سلام به همگی
میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
به غیر از تبلیغات و پاپ اپ
یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
میخواستم بدونم منبع درامد اصلی یک سایت دانلود مثله پی سی دانلود در چیه؟
به غیر از تبلیغات و پاپ اپ
یه توضیح بده یکی از دوستان من روشن بشم.
مرسی
سلام عزیز
خودتون جواب دادید
پاپ آپ و تبلیغات
به جز تبلیغات از طریق فروش محصولات هم درآمد هایی دارند ولی عمده درآمد همون تبلیغات هست
خب دوست عزیز سایت های بزرگ از جمله دانلودها , پی سی دانلود , آسان دانلود ... دارای اسپانسر های قوی و تحت نظارت دولت می باشند
و توسط یک فرد اداره نمی شود بلکه یک تیم حداقل 20 نفری اداره می شود و شاید هزینه هایشان را دولت می پردازد !
تبلیغات ... هم یه چیز طبیعی براشون هستش که بتونن پول سرورشون رو بدن !
منظورتون از طریق دولت دقیقا یعنی چی؟
واقعیت من یه سایت دانلود دارم و کلی بازدید کننده هم در روز دارم و سایتم سئوی خوبی داره و... مشکل اینجاست من خودم رو سرکار گذاشتم این همه دارم اپدیت میکنم.هزینه هاست میدم هزینه سرور مجازی میدم و ... ولی تا الان که سه سال شده از هیچ جایی تامین نمیشم.
خب زیاد نمی تونم در مورد این بحث توضیح بدم ولی مخصری عرض میکنم این سایت ها ابتدا با سرمایه های زیادی افتتاح میشه و کارمندان سایت های توسط افراد متخصص کامپیوتر و اینترنت که مثلا در پلیس فتا
فعالیت میکنن مدیریت میشه و در نتیجه به سایت های بزرگی مثل پی سی دانلود تبدیل میشن !
باید رتبه الکسا و رنک گوگلتون بالا باشه تا تبلیغات بدن ! مهم بازدید که در سایتتون درج میشه نیست ! من نرم افزاری دارم که در ان واحد 500 تا انلاین میده برای سایت ولی برای الکسا کلی ضرر میزنه
اگر مثل رتبه الکساتون در ایران زیر 500 تا باشه 100% تبلیغات میدن از جمله بازی انلاین جنگ خان ها تبلیغات میده !
چه عرض کنم.این درامد ها ی اینترنتی اصلا جوابگو نمیشه.
الان به کارگر روزی 40 تومن میدن!فکر کنم تو اینترنت طرف 40 هزار تومن فقط سود کنه باید کلاش رو بندازه هوا.راه اندازی سایت هاستینگ بنظرتون خوبه؟
فکر کنم در کل این درامد های اینترنتی واسه افراد کم سن و سال هست,نه واسه یکی که 23 سالش هست.حالا چه پی سی دانلود باشه یا ....
الان همین سایت دانلودها مثلا ماهی بخواد بترکونه از طرف تبلیغات و فروش محصول و .... 500 تومن بخواد در بیاره از این 500 تومان باید پول نویسنده بده, پول سرور , هاست و خیلی چیز دیگه بده و در نهایت میخواد چه قدر پول براش بمونه؟فکر کنم 100 تومن هم نمونه!بیرون از خونه ادم دو روز کار کنه بیشتر از 100 تومن میگیره.
اینا همش بچه بازیه بخدا.
دوستان این طرز تفکر منه ایا درسته یا من اشتباه میگم؟
درست همینه.باید منطقی به قضیه نگاه کنید,نه به ظاهر سایت.
از پی سی دانلود بگیرید تا تمام سایتهای دانلود ایرانی و همچنین تمام سایت های معروف ایرانی , در ماه اگه 200 هزار تومان فقط و فقط سود کنن طرف 1 ماه خوابش نمیبره!
دوستان با نگاه باز تو این زمینه نگاه کنید می بینید که حرف هام درسته.
اون کسی که شاید حالا بتونه یه پول درست و حسابی در بیاره کسی هست که خود سرور و هاست رو ارائه میده یعنی خودش سخت افزار داره و استارت میزنه.
شما روش های کسب درامد از سایتتون رو بلد نیستین دلیل نمیشه بقیه هم همین طور باشن که
عزیزم اینا رو جای دیگه نگو مسخرت میکنن 200 تومن اینا چیه میگی
الانم خیلی ها نیستن تو انجمن امروزو بزارین ببینن جوابتون رو میدن
شما بازدید سایتت چنده؟ الکسا چنده؟ پیج رنک هاتون چیجوریه وظعیتش؟
باسلام خدمت شما درست عزيز ....
سايت هايي كه رتبه الكسا و پيج رنك بالايي دارند مثل ميهن دانلود ، پي سي دانلود ، تابناك و.... درامد ميليوني دارند ....
شما فقط برو بپرس يك تبليغ تو پي سي دانلود چقدر مي شه ١ ماهش بعد دستت مياد ....
٢٠٠ تومن هم جايي نگو بت مي خندن ... اينا از طريق تبليغات و فروشگاه انلايني كه دارند درامد زيادي كسب مي كنند
شما که 3 ساله به قول خودت سایت دانلود داری تا بحال به تعرفه درج تبلیغات در سایت مثلا پی سی دانلود نگاه نکردین؟
شما اگه تنها 2 تا لینک بخوای درون لینکدونی پی سی دانلود بدی ماهی 180 هزار تومن باید بدی
بگذریم که بالای 40 تا لینک درون لینکدونی دارن و تبلیغات بنری شرکت های بزرگ
تبلیغات بالای سایت رو بشماری میبینی که با حساب سر انگشتی حدود 10 میلیون میوفته درماه
و اما درآمد فروشگاه که دیگه کسی خبر نداره :D
یعنی شما فکر کردی طرف اینقدر کوته فکر هست که برا 200 تومن 500 تومن بشینه تیم تشکیل بده و این همه هزینه بده؟
ضمنا اقایی که میگی دولت پشت این چیزاست. دولت پشت سازمان های خودش بزور ایستاده اونوقت بیاد هوای سایت های کاملا خصوصی رو داشته باشه؟
نهایتا اسپانسر این جور سایت ها دیتاسنترای خصوصی ای مثل اسیاتک باشه که البته یه قدم براشون برمیدارم صدقدم مشتری برای adsl2+ خودش جذب میکنه
اوه.
همینه که فکر همگی بهم خورده فکر میکنن که مثلا انجام این کار خیلی سود داره.هرکسی که این افکار رو توی مخ جوونا کرده کسیه که صدر نشین همه ی این کار هاست.درست هم که نمیشه دیگه تا بخوای به شما بگی که اقا قضیه اینطور نیست شما دلیلی میارید که واستون دلیلش منطقی هست.
دوست من اوضاع اقتصادی مملکت رو خودت داری می بینی,فکر میکنی یه شرکت مثله مادیران میاد 1 ملیون میده به مثلا پی سی دانلود تا 1 ماه تبلیغ براشون کنن؟
به خاطر این 200 تومنی که گفتم کی میخواد بخنده؟ دوستان بحث رو به دعوا و ... ختم نکنید.اگه کسی هم دعوا دلش خواست بیا تن به تن دعوا کنید به خدا قسم ادرسم : کرج - باغستان-18 شرقی خیابان قلم - پلاک 67 واحد 3 - اسمم رضا هست.هرکسی خواست بیاد دعوا به امام حسین مرد نیستم نیام.
پس لطفا بحث رو به خوبی پیش ببرید تا این سوالاتی که تو ذهنم هست توسط یه مردی مثله شما حل بشه.
ضمن عرض سلام و درود فراوان
دوست گرامی من نفهمیدم شما میخوای نحوه درامد رو یاد بگیری یا اینکه میخوای انتقاد کنی!؟
ولی مشکل نداره,بهت میگم.
اول اینکه ادرس سایت خودتون که دارید میگید با موضوع دانلود هست رو بگید + مهارت خودتون رو هم بگید تا معنی واقعی درامد رو نشونت بدم.
اگه سه سال هست که هیچ نتیجه ای نگرفتید نباید نا امید بشید.فکر میکنید سایت مانند دانلودها در عرض 3 سال به این رتبه و مقام رسیده؟خیر اونا هم با کمی صبر و تلاش تونستن نتیجه ی کارشون رو بگیرن و این موضوع در مورد شما و سایرین هم صدق میکنه.
مسئله ی دیگه هم اینطور که میگید تو این چند سال هیچ درامدی نداشتم,این به چندتا دلیل هست.یکی اینکه شما از روی علاقه این کار رو انجام ندادید.به فرض مثال حرفه شما توی کار گرافیک هست و تصمیم گرفتید که سایت دانلود بزنید بهتره میشه و درامدش بیشتره.این باعث شکست میشه.نکات بعدی هم شاید باید بیشتر توی گوگل در مورد راه های کسب درامد جستجو کنید.
این تا اینجا.
خب
حالا یکی از دوستان فرمود که پشت همچین سایتهایی دولت هست.این دقیقا برعکس هست و دولت هیچ نقشی در اداره کردن اینگونه سایت ها رو قبول نمیکنه.اصلا به نظرتون این پول برای دولت اهمیت داره؟مدیریت سایت های بزرگی مثله پی سی دانلود و غیره هم یک نفر مثله من و شماست که زرنگ بوده تیم تشکیل داده و تونسته بازار کارش رو گسترش بده.
تمام
نه من خواستم تا ببینم منبع اصلی درامد اینطور سایت ها چیه که موضوع یه جورایی بهم خورد.
خیال خودتون رو راحت کنید,وقتی شما می گید که بیرون روزی 40 هزار تومن میدن خب دیگه سایت به چه دردتون میخوره؟!برید همون بیرون کسب درامد کنید.
بزار من جواب همه دوستان رو بدم.. ببین داداش من دقت کردی تو این همه تاپیک چند تا سایت نام برده شد؟ زیر 10 تا بود نه؟ اگر بازم بگردی سایت معروف مثلا گیر بیاری سرو تهش 20 یا 30 تا بشه..در صورتی که میلونها وب سایت وجود داره. ببین شما یاباید جزو این سایتهای باشی تا نون بخوری یا اگر نباشی سقوطت حتمی هست و تهش هیچی نیست.چرا؟ چون این سایتها حداقل 80 درصد هزینه هاشون رایگان و حمایتی هست.اما من و شما باید پول تو جیبیمون رو بدیم.من تهش رو با سرمایه خودم رفتم.زیر 450 ایران رفتم.ببین هیچکسی ازم حمایت نکرد.تاپیکشم تو همین انجمن وجود داره..فقط داشتم از جیب ماهانه میلیونی پول سرور میدادم.درامد فروشگاه و تبلیغات خرج سایت رو در نمیاورد.الان بیخیال رتبه شدم سایت رو vip کردم کلی مدیر رو هم اخراج کردم فقط سایت رو زنده نگه داشتم.همین.به فکر سایت دانلود نیفت.حداقل تو ایران نیفت..
حالا که حرف باز شد بزار یک مورد اشاره کنم.. یک مطلب رو که یک بازی هست رو یکی از مدیران گذاشت فیل مون رو تر کردند..در صورتی که همین چند سایت هم گذاشته بود اما کسی بهشون حرف نزد..به کی باید بگم حرفم رو؟ حرف دل زیاد دارم اما نمیگم.اما کاش 8 سال پیش وارد دنیای اینترنت نمیشدم.حداقل وارد دنیای اینترنت ایران نمیشدم..
180 درصد اشتباه میکنید :)
حمید بیگدلی مدیر دانلودها | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
وب سوال : حدودا هزینه سالیانه سایت دانلودها چقدر هست ؟
در حال حاضر که در میزبانی ما در ایران انجام میگیرد بالای ۳۰ میلیون تومان. قبلا که در سرورهای خارج از ایران بودیم سالانه حداقل ۳ برابر این مبلغ را هزینه می کردیم.
دوست عزیز منبع درآمد فقط از طریق تبلیغات دریافت میشه و هیچ دولتی نمیاد هزینه ها رو بر عهده بگیره.
شما یا به خاطر اینکه مطالب اختصاصی منتشر نمیکنید یا نداشتن قالب اختصاصی یا سئو نکردن یا علاقه نداشتن به سایتتون یا اپدیت نکردن مرتب سایت و ... نتونستید کسب درآمد کنید.
اگه نیاز به راهنمایی بیشتر دارید پ.خ بدید.
بهتره اول یک تحقیقی کنید بعد این حرف رو بزنید..ازشون بپرسید کسی هیچوقت بهتون نمیگه کسی حمایتش میکنه اما بعضی جاها از زبون خودشون در میره... اصلا بحث فقط ما نیستیم.خیلی سایتهای دیگر هم بودند که حمایت نشدند.. تک دانلود رو میشناسی؟ دانلودها رو میکرد تو پاچش.. کمیاب آنلاین رو میشناسی؟ بهتره یک مصاحبه ای هم با اینها کنید بفهیمد دنیا دست کیا هست!
قالب سایت و سئو و مطالب اختصاصی همه رو ما یکی داشتیم رتبه هم خیلی خوب داشتیم.بیشتر از خیلی سایتهای الانی که کلاس میزارند.البته نمیگم الان بی درآمدیم نه اما انتظارمون خیلی بیشتر از اینا بود.تهش هم رفتیم و دیدیم خبری نیست..به بقیه هم توصیه میکنم بیخیال بشوند.میخواین سایت بزنید یک سایت با یک ایده جدید بزنید.
ببینید اگه مملکت صاحب داشت الان به این روز نمیافتاد. یعنی این همه مشکل رو ول میکنن بعد میان بشن اسپانسر سایت دانلود؟
الان مدیر سایت P30Day رو من میشناسم خودش شروع کرده خودش هم داره اداره میکنه به هیچ نهادی هم وابسته نیست.
درمورد سایت شما بهتره از وردپرس یا جوملا استفاده کنید همونطور که میدونید نیوک سئوی بسیار ضعیفی داره بعدشم سایت های دانلود بسیار زیادی هستن که هم بازی میزارن هم نرم افزار - مستند - انیمیشن خب اکثرا اینارو میشناسن. شما نباید انتظار زیادی از یه سایت با رتبه که دارید داشته باشید البته رتبه خوبی برای یه سایت دانلود گیم دارید ولی من در کل دارم میگم.
بهرحال موفق باشید.
میهن دانلود هم با اینکه بزرگترین سایت دانلود هست اما اسپانسری میشه توسط شرکت میهن رایانه خزر ... میهن وب هاست!اگر اشتباه نکنم باید همینطور باشهدوست عزیزم بیخیال سایت دانلود بشی بهتره الان بهترین سایت ها هستن که اگه 10 سال هم وقتت بزاری به پای اونا نمیرسی . اونا هدف دار و سرمایه و پشتیبان بالا شروع کردن ولی ما چی به قول دوست عزیزم ( delta) با پول جیب خودمون داریم کار میکنیم. و این موفقیت شما رو کم میکنه میتونه طرفدار هایی برای خودش پیدا کنه چه در فیسبوک و شبکه های اجتماعی دیگه...میهن دانلود روزی 1 ترا مصرف پهنای باند داره شما ببین چقدر دانلود میکنن!! خب اینا کلی هزینه هست براشون یه فرد یا 20 نفر هم بشن نمیتونن!اینا توسط میزبانی های بزرگ پشتیبانی میشن و میهن دانلود اونا رو تبلیغات میکنه! امیدوارم متوجه شده باشی!
یکی از بهترین راه های کسب درآمدش فروش اون بازی ها و نرم افزارها و vip کردن 20 درصد سایت هستش البته بازی و نرم افزارهایی که کاربر حاضر باشه بابتشون پول بده یا این یکی من تو ایران ندیدم سایتی پیاده کرده باشه ایده شخصی خودمه با دریافت هزینه یک بازی که توهیچ سایتی نیست همراه با کرک اون سایت برای کاربری که سفارش داده قرار بده برای دانلود
کلا" بازار اینترنت ایران ارزش سرمایه گذاری نداره این البته نظر شخصیمه ولی خیلی از شرکت هارو دیدم تو حوزه های مختلف بازار ای تی کشور فعال هستند ولی در نهایت هیچ کدومشون رضایت ندارند درسته بعضیا میان میگن ما ال هستیم بل هستیم ولی در باطن اینطور نیست بیشتر عشق و علاقه هستش درسته شاید بعضی موقع ها یکی بیاد 500.000تومان پول تبلیغ بده ولی باید مد نظر داشته باشید اگر قرار هست از سایت درآمدی داشته باشید یعنی باید خرج سایت تامین بشه بعد سود شما که حداقل معادل وزارت کار 600.000 تومان هستش تامین بشه خود من با مدیر چندتا از این سایت ها تو جشنواره اینور اونور هم صحبت کردم همشون میگفتند خیلی تلاش کنیم خرج خود سرور بتونیم به زور در بیاریم ولی خوب چون چند ساله سایت زدیم و کاربر داره دلمون نمیاد جمع کنیمش و داریم ادامه میدیم
قبول هم کنید این کاری که این سایت ها میکنند خلافه نقض کردن کپی رایت اخر عاقبت خلاف هم همینه :D مثلا" شما اگر با تولید کنندگان داخلی قرارداد ببندید و نرم افزارهاشونو به صورت اورجینال با تخفیف به کاربرهاتون ارائه بدید یعنی نماینده رسمیشون بشید یه جوری و بعد شرکت های خارجی از فروش هر نرم افزار سود خودتونو میکنید و زمانی کاربر دانلود میکنه که لایسنس خریده باشه یعنی هزینه دانلود ها در اومده بهتره یکم طرز نگرشمونو عوض کنیم تا زندگیمون عوض بشه :x
دوست عزیز بنده سایت خودمون رو اصلا نمیگم..ما بقا رو به لقا بخشیدیم..نمونه های دیگری هم بهتون معرفی کردم.آن پی سی دی بدبخت هم مثل خودمونه.دقت کنی آن بیچاره هم چند ماهی هست نصبت به قبل افت کرده سایتش.دلیلش هم همین گرانی ها و ساپورت نشدن هست!میتونی از خودش بپرسی البته آن هم بیچاره احتمالا ناگفته ها تو دلش داره..
برادر ادامس فروخته یا سی دی؟ شایدم از اول تو کار هاست بوده؟ببین شما بیا 1 سال سایت ما رو هزینه هاشو پشتیبانی کن رایگان اسپانسری بنده سر سال میهن دانلود رو میکنم آب نبات!! نمیزارم حتی حرفی برای گفتن داشته باشند.. وقتی یک مطلب آپ میکنیم میبینیم هارد سرور پره مجبوریم مطالب دیگر ور پاک کنیم یا به خاطر اینکه دانلود زیاد نشه از سایت محدودیت سرعت و vip و لایت اسپید و هزار تا کوفت مینصبیم رو سرور تا سرور قطع نشه و پهنای باند زیاد مصرف نشه باید به پای کسی که هارد و پهنای باند و .. برای نامحدود هست نرسیم!
ببین 2 سال پیش سایت ما فیل شد رفتم ارشاد و کارهاشو انجام دادم و .. بعد زنگ زدم بهم گفتند قانونی 20 روز باید بگذره تا رفع فیل بشید اتوماتیک! راهی هم نداره قانونشه... اما همین سایت مورد نظر شما وقتی فیل شد 6 ساعت بعد باز شد!! میتونید بگید این چه معنی داره؟نمیخوام وارد جزئیات بشم اما حق خیلی سایتها این نیست!
سایت های دانلود بازی و نرم افزار هم باید مثل سایت های فیلم کم کم به سمت vip کردن برن ، اول هم سایت های بزرگ شروع کنن ، باید همه هماهنگ باشن ، اونطوری کاربرها مجبور میشن که خرید کنن.
سایت های دانلود فیلم هم همینطور بودن ، هزینه های خودشون رو در نمی اوردن ، بعد کم کم رفتن سمت پولی کردن دانلود ، واقعا هم جواب گرفتن.
اگر تیم غیر حرفه ای داشته باشی بخوای با 500 هزار تومن شروع کنی شکست میخوری ، هر سایتی که موفق بوده حداقل 50 میلیون روش سرمایه گذاری کردن
در جواب دوست بالایی باید بگم arianmahdavi78 جواب ایشون دادن.
میهن وب هاست یکی از شرکت های خوب در زمینه ارائه خدمات هاست هست اونم با سابقه بالا که در رشت فعالیت میکنن. بله من نگفتم نمیدونم. میهن دانلود سایت خودشون هست.
منظورم من این بود که میهن دانلود از هر نظر حمایت میشه که سایت به این بزرگی شده...
و این یه منبع تبلیغاتی خوب برای میهن وب هاست هست!!
شما هم پول و سرور بهم بدید بهترین سایت براتون میسازم شک نکنید :d