در هر دو طرف امکان این هست که سو استفاده بشه . بنابر این باید کسی رو پیدا بکنید که بهش اطمینان کنید که اینکار رو نمیکنه
ولی خب منی که میخوام از شما پول بگیرم صد در صد اگه بانک هزینه ی فیشینگ رو به عهده بگیره مدارک نمیخوام ولی وقتی بخوام از جیبم پول بدم حتما تا میتونم از کاربر مدارک میگیرم
شما ببین قبلا این بازی ها بود که کارت ملی بگیرن ؟ همین هاستینگا حتی . نه . چون فیشینگ زیاد شده به دلیل تراکنش های بالایی که مربوط به آگاهی مردم از خرید اینترنتی شده و اینکه اگه پول فیشینگ باشه باید فروشنده برگردونه به حساب مال باخته
حالا این وسط از نظر من پول کمترین چیز هست . پرونده ی امنیتی نشه خوبه . مثلا کسی با پول فیشینگ سروری بگیره که یه کاری باهاش بکنه . حالا بیا و درستش کن
موضوع اینجاست که هیچ کس گردن نمیگیره
الان شما بیا موبایل کاربر رو وریفای کن . خب آیا اپراتور گردن میگیره که این موبایل به نام باشه ؟ یا اصلا به نام باشه صاحب خط گردن میگیره ؟
خیر . در آخر فروشنده مقصر میشه
حالا شما اگه راهی داری برای این موضوع بفرمایید .
لازم به ذکره من خودم اصلا دوست ندارم مدارک بدم و مجبورم . ولی خب وقتی میزارم خودمو جای فروشنده حق میدم
تازگی ها هم که بعضی سرویس دهنده ، ترفند جدیدی یاد گرفتند و به جای اینکه واضح در سایت خود بنویسند ، گرفتن سرویس از این سایت نیازمند وریفای است ، اول سرویس میفروشند و بعد وریفای میکنند !
این مورد رو هم من خیلی بدم میاد واقعا . پیش اومده برام ولی با اینکه حق میدم مخصوصا سرور ایران رو ولی خب باید قبلش مشخص باشه . الان پول میدی بعد برای دریافت سرور میگه مدارک بده . بک هم بزنی پولو چند رو بعد میاد
ویرایش توسط hoka : January 29th, 2020 در ساعت 18:42
با سلام و احترام ،
دوست عزیز ،
شما پست ۱۱ این تاپیک رو ببین که دیتا بیس به چه صورت هک شده !
اگر واقعا حقیقت داشته باشه ، فاجعه است !
بعضی از دوستان هم که فقط جو گیرن و کار خلافشون رو توجیه میکنند ، چون دانش حقوقی رو ندارند و تبعات قضایی موضوع رو نمیدونند.
کلا من این بحث رو ادامه نمیدم ، چون دوستان جواب درست نمیدهند و فقط توجیه میکنند و یا با کلمات بازی میکنند !
هزار یک راه برای کنترل کاربر از ثبت ip تا محدود کردن ip ، فقط برای خرید است.
موفق باشید.
ممنونم.
ویرایش توسط Sohan Roh : January 29th, 2020 در ساعت 19:01
دوست عزیز
شما کارتون به دادسرا نیفتاده که دانش حقوقی شما بتونه نجاتتون بده .
وقتی رودر روی بازپرس باشی و یکی از مشتری های تو تخلفی انجام بده قاضی میگه اون رو برای من پیداش کن یا به جای اون تاوان بده .
قوانین تو کتاب قانون خوشگل نوشته شدند ولی قضات و بازپرس ها جوری که دوست دارند پرونده رو میچینند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)