-
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
شما هم مایلی مشکلت حل بشه؟!
الان تمام دوستان به اهداف خودشون رسیدن
فقط شما باقی موندی
البته من دوستانی و عرض میکنم که سرویس داشتن.....
نخیر خدار شکر ما رو محتاج آدمایی مثل شما نمیزاره برای محض اطاعت یکی از دوستام دوروز پیش از سرورم بک آپ گرفته بود ما که شمارو واگذار کردیم به خدا
-
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
نخیر خدار شکر ما رو محتاج آدمایی مثل شما نمیزاره برای محض اطاعت یکی از دوستام دوروز پیش از سرورم بک آپ گرفته بود ما که شمارو واگذار کردیم به خدا
منم شما و به خدا مسپارم
ترجیح میدم بجای بحث با اشخاص به مشکلات افرادی که واقعا نگران سرویس خودشون هستن رسیدگی کنم
-
قابل توجه دوستانی که فکر میکنن وقتی یکی سرور ارزون میده از کره ی ماه سرور آورده !
نقل قول:
روی یک سرور که حدود 28 تا سرور مجازی می تونه میزبانی کنه
42 سرور مجازی در حال کار وجود داره
تصور کنید تمام دوستان بخوان بک آپ بگیرین... هیچ وقت تمام نخواهد شد
بعد طرف با افتخار میاد میگه با 50-60 تا یوزر ماهی 1 تومن سود دارم تازه رم 1 گیگ رو هم 15 تومن میدم . من تو اون تاپیک فروش اومدم بگم کسی که سایتش 1 تومن سود داشته باشه نمیفروشه و ... که دیدم کار از کار گذشته .
جای مشتری باشم از سایت جدید هم خرید نمیکنم . چون از طمع و رفیق بازیشون کاملا مشخصه متعهد نیستن .
-
مشکلات افراد خودت مشکلو درست کردی حالا میگی میخوایی به مشکلات مردم رسیدگی کنی
بعضی از ادما به حروم خوری عادت کردن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
قابل توجه دوستانی که فکر میکنن وقتی یکی سرور ارزون میده از کره ی ماه سرور آورده !
بعد طرف با افتخار میاد میگه با 50-60 تا یوزر ماهی 1 تومن سود دارم تازه رم 1 گیگ رو هم 15 تومن میدم . من تو اون تاپیک فروش اومدم بگم کسی که سایتش 1 تومن سود داشته باشه نمیفروشه و ... که دیدم کار از کار گذشته .
جای مشتری باشم از سایت جدید هم خرید نمیکنم . چون از طمع و رفیق بازیشون کاملا مشخصه متعهد نیستن .
اصلا معلوم نیستا سرورو میخواستن کنسل بشه بعد یکی میاد 300 دستی بهت میده سرور کنسلی رو ازت میخره حاجی من باشم جات دیگه از wht خرید نمیکنم fars dc ، vps fars و الان این تاپیک
-
داداش من که اصلا نفهمیدم آخرش چی شده فقط میدونم سرورم قطع شده میخوام هر چه زود تر راه بیوفته حالا یا سرور جدید بدید یا اونو ردیف کنید یا هر چیزه دیگه فقط چیزی که برای من مهم هست اینه که 3 روزه سرور خریدم یا ما بقی 15 تومنمو پس بدید ( که میشه 13 تومن ) یا یه سرور جایگزینش بهم بدید .
ممنون .
آی پی هم :192.208.182.71
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
داداش من که اصلا نفهمیدم آخرش چی شده فقط میدونم سرورم قطع شده میخوام هر چه زود تر راه بیوفته حالا یا سرور جدید بدید یا اونو ردیف کنید یا هر چیزه دیگه فقط چیزی که برای من مهم هست اینه که 3 روزه سرور خریدم یا ما بقی 15 تومنمو پس بدید ( که میشه 13 تومن ) یا یه سرور جایگزینش بهم بدید .
ممنون .
پس وایساتا بهت پولتو بدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
ممنون .
سلام
این امکان وجود داره که سرویس شما به رم 512 تغییر پیدا کنه
رم 512 هزینه ماهیانه 19 هزار تومان خواهد بود
اختلاف قیمت که لازم است پرداخت بفرمایید فقط 4 هزار تومان هست
اگر تایید بفرمایید سرور شما الان منتقل میشه و می تونید امشب یا فردا پرداخت بفرمایید
حدود 3 دقیقه پس از تایید شما سرور باز خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
حاجی من باشم جات دیگه از wht خرید نمیکنم fars dc ، vps fars و الان این تاپیک
بله دوست عزیز . فروشنده ی معتبری که مشتری ثابت خودش رو داره در کنار کیفیت تو این انجمن فعالیت نمیکنه . شما هاست ایران - نت افزار - هاست دی ال و ... رو نگا کن ! ببین کدومش اینجا فعالیت داره ؟ یا من از نوین وی پی اس سرور داشتم کاملا راضی بودن و اونم اگه نگا کنید گاه گاهی میاد اینجا تا سرور های جدیدش رو معرفی کنه و مثل بعضی ها 24 ساعته آفر فروش نمیزنه . عده ای هم هستن که در بخش آموزشی کمک به هم دیگه میکنن .
شما تازه عضو شدی و فقط دو مورد vpsfars و farsdc رو دیدی در صورتی سابقه ی کلاه برداری تو این انجمن بیشتر از این هاست .
مدیران هم کاملا به فکر سودشون هستن و مطمئن باشید من و شما ذره ای براشون ارزش نداریم . زمینه ی لازم برای کلاهبرداری رو فراهم کردن و در مقابل با نوشتن یک جمله خودشون رو راحت کردن .
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . به همین سادگی . مدیر فقط به این درد میخوره که پول تبلیغات بره تو حسابش و از رفیقاش حمایت کنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
بله دوست عزیز . فروشنده ی معتبری که مشتری ثابت خودش رو داره در کنار کیفیت تو این انجمن فعالیت نمیکنه . شما هاست ایران - نت افزار - هاست دی ال و ... رو نگا کن ! ببین کدومش اینجا فعالیت داره ؟ یا من از نوین وی پی اس سرور داشتم کاملا راضی بودن و اونم اگه نگا کنید گاه گاهی میاد اینجا تا سرور های جدیدش رو معرفی کنه و مثل بعضی ها 24 ساعته آفر فروش نمیزنه . عده ای هم هستن که در بخش آموزشی کمک به هم دیگه میکنن .
شما تازه عضو شدی و فقط دو مورد vpsfars و farsdc رو دیدی در صورتی سابقه ی کلاه برداری تو این انجمن بیشتر از این هاست .
مدیران هم کاملا به فکر سودشون هستن و مطمئن باشید من و شما ذره ای براشون ارزش نداریم . زمینه ی لازم برای کلاهبرداری رو فراهم کردن و در مقابل با نوشتن یک جمله خودشون رو راحت کردن .
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . به همین سادگی . مدیر فقط به این درد میخوره که پول تبلیغات بره تو حسابش و از رفیقاش حمایت کنه .
دقیقا من که دیگه پشت دستمو داغ کردم به کسایی که توی wht سرور میفروشن اعتماد کنم حاضرم 100برابر گرون تر بدم ولی اطلاعاتت دست همچین ادمایی نیفته که بخوان گروکشی کنن مدیرای سایتم در حال خواب زمستونی هستم فقط به فکر جیب خودشونن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
سلام
این امکان وجود داره که سرویس شما به رم 512 تغییر پیدا کنه
رم 512 هزینه ماهیانه 19 هزار تومان خواهد بود
اختلاف قیمت که لازم است پرداخت بفرمایید فقط 4 هزار تومان هست
اگر تایید بفرمایید سرور شما الان منتقل میشه و می تونید امشب یا فردا پرداخت بفرمایید
حدود 3 دقیقه پس از تایید شما سرور باز خواهد شد
داداش 512 به کارم نمیاد خیلی کمه امکان برگشت وجه هست ؟ حاضرم 10 تومن بگیرم مابقیش بیخیال .
میشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
داداش 512 به کارم نمیاد خیلی کمه امکان برگشت وجه هست ؟ حاضرم 10 تومن بگیرم مابقیش بیخیال .
میشه ؟
عزیزم اصلا پولی گیر بنده نیومده
الان دوستانی که 4 هزار تومان میدن - 15 هزار تومان و در واقع بنده می پردازم به نوعی
نهایتا می تونم ماه اول 256 مگابایت هم رم رایگان بهتون بدم
-
خوب بفرمایید چه کار کنم ؟
و اینکه منتقل میشه یا یه جدید تحویل میدید ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
خوب بفرمایید چه کار کنم ؟
و اینکه منتقل میشه یا یه جدید تحویل میدید ؟
دقیقا همین سرور شما با همون آی پی و اطلاعات راه اندازی میشه
بنده الان سرور و روشن میکنم
شما تا امشب 4 هزار تومان پرداخت بفرمایید
ممنون
-
بله ولی کجا پرداخت کنم توی سایت کلون یا خودتون ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
بله ولی کجا پرداخت کنم توی سایت کلون یا خودتون ؟
اصلا نگران پرداخت نباشید
هماهنگ میشه باهاتون
سرور هم روشن شد
-
دوستان من با صحبتی که با دوستمون کردم قرار شد که با پرداخت مابه تفاوت و با داون گرید به رم 512 و تک هسته ای شدن، سرورهام روشن بشه که سریع هم روشنش کردند و الآن با اطلاعات روش در دسترسم هست و قرار شد تا شب اون مابه تفاوت را پرداخت کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
اصلا نگران پرداخت نباشید
هماهنگ میشه باهاتون
سرور هم روشن شد
تشکر .
واقعا ادب شما در پاسخ به همه نشون دهنده شخصیت شما بود من چند تا پستی رو خوندم با اینکه طرف مقابلتون خیلی بد برخورد کرده بود شما کاملا محترمانه جواب دادید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
تشکر .
واقعا ادب شما در پاسخ به همه نشون دهنده شخصیت شما بود من چند تا پستی رو خوندم با اینکه طرف مقابلتون خیلی بد برخورد کرده بود شما کاملا محترمانه جواب دادید .
بله اخه شما که اطلاعاتتون دست این آقا نبوده که از شما گرو کشی شما یه دفعه نیومدی ببینی سرورت دانه بعد میپرسی چرا میگن سرور فرمت کردیم بدون اطلاع قبلی حتی وقت ندادن ما اطلاعاتمونو بر داریم شما که خبر نداری این آقا میگه یا سرور از من بخرید یا هیچی، پولت به باد نرفته شما که به مشتریات ضرر نمیدی شما انگار این عکسو ندیدی
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/6d593eac59d1e9d61.jpg
قشنگ پستارو بخون بعد نظر بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
داداش شما تقاضای بی جایی نداشتی و از اون طرف ایشون هم حرف بدی نزده فقط گفته صبر کن و منم نمیدونم چند ساعت شده صبر شما یعنی چقدر صبر کردید که هنوز جواب نگرفتید .
ولی جدا از اینها اطلاعت روی سرور اصلا نباید براتون مهم باشه چون اگر حرفه ای باشید تو حرفتون خوب میدونید چه کار کنید .
موفق باشید و انشاءالله که هر چه زود تر مشکلتون بر طرف بشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H03!N
داداش شما تقاضای بی جایی نداشتی و از اون طرف ایشون هم حرف بدی نزده فقط گفته صبر کن و منم نمیدونم چند ساعت شده صبر شما یعنی چقدر صبر کردید که هنوز جواب نگرفتید .
ولی جدا از اینها اطلاعت روی سرور اصلا نباید براتون مهم باشه چون اگر حرفه ای باشید تو حرفتون خوب میدونید چه کار کنید .
موفق باشید و انشاءالله که هر چه زود تر مشکلتون بر طرف بشه .
آفا مشکل من اطلاعات نبود بنده با هزار بدبختی اونارو آپ کرده بودم و قرار بود اونا قرار بود تا آخر امشب تحویل یکی بدم مشکل من زمان بود اگر نتونم بدم باید به طرف ضرر بدم بخاطر همین صبح مجبور شدم از یه جایی دیگه سرور بگیرم دوباره فایلارو آپ کنم ما که کلا بیخیال سرور و اطلاعات شدیم شما بهشون بگو پول مارو برگشت بزنن ببیند چی میگن آدم خندش میگیره میگن ما هیچ پولی نگرفتیم فقط محض خنده سرورو گرفتن که یه عده یوزرو بیچاره کنن
-
گفتم دیدی چی گفت چون واقعا هم سخته بخواد مثلا 50 تا 15 تومن دسته کم برگشت بزنه در صورتی که شاید اصلا خرج شده باشه مبلغش !! یه جورایی براشون غیر ممکن و سخت هست و ما هم برامون مهم پول نیست مهم داشتن سرور خوب هست که الان برای من روشن شد و راضیم این مهم هست برای من حالا هی بیام دادو بیداد کنم پول بدید شکایت میکنم فلان میکنم آخرش پول که نمیدن هیچ سرور هم نداریم 15 تومنمون هم مالیده میشه به زمین دنبال درد سر هم بری بیشتر از 15 تومن خرجت میشه گرفتاریش هیچ .
خلاصه راه برای رسیدن به خدا یه اندازه آدمهای روی زمین موجود هست .
-
من در عجبم! 7 صفحه تاپیک اضافه شده 40 دقیقس دارم یمخونم!
البته 9 صفحه.تو این 9 صفحه آقای داوود عبید فقط دارن کمک میکنن چرا بده شدن الان!
اقا سرور فروخته روفته شما مشتری اوشونید نه ایشون! چرا به ایشون گیر میدید متلک میندازید؟
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
اقا سرور فروخته روفته شما مشتری اوشونید نه ایشون! چرا به ایشون گیر میدید متلک میندازید؟
آقا درسته ما مشتری اون آقا هستیم بله درسته سرورو فروختن ولی قرار نیست که بیان بدون اطلاع سرورو دان کنن بعد بگن هرکی خواست مابهالتفاوتش بده کسی که یه سرورو میخره حداقل 24 ساعت به مشتریا مهلت میده فایلا رو بردارن مشریا چه گناهی کردن بنده تا 24/12 مهلت سرورم بوده از دیشب اومدم میبینم سرور دانه میگم چرا میگن کل سرورو فرمت کردیمفایل پیوست 17295
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
از کجا معلوم این دو نفر از قبل با هم گاوبندی نکرده باشند!؟
خوندن این تاپیک برای من هم جالب بود. یک نفر سرویس های ارزون می فروشه و بعد از یکی دو هفته می گه واگذار کردم و ادامه ماجرا...
در کل خواندن این تاپیک به همه افراد توصیه می شه، نکات آموزنده زیادی داره داخلش... مثل این که من سرورهام ارزون می گیرم، ارزون می فروشم و ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
آقا درسته ما مشتری اون آقا هستیم بله درسته سرورو فروختن ولی قرار نیست که بیان بدون اطلاع سرورو دان کنن بعد بگن هرکی خواست مابهالتفاوتش بده کسی که یه سرورو میخره حداقل 24 ساعت به مشتریا مهلت میده فایلا رو بردارن مشریا چه گناهی کردن بنده تا 24/12 مهلت سرورم بوده از دیشب اومدم میبینم سرور دانه میگم چرا میگن کل سرورو فرمت کردیم
یعنی جناب حامد قبل از فروش سرور ها اعلام نکردن به شما؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
یعنی جناب حامد قبل از فروش سرور ها اعلام نکردن به شما؟
خیر اعلام نکردن این آقا اعلام نکردن تا اینکه خودمون تیکت زدیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
خوندن این تاپیک برای من هم جالب بود. یک نفر سرویس های ارزون می فروشه و بعد از یکی دو هفته می گه واگذار کردم و ادامه ماجرا...
در کل خواندن این تاپیک به همه افراد توصیه می شه، نکات آموزنده زیادی داره داخلش... مثل این که من سرورهام ارزون می گیرم، ارزون می فروشم و ...
حامد رشتو رو 1 ماه نیست میشناسم
ولی داوود عبید رو نزدیک به 1 سال!
چه ازون موقع که دستش خالی بود لنگ سرور 200 تومنی بود و چه از وقتی که الان دستش انقد بازه که منه ادعا بش میگم سرور قسطی بده میگه چشم!
داوود عبید انقد مشتری داره که نیاز نداره به این کارها.
منم اینجا از کسی طرف داری نمیکنم و حق رو کامل به مشتری های کلون سرور میدم چون حداقل باید میزاشت سر ماه این کار رو میکرد!
نه الان.
ولی داوود عبید بسیار محترمه.الان هم سرور هارو خریده نه مشتری هارو! سرور رو خریده اختیرشو داره کلا هارد رو ترمینیت کنه .مشتری ها نباید بیان یقه ایشون رو بگیرن چون سرویسشون از جا دیگه بوده مشکلات به ایشون مربوط نیست باز با این حال داره رسیدگی میکنه! وظیفه ی اطلاع راسنی بر عهده ایشون بده؟ خیر بر عهده فروشنده بوده.فروشنده باید 1 روز قبل اعلام میکرده ن ایشون بیاد 1 روز وقت بده
عادل باشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
اینم توضیح این آقا ایشون از بنده سرور اجاره کرده بودن
پس اجازه بدید عرض کنم - این سرور ها خیلی زودتر باید لغو میشد
چون هزینه سرور در این ماه پرداخت نشده از طرف ایشون
و به جهت اطلاع عرض کنم خدمت شما - بخاطر اینکه بنده الان ایجا باشم و بتونم با شما سر و کله بزنم و به نتیجه برسیم
مبلغ 300 هزار تومان هم به ایشون نقدا پرداخت کردم
لطفا بی انصافی نکنید
مدرک:
کارت مبدأ 6273-5319-9924-8614
کارت مقصد 5022-2910-1735-4059
دارنده كارت مقصد حامدرشنو
مبلغ انتقال (ریال) 3,000,000
شماره پیگیری 52623191
تاریخ و زمان تراکنش 92/09/24 - 21:27
سپاس
اون 300 هزارتومن منو کشته که بابت لغو سرور دادن به آقا حامد
خودتون باشید شک نمیکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
البته این دوستمون هم باندازه خودشون مقصر هستند و اینجوری نیست که بی تقصیر باشند.
ایشون مشتریهای حامد را ازشون خزیداری کردند و مبلغ 300 هزارتومن هم بهشون بابت این معامله پرداخت کردند، بعد وی پی اس همه را خاموش کردند و میگند هرکی سرویس میخواد با قیمتو شرایط ما باید مابه تقاوت پرداخت کنه تا بهش سرویس بدم و هر کی هم که این شرایط را نمیخواد بره از حامد پول یا سرویس بگیره. حامدم که کلاهبرداری کرده و فعلا فراریه !
البته مقصر اصلی حامده و اون این وسط سر همه کلاه گذاشته و باید جوابگو باشه ولی این دوستمون یعنی viasky هم چندان بی تقصیر نیستند.
ما که فعلا شرایطشون را قبول کردیم و قرار شد باهاشون کار کنیم.
با سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
خیر اعلام نکردن این آقا اعلام نکردن تا اینکه خودمون تیکت زدیم
خب شما الان باید یقه کلون سرور رو بگیرید نه عبید!عبید سرور رو خریده نه مشتری هارو! مشتری ها به حامد رشتو پول دادن پس باید از اون تقاضای اطلاعات کنن نه ایشون وظیفه ی کلون سرور بوده اطلاع رسانی که همین که دیتا شما پاک نشده و اطلاعاتتون رو براتون نگه داشتن نشان لطفه ایشونه.
باز هم بگم من حق رو به مشتری ها میدم اگر کسی باشم.
ولی مشتری ها باید خر کلون سرور رو بگیرن برای بک آپ نه ایشون!
فکرش رو بکنید سرور به شخص دیگری واگذار میشد و ایشون میگفت به من ربط نداره بری پیش کلون سرور بک آپ بگیرید من این سرور رو برا استفاده شخصی گرفتم! اون وقت چی؟
پس ایشون همین که داره سرور رو با ماب التفاوت برمیگردونه لطف میکنه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
البته این دوستمون هم باندازه خودشون مقصر هستند و اینجوری نیست که بی تقصیر باشند.
ایشون مشتریهای حامد را ازشون خزیداری کردند و مبلغ 300 هزارتومن هم بهشون بابت این معامله پرداخت کردند، بعد وی پی اس همه را خاموش کردند و میگند هرکی سرویس میخواد با قیمتو شرایط ما باید مابه تقاوت پرداخت کنه تا بهش سرویس بدم و هر کی هم که این شرایط را نمیخواد بره از حامد پول یا سرویس بگیره. حامدم که کلاهبرداری کرده و فعلا فراریه !
البته مقصر اصلی حامده و اون این وسط سر همه کلاه گذاشته و باید جوابگو باشه ولی این دوستمون یعنی viasky هم چندان بی تقصیر نیستند.
ما که فعلا شرایطشون را قبول کردیم و قرار شد باهاشون کار کنیم.
با سپاس
حرف شما تا حدودی متین
ولی این رو عرض کنم.شما مگر الان سرورتون دست داود عبید نیست؟میتونید بیخیال دیتا شید و برید هر جا قانون خاص خودش رو داره
مقصر اصلی ایشون نیست کلون سروره!باید از قبل اعلام میکرد و نظر مشتریهاشو میخواست.چون شما به ایشون که پول ندادید که توقع دارید به کلون سرور پول دادید!
-
این جور تاپیک های فروش رو باید آرشیو کنیم و به کسانی که دنبال سرویس ارزون می گردن لینک بدیم تا بخونند شاید یه مقدار آگاه شدند...
افراد حرفه ای، شرکت های حرفه ای هیچ وقت ارزون فروشی نمی کنند. از نظر من هم هر دو کلاهبردار هستند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
خب شما الان باید یقه کلون سرور رو بگیرید نه عبید!عبید سرور رو خریده نه مشتری هارو! مشتری ها به حامد رشتو پول دادن پس باید از اون تقاضای اطلاعات کنن نه ایشون وظیفه ی کلون سرور بوده اطلاع رسانی که همین که دیتا شما پاک نشده و اطلاعاتتون رو براتون نگه داشتن نشان لطفه ایشونه.
باز هم بگم من حق رو به مشتری ها میدم اگر کسی باشم.
ولی مشتری ها باید خر کلون سرور رو بگیرن برای بک آپ نه ایشون!
فکرش رو بکنید سرور به شخص دیگری واگذار میشد و ایشون میگفت به من ربط نداره بری پیش کلون سرور بک آپ بگیرید من این سرور رو برا استفاده شخصی گرفتم! اون وقت چی؟
پس ایشون همین که داره سرور رو با ماب التفاوت برمیگردونه لطف میکنه!
همه اینا قبول فقط من نمیدونم سروری که برا خودشون بوده وبقول خودشون اجاره دادن به اون اقای *** و هزینه سرور پرداخت نشده پس ایشون برای چی 300 هزار تومن به اقای *** دادن یا ایشون برای مشتریهاش پول پرداخت کرده یا برای سروری که هزینش پرداخت نشده پرداخت کردن من کلا روی این موضوع شک بر داشتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Metalik
این جور تاپیک های فروش رو باید آرشیو کنیم و به کسانی که دنبال سرویس ارزون می گردن لینک بدیم تا بخونند شاید یه مقدار آگاه شدند...
افراد حرفه ای، شرکت های حرفه ای هیچ وقت ارزون فروشی نمی کنند. از نظر من هم هر دو کلاهبردار هستند.
دقیقا با شما موافقم 300 هزارتومن پرداختی بابت چی سرور که قرار بوده لغو شه یا مشتریای بدبخت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fardfard
همه اینا قبول فقط من نمیدونم سروری که برا خودشون بوده وبقول خودشون اجاره دادن به اون اقای *** و هزینه سرور پرداخت نشده پس ایشون برای چی 300 هزار تومن به اقای *** دادن یا ایشون برای مشتریهاش پول پرداخت کرده یا برای سروری که هزینش پرداخت نشده پرداخت کردن من کلا روی این موضوع شک بر داشتم
من تشکر میکنم واسه این پست.چون فکر نمیکردم انقد با منطق رفتار کنید.
نگاه کنید 300 تومن پول مشتری هارو داده.اینجا مشکل از جناب عبید نیست.مشکل از کلون سروره.کلون سرور قبل از اینکه مشتری هاشو انتقال بده باید یک نظر سنجی ای چیزی میذاشت که اگه کاربرا موافقند این کار رو بکنه .
حالا بی هوا اومده دست به این کار زده و مشتری رو ناراضی.
الان اقای عبید پول مشتری داده ولی از کجا باید میدونسته که مشتری بی اطلاعه؟شاید اصلا سرور رو برای ساتفاده شخصی پس گرفته....
ولی بنده باز این سوال شما ذهن منم درگیر کرد جز نمیدانم نمیدونم چی بگم...
هرچی فکر میکنم دلیل منطقی پیدا نمیکنم.
ولی اصلا فکر این که دست به یکی کردن رو نکنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
دوستان نترسید ایشون احتملا مشکلی براشون پیش آمده
=D> تو یک تاپیک که پست میدید به فکر من خریدارم باشید که رو حساب حرف امسال شما اطمینان میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
چه جوی؟
حامد از دوستان قدیمیمه نمیخواستم تاپیکش بهم بریزه همین فقط
:xدوستای قدیم و بعد کلاه برداری دوستای یک ماه 8-|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad-it
حرف شما تا حدودی متین
ولی این رو عرض کنم.شما مگر الان سرورتون دست داود عبید نیست؟میتونید بیخیال دیتا شید و برید هر جا قانون خاص خودش رو داره
مقصر اصلی ایشون نیست کلون سروره!باید از قبل اعلام میکرد و نظر مشتریهاشو میخواست.چون شما به ایشون که پول ندادید که توقع دارید به کلون سرور پول دادید!
لینک پستای شما http://www.webhostingtalk.ir/f15/97914/index18.html
در کل دوسته عزیز شما معلوم نیست فازت چیه 8-| یک بار میگی حامد و یک بار میگی عبید و فردا هم میگی ممد :|
دوسته عزیز اگه مطمئن نیستی از رفیقات تاییدشون نکن
شما هر جای تاپیک یک حرفی میزنی ! قبلش داشتی مشتری جمع میکردی و حالا داری ماهارو آروم مینکنی ؟
این که آقای عبید خوبه درش شکی نیست از رفتارشون معلومه
ولی ما دنبال حل مشکلیم
لطفا بیاین با هم حل کنیم و الکی دلخوشی کاذب ندین بهم دیگه
همه ی موضوعات به کنار اینکه یکی آدمو خر فرض کنه به کنار
این آقایی که میدونسته قرار سرور آف بشه الکی از بنده پول دریافت کرده و حتی پول کانفیگ هم دریافت کرده وهیچ کدوم تحویل نداده و رفته پی کارش
8-|
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
=D> تو یک تاپیک که پست میدید به فکر من خریدارم باشید که رو حساب حرف امسال شما اطمینان میکنم
:xدوستای قدیم و بعد کلاه برداری دوستای یک ماه 8-|
لینک پستای شما
http://www.webhostingtalk.ir/f15/97914/index18.html
در کل دوسته عزیز شما معلوم نیست فازت چیه 8-| یک بار میگی حامد و یک بار میگی عبید و فردا هم میگی ممد :|
دوسته عزیز اگه مطمئن نیستی از رفیقات تاییدشون نکن
شما هر جای تاپیک یک حرفی میزنی ! قبلش داشتی مشتری جمع میکردی و حالا داری ماهارو آروم مینکنی ؟
این که آقای عبید خوبه درش شکی نیست از رفتارشون معلومه
ولی ما دنبال حل مشکلیم
لطفا بیاین با هم حل کنیم و الکی دلخوشی کاذب ندین بهم دیگه
همه ی موضوعات به کنار اینکه یکی آدمو خر فرض کنه به کنار
این آقایی که میدونسته قرار سرور آف بشه الکی از بنده پول دریافت کرده و حتی پول کانفیگ هم دریافت کرده وهیچ کدوم تحویل نداده و رفته پی کارش
8-|
هی روزگار راست میگی
اشتباه کردم قبول دارم
نمیزنم زیرش ولی خب حامد نباید این کارو میکرد.من دوست ندارم به عبید توهین بشه همرم درک میکنم مخصوصا مشتری هارو ممنون از یاد آوریت:53:
-
کلاهبرداری تو روز روشن؟
من يه تاپيک ايجاد ميکنم لطفاً تمام دوستان مال باخته شرکت کنند تا از اين دو شکايت قانونی کنيم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
we1o
کلاهبرداری تو روز روشن؟
من يه تاپيک ايجاد ميکنم لطفاً تمام دوستان مال باخته شرکت کنند تا از اين دو شکايت قانونی کنيم
کلاه برداری برای یک ثانیست