داده بود- من تبره شدم
بله برای ما اتفاق افتاده متاسفانه هزینه ی هنگفتی هم متحمل شدیم
-
چرا یه موضوع ساده رو اینقدر کشش میدین ؟
ما که قرار نیست خودمون رو به کسی ثابت کنیم یا از خودمون قانون در بیاریم !
موضوعی که دارین در موردش بحث میکنین دل به خواه من و شما نیست که با آوردن دلیل و منطق های مختلف عوض بشه .
چه بخواین چه نخواین فیشینگ ، کلاهبرداری و ... وارد فرهنگ ما شده .
حالا یکی از راه هاش و البته اصلی ترینش این اهراز هویت هست و این رو هر کسی به یه شکلی اجرا میکنه .
مثل اینکه بدن همه ی انسان ها به غذا نیاز داره ، یکی قرمه سبزی میخوره ، یکی استیک و به همین شکل ادامه داره .
همون اول تاپیک هم گفتم مشتری که نمیخواد یا دوست نداره وریفای بشه حتما یه ریگی به کفشش هست .
آن کس که بداند و بداند که بداند
اسب خرد از گنبد گردون بجهاند
آن کس که بداند و نداند که بداند
آگاه نمایید که بس خفته نماند
آن کس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
-
اینها می گن چرا مدارک؟؟؟
فکر میکنند که قاضی و کارمندان در دادگستری در حد بیل گیتس اطلاعات دارند و همه حرفه ای هستند - فقط دنبال مقصر درست کردن است و بس
کلا با ادمها فکر میکنند خیلی حالیشون است - بحث نکنید به جایی نمی رسید-طرف پاش به دادگاه باز نشده ببینه چه خبره با چه قاضی هایی طرف است که حتی کوچکترین اطلاعات کامپیوتری ندارند
من رفتم دادگاه - قاضی جوان 35 ساله- بلد نبود ادرس ای پی را درست بخونه- از سمت راست میخوند به چپ!!!!-بعدش بهش گفتم- راحت گفت چه فرقی می کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o
فقط نفهمیدم چطوری حکم صادر میکنه- دقیقا کار فیشینگ مشتری بود - تازه برای من طرف شماره موبایلش براش مسیج می رفته موقع خرید گیفت کارتاش- والی من باید تاوان کار طرف را میدادم
-
با امدن رمز دوم پویا منبعد نباید شاید دریافت مدارک خصوصی افراد در فضای وب باشیم
مگر وب سایت هایی که تحت کنترل و نظارت مراکز دولتی و یا وابسته به انها هستند
امیدوارم دوستان خوش ذوق کمپینی راه اندازی کندد با عنوان ` نه به نقض حریم خصوصی افراد `
تا این موضوع به گوش مسولین . مجریان امر . پلیس فتا . نهادهای نظارتی و امنیتی برسه و منبعد شاهد این توهین و سو استفاده آشکار در قبال مردم نباشیم .
هر چند این موضوع دامان تمام فروشنده ها رو میگیره اما ادامه اون بدتر از ادامه ندادن اون هست.
رمز دوم پویا هم دقیقا در راستای این موضوع بود که شخص با اراده و خواست خود نسبت به پرداخت اینترنتی اقدام بکنه
هر چند این موضوع هم می تونه دستاویز جرم باشه
اما در این صورت صرفا می تونه با تهدید و غیره و یا شکاف های امنیتی و باگ انجام بشه که مسولیتی رو متوجه فروشنده نخواهد کرد و مسول و نهادهای مجری و همچنین پلیس آگاهی مسول رسیدگی خواهند بود
بنابراین منبعد دیگه دریافت مدارک از طرف اشخاص حقیقی و حقوقی بدون پایه های محکم و وابستگی به حاکمیت نباید انجام بشه و اینها دلیلی برای این نقض حریم خصوصی افراد نمی تونن داشته باشن
این یک رفتار سم الودی هست که فضای آی تی ایران رو مخدوش کرده و هر چه زودتر باید با همکاری کلیه فعالیت حوضه آی تی ایران تمام بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohan roh
با سلام و احترام ،
ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sohan roh
فکر کردم واضح هست . ولی اگر نیاز هست تا h1 کنم . دقیقا نوشته ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ هویت ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ بعد میگین کجا نوشته اطلاعات شخصی و هویت ؟ خوب مطالعه نمی کنید که باز تکرار می کنید .
بازی با کلمات کدام هست . بنده متن قانون را کپی پیست کردم . باز می فرمایید بازی با کلمات !!!!
تبصره۲ـ اطلاعات کاربر، هرگونه اطلاعات راجع به کاربر خدمات دسترسی از قبیل نوع خدمات، امکانات فنی مورد استفاده و مدت زمان آن، **هویت**، **نشانی جغرافیایی** یا **پستی** یا قرارداد اینترنت ( **ip** )، **شماره تلفن **و **سایر مشخصات فردی** را شامل میشود.
-
حریم خصوصی در ایران فقط یک شوخی هست ..
از وقتی در یک سایت مسخره به اسم مالتینا ثبت نام کردم پیامک های تبلیغاتی از سایت های فروشگاهی مختلف که اصلا اسمشونم نشنیدم برام میاد ...
چند بار هم تماس گرفتم که شماره منو حذف کنید ولی انگار نه انگار ...
متاسفانه در ایران از ایمیل و شماره مشتری ها برای درامدزایی استفاده میشه و اطلاعات مشتری ها رو میفروشن ...
دیگه بماند که مدیران درگاه های واسط چه کارهایی میتونن با کپی کارت ملی انجام بدن ... البته خدا رو شکر که قبلا کپی کارت ملی سری قدیم رو دادم و فکر میکنم الان فاقد اعتبار باشه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
پس کاربر را برای سرویسی که نخریده است وریفای کنند ؟
یعنی ابتدا در مورد شما تحقیق می کنند و بعد میرید خواستگاری ؟
یعنی در مورد شما ابتدا تحقیق می کنند بعد آزمون استخدامی شرکت می کنید ؟
یعنی بانک اول در مورد تقاضای وام شما نظر می دهد و بعد شما تقاضای وام می دهید ؟
خرید شما در یک مجموعه تقاضای شما برای دریافت خدمات از یک مجموعه هست که این مجموعه حق دارد هویت سرویس گیرنده را بررسی کند .
همین الان بازار ثبت نام خودرو داغ داغ هست . شما وقتی فرم ثبت نام خودرو را پر می کنید آیا مشخصات اشتباه وارد می کنید و بعد شرکت مورد نظر از شما برای تایید این مواردی که اعلام کردید مدارک درخواست نمی کند ؟ همان موقع ثبت نام هم از شما 50 میلیون تومان مبلغ دریافت میکند .
فقط یک مورد هست که شما مقاومت دارید در مورد ارایه اطلاعات صحیح و مدارک . اینکه قصد دارید برای استفاده ممنوع از سرویسی که تهیه می کنید استفاده کنید . همه این صحبت ها در ارتباط با حریم شخصی و غیره هم برای کتمان این موضوع هست .
-
تو ایران حریم خصوصی کاربر "یعنی کشک و پشم"
اصولا هیچ قانونی در حوزه دیجیتال نداریم.
هرچی داریم بخشنامه هست
بغیر از قانونی که در چند بند و تبصره چند سال پیش مجلس تصویب کرد.
الان چیزی که در مراجع قضایی بعنوان فضای مجازی پرونده ها مورد پیگیری قرار میگیرند، مشابه سازی با مشاغل دیگر دارند.
مثال :
شما در خصوص طراحی وب، با مشتری خود طبق قرار به مشکلی برخورد کردید در زمینه پرداخت.
رجوع میکنید به دادسرای مرتبط
بازپرس و قاضی شما رو ارجاع میدن به کارشناس رسمی
کارشناس رسمی، از شما میخواد که اینطوری براش توضیح بدید :
1- این سایت رو ما یک خونه در نظر میگیریم.
2- چند تا اتاق خواب داره.
3- سرویسش ایرانیه یا چینی
4- پنجره هاش از چه جنسی هستن.
5- چه مقدارش انجام شده و چه مقدارش بعدا انجام میشه.
حالا شما بیا به این بگو، قضیه از چه قراره.بیشتر ادامه نمیدم این موضوع کاملا بر اساس واقعیت و تجربه شخصی بود.
این از بعد قانونیش.
از بعد نحوه فعالیت وبسایتها بخوایم نگاه کنیم ، باز مثال عینی داریم :
پارسال و پیارسال پیش فروش ویژه بلک فرایدی سایت بامیلو، هرکسی میخواست عضو بشه و خرید کنه ازش شماره ملی و ... رو الزامی میخواست! البته ما وقتی دلیل رو خواستیم بعد از چند روز شل کردن و بیخیال شدن.
الان سوال :
بامیلو کجاست؟
اطلاعات هویتی اشخاص کجاست؟
همین رو تطبیق بدید با سایتهایی که الان سلفی میخوان.
یعنی ما خوبیم، اوکی هستیم، شما ثابت کن که مشکل نداری.
سلفی / تصویر کارت بانکی / تصویر کارت ملی.
اون سایت در ازاش چی داره؟ ای نماد؟
ای نماد اصلا کارایی قانونی نداره ! صرفا دکون دستگاهه.
اگر فردا روزی اون سایت با اطلاعات هزاران کاربر، بست و رفت چطور میشه؟
اینها مسائلی هست که بیشتر به خود ما و انتخابمون برمیگرده.
دقت کنیم هرجایی هر اطلاعاتی ندیم.
خود وبسایت قوه قضائیه، باگ داره.کافیه اسم یا کد ملی یک فردی رو بزنی، تمام هست و نیست و شماره تماس و آدرس و اسم پدر و مادر و همه رو بهت میده تا شماره سریال شناسنامه اش.
دقت کنیم فقط.
همین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
تو ایران حریم خصوصی کاربر "یعنی کشک و پشم"
اصولا هیچ قانونی در حوزه دیجیتال نداریم.
هرچی داریم بخشنامه هست
بغیر از قانونی که در چند بند و تبصره چند سال پیش مجلس تصویب کرد.
الان چیزی که در مراجع قضایی بعنوان فضای مجازی پرونده ها مورد پیگیری قرار میگیرند، مشابه سازی با مشاغل دیگر دارند.
مثال :
شما در خصوص طراحی وب، با مشتری خود طبق قرار به مشکلی برخورد کردید در زمینه پرداخت.
رجوع میکنید به دادسرای مرتبط
بازپرس و قاضی شما رو ارجاع میدن به کارشناس رسمی
کارشناس رسمی، از شما میخواد که اینطوری براش توضیح بدید :
1- این سایت رو ما یک خونه در نظر میگیریم.
2- چند تا اتاق خواب داره.
3- سرویسش ایرانیه یا چینی
4- پنجره هاش از چه جنسی هستن.
5- چه مقدارش انجام شده و چه مقدارش بعدا انجام میشه.
حالا شما بیا به این بگو، قضیه از چه قراره.بیشتر ادامه نمیدم این موضوع کاملا بر اساس واقعیت و تجربه شخصی بود.
این از بعد قانونیش.
از بعد نحوه فعالیت وبسایتها بخوایم نگاه کنیم ، باز مثال عینی داریم :
پارسال و پیارسال پیش فروش ویژه بلک فرایدی سایت بامیلو، هرکسی میخواست عضو بشه و خرید کنه ازش شماره ملی و ... رو الزامی میخواست! البته ما وقتی دلیل رو خواستیم بعد از چند روز شل کردن و بیخیال شدن.
الان سوال :
بامیلو کجاست؟
اطلاعات هویتی اشخاص کجاست؟
همین رو تطبیق بدید با سایتهایی که الان سلفی میخوان.
یعنی ما خوبیم، اوکی هستیم، شما ثابت کن که مشکل نداری.
سلفی / تصویر کارت بانکی / تصویر کارت ملی.
اون سایت در ازاش چی داره؟ ای نماد؟
ای نماد اصلا کارایی قانونی نداره ! صرفا دکون دستگاهه.
اگر فردا روزی اون سایت با اطلاعات هزاران کاربر، بست و رفت چطور میشه؟
اینها مسائلی هست که بیشتر به خود ما و انتخابمون برمیگرده.
دقت کنیم هرجایی هر اطلاعاتی ندیم.
خود وبسایت قوه قضائیه، باگ داره.کافیه اسم یا کد ملی یک فردی رو بزنی، تمام هست و نیست و شماره تماس و آدرس و اسم پدر و مادر و همه رو بهت میده تا شماره سریال شناسنامه اش.
دقت کنیم فقط.
همین.
سلام .
تمام مواردی که فرمودید چه ارتباطی به سرویس دهنده دارد ؟
1. قانون کشور در ارتباط با موارد دیجیتال کامل نیست . ارتباط سرویس دهنده که اگر مشتری خود را کاملا شناسایی نکرده باشد طبق همین قانون ناکامل خودش مقصر موضوع خواهد بود چی هست ؟
2. قاضی و کارشناس رسمی به موضوع واقف نیست . ارتباط آن به سرویس دهنده چی هست ؟ در این مورد هم اگر سرویس دهنده مشتری را شناسایی نکرده باشد باز هم مورد اتهام هست .
3. ای نماد کارایی قانونی ندارد . این موضوع چه ارتباطی به سرویس دهنده ای دارد که 10 برابر مدارکی که فرمودید را به علاوه چندین بار هزینه های بی مورد پرداخت کرده است و ارسال نموده است تا این نماد را دریافت نموده است . ارتباط ناکارامدی این ارگان به سرویس دهنده چی هست ؟
4. خود وبسایت قوه قضائیه، باگ داره. این هم به سرویس دهنده ها مربوط هست ؟
لطفا همه چیز را با هم قاطی نکنید . سرویس دهنده طبق همان قانون ناکاملی که می فرمایید می بایست مشتری را شناسایی کند .
اینکه قانون گذار مشخص نکرده است به چه صورت این شناسایی را انجام دهد مشکل سرویس دهنده نیست .
اگر در این مورد اعتراضی دارید به قانون گذارانی که اتفاقا خود شما آن ها را تعیین می کنید مراجعه کنید نه به وبهاستینگ تالک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
سلام .
تمام مواردی که فرمودید چه ارتباطی به سرویس دهنده دارد ؟
1. قانون کشور در ارتباط با موارد دیجیتال کامل نیست . ارتباط سرویس دهنده که اگر مشتری خود را کاملا شناسایی نکرده باشد طبق همین قانون ناکامل خودش مقصر موضوع خواهد بود چی هست ؟
2. قاضی و کارشناس رسمی به موضوع واقف نیست . ارتباط آن به سرویس دهنده چی هست ؟ در این مورد هم اگر سرویس دهنده مشتری را شناسایی نکرده باشد باز هم مورد اتهام هست .
3. ای نماد کارایی قانونی ندارد . این موضوع چه ارتباطی به سرویس دهنده ای دارد که 10 برابر مدارکی که فرمودید را به علاوه چندین بار هزینه های بی مورد پرداخت کرده است و ارسال نموده است تا این نماد را دریافت نموده است . ارتباط ناکارامدی این ارگان به سرویس دهنده چی هست ؟
4.
خود وبسایت قوه قضائیه، باگ داره. این هم به سرویس دهنده ها مربوط هست ؟
لطفا همه چیز را با هم قاطی نکنید . سرویس دهنده طبق همان قانون ناکاملی که می فرمایید می بایست مشتری را شناسایی کند .
اینکه قانون گذار مشخص نکرده است به چه صورت این شناسایی را انجام دهد مشکل سرویس دهنده نیست .
اگر در این مورد اعتراضی دارید به قانون گذارانی که اتفاقا خود شما آن ها را تعیین می کنید مراجعه کنید نه به وبهاستینگ تالک
اول از همه چرا لحن انتقادی داری برادر من؟ ;)
ما همه سرویس دهنده هستیم.
آخر صحبت من رو بخونید گفتم، همه چیز به دقت و انتخاب خود ما برمیگرده.
اگر دقت کنیم خیلی از مواردی که قانون برای ما متصور نشده و یا ممکن هست برای ما خلاء ایجاد کنه رو میتونیم براش راهکاری پیدا کنیم.
سرویس دهنده، اگر کسب و کار خودش رو جدی میگیره، قطعا مشاور حقوقی و یا وکیل زبدهای برای موارد معاملاتی خودش باید داشته باشه.دلیلش هم مشخص هست و خود شما گفتید.
چون در عین بی قانونی، و در عین حال که سرویس دهنده ها همیشه در مظان اتهام اولیه هستند، کارشناسان حقوقی میتوانند راه چاره ای نسبت به جلوگیری از ارجاع به مراجع قانونی بدهند در کل !
البته روی صحبت من با کسانی نیست که برای دست گرمی کارهای متفاوت در وب انجام میدن، بلکه با شرکتها که سرمایه میگذارند روی کار، هزینه میکنند، وقت میگذارند.مثل خود شما.
بیشتر تمرکز شما روی شناسایی مشتری هست، که بحث درستی هم هست، اما تا یک جایی و در یکسری خدمات این امکان وجود دارد و واقعا بیشتر از این مشتری گاردش رو بالا میاره.خودتون رو جاش بگذارید متوجه منظورم میشین.
البته که هیچوقت هیچ قانون گذاری رو من رای ندادم و انتخاب نکردم و نخواهم کرد، چون عملا هیچ قانونی در طی این مدت چندین ساله وضع نشده که هیچ، بیشتر به اصلاح قوانین 100 سال پیش پرداختند.مگر چند مورد که آنها هم به نفع اسپانسرهای زمان تبلیغاتشون بوده.
اینجا هم صرفا دو مورد رو با دوستان اشتراک گذاشتم و چیزی رو با چیزی قاطی نکردم :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
اول از همه چرا لحن انتقادی داری برادر من؟ ;)
ما همه سرویس دهنده هستیم.
آخر صحبت من رو بخونید گفتم، همه چیز به دقت و انتخاب خود ما برمیگرده.
اگر دقت کنیم خیلی از مواردی که قانون برای ما متصور نشده و یا ممکن هست برای ما خلاء ایجاد کنه رو میتونیم براش راهکاری پیدا کنیم.
سرویس دهنده، اگر کسب و کار خودش رو جدی میگیره، قطعا مشاور حقوقی و یا وکیل زبدهای برای موارد معاملاتی خودش باید داشته باشه.دلیلش هم مشخص هست و خود شما گفتید.
چون در عین بی قانونی، و در عین حال که سرویس دهنده ها همیشه در مظان اتهام اولیه هستند، کارشناسان حقوقی میتوانند راه چاره ای نسبت به جلوگیری از ارجاع به مراجع قانونی بدهند در کل !
البته روی صحبت من با کسانی نیست که برای دست گرمی کارهای متفاوت در وب انجام میدن، بلکه با شرکتها که سرمایه میگذارند روی کار، هزینه میکنند، وقت میگذارند.مثل خود شما.
بیشتر تمرکز شما روی شناسایی مشتری هست، که بحث درستی هم هست، اما تا یک جایی و در یکسری خدمات این امکان وجود دارد و واقعا بیشتر از این مشتری گاردش رو بالا میاره.خودتون رو جاش بگذارید متوجه منظورم میشین.
البته که هیچوقت هیچ قانون گذاری رو من رای ندادم و انتخاب نکردم و نخواهم کرد، چون عملا هیچ قانونی در طی این مدت چندین ساله وضع نشده که هیچ، بیشتر به اصلاح قوانین 100 سال پیش پرداختند.مگر چند مورد که آنها هم به نفع اسپانسرهای زمان تبلیغاتشون بوده.
اینجا هم صرفا دو مورد رو با دوستان اشتراک گذاشتم و چیزی رو با چیزی قاطی نکردم :)
خیر. لحن بنده کاملا دوستانه هست . البته شاید تکرار چند باره این موارد در این تاپیک باعث شده این مورد هم پیش بیاد .
>>>>>>> بیشتر تمرکز شما روی شناسایی مشتری هست
موضوع این تاپیک این هست !
>>>>>>> کارشناسان حقوقی میتوانند راه چاره ای نسبت به جلوگیری از ارجاع به مراجع قانونی بدهند در کل !
اگر مشتری شناسایی نشده باشد . و یک سری اطلاعات غیر واقعی در دست داشته باشید . هیچ کسی نمی تواند به شما کمک کند . اگر توسط سرویسی که با آن اطلاعات غیر واقعی خریداری شده است، یک کلاه برداری میلیاردی انجام شده باشد آن وقت هست که از زندگی ساقط خواهید شد .