-
قیمت گذاری روی یک عدد دامین بسیار باارزش هاستینگ
درود
دوستان ممنون میشم روی دامین زیر قیمت گذاری کنید و معیارهاتون رو برای قیمت گذاری بیان کنید.
بعضی از دوستان جهت افزایش پست هاشون مدام اسپم میدن که مثلا ارزش این دامین با همون قیمت که ثبت شده و ..... لطفا اسپم ندین که توسط مدیریت برخورد خواهد شد.
مزیت های این دامین :
+ بسیار رند و کاربردی
+ براحتی بیاد میمونه
+ قابلیت اجرای ایده های بزرگ روی این دامین هست
+ اسم این دامین در دنیا جزو برندهای معروفه
+ کمک در سئو - به علت هماهنگ بودن اسم دامنه با موضوع سایت (هاستینگ)
+ دارای معروفیت اسم دامنه (شرکت هایی مثل hostinger.com و....)
+ این دامین در پسوندهای مختلفی ثبت شده از جمله : hostinger.co.uk و nostinger.nl و hostinger.ae و hostinger.de و ...
+ این دامین نیز در آینده قابلیت نماینده شدن شرکت های اصلی رو هم داره که پتانسیل بالایی رو داره.
اما سوالات و ابهاماتی نیز مطرح میشه :
آیا مشکل قانون کپی رایت نداره؟
آیا شرکت hostinger.com میتونه شکایت کنه؟
هم بنده و هم قبل از بنده (آقای مهدی تمدن) در این خصوص تحقیق کردیم و حتی از سایت های بین المللی این دامین سوال شده
خوشبختانه باتوجه به یکسری بندها که عبارتند از : عدم سواستفاده از نام شرکت هایی مثل hostinger.com و موارد نظیر هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و مشکلی بابت کپی رایت نیست.
قیمت پایه : حداقل قیمت 200 هزار تومان
این قیمت حداقل قیمت روی این دامینه و "بنظر خودم" باتوجه به موارد بالا ارزش این دامین خیلی بیشتر و دارای پتانسیل بیشتری هست.
راستش قصد فروشش رو نداشتم اما برای حل یکسری مشکلات مالی نیاز به بودجه هست و تصمیم به فروش این دامین و بعضی از پروژه هامون کردم.
دوستانی هم که خریدن و پس از اون خواستند روی این دامین ایده هایی اجرا کنند میتونم به عنوان یک شریک و مجری و ایده پرداز همکاری کنم که بحث بیشتر در این مورد به علت موضوع تاپیک جایز نیست پس در این خصوص اگرم مایل بودین پیغام خصوصی بدین.
-
پاسخ : قیمت گذاری روی یک عدد دامین بسیار باارزش هاستینگ
به نظر بنده سعی کنید نگه دارید و به خود شرکت اصلی بفروشید
هم قیمت بالاتری می گیرید و هم دردسر کمتری داره
تازه جدیدا بسیاری از شرکت ها به ایرانی ها هم سرویس دهی رو شروع کردند احتمال داره بیشتر تمایل به خرید این دامین داشته باشند.
در کل با بهتر شدن روابط بدون شک اون ها بیشتر تمایل خواهند داشت تا این دامین رو داشته باشند حتی اگر قصد فعالیت در کشور مورد نظر رو نداشته باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
به نظر بنده سعی کنید نگه دارید و به خود شرکت اصلی بفروشید
هم قیمت بالاتری می گیرید و هم دردسر کمتری داره
تازه جدیدا بسیاری از شرکت ها به ایرانی ها هم سرویس دهی رو شروع کردند احتمال داره بیشتر تمایل به خرید این دامین داشته باشند.
در کل با بهتر شدن روابط بدون شک اون ها بیشتر تمایل خواهند داشت تا این دامین رو داشته باشند حتی اگر قصد فعالیت در کشور مورد نظر رو نداشته باشن
تشکر که نظرتون رو بیان کردین.
بله درسته
راستش قبلا قیمت چندان برام مهم نبود و روی این دامین یکسری ایده ها رو داشتم. اما متاسفانه در حال حاضر یکسری مشکلات مالی هست.
-
سلام .
متاسفانه از نظره بنده ارزش خاصی نداره دامنه .
https://www.google.co.in/search?q=ho...FKjX6ASB14yYBA
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
درود.
اگر بنده در تاپیک فروش شما شرکت کنم و بگم که محصول شما ارزشی نداره طبیعتا از دکمه گزارش به دو دلیل زیر استفاده میکنید :
اولا بدون دلیل ادعا کردین
دوما شما می تونستید مواردی رو که گفتم زیر سوال ببرید و یک قیمت گذاری بر اساس قیمت پایه داشته باشید نه کلا رد کنید.
22-3: ارسال هرگونه پست مبنی بر تائید/رد کردن ، تعریف ، تمجید ، شکایت از سرویسهای قبلی ، تشکر ، تملق گویی و موارد از این قبیل در تاپیکهای این بخش ممنوع می باشد.( جهت استفاده تشکر از استارتر و نیز نشان دادن نظر مثبت خود نسبت به ایشان تنها از دکمه تشکر استفاده فرمائید.)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TN Projects
درود.
اگر بنده در تاپیک فروش شما شرکت کنم و بگم که محصول شما ارزشی نداره طبیعتا از دکمه گزارش به دو دلیل زیر استفاده میکنید :
اولا بدون دلیل ادعا کردین
دوما شما می تونستید مواردی رو که گفتم زیر سوال ببرید و یک قیمت گذاری بر اساس قیمت پایه داشته باشید نه کلا رد کنید.
22-3: ارسال هرگونه پست مبنی بر تائید/رد کردن ، تعریف ، تمجید ، شکایت از سرویسهای قبلی ، تشکر ، تملق گویی و موارد از این قبیل در تاپیکهای این بخش ممنوع می باشد.( جهت استفاده تشکر از استارتر و نیز نشان دادن نظر مثبت خود نسبت به ایشان تنها از دکمه تشکر استفاده فرمائید.)
22-3 : اين قانون براى مواردى كه در تايپيك ها براى مثال ميان فروشنده رو تاييد ميكنن يا ميگن فلاني تاييد ميشه فلانى تاييد نميشه در قوانين انجمن ذكر شده .
بنده دليل حرفم رو بر اساس جست و جوى گوگلى كه كردم خدمت شما گفتم.
اگر ناراحت شده ايد بنده پست ها رو پاك ميكنم .
موفق و پيروز باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
22-3 : اين قانون براى مواردى كه در تايپيك ها براى مثال ميان فروشنده رو تاييد ميكنن يا ميگن فلاني تاييد ميشه فلانى تاييد نميشه در قوانين انجمن ذكر شده .
بنده دليل حرفم رو بر اساس جست و جوى گوگلى كه كردم خدمت شما گفتم.
اگر ناراحت شده ايد بنده پست ها رو پاك ميكنم .
موفق و پيروز باشيد
درود
از همکاران محترم و با سابقه انجمن هستید بنده ناراحت نشدم اما پستتون مشکل داشت.
منظورتون رو از "جست و جوی گوگل نفهمیدم"
ممنون میشم دلیل صحبتتون رو واضح تر بیان کنید.
همچنین در بالا یکسری نکات رو ذکر کردم اگر بنظرتون اونا هم اشتباهی درشون هست یا نظری در مورد نحوه قیمت گذاری دارید خوشحال میشم بیان کنید.
پوزش اگر در پست بالا یه خورده تند برخورد شد.
-
ببینید اگر از این دامنه به عنوان هاست فروشی استفاده کنید دقیقا سواستفاده از برند مذکور شمرده میشه و می تونه مشکل دار بشه! مخصوصا که این برند دارای شعبات و دامین های مختلف مثل in و ru و tr و ... هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ببینید اگر از این دامنه به عنوان هاست فروشی استفاده کنید دقیقا سواستفاده از برند مذکور شمرده میشه و می تونه مشکل دار بشه! مخصوصا که این برند دارای شعبات و دامین های مختلف مثل in و ru و tr و ... هست!
درود
تشکر بابت نظرتون اما این مسئله در این مورد صدق نمیکنه
چرا سواستفادست؟
قانون کپی رایت برای جلوگیری از تجاوز به حقوق صاحبان یک اثره
شما قبلش ببینید آیا فروش با این دامین تجاوز به حقوق شرکت hostinger.com هست؟
طبیعتا نه
درصورتی میتونن شکایت کنند که صاحب دامین خودش رو نماینده این شرکت یا از اسم شرکت اصلی به نفع خودش سواستفاده کنه.
این مورد هم از خود شرکت پرس و جو شده و همین مورد تائید شده
این مورد قابل تحقیقه
ممنون میشم دلیلتون رو برای حرفتون بگید
-
دلیل واضحه: فروش سرویس های هاست و انجام کار تقریبا مشابه با برند اصلی! کاملا سواستفاده از نام برند هست. هیچ بحثی هم درش نیست! کافیه سایت اصلی بخواد کاری کنه! اگر نخواد مشکلی نیست!
ما پرونده داریم در مورد دامین بیکار realtimeregister.ir که اصلا برای رفع قضیه کاربرد دیگری مثلا برای آن تعریف کردیم! وگرنه تصاحب کرده بودند!
-
به نظر بنده دامنه قشنگی هست اما اگر .com یا .. برای شرکتی نبود که ریپ کاری نشه بیشتر از 200ت خریدار بودم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
به نظر بنده دامنه قشنگی هست اما اگر .com یا .. برای شرکتی نبود که ریپ کاری نشه بیشتر از 200ت خریدار بودم.
بله این اسم ارزش چندین هزار دلاری دارد به شرطی که com می بود!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دلیل واضحه: فروش سرویس های هاست و انجام کار تقریبا مشابه با برند اصلی! کاملا سواستفاده از نام برند هست. هیچ بحثی هم درش نیست! کافیه سایت اصلی بخواد کاری کنه! اگر نخواد مشکلی نیست!
ما پرونده داریم در مورد دامین بیکار realtimeregister.ir که اصلا برای رفع قضیه کاربرد دیگری مثلا برای آن تعریف کردیم! وگرنه تصاحب کرده بودند!
ببینید در مزایای دامین که در پست اول نوشتم مواردی ذکر شده که براتون دوباره مینویسم
+ بسیار رند و کاربردی
+ براحتی بیاد میمونه
+ قابلیت اجرای ایده های بزرگ روی این دامین هست
+ اسم این دامین در دنیا جزو برندهای معروفه
+ کمک در سئو - به علت هماهنگ بودن اسم دامنه با موضوع سایت (هاستینگ)
+ دارای معروفیت اسم دامنه (شرکت هایی مثل hostinger.com و....)
+ این دامین در پسوندهای مختلفی ثبت شده
از جمله : hostinger.co.uk و nostinger.nl و hostinger.ae و hostinger.de و ...
+ این دامین نیز در آینده قابلیت نماینده شدن شرکت های اصلی رو هم داره که پتانسیل بالایی رو داره.
---------------------
این دامین یک دامین مفهومی و کسی نمیتونه یک مفهوم رو صاحب بشه !
بلکه دامین یا برندشون بنا به یکسری بندها که از تجاوز به حقوقشون جلوگیری میکنه شامل قانون کپی رایت میشه.
احنمالا منظور شما اینه که به اعتبار شرکت دات کامش کسی بیاد از دات آی ار خرید کنه !
خب این اصلا ربطی به حرفی که فرمودین نداره
چون اولا صاحب دامین دات ای ار این موضوع رو تکذیب میکنه و یا اصلا چنین ادعایی نداره و دوما مشتری که با این ذهنیت خرید کنه مشکل از خودشه
بنده توی مزیت ها هم اشاره کردم باتوجه به دامین دات کامش حتی شاید پتانسیل نمایندگی رو هم داشته باشه نه اینکه به اعتبار سایت دات کام کسی خرید کنه
ما خیلی از دامین ها رو داریم که هم بین المللی دارن و هم ملی اما هیچ مشکلی نیست چون بندهای قانونی رو رعایت کردن.
ممنون میشم اگر بندقانونی هست که ثابت کنه این مورد مشکلی داره بیان کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
T.Toosi
هیچ ریپ کاری در این زمینه وجود ندارد, محتوا کپی نخواهد شد
ایشان می تواند مستقیما هاستینگ خود را بر روی دامنه فوق بارگزاری نماید
مالکیت حقوقی دامنه به نام ایشان می باشد و تنها شرکت مذکور می تواند با توافق دامنه را خریداری کند و در غیر این صورت هیچ حقی نخواهد داشت
-
همین اقدام شما برای فروش دامنه همین الان مشکل داره و همین تاپیک می تونه مدرکی باشه برای مالک برند که استناد کند که شما این دامنه را برای فروش به قیمت بالاتر به مالک برند یا یک رقیب خریده اید!
موارد تخلف در سایت nic.ir در لینک : http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir بخش 4 قسمت b
- - - Updated - - -
بازم مدرک بدم: قرار دادن لوگوی این برند در صفحه خودش دقیقا مشکل زاست و به این صفحه به راحتی استناد می کنند:
http://web.archive.org/web/201405170.../hostinger.ir/
من دارم به این فکر می کنم که احتمالا مالک com خواستار این دامنه شده و شما بی دلیل چوب حراج به آن نزدید! و آن صفحه را نیز به خیال خود پاک کرده اید!
-
آنقدر تفاوت در محتوا , مدیریت و مالکیت مکانی صاحب وب سایت میتواند باشد که سردرگمی و سوء استفاده جلوه ندهد اما استفاده از برند و محتوا و لوگو سایت فوق مشکل ساز خواهد بود
بهتر بود تاپیک در بخش متفرقه ایجاد میکردید تا در این خصوص بحث شود
در تاپیک دیگر پستی ارسال نخواهد شد...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
همین اقدام شما برای فروش دامنه همین الان مشکل داره و همین تاپیک می تونه مدرکی باشه برای مالک برند که استناد کند که شما این دامنه را برای فروش به قیمت بالاتر به مالک برند یا یک رقیب خریده اید!
موارد تخلف در سایت nic.ir در لینک :
http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir بخش 4 قسمت b
- - - Updated - - -
بازم مدرک بدم: قرار دادن لوگوی این برند در صفحه خودش دقیقا مشکل زاست و به این صفحه به راحتی استناد می کنند:
http://web.archive.org/web/201405170.../hostinger.ir/
من دارم به این فکر می کنم که احتمالا مالک com خواستار این دامنه شده و شما بی دلیل چوب حراج به آن نزدید! و آن صفحه را نیز به خیال خود پاک کرده اید!
دوست عزیز بهتره قبل از اینکه ادعایی مطرح کنید از صحتش مطمئن بشید
اولا اون آرشیوی که لینک دادین مربوط به بنده نبوده و قبل از بنده این دامین مال افراد دیگه بوده و براحتی قایل اثباته
می تونید اسم دامین رو توی همین انجمن یه سرچ کنید
اما در مورد لینک ایرنیکی که دادین
عزیز دو حالت داره :
فروش دامین توی ایران یک کار متداول هست و بنده هم دلال دامین نیستم و مخالفش هم هستم
اما این دامین مال خودم بوده و حالا میخوام با هزینه ای معقول که ارزش ول کردنش رو داشته باشه واگذارش کنم
وبنده از لوگو این شرکت سواستفاده ای نکردم بلکه دارم یک دامین رو میفروشم
دوما بنده واگذار میکنم و مسئولیت نحوه استفاده و یا سواستفادش به عهده خریداره
-
فکر کنم http://facebook.ir یک کتابفروشی بود ولی چه شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
دوست عزیز ما خبری از چه شد و نشدها نداریم و طبیعتا از چه شد و نشدها هزاران مسئله هست که کسی ممکنه خبری ازشون نداشته باشه
ما داریم در خصوص بند قانونی صحبت میکنیم
ممنون میشم اگر بند قانونی صحت صحبت هاتون رو اثبات کنه بیان کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TN Projects
دوست عزیز بهتره قبل از اینکه ادعایی مطرح کنید از صحتش مطمئن بشید
اولا اون آرشیوی که لینک دادین مربوط به بنده نبوده و قبل از بنده این دامین مال افراد دیگه بوده و براحتی قایل اثباته
می تونید اسم دامین رو توی همین انجمن یه سرچ کنید
اما در مورد لینک ایرنیکی که دادین
عزیز دو حالت داره :
فروش دامین توی ایران یک کار متداول هست و بنده هم دلال دامین نیستم و مخالفش هم هستم
اما این دامین مال خودم بوده و حالا میخوام با هزینه ای معقول که ارزش ول کردنش رو داشته باشه واگذارش کنم
وبنده از لوگو این شرکت سواستفاده ای نکردم بلکه دارم یک دامین رو میفروشم
دوما بنده واگذار میکنم و مسئولیت نحوه استفاده و یا سواستفادش به عهده خریداره
این یک بحث کاملا حقوقی است و از عهده ما خارج است. اما مهم اینه که اصلا مالک اصلی برند خواستار ir شده یا نه! اگر هنوز نشده ممکنه برای شما که مالک جدید هستید مشکلی پیش نیاد! اما اگر خواستار آن شده و بعد از آن شما دامنه را خریده اید می تواند آن را انتقال سوری تلقی کند! یعنی بگویند برای حذف شدن سابقه آن لوگو و سواستفاده تغییر مالکیت داده اند! و باید دید وکلاشون چقدر می تونن پیش برن!
گفتم ما پرونده کاملا مشابهی داشتیم و درگیر این موضوع بودیم. در هر صورت مسئولیت کاملا با خریدار هست و باید با چشم باز و هدفمند اقدام به خرید کند.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TN Projects
دوست عزیز ما خبری از چه شد و نشدها نداریم و طبیعتا از چه شد و نشدها هزاران مسئله هست که کسی ممکنه خبری ازشون نداشته باشه
ما داریم در خصوص بند قانونی صحبت میکنیم
ممنون میشم اگر بند قانونی صحت صحبت هاتون رو اثبات کنه بیان کنید.
بند های قانونی رو گفتم!
استفاده از لوگوی برند اصلی در سابقه دامین!
اقدام به فروش دامین با قیمتی بالاتر از قیمت واقعی ( همین تاپیک )
به نظر شما این ها تخلف نیست!؟ از همان تخلفاتی که در لینک http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir بخش 4 قسمت b آمده است!؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
این یک بحث کاملا حقوقی است و از عهده ما خارج است. اما مهم اینه که اصلا مالک اصلی برند خواستار ir شده یا نه! اگر هنوز نشده ممکنه برای شما که مالک جدید هستید مشکلی پیش نیاد! اما اگر خواستار آن شده و بعد از آن شما دامنه را خریده اید می تواند آن را انتقال سوری تلقی کند! یعنی بگویند برای حذف شدن سابقه آن لوگو و سواستفاده تغییر مالکیت داده اند! و باید دید وکلاشون چقدر می تونن پیش برن!
گفتم ما پرونده کاملا مشابهی داشتیم و درگیر این موضوع بودیم. در هر صورت مسئولیت کاملا با خریدار هست و باید با چشم باز و هدفمند اقدام به خرید کند.
قبل از بنده آقای مهدی تمدن که از همکارهای محترم و معتبر این انجمن هستند این دامین رو خریداری کردن و قبلش هم با سایت های مرتبط هماهنگی کرده بودن و اونها هم یا ذکر یکسری بندها که موجب میشه از اسم hostinger.com سواستفاده نشه بلا مانع بودنش رو تائید کردند.
و نهایتا دامین به بنده واگذار شد.
قبل از اینکه یک بحث حقوقی بشه پشتوانش یکسری بندهای قانونی هست که بنا به اونها تخلفی صورت نگرفته
و حتی اگر جناب تمدن که صاحب قبلی دامین هستند تخلفی هم کرده باشند با واگذاز کردن دامین یعنی به این دامین ربطی ندارن و دامین یک صفحه جدید داره که از اون تاریخ به بعد مسئولیتش مشخص میشه.
- - - Updated - - -
نقل قول:
بند های قانونی رو گفتم!
استفاده از لوگوی برند اصلی در سابقه دامین!
اقدام به فروش دامین با قیمتی بالاتر از قیمت واقعی ( همین تاپیک )
به نظر شما این ها تخلف نیست!؟ از همان تخلفاتی که در لینک
http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_irبخش 4 قسمت b آمده است!؟
بنده متوجه منظور شما از این حرفا نمیشم
اگر فروش به قیمت بالاتر از قیمت ثبت دامین مشکل داره خب توی انجمن یک بند قانون وجود داشت برای این مورد و بنده همینطور آزادانه تاپیک نمیزدم ;)
اما در خصوص اون لینک آرشیو
عزیز اون مورد مربوط به بنده نیست و فکر نمیکنم مشکلی هم داشته باشه !
چون یک مورد تستی بوده ظاهرا و الان نه اون مورد به صاحب جدید مرتبط میشه و نه مسئولیتش و بنده کاملا اعلام براعت میکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TN Projects
قبل از بنده آقای مهدی تمدن که از همکارهای محترم و معتبر این انجمن هستند این دامین رو خریداری کردن و قبلش هم با سایت های مرتبط هماهنگی کرده بودن و اونها هم یا ذکر یکسری بندها که موجب میشه از اسم hostinger.com سواستفاده نشه بلا مانع بودنش رو تائید کردند.
قبل از اینکه یک بحث حقوقی بشه پشتوانش یکسری بندهای قانونی هست که بنا به اونها تخلفی صورت نگرفته
و حتی اگر جناب تمدن که صاحب قبلی دامین هستند تخلفی هم کرده باشند با واگذاز کردن دامین یعنی به این دامین ربطی ندارن و دامین یک صفحه جدید داره که از اون تاریخ به بعد مسئولیتش مشخص میشه.
گفتم که باید دید اگر خواستار دامین شدند و اقدام کردند چقدر سنبه شان زور دارد!؟ چون چنین کارهایی را توسط وکلای کاملا حرفه ای با هر حیله ای برای پیروز شدن در پرونده انجام می دهند. مخصوصا که خودشان نماینده مستقیم icann هستند و ملاقات های حضوری با نماینده nic.ir هم هر چند وقت دارند.
اگر هم خواستار دامنه نباشند و اقدامی نکرده باشند که خوش به حال خریدار به شرطی که همچنان جوانب احتیاط را رعایت کند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
گفتم که باید دید اگر خواستار دامین شدند و اقدام کردند چقدر سنبه شان زور دارد!؟ چون چنین کارهایی را توسط وکلای کاملا حرفه ای با هر حیله ای برای پیروز شدن در پرونده انجام می دهند. مخصوصا که خودشان نماینده مستقیم icann هستند و ملاقات های حضوری با نماینده nic.ir هم هر چند وقت دارند.
اگر هم خواستار دامنه نباشند و اقدامی نکرده باشند که خوش به حال خریدار به شرطی که همچنان جوانب احتیاط را رعایت کند.
پوزش که اینو میگم اما متاسفانه تو پست های قبلی یه خورده سیاه نمایی صورت گرفت و همه میدونیم نه تخلفی صورت گرفته و نه این اقدامات صورت میگیره
چون قاضی بر اساس بند قاونی نظر میده نه بر اساس شیرین زبونی وکیل کسی !
اون برای موارد خیلی پیچیده یا جنایی بیشتر کاربرد داره نه این مورد !
خیر هیچ تقاضایی برای خرید این دامنه تا حالا نشده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TN Projects
- - - Updated - - -
بنده متوجه منظور شما از این حرفا نمیشم
اگر فروش به قیمت بالاتر از قیمت ثبت دامین مشکل داره خب توی انجمن یک بند قانون وجود داشت برای این مورد و بنده همینطور آزادانه تاپیک نمیزدم ;)
اما در خصوص اون لینک آرشیو
عزیز اون مورد مربوط به بنده نیست و فکر نمیکنم مشکلی هم داشته باشه !
چون یک مورد تستی بوده ظاهرا و الان نه اون مورد به صاحب جدید مرتبط میشه و نه مسئولیتش و بنده کاملا اعلام براعت میکنم.
انگلیسی بلدی؟
circumstances indicating that you have registered or you have acquired the domain name primarily for the purpose of selling, renting, or otherwise transferring the domain name registration to the complainant who is the owner of the trademark or service mark or to a competitor of that complainant, for valuable consideration in excess of your documented out-of-pocket costs directly related to the domain name
این متن سایت nic.ir هست که میگه اقدام شما برای فروش این دامنه به قیمتی بالاتر از قیمت واقعی آن جزو خلاف ها محسوب می شود. حال چه قصد فروش به خود برند را داشته باشید یا قصد فروش به یک رقیب کاری آنها!
من دیگه حرفی ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
انگلیسی بلدی؟
circumstances indicating that you have registered or you have acquired the domain name primarily for the purpose of selling, renting, or otherwise transferring the domain name registration to the complainant who is the owner of the trademark or service mark or to a competitor of that complainant, for valuable consideration in excess of your documented out-of-pocket costs directly related to the domain name
این متن سایت nic.ir هست که میگه اقدام شما برای فروش این دامنه به قیمتی بالاتر از قیمت واقعی آن جزو خلاف ها محسوب می شود. حال چه قصد فروش به خود برند را داشته باشید یا قصد فروش به یک رقیب کاری آنها!
من دیگه حرفی ندارم.
قضاوت رو به دوستانی که مطالب رو خوندن میسپارم
بنده دامین رو با راه اندازی سایت میفروشم ;)
- - - Updated - - -
این مورد برای لوگو و برندهاست که صاحب حقوقی دارند. و دارای یکسری تبصره ها هستند که اصلا مورد بجث نیست و صرفا تاپیک رو به حاشیه میکشونه.
توی خود صفحه سوالات متداول ایرنیک فروش دامنه آزاد هست.
این مورد قایل پرسش از خود پشتیبان ایرنیک هست.
-
درود
از این موارد های تشابه اسمی و شکایت هایی که از سمت شرکت های بزرگ مطرح شده زیاد دیدیم نمونش همین همیار وردپرس که بخاطر تشابه اسمی که داشت ازش شکایت شد و مجبور به عوض کردن دامنشون شدن ...
دامنه فوق هم در نهایت باید روش هاستینگ یا یک چیز مرتبط ایجاد کرد و نمیشه روش سایت تفریحی زد و احتمال اینکه بهش گیر بدن هم هست !!
http://hamyarwp.com/%D8%AA%D8%BA%DB%...E%D8%B1%D8%B3/
-
رضاجان
با شناختی که از شما دارم
پیشنهاد میکنم چنین مسائلی رو در این سایت مطرح نکنید
بلانسبت وجود بعضی اشخاص متشخص
متاسفانه بعضی اشخاص وجود دارند که به خاطر
خبث نیت و پلیدی ذات سعی در بی ارزش کردن تاپیک فروش
یا به حاشیه کشیدن شما میکنند
و عملا تنها سود تاپیک برای شما کوچک شدن شماست
انشالا که نسل چنین اشخاصی منقرض شود
اما تا انموقع پیشنهاد میکنم اعصاب خود را بازیچه عده ای ... نکنید
ارسال اسپم را هم پاسخ ندهید و فقط گزارش کنید
مدیران برخورد میکنند انشالا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shakib zero
درود
از این موارد های تشابه اسمی و شکایت هایی که از سمت شرکت های بزرگ مطرح شده زیاد دیدیم نمونش همین همیار وردپرس که بخاطر تشابه اسمی که داشت ازش شکایت شد و مجبور به عوض کردن دامنشون شدن ...
دامنه فوق هم در نهایت باید روش هاستینگ یا یک چیز مرتبط ایجاد کرد و نمیشه روش سایت تفریحی زد و احتمال اینکه بهش گیر بدن هم هست !!
http://hamyarwp.com/%D8%AA%D8%BA%DB%...E%D8%B1%D8%B3/
درود
دوست گرامی
مثل اینه که شما تاپیک فروش سرور زدین بنده خرابی سرور شرکت های دیگه رو برای شما مثال بزنم !
دامین های دیگه به ما مرتبط نیست .... بلکه بندهای قانونی مرتیطه
خب طبیعتا هم تاپیک شما بهم زده میشه و هم نتیجه ای نخواهد داشت
ببینید عزیز خیلی ساده بگم خدمتتون
وردپرس یک اختراع محسوب میشه ! بله یک برنامه که نوشته شده و پشتیبانی بین المللیش فقط یکیه و مال خود وردپرسه و شکایتشون نشات گرفته از یکسری بندهای قانونیه
اگر یک دامین با اسم هوادارن وردپرس می بود هیچ وقت این اتفاق نمی افتاد
اما پشتیبانی وردپرس صرفا در قالب دامین های ملی جایزه که وردپرس شکایت نکنه.
یکی از دوستان بنده در کردستان عراق هم همین مورد براش پیش اومده بود و خیلی منطقی جوابش رو داده بودن.
اما حالا بریم سراغ بحث ما !!!!!!!!!
1- عزیز جان سایت ما یک سایت ملیه در درجه اول
2- دوما دومین مشکل که ممکنه جهت نقض کپی رایت و.... صورت بگیره اینه که ادعای کذب کنید که نمایندگی فلان شرکتیم یا مثلا پشتیبانی فارسی شرکت hostinger.com هستیم ! که با این دو مورد هر دو شرط لازم برای فعالیت قانونی فراهم هست.
جالب اینجاست اون دوستمون هم در بالا این مورد رو پذیرفتن ! اما در آخر برای اینکه یه چیزی رو ثابت کرده باشند فروش دامنه رو بهونه کردن که همه میدونیم اصلا ربطی به این مورد نداشت.
الان یک لحظه توجه کنید بنده چند بار این موضوع رو تکرار کردم !
توی پست اول هم یکسری توضحات نوشته بودم و حتی نوشتم که خود سایت دات کامش هم مشکلی نداره با این مورد که قابل تحقیقه و خریدار میتونه اقدام به این پرسش از سایت .com کنه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
رضاجان
با شناختی که از شما دارم
پیشنهاد میکنم چنین مسائلی رو در این سایت مطرح نکنید
بلانسبت وجود بعضی اشخاص متشخص
متاسفانه بعضی اشخاص وجود دارند که به خاطر
خبث نیت و پلیدی ذات سعی در بی ارزش کردن تاپیک فروش
یا به حاشیه کشیدن شما میکنند
و عملا تنها سود تاپیک برای شما کوچک شدن شماست
انشالا که نسل چنین اشخاصی منقرض شود
اما تا انموقع پیشنهاد میکنم اعصاب خود را بازیچه عده ای ... نکنید
ارسال اسپم را هم پاسخ ندهید و فقط گزارش کنید
مدیران برخورد میکنند انشالا
درود
میلادم
امید جان متاسفانه آدم مجبوره جواب بده چون تاپیک فروشه و ممکنه خریدار فکر دیگه ای بکنه.
متاسفانه چند مدتیه مدیریت بشدت ضعیف عمل میکنه
بعضی از دوستان برای اثبات خودشون یا یک حرف حاضرند که تاپیک فروش یک نفر دیگه رو خراب یا منحرف کنند
اگر واقعا بر اساس یکسری بندهای قانونی این بحث رو کنن خیلی هم خوشحال میشم چون که هم بنده آگاه میشم و هم مشتری
اما تمام بحثشون فلان شرکت و فلان شرکته
در حالی که کلی دامین بین المللی هست که دامین های ملیشون چه ایرانی و چه در کشورهای دیگه وجود داره و هیچ مشکلی هم نیست.
پس نمیشه بر اساس تجربه فلان دامین و.... بحث کنند چون از جزئیاتشون خبری نداریم
و اگر قرار باشه یک بحث مشخص و منطقی برقرار باشه باید بر اساس بندهای قانونی سوال کنند نه بحث های حاشیه ای.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TN Projects
د
یکی از دوستان بنده در کردستان عراق هم همین مورد براش پیش اومده بود و خیلی منطقی جوابش رو داده بودن.
اما حالا بریم سراغ بحث ما !!!!!!!!!
1- عزیز جان سایت ما یک سایت ملیه در درجه اول
2- دوما دومین مشکل که ممکنه جهت نقض کپی رایت و.... صورت بگیره اینه که ادعای کذب کنید که نمایندگی فلان شرکتیم یا مثلا پشتیبانی فارسی شرکت hostinger.com هستیم ! که با این دو مورد هر دو شرط لازم برای فعالیت قانونی فراهم هست.
جالب اینجاست اون دوستمون هم در بالا این مورد رو پذیرفتن ! اما در آخر برای اینکه یه چیزی رو ثابت کرده باشند فروش دامنه رو بهونه کردن که همه میدونیم اصلا ربطی به این مورد نداشت.
خیر عزیز! بنده چیری را نپذیرفتم و هنوز هم میگم دامنه شما کار هاستینگ روش بشه کاملا مشکل داره و اگز hostinger.com بخواهد به راحتی می تواند مالک آن شود. فقط کافیه کار هاستینگ روی آن بشود! این نام یک برند ثبت شده بین المللی است و شما با بچه طرف نیستید! با یک Domain Registrar معتبر و بین المللی طرف هستید که خیلی بیشتر از شما قوانین را بلد هستند و به راحتی می توانند اثبات کنند حتی تغییر مالکیت به شما کاملا سوری بوده!
راه اثباتش هم وجود تاپیک فورش توسط مالک جدید یعنی همین تاپیک هست.
قبلا هم گفتم فقط کافیه hostinger.com بخواهد که اقدامی انجام دهد. همه مدارک لازم را دارد.
کلمه hostinger هم دقیقا یک برند است و اصلا واژه عمومی نیست و چنین کلمه ای در هیچ لغتنامه انگلیسی وجود ندارد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
خیر عزیز! بنده چیری را نپذیرفتم و هنوز هم میگم دامنه شما کار هاستینگ روش بشه کاملا مشکل داره و اگز hostinger.com بخواهد به راحتی می تواند مالک آن شود. فقط کافیه کار هاستینگ روی آن بشود! این نام یک برند ثبت شده بین المللی است و شما با بچه طرف نیستید! با یک Domain Registrar معتبر و بین المللی طرف هستید که خیلی بیشتر از شما قوانین را بلد هستند و به راحتی می توانند اثبات کنند حتی تغییر مالکیت به شما کاملا سوری بوده!
راه اثباتش هم وجود تاپیک فورش توسط مالک جدید یعنی همین تاپیک هست.
قبلا هم گفتم فقط کافیه hostinger.com بخواهد که اقدامی انجام دهد. همه مدارک لازم را دارد.
کلمه hostinger هم دقیقا یک برند است و اصلا واژه عمومی نیست و چنین کلمه ای در هیچ لغتنامه انگلیسی وجود ندارد!
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1277167
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TN Projects
هزاران دامنه بین المللی مثل فیسبوک و گوگل و ... هم وجود داره که توسط مالکین اصلی پس گرفته شده اند و هیچ کلاهبرداری و سواستفاده ای هم نشده بوده.
ببینید hostinger شرکتی است که دقیقا با دامین های کشورهای مختلف داره کار می کنه و همه رو داره! اما whmcs کاری با بقیه پسوند های دامنه خودش نداشته تا بحال! directadmin کاری با پسوند های دیگه نداشته! اما hostinger به شدت روی آنها فعال و حساس است!
هر شرکتی سیاست های کاری خودش را دارد و متاسفانه سیاست کاری hostinger بطور واضح گسترش لوکال ها می باشد!
کافیه فوتر سایت hostinger.com را برانداز کنید:
فایل پیوست 29994
باز هم میگم ممکنه علاقه ای به ایران نداشته باشند و دردسری برای خریدار پیش نیاد! اما احتمال دردسر هم زیاده! خریدار باید خودش همه این ریسک ها را بپذیرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
هزاران دامنه بین المللی مثل فیسبوک و گوگل و ... هم وجود داره که توسط مالکین اصلی پس گرفته شده اند و هیچ کلاهبرداری و سواستفاده ای هم نشده بوده.
ببینید hostinger شرکتی است که دقیقا با دامین های کشورهای مختلف داره کار می کنه و همه رو داره! اما whmcs کاری با بقیه پسوند های دامنه خودش نداشته تا بحال! directadmin کاری با پسوند های دیگه نداشته! اما hostinger به شدت روی آنها فعال و حساس است!
هر شرکتی سیاست های کاری خودش را دارد و متاسفانه سیاست کاری hostinger بطور واضح گسترش لوکال ها می باشد!
کافیه فوتر سایت hostinger.com را برانداز کنید:
فایل پیوست 29994
باز هم میگم ممکنه علاقه ای به ایران نداشته باشند و دردسری برای خریدار پیش نیاد! اما احتمال دردسر هم زیاده! خریدار باید خودش همه این ریسک ها را بپذیرد.
دوست عزیز بنده در پست اول و توی لینکی هم که دادم گفته شد
خود سایت بین المللی تائید کردند و گفتند تا وقتی که سواستفاده از اسم ما نشه ما هیچ مشکلی نداریم.
خود خریدار هم می تونه این مورد رو ازشون بپرسه !!!
- - - Updated - - -
ما کلی هاستینگ با پسوند دات ای ار و پسوند دیگه داریم که همون دامین با پسوند .com برای شرکت دیگه ثبت شده
http://www.securehost.com/
و..........
که همینا دامنه .ir شون هم ثبته
آیا میتونه شکایت کنه ؟
خیر چون نه به حقوق اونا تجاوزی شده و نه شامل قانون کپی رایت میشه.
- - - Updated - - -
الان پست بنده، پست 32 هست که در حال حاضر حدود 1700 بازدید هم داشته اما متاسفانه اکثرا جنبه اسپم داشتند !
و تنها نتیجش صرفا به انحراف کشیده شدن تاپیک بود
-
امیدوارم پست بنده اسپم حساب نشه . نظر خودم رو در این باره عرض خواهم کرد .
قانون حفظ نام های تجاری برای هر کشور جداست . چیزی به نام کپی رایت بین المللی نداریم . یعنی اگر یک برند توی امریکا نام تجاری خودش رو ثبت کرده دلیل نمیشه در ایران اون نام رو کسی برای تجارت خودش استفاده نکنه . شرکت های بزرگ معمولا در تمامی کشور های جهان که قصد فعالیت دارند از لحاظ قانونی باید حق نام خودشون رو در تک تک اون کشور ها و با قوانین اون کشور ثبت کنند .
دوستانی که دامنه خریداری میکنند و به فکر فروش هستند ، معمولا این نکته رو بهش توجه نمیکنند . در مثال فیسبوک ، یک نفر دامنه رو ثبت میکنه ، فیس بوک پیگیری میکنه و میبینه طبق قوانین ایران نام برند فیس بوک ثبت نشده . به عنوان یک شرکت خارجی میاد نام تجاری خودش رو با قوانین ایران ثبت میکنه و سپس اقدام به باز گیری دامنه از ثبت کننده میکنه از طریق نیک و قوانین .
حالا این مورد در آینده هم برای همین دامنه ممکن هست پیش بیاد . پس خریدار بهتر هست اول نزد قانون بررسی کنه که این نام تجاری آیا ثبت شده هست یا خیر . اگر ثبت نشده باشه ، خودش میتونه ثبت کنه و با اختیار کامل و خیال آسوده از این برند در ایران در هر زمینه ای استفاده کنه .
---------------------------------------------------------
اطلاعات بنده این گونه هست ، البته اگر این مورد ها تغییر کرده و بنده خبر ندارم ، دوستان آگاه اصلاح بفرمایند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
قانون حفظ نام های تجاری برای هر کشور جداست . چیزی به نام کپی رایت بین المللی نداریم . یعنی اگر یک برند توی امریکا نام تجاری خودش رو ثبت کرده دلیل نمیشه در ایران اون نام رو کسی برای تجارت خودش استفاده نکنه . شرکت های بزرگ معمولا در تمامی کشور های جهان که قصد فعالیت دارند از لحاظ قانونی باید حق نام خودشون رو در تک تک اون کشور ها و با قوانین اون کشور ثبت کنند .
دوستانی که دامنه خریداری میکنند و به فکر فروش هستند ، معمولا این نکته رو بهش توجه نمیکنند . در مثال فیسبوک ، یک نفر دامنه رو ثبت میکنه ، فیس بوک پیگیری میکنه و میبینه طبق قوانین ایران نام برند فیس بوک ثبت نشده . به عنوان یک شرکت خارجی میاد نام تجاری خودش رو با قوانین ایران ثبت میکنه و سپس اقدام به باز گیری دامنه از ثبت کننده میکنه از طریق نیک و قوانین .
حالا این مورد در آینده هم برای همین دامنه ممکن هست پیش بیاد . پس خریدار بهتر هست اول نزد قانون بررسی کنه که این نام تجاری آیا ثبت شده هست یا خیر . اگر ثبت نشده باشه ، خودش میتونه ثبت کنه و با اختیار کامل و خیال آسوده از این برند در ایران در هر زمینه ای استفاده کنه .
اطلاعات بنده این گونه هست ، البته اگر این مورد ها تغییر کرده و بنده خبر ندارم ، دوستان آگاه اصلاح بفرمایند .
ببخشید ولی هیچ ربطی به ثبت شدن علامت تجاری به داخل ایران نداره و برند بین المللی هست.
لینک زیر رو لطفا همه دوستان مطالعه کنند:
http://www.parhamb.com/notebook/%D9%...5%D9%86%D9%87/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
نیک عضو ویپو هست و قرار داد داره . الان که قوانین ویپو رو بررسی کردم به یک اشتباه خودم پی بردم . اینکه نام برند خارجی حتما باید در ایران ثبت شده باشه برای شرکت خارجی منتفی هست . ولی در رابطه با اینکه قوانین کشور ایران برتر از قرار داد ویپو و نیک هست در آن شکی نیست .
یعنی اگر قبل از هر اقدامی توسط شرکت خارجی ، شما نام دامنه خود رو مطابق محصول (علامت تجاری ثبت شده) و یا نام شرکت خود بگیرید ، شرکت های خارجی کاری از پیش نمیبرند و شما باید رفع اختلافات خودتون رو در دادگاه محل اختلاف برای ای ار در ایران پیگیری کنید . همانطور که در لینکی که خودتون دادید :
you have no rights or legitimate interests in respect of the domain name;
وقتی قوانین کشور من اجازه ثبت نام اون علامت تجاری یا نام شرکت رو بده ، دیگه کسی نمیتونه حرفی بزنه .
در مثال های زیر میتونید صحت گفته هایم رو مشاهده بفرمایید . (نظر شخصی و یا پست وبلاگ نیست )
http://www.wipo.int/amc/en/domains/d...=1&seq_max=199
دلیل اینکه تعداد ترانسفر ها و کنسل ها زیاد هست همانطور که در بالا اشاره کردم ، خیلی از ثبت کننده ها برای سود این کار رو انجام دادند و فقط به ثبت دامنه بسنده کرده اند و این طبیعی هست .
ولی به نمونه هایی که شکایت قبول نشده توجه بفرمایید . شرکت هایی هستند که واقعا با اون برند در ایران فعالیت دارند و نام و نشانی تجاری آن ها نزد قانون ثبت شده است .
دوست ندارم بیشتر از این تاپیک استارتر رو در این باره شلوغ کنم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cartman10mpi
نیک عضو ویپو هست و قرار داد داره . الان که قوانین ویپو رو بررسی کردم به یک اشتباه خودم پی بردم . اینکه نام برند خارجی حتما باید در ایران ثبت شده باشه برای شرکت خارجی منتفی هست . ولی در رابطه با اینکه قوانین کشور ایران برتر از قرار داد ویپو و نیک هست در آن شکی نیست .
یعنی اگر قبل از هر اقدامی توسط شرکت خارجی ، شما نام دامنه خود رو مطابق محصول (علامت تجاری ثبت شده) و یا نام شرکت خود بگیرید ، شرکت های خارجی کاری از پیش نمیبرند و شما باید رفع اختلافات خودتون رو در دادگاه محل اختلاف برای ای ار در ایران پیگیری کنید . همانطور که در لینکی که خودتون دادید :
you have no rights or legitimate interests in respect of the domain name;
وقتی قوانین کشور من اجازه ثبت نام اون علامت تجاری یا نام شرکت رو بده ، دیگه کسی نمیتونه حرفی بزنه .
در مثال های زیر میتونید صحت گفته هایم رو مشاهده بفرمایید . (نظر شخصی و یا پست وبلاگ نیست )
دلیل اینکه تعداد ترانسفر ها و کنسل ها زیاد هست همانطور که در بالا اشاره کردم ، خیلی از ثبت کننده ها برای سود این کار رو انجام دادند و فقط به ثبت دامنه بسنده کرده اند و این طبیعی هست .
ولی به نمونه هایی که شکایت قبول نشده توجه بفرمایید . شرکت هایی هستند که واقعا با اون برند در ایران فعالیت دارند و نام و نشانی تجاری آن ها نزد قانون ثبت شده است .
دوست ندارم بیشتر از این تاپیک استارتر رو در این باره شلوغ کنم .
درود
تشکر بابت توضیحاتتون