صفحه 36 از 66 نخستنخست ... 2632333435363738394046 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 351 تا 360 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

پیش فرض سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

1
    ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

2. تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط fardfard نمایش پست ها
    خیر اعلام نکردن این آقا اعلام نکردن تا اینکه خودمون تیکت زدیم

خب شما الان باید یقه کلون سرور رو بگیرید نه عبید!عبید سرور رو خریده نه مشتری هارو! مشتری ها به حامد رشتو پول دادن پس باید از اون تقاضای اطلاعات کنن نه ایشون وظیفه ی کلون سرور بوده اطلاع رسانی که همین که دیتا شما پاک نشده و اطلاعاتتون رو براتون نگه داشتن نشان لطفه ایشونه.

باز هم بگم من حق رو به مشتری ها میدم اگر کسی باشم.
    ولی مشتری ها باید خر کلون سرور رو بگیرن برای بک آپ نه ایشون!

فکرش رو بکنید سرور به شخص دیگری واگذار میشد و ایشون میگفت به من ربط نداره بری پیش کلون سرور بک آپ بگیرید من این سرور رو برا استفاده شخصی گرفتم! اون وقت چی؟
    پس ایشون همین که داره سرور رو با ماب التفاوت برمیگردونه لطف میکنه!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
    البته این دوستمون هم باندازه خودشون مقصر هستند و اینجوری نیست که بی تقصیر باشند.
    ایشون مشتریهای حامد را ازشون خزیداری کردند و مبلغ 300 هزارتومن هم بهشون بابت این معامله پرداخت کردند، بعد وی پی اس همه را خاموش کردند و میگند هرکی سرویس میخواد با قیمتو شرایط ما باید مابه تقاوت پرداخت کنه تا بهش سرویس بدم و هر کی هم که این شرایط را نمیخواد بره از حامد پول یا سرویس بگیره. حامدم که کلاهبرداری کرده و فعلا فراریه !
    البته مقصر اصلی حامده و اون این وسط سر همه کلاه گذاشته و باید جوابگو باشه ولی این دوستمون یعنی viasky هم چندان بی تقصیر نیستند.
    ما که فعلا شرایطشون را قبول کردیم و قرار شد باهاشون کار کنیم.

با سپاس

حرف شما تا حدودی متین
    ولی این رو عرض کنم.شما مگر الان سرورتون دست داود عبید نیست؟میتونید بیخیال دیتا شید و برید هر جا قانون خاص خودش رو داره
    مقصر اصلی ایشون نیست کلون سروره!باید از قبل اعلام میکرد و نظر مشتریهاشو میخواست.چون شما به ایشون که پول ندادید که توقع دارید به کلون سرور پول دادید!

عضو دائم Metalik آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    420
    تشکر تشکر شده 
    1,526
    تشکر شده در
    905 پست

این جور تاپیک های فروش رو باید آرشیو کنیم و به کسانی که دنبال سرویس ارزون می گردن لینک بدیم تا بخونند شاید یه مقدار آگاه شدند...

افراد حرفه ای، شرکت های حرفه ای هیچ وقت ارزون فروشی نمی کنند. از نظر من هم هر دو کلاهبردار هستند.

7. تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad-it نمایش پست ها
    خب شما الان باید یقه کلون سرور رو بگیرید نه عبید!عبید سرور رو خریده نه مشتری هارو! مشتری ها به حامد رشتو پول دادن پس باید از اون تقاضای اطلاعات کنن نه ایشون وظیفه ی کلون سرور بوده اطلاع رسانی که همین که دیتا شما پاک نشده و اطلاعاتتون رو براتون نگه داشتن نشان لطفه ایشونه.

باز هم بگم من حق رو به مشتری ها میدم اگر کسی باشم.
    ولی مشتری ها باید خر کلون سرور رو بگیرن برای بک آپ نه ایشون!

فکرش رو بکنید سرور به شخص دیگری واگذار میشد و ایشون میگفت به من ربط نداره بری پیش کلون سرور بک آپ بگیرید من این سرور رو برا استفاده شخصی گرفتم! اون وقت چی؟
    پس ایشون همین که داره سرور رو با ماب التفاوت برمیگردونه لطف میکنه!
    همه اینا قبول فقط من نمیدونم سروری که برا خودشون بوده وبقول خودشون اجاره دادن به اون اقای *** و هزینه سرور پرداخت نشده پس ایشون برای چی 300 هزار تومن به اقای *** دادن یا ایشون برای مشتریهاش پول پرداخت کرده یا برای سروری که هزینش پرداخت نشده پرداخت کردن من کلا روی این موضوع شک بر داشتم

9. تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Metalik نمایش پست ها
    این جور تاپیک های فروش رو باید آرشیو کنیم و به کسانی که دنبال سرویس ارزون می گردن لینک بدیم تا بخونند شاید یه مقدار آگاه شدند...

افراد حرفه ای، شرکت های حرفه ای هیچ وقت ارزون فروشی نمی کنند. از نظر من هم هر دو کلاهبردار هستند.
    دقیقا با شما موافقم 300 هزارتومن پرداختی بابت چی سرور که قرار بوده لغو شه یا مشتریای بدبخت

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fardfard نمایش پست ها
    همه اینا قبول فقط من نمیدونم سروری که برا خودشون بوده وبقول خودشون اجاره دادن به اون اقای *** و هزینه سرور پرداخت نشده پس ایشون برای چی 300 هزار تومن به اقای *** دادن یا ایشون برای مشتریهاش پول پرداخت کرده یا برای سروری که هزینش پرداخت نشده پرداخت کردن من کلا روی این موضوع شک بر داشتم

من تشکر میکنم واسه این پست.چون فکر نمیکردم انقد با منطق رفتار کنید.
    نگاه کنید 300 تومن پول مشتری هارو داده.اینجا مشکل از جناب عبید نیست.مشکل از کلون سروره.کلون سرور قبل از اینکه مشتری هاشو انتقال بده باید یک نظر سنجی ای چیزی میذاشت که اگه کاربرا موافقند این کار رو بکنه .
    حالا بی هوا اومده دست به این کار زده و مشتری رو ناراضی.
    الان اقای عبید پول مشتری داده ولی از کجا باید میدونسته که مشتری بی اطلاعه؟شاید اصلا سرور رو برای ساتفاده شخصی پس گرفته....
    ولی بنده باز این سوال شما ذهن منم درگیر کرد جز نمیدانم نمیدونم چی بگم...
    هرچی فکر میکنم دلیل منطقی پیدا نمیکنم.
    ولی اصلا فکر این که دست به یکی کردن رو نکنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    116
    تشکر شده در
    86 پست

دوستان نترسید ایشون احتملا مشکلی براشون پیش آمده
    تو یک تاپیک که پست میدید به فکر من خریدارم باشید که رو حساب حرف امسال شما اطمینان میکنم
    چه جوی؟
    حامد از دوستان قدیمیمه نمیخواستم تاپیکش بهم بریزه همین فقط
    دوستای قدیم و بعد کلاه برداری دوستای یک ماه

حرف شما تا حدودی متین
    ولی این رو عرض کنم.شما مگر الان سرورتون دست داود عبید نیست؟میتونید بیخیال دیتا شید و برید هر جا قانون خاص خودش رو داره
    مقصر اصلی ایشون نیست کلون سروره!باید از قبل اعلام میکرد و نظر مشتریهاشو میخواست.چون شما به ایشون که پول ندادید که توقع دارید به کلون سرور پول دادید!
    لینک پستای شما http://www.webhostingtalk.ir/f15/97914/index18.html

در کل دوسته عزیز شما معلوم نیست فازت چیه یک بار میگی حامد و یک بار میگی عبید و فردا هم میگی ممد :|
    دوسته عزیز اگه مطمئن نیستی از رفیقات تاییدشون نکن
    شما هر جای تاپیک یک حرفی میزنی ! قبلش داشتی مشتری جمع میکردی و حالا داری ماهارو آروم مینکنی ؟
    این که آقای عبید خوبه درش شکی نیست از رفتارشون معلومه
    ولی ما دنبال حل مشکلیم
    لطفا بیاین با هم حل کنیم و الکی دلخوشی کاذب ندین بهم دیگه
    همه ی موضوعات به کنار اینکه یکی آدمو خر فرض کنه به کنار
    این آقایی که میدونسته قرار سرور آف بشه الکی از بنده پول دریافت کرده و حتی پول کانفیگ هم دریافت کرده وهیچ کدوم تحویل نداده و رفته پی کارش

Telegram :
    amirho3in_gh_m

13. تعداد تشکر ها ازamirho3in به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amirho3in نمایش پست ها
    تو یک تاپیک که پست میدید به فکر من خریدارم باشید که رو حساب حرف امسال شما اطمینان میکنم

دوستای قدیم و بعد کلاه برداری دوستای یک ماه

لینک پستای شما http://www.webhostingtalk.ir/f15/97914/index18.html

در کل دوسته عزیز شما معلوم نیست فازت چیه یک بار میگی حامد و یک بار میگی عبید و فردا هم میگی ممد :|
    دوسته عزیز اگه مطمئن نیستی از رفیقات تاییدشون نکن
    شما هر جای تاپیک یک حرفی میزنی ! قبلش داشتی مشتری جمع میکردی و حالا داری ماهارو آروم مینکنی ؟
    این که آقای عبید خوبه درش شکی نیست از رفتارشون معلومه
    ولی ما دنبال حل مشکلیم
    لطفا بیاین با هم حل کنیم و الکی دلخوشی کاذب ندین بهم دیگه
    همه ی موضوعات به کنار اینکه یکی آدمو خر فرض کنه به کنار
    این آقایی که میدونسته قرار سرور آف بشه الکی از بنده پول دریافت کرده و حتی پول کانفیگ هم دریافت کرده وهیچ کدوم تحویل نداده و رفته پی کارش

هی روزگار راست میگی
    اشتباه کردم قبول دارم
    نمیزنم زیرش ولی خب حامد نباید این کارو میکرد.من دوست ندارم به عبید توهین بشه همرم درک میکنم مخصوصا مشتری هارو ممنون از یاد آوریت

15. تعداد تشکر ها ازpasargad-it به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    10 پست

کلاهبرداری تو روز روشن؟
    من يه تاپيک ايجاد ميکنم لطفاً تمام دوستان مال باخته شرکت کنند تا از اين دو شکايت قانونی کنيم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    42 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط we1o نمایش پست ها
    کلاهبرداری تو روز روشن؟
    من يه تاپيک ايجاد ميکنم لطفاً تمام دوستان مال باخته شرکت کنند تا از اين دو شکايت قانونی کنيم
    کلاه برداری برای یک ثانیست

صفحه 36 از 66 نخستنخست ... 2632333435363738394046 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)